7782
  • Alexease
    Es ha mar a reszletekbe belementunk: a palyan elhalado auto menetszele, letepi a kozonseg soraiban allo holgy lenge bluzat? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Alexease
  • M. Tibor
    Ugy erzem ennek a dolognak semmi akadalya nem lesz. :)
  • Alexease
    Termeszetesen a pocsoja=pocsolya;)) De ezt mindig elbaltazom
  • Alexease
    Sot, ha lehet majd ezzel is franko pocsojakat is csinalni, akkor:
  • M. Tibor
    Nem lehet ossze hasonlitani egy bmp megoldasu terepet egy olyan terepfelepitesel amit mink alkalmazunk ez jobb megoldas mert nagyobb szabadszagot ad a palya felepiteseben!
  • Alexease
    Nem, 4x reszletesebb, mert a reszletesseget a terulet adja;))
  • M. Tibor
    Akar a csillagos eg de te fogod szerkezteni. :)
  • Gregorius
    Ez annyit tesz, hogy a pálya kidolgozottabb, részletesebb lesz, mint az 1nsane-ben. Egészen pontosan kétszer olyan kidolgozott. => Ez jó!!
  • FREAK
    thx

és hegymászós pályák lesznek? 20-25m emelkedéssel
  • M. Tibor
    A telek lehet, 512m 1024m 2048m 4192m 8192m lehet.
    De en a verseny palyakat 512m telekre helyezem. :)
    Multira ertendo 1024 2048 4096 8192m telek!
  • FREAK
    whatever :)

felőlem lehet sík terep is, csak jó legyen a fizika

és gyorsan, mert már nem fejlesztem a PC-met, inkább veszek egy xboxot :D
  • Alexease
    512x512 meter!

A poligon a palyafelbontas miatt fontos, hogy mennyire lehet reszletes a domborzat. Es persze, a szamitas igeny miatt. Ez a palya meret, a 2 meteres oldalhosszusaggal, 131072 poligont jelent.
  • FREAK
    kurvára nem értem

kit érdekel a poligon? mekkora lesz a "telek"??
  • Imurai
    Na most akkor hány*hány méteres lesz?
  • Alexease
    Nem akarok hasonlitgatni, foleg hogy nem is biztos, de az Insane-ben elvileg ~4 m/poly volt a palya felbontas.
  • Alexease
    Szerintem egy poligon negyszog oldalanak hossza, ami ket poligon 3szoget takar. De nem biztos;))
  • FREAK
    ezt nem értem

256x2 ???? mi az a 2??
  • Blasta
    LOÁL.
    FUBAR FACTORY?
    Azaz: Fucked Up Beyond All Recognition Factory?
    Meggyőző név :-DDDDDD
  • M. Tibor
    Hat a mi editorunkban ez mind lehetseges. es csak egy gombnyomas es eger huzas!
  • Gregorius
    Fedett palyak lehetnek? Van egy olyan dolog is, hogy domborzati terkep eseten nem lehet peldaul barlangot, vagy boltivet csinalni a palyaba, vagy legalábbis irtozatosan nehez.

Ezen kivul javasolnam valami olyan jatekmod integralasat a Buggyba, hogy egesz fiatal lurkok is elvezhessek, mint mondjuk a barangolas az 1nsane-ben, vagy csak a sima egyedül megyek a palyan, vagy valami ilyesmi.
  • Alexease
  • Alexease
    Koszi, nekem a palyameret megfelelt;))
    Csak az egyik hozzaszolast ugy ertelmeztem - rosszul - hogy a palyaszerkeszto nem lesz publikus a vegleges verzioban. Csak arra kerdeztem ra, valszeg nem jol:)))
  • mustar
    Ja és hol egy linket valaki ahol meg tudnám nézni ezt a szerkezstő.
  • mustar
    Eddig nekem tetszik ez a game, sok sikert hozzá. Mikor jön ki?
  • M. Tibor
    Egy kis felreertes a szerkesztovel kapcsolatosan:
    A teljes jatekban ami alapban lesznek palyak 2 meteres oldalakkal fogom megszerkezteni, 256x2m= 512 m.
    Ezt a dontest azert hoztam, mert igy semmilyen tulzasba nem eshetek a verseny palyakkal kapcsolatosan pl.10 perces korpalyak. Idetlen terep nagysagok es kietlen pusztasag.
    A szerkesztoben lesz lehetoseg, hogy a 2 m oldalt lehessen allitani. 2m, 4m, 8m, 16m, 32m igy a legnagyobb palya merete 8192 m lehet. Igy mar tetemes palya meretet lehet vele alkotni akinek ez kell, hogy a vagyait kielhesse!
  • Alexease
    Elismerem, erdekes "kompozicio".
  • FREAK
    hát izé
  • Twister
    haverom végleges skin-e:
  • petesilver
    Mikor derül ki, melyik kerül be a játékba????
  • dikki*yysw
    Ok. Én azt mondtam, ti csináljatok ekkorát, de legyen lehetőség a nagyobbra :P
  • Little Shark
    Jok lesznek a buggy festesek!Igy tovabb!Mindenkinek szol!
  • Alexease
    Ez most mit jelent pontosan? ;)
    - A palyaszerkeszto nem lesz publikus, vagy ha nem a palyaszerkesztot hasznalja, pedig adott? ;))
  • sznupi
    A pályaméret azért ekkora, mert a saját szerkesztővel ezt lehet normális sebességgel kihozni látványosan. Ha valaki mod-ot készít hozzá az valszeg a pályákat is meg fogja csinálni, ergo nem a mi szerkesztőnket fogja használni. Mondjuk fogja magát és lemodellezi a pályát Maxban és beleteszi. Mi is rakhatnánk bele nagyobb pályát, de az a minőség rovására menne és nem szeretnénk ha mondjuk a domboldal kissé kocka formájú lenne. 8-))
  • petesilver
    forráskódot, és bithalmazt!! :)))))
  • dikki*yysw
    Sztem ha nem túl nehéz, akkor érdemes lenne kicsit nagyobbra venni a maximális pályaméretet. Játékban ti megcsinálhatjátok az 1800 méteres kört, de ha vki moddol vagy csak csinál egy pályát, sztem köti a kezét a kis terep.
    Még a terep2-ben is több volt ennél a pálya imho :)
  • skristof
    hajrá
    pályaméret sztem is ok
    amugy sztem inkább Gimmick olvassa el ujra az egész topikot, hátha.... :P
  • FREAK
    lol gimmick te totálkáros vagy
  • Alexease
    Mit akarsz tesztelni, egy szuk ket honapja keszulo jatekon? ;))
  • Gimmick
    addig nem tesztelhetem a játékot