7782
-
#1815 "Angliában létezik egy Fubar Factory nevű cég, mely most épített egy új Buggyt, noha ők nem így nevezik: az új homokfutrinka neve Hoppa lett."
Ronda, mi? 2004-től sorozatgyártják utcai felhasználásra. -
#1814 Egy icike picike kep.:)
-
#1813 Layer legyen.:))
-
#1812 A küldendő festés layerelt, vagy merged legyen? Melyik jobb? -
#1811 Es persze, ehez kapcsolodna a kesobiekben, ha a vegleges verzioban esetleg publikus lesz a palya editor, akkor a fan-ek, tudnanak letrehozni "sajat" uttipusokat is;)))) -
#1810 Es meg mindig palya:))
Amit meg a legelejen irtam, az ilyen stilusu palya-kivitelezesi, megvalositasi otletnek, tervnek, kivansagnak, az erdekelne egy kicsit, hogy bekerult-e, vagy nem?;))
Ja a lenyeg: Az ilyen palya texturazast en ugy kepzeltem el, hogy amikor a mappokat, texturakat "festegeti" az ember, akkor nem "csak" szineket, texturakat fest, hanem "uttipusokat" is egyben. Vagyis, egy uttipus tobb mindent meghataroz, ahoz tobb minden van hozzarendelve. Ugy mint: textura, bumpmap, FFB efekt, hang-efekt, particle-efekt (fust, por, vizfoccsenes, sardobalas stb.).
Vagyis, ha letrehozok egy Uttipust, pl. Salak_01, akkor ahoz hozzarendelek egy salak texturat, egy salak bumpmappot, beallitom hozza az FFB ertekeket, kivalasztok egy hangot, es az elore legyartott efektekbol egyet. Ezekutan az editorban, kivalasztva a Salak_01 uttipust, azzal "festek", igy azonnal minden info rakerul a palyara.
Ez egyreszt kemnyelmi szempont, masreszt, elvezetes tud lenni, hogy ha nagyon valtozatosak az utkorumenyek, es nem csak texturara, hanem efektekre, hangra is.
Vagyis a kerdes az, hogy valami ilyesmi belekerult-e, vagy belekerul-e meg, vagy ha nem, akkor milyen megoldasok lesznek erre? :)))
THX -
#1809 Persze, meg lehetne csinalni, hogy a kitett felho mappot "forgatni", es a hozza rendelt, belole szamolt alpha csatornas tga-val dinamikus - autora, tajra vetitett - enviroment shadow-t szamoltatni, de felesleges;)))))))) -
#1808 Eddig jo;))
Persze, nem tudom milyen lesz, de remelem, vagy inkabb biztos lesz a domborzatnak "onarnyeka" is. Ezt eleg lenne "statikusan" megcsinalni, vagyis ne futasidoben szamolja, mert ugy sem lesz napszak valtas verseny kozben. Talan lehetne kombinalni a felhovel is, mintha az is arnyekot vetne. Kellemes tud lenni, ha nem "homogen" a megvilagitas.
Esetleg a palya/ut texturazast is fel lehetne dobni azzal, ha program raszamolna elore a "groove-t", esetleg az AI utvona szerint. Kesobb, a verseny alat, remelem, ugy is "modosul" meg jobbban a palya, a kereknyomok miatt;)) -
YaniMan #1807 Hehe... a héten betegecskekecske vagyok, most mégis erre jártam, s látom ám, hogy a editorban vannak fák meg árnyékok meg nagy textúra meg minden. :-)
Alakulgat a dolog, szerintem nem olyan soká kezdhetünk egy alfa demoval foglalkozni... Persze azért nem a jövő héten. -
#1806 -
#1805 Meg van. -
#1804 Meg kaptad a linket a festesekre (multheten)? -
sznupi #1802 Nem számít az ICC profil, szal küldheted nyugodtan, ha valami gond van a szinekkel, azt úgyis javítjuk. 8-))) -
#1800 psd?.... öööö hát át tudom rakni abba de mivel az otthoni gépemen nem volt photoshop ezért én corel-ban rajzoltam meg :D szal az az egész skin alap vektor grafika :)
de át tudom rakni az elmeket layerekre és kiexportálni psd-be, és akkor ismét megkérdezném hogy az icc profil számít-e? -
#1799 Itt van három kép az első pályáról.
A terep még nincs beárnyékolva és szinesítve, nincsenek korlátok, útjelzők, bólyák, épületek, madarak, nézők,
bokrok és persze nagy mennyiségű fű és gyomnövény is hiányzik.
Az út még nincs deformálva magasság szerint, de hamarosan ezt is pótolom!
Mielőtt valaki belekötne a fába, ezt most ültettem, de ültetek majd jobbakat is, ez már biztos mert
megtaláltam az ásót! ;D
Aki rajzolt a 2.kocsira skint kérem küldje el a psd-t.
-
skristof #1798 nekem meg olyan kérdésem lenne, h a játékban csak a gamerek által csinált skinek lesznek, vagy csináltok ti is azért? :P -
#1797 szívesen... ööö olyan kérdésem lenne hogy játék alatt számit-e az icc profil az rgb mapoknál?
Mármint hogy a játék motor figyelembe veszi e? -
#1796 Igy is tokeletes, meg e-mailbe is, koszi. -
#1795 Bugger-Mappok
mellékelve ott van a "lámpa" nélküli verzió is...
(vagy e-mailbe kell elküldeni?) -
#1794 igen, megtaláltam köszi.... (igaz olyan 1200 üzennettel előbb ;D) -
#1793 az előző kocsira csináltam 3at, most sajna nincs annyi időm, mint akkor, de egyet erre is szeretnék legalább. ;) -
#1792 -
#1791 persze, olvass vissza! -
#1790 Matrix! Mikor rukkolsz már elő egy ütős skinnel Te is???? Nem ér csigázni a népet!!!! -
#1789 köszi...:)
de mér a másik autót is le lehet tölteni? -
#1788 gondolom a másik buggyra gondolta, hogy cisnáld meg ezt a skint, de egy skin úgyis csak egy autón lehet, hogy változatos legyen a játék.
De szerintem ez a skin ezen a buggyn néz ki ütősen. Szuper. -
#1787 milyen másikra?!
[NEM ÉRTI] -
Imurai #1786 EZT AZONNAL CSINÁLD MEG A MÁSIKRA IS!!!!!!!!
Lécci :)
Szvsz élénk színekben jobb, de terepen lehet, ez néz ki jobban... O_o -
#1785 final version - lámpával ;D
-
#1784 Ez a Shark tetszik, szerintem fejezd be, tegyél buborékokat szétszorva a skinre még, meg esetleg hínárokat. -
#1783 hmmm.. ez a skin szavazós dolog ez létezik? -
#1782 na ez egy jó skin. Erre érdemes szavazni. Ideje nekem is munkához látni. ;) -
#1781 és mikor lesz egy legalább alpha teszt demo ? -
sznupi #1780 Az editor addig nem lesz kiadva, amíg legalább egy pályát ki nem adunk tesztelésre, reméljük ez minél hamarabb bekövetkezik. 8-))) -
#1779 Remélem Shark, azért tetszik! :) Tegnap néztem meg a filmet, gondoltam összedobok gyorsba egyet a tiszteletedre. Ha gondolod befejezhetem szépre is. Fogadd szeretettel: -
ez azt jelenti, hogy én nem tudok??? :(((((((( -
skristof #1777 link az editorhoz???? :P -
#1776 és ha netán lesz bajnokság akkor pénzes lesz, vagy ingyenes? -
#1775 ha valaki csinálna bajnokságot, én szívesen megcsinálnám a bajnokság honlapját HTML nyelven! -
#1774 Lesz majd Buggy bajnokság?