7782
-
#1939 Kerek texturank mar van kesz kb 10db. De me'g az ulesedet is elfelejtetem berakni, bocsi de majd javitom. :) -
#1938 ööö.. én is érdeklődtem ám vmiről ;) -
#1937 Te kiszurom a ********, nem a konyvtarba volt es te nem hitted el, ezzel lezarva! -
#1934 VOÁV!!
DE MIT TÖRTÉNT A BUGGER KEREKÉVEL?
NEM TECCET? :) -
#1933 -
#1932 -
#1931 Felettébb érdekes skinek!!!!!!!!!! -
#1930 png-t inkább ne szúrj be, inkább jpg-t és érdemes csak kisbetűt használni, mert eléggé megkavarja a dolgokat. Amúgy itt a kép:
-
#1929 Már megint elszúrtam valamit! PNG-t lehet beszúrni? -
#1928 Csináltam még egy skin-t. Egy fokkal jobb, mint a másik, de még mindig egy kicsit gyenge. Legalább elszórakozhattok rajta, meg színesíti az oldalt.
-
#1927 hmmm nálam ugrálva megy előre, nem egyenletesen
mi lehet a baja? -
#1926 En ismerem;)) Mega tuti;))) Sot Bajnoksag is van ra, millio palya, mod stb.:))) -
#1925 Ott a pont, télleg így van. Nálad olvastam, akkor ezt benéztem. Igen, pont azt nem lehet elevationmap-pel megcsinalni, amit a lenti kép mutat. Király lesz! Lesz majd olyan fajin bokordulongeles, meg fuletaposas, mint mondjuk a Screamer4x4-ben volt? -
skristof #1924 off:
megafapados szerkesztője a GeneRally-nak van :P
ismeritek??? rally
ON -
#1923 Tudom, hogy nagysagrenddel jobb a megoldasotok, mint a bitmap, de hat a lehetosegek, a szolgaltatas...;))
Egy zsir profi, barmilyen fapados, kezdetleges, extra bonyolult editoral tud palyat szerkeszteni, de az atlag nem. Ha egyszerubb, tobb a lehetoseg, az mindenkinek jo, max azt hasznalja belole, ami neki jobb.
Pl. egy atlag jatekhoz, Max-ben kell palyat szerkeszteni (ami nem gond), de utana, hogy ki lehessen probalni, rengeteg mindenhez kell meg erteni, sok mindent kell meg csinalni, konvertalni, irogatni, scriptelni stb. Meg ha csak egy "egyenest" csinalok, neha az is hosszu ido. De pl. a netKar redszere, teljesen fapad, es az is tud vele palyat csinalni, aki nem akar;))
Max-ben, keszit egy kockat, a neve legyen Road01, melle tesz egy masik kockat, a neve Grass01, csinal egy 3. kockat, ami a Start, leteszi, keszit egy kamerat, kimenti az egeszet szabvany Max-es ASE formaban, bemasolja a jatek Track konyvtaraba, jatek indit, palya kivalaszt - a program automatan konvertal - es az autot oda teszi a Start reszre, mukodnek a gyari hatterek, napszakok, a Road-n, Grass-on ugy muxik az auto, ahogy az kell, stb;))) Persze a korido szamitas, a checkpointok, a groove, mind teljesen automata, egyszeru, a gep szamol mindent.
Persze, profi mappot, igy is csak profi fog vele csinalni, az egyertelmu;) De szerintem, sokkalta jobb talalmany, mint ezer fele vagdosni a mappot, kovertalgatni, csomagolgatni, a texturakat Mip-pelni stb. stb.
Csak azert irtam ilyen sokat, mert KV-zok;))))))
-
#1922 -
#1921 király a fű is, szuper lesz. Várjuk. ;) -
#1920 Megvilágosultam :)
Majd megfogjátok látni, hogy mi a kulonbség a szurkeárnyalatos bitmap megoldás es amit mi fejlesztunk, ég
és fold minden tekintetben. Extra brutallll ezt már most kijelenthetem egy csepp tulzás nelkul. :)))
Annyira gyorsan szerkesztheto a palya, mire megrajzolod vagy valami fraktallal keszitesz egy palyatervet
addigra 1 vagy 2 teljes palyát készitesz el a mi modszerunkkel.
"De lesz alap szurkeárnyalatos bitmap, amit majd lehet modositani, de én szerintem nagyon felesleges es semmi ertelmet nem latom, de lesz. :)"
-
#1919 De lehet, hogy ezt nalam olvasta, mert en probaltam egy olyan feature-t kicsalni toletek, hogy legyen lehetoseg az editorba behuzni egy ilyen magassagterkepet, ami szerint az editor, csinal egy alap domborzatot. Ami persze, nem vegleges, csak egy tampont a tovabbi szereszteshez (attekintheto egyben, elore a palya az utvonal stb.)
Ha mar csak egy 512x512 pix gray tiffet domborit ra (1 pix/meter), mar az is jo arra, hogy a fobb domborzat, utvonal lathato. Ha ennel reszletesebb, az mar csak pozitiv:))) -
#1918 Elevationmap = Szurkearnyalatos bitmap-bol a program altal "domboritott", szamolt magassag terkep, domborzat;)) Insane rulezzz;)
Szerintem tuti megoldas, leszamitva, a "sajatmaga" fole benyulo domborzatot (uregek, alagut stb.) De az ugyis ritkan kell. -
#1917 Ezt nem ertem "elevationmapes" mit jelent? -
skristof #1914 :))))
Az Istókját! :P -
#1913 Ahogy Feak mondana, Te tenyleg totalkaros vagy;)))))))) -
#1912 Ja, én azt olvastam még valamelyik postban, hogy ilyen elevationmapes lesz a dolog, de akkor lehet, hogy lemaradtam valamiről ezek szerint. -
#1911 itt az 1. festésem:
-
#1910 és valami tesztverzoót nem kapunk a játékból, ha meg lesz 1 pálya, hogy teszteljük az autó fizikáját, és a pályát, hogy a többit könnyebb legyen csinálni!?
Amúgy hányan csináljátok a játékot (?programozó?) -
Imurai #1909 Ööö, 1 ötlet: mi lenne ha nem csak a kocsikat lehetne benne "kiválasztani", hanem a kocsihoz tartozó skineket? Mer így ahogy most van, kissé fapados :P Úgy értem ,h pl lenne egy 2-es buggy mappa, azon belül + 4-5 skin-mappa? -
#1908 Lehet, hogy vot rola szo, de ha esetleg kozben beesik egy kiado, akkor elofordulhat, hogy ugy megszunik minden informacio aramlas, ezel egyutt minden screenshot stb., mint ha elvagtak volna.
Persze, ez kiadotol es szerzodestol fugg. -
skristof #1907 mármint a map editorra gondoltam, nem a gamere....
mintha aszondták volna, h kiadják, ha lessz egy tesztpálya kocsival..
vagy hülye vagyook? :P -
#1906 Ilyen Alfaba, meg fan verzioba, betaba, korai csak nekunk demoba, nem nagyon kellene bele elnie senkinek magat, mert ez erosen kiado fuggo!!! -
skristof #1905 nah, az jooo
amugy map editor végülis csak gammel együtt jön ki???
vagy lessz nekünk fan-verzio is?? :P
akaroook szerkeszteni!!! :DD -
#1904 Elvileg szerda. -
skristof #1903 mikooor? :P -
#1902 Itt van az uj buggy viewer kepe! Ami tartalmazni fog 4 light-ot!Lesz benne benchmark!
-
#1901 tudom hogy jövő nyárra jön ki a game kb de az alpha verzió mondjuk 1 autó 1 plyával nem jöhetneki még menü sem kellen csak 1 sima 800*600 as felbontás vagy jobb azt kész.
de bocs még 1 szer nem mondom legyen de ha lesz akkor mikor és sürgetni sem akarlak titeket mert minnél több idő annál jobb lesz a game :D -
#1900 minus = minusz :) -
#1899 Akkora fustot tervezunk egy kis tulzassal, amikor egy t34 tankot beintitanak minus 10 fokon. :) -
sznupi #1898 Aha és a lenge öltözetű nő lesz csak 200000 poly, hogy minél élethűbb legyen és kecsesen le fog hajolni a lerepült blúza után, hogy megszemélhesd hátulról is. 8-))))) -
#1897 Tenyleg! Kipufogo fust! ;)) Lesz? "Ezek", ha jol lattam, eleg jol ontik magukbol az aldast neha:)) Esetleg motorkopas fugvenyeben sotetedhetne, es surusodhetne;))) -
#1896 Ez egy picit durva lenne, :)
Es a kipufogo gaztol a nezok elpusztulnanak es jone a mento. :)