A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
mindent az utolsó pillanatra kell hagyni? egy komplett soundtrack megírása se két hét....
Riszpekk
Gondolom lesz benne koszolodas, kopas, folosleges is megkerdezni. Ami pozitiv lenne, amit meg nem nagyon lattam, hogy a kopott, vagy mar koszos feluleten, mar nem lenne csillogas, tukrozodes, enviroment map stb. Szerintem latvanyos lenne.
Az Insane ota probalom a keszitokre eroltetni😉) Ott is volt egy textura map, egy koszolodo map, es pluszba meg lehetett volna oldani, egy normal grayscale mappal, hogy az auto kulonbozo reszei, ne egyforman tukrozodjenek, es a kopas, a kosz, ezt a mapot is modositana. Plusz, a textura festesen kivul, igy lehetne festeni hozza - sima szurke arnyalatos kep - egy "fenyezes" mappot is.
jeee
football without ultras is nothing
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
te is megtudod hamarosan 😉
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

football without ultras is nothing
De amúgy ott van fent a kép FTP-n, máskor nézegesd sûrûbben.

Alexease: ha minden szóra figyeltél volna, akkor tudhatnád 😉 hogy a terep már fejlesztés alatt van... "a palya szerkesztesrol fogunk mutatni egy animaciot, picit varni kell meg ra." 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

De itt az a lenyeg, hogy a jatektervezeseben-keszitesben a nevadastol a polcra kerulesig, mindenben "reszt lehet venni". Ha visszaolvasol, akkor lathatod, hogy "itt lett eldontve" a jetekstilus, a palya, a nev, fetures stb.
Vagyis ha erdekel a jatek, es regisztralsz a forumba egy rendes nevet, akkor meg erdemben is hozza szolhatsz a dologhoz

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Nem a keszitok kevertek. A Make-et en ajalottam, de nyelvtani, ertelmezesi dolgokba "bonyolodtunk", igy lett Create😉 Jelentesuk tenyleg nagyon hasonlo, az "igazit" csak egy kint szuletett tudna csak igazan kivalasztani.
(Pl. Egy Magyar ficko levelet, akinek itthon szuper felso angol diplomaja van, azt is amcsiba egy "benszulottel lefordittatjak" az ottani "nyelvre", mert egy kicsit mas, folyamatosan valtozik, es meg alergiasak is ra (nem ertik, bonyi-😉
Elvileg😉
Create: a "semmibol", vagy teljesen "alap" anyagokbol, "teremtesz" valamit. Pl. "homokbol" uveget, foszforbol, fabol gyufat stb.
Make: mar "kesz", "letezo" elemekbol, alkatreszekbol stb., keszitesz, gyartasz, osszeraksz stb. valamit.
Pl. sok ubvegpoharbol, gyufasdobozbol varat, alkatreszbol autot😉
Ha van valakinek ertelmezo szotara, bemasolhatja azt, mert amit irtam, a kut fejem😉)))
Jol szet csesztem a forumot... De hat a jatek vime😉)
amugy a fejlesztés hol áll???
elolvastad amiket lent írtam,, mit szolsz hozzá??? melyik valosítható meg?:? pls válaszolj
A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Always remember you\'re unique, just like everyone else.
tökmindegy.. aki most vesz ilyet az hülye... aki kormányt akar az minimum ms ffw-t vegyen 18 ezer...az ms meg abbahagyta a sidewindert.. nemcsak akormányt hanem az összes sidewinder gyártását hagyta abba..az hogy nem lesz támogatva azt nem hinném hiszen az öszes oldalon már 6 éve az ms kormány van a legjobban dcsérve.. és a legötbben ezt vették... persze amig meg nem jött a momo😊...
mindegy... tökmindegy neked mi van vagy másnak...MINENKINEK legyej jo a gamez és ez a lényeg.. mindegy hogy TH, MS, vagy Logi...
Tovabba megkernem az egyik moderator urat, hogy valtoztassa meg a topik nevet erre:
A.S.K. Homework --> The Buggy - Create, Ride, Win!
Koszonjuk.

tescoban 12 ezer ft a logitech kormány és 18 ezer a piros ms ffw... nekem ilyenem volt...
12 ért lehet hogy nem ffb-s logit lehet venni..erre nem emléxem.. de 18 ért garis új ms ffw-t kapsz...
és nem érdekel a régi logitech.. akinek olyanja van cserélje le sürgõsen...