7782
-
sznupi #2068 Húúú, ilyet én sem tudok csinálni, megyek a sráchoz leckéket venni. 8-)))) -
#2067 Hat ez egy picit scan gyanus. :)))))
-
#2066 Nem semmi skin!!!! Hol is láttam, hol is láttam már ezt .........????????? :))) -
Skullkid #2065 -
YaniMan #2064 Akkor gyorsan nyomjad a skineket :) -
#2063 Meg ket napig;( -
#2062 Jeeee, van meg neted? :) -
#2061 Nincs, majd csak jovore. -
#2060 vki világositson fel: van vmi teszt verzio ebből vagy hogy lehet ezzel játszni, kiprobálni, mert a honlapjuk elég szegényes. -
#2059 vagy ahogy így elnézem a sárhányokat lehetne egy tök zsír retro auto... legalábbis nekem most hirtelen inkább egy 100 éves auto ugrik be:)))) -
#2058 nyah.. de rég jártam errefele.. szal találtam egy buggy-t amit kis átalakítással csinálhatnátok egy igazán zsír sportos buggy-t.. nah itt a buggy:
a lényeg hogy a tetejét kéne lekerekíteni méghozzá úgy hogy egy icsit lámborghinis legyen...szal elöl szinte tök picike orr míg hátul a nagy fenekecske a motorral.. a teteje pedig szépen görbüljön, akár egy lambo.. nahmit szoltok? -
#2056 nem tudom, de itt akkor a link:
Good luck buggyPenguin buggy -
Imurai #2055 ...meg ez helyett, nekem mé csak 1 szép, nagy, peros X jön be O_o -
Imurai #2054 Ez helyett... -
#2053 Pontosabban az SG látogatóinak egy szűk rétege -
#2052 mer' őket szereti az SG :)
de ha akarod, mi is összedobunk egy összeget, és veszünk egy főoldali linket a jóarcoknak :) -
#2051 Ez a topik miért van mindig legfelül????
-
#2050 Előre is sorry, de ez annyira aranyos, hogy nem lehetett kihagyni!!!
-
#2049 Most ugrott be egy kis szójáték, azt még rárakom a Good Luckra: In Luck we trust!
A rainbow buggyt úgy captureöztem, hogy refmap le, fények fel. Tehát nem rikít ez ennyire majd a játékban!!!! -
#2048 Akad még elképzelés. Csináljak még? -
#2047 Next:
-
#2046 De hogy, PhotoShop.:) -
Imurai #2045 Loller! Ez má ingém! -
#2044 Torpe mod. :))))
-
#2043 #1960. hozzaszolasnal.Toltheted a kocsi skint es vele a viewert is. -
#2041 Miert ne lenne.:)
Olyan koszolodast rakunk a kocsira, hogy a kocsit se fogod latni. :) -
#2040 Már ha lesz koszolódás a programban!!!! :))))))) -
#2039 Igazad van! :) -
#2038 Gondolj bele! 2 kör után alig látszik belőle valami a portól-kosztól-sártól. Na ez koszolódhat, valami csak rikít belőle!!!!! :))))))) -
#2037 Uff.
Ez egy picit durva, de van benne fantazia.:) -
#2036 Csináltam egy funny csupacsicsa buggyt, mert kedvem volt egy ilyet is csinálni. Remélem tetszik. -
#2035 Meg csak most adtuk ki a harmadik kocsit, 4 napja. :)
Nyugodton irjal ide a forumba, nincsenek titkaink. Minden segitseget elfogadunk barkitol, de a palyaelemek modellezese egy picit nehezebb dolog, mint
egy kocsi skin megrajzolasa. Full objecteket kell letre hozni egy megadott oldalszambol, mapolni es texturat rajzolni hozza, de megprobalhatod ha kepes vagy ra.
Ha igy is erdekel a dolog akkor irj nyugodtan a forumba. -
#2033 FAWOOD az én kopirájtom alatt jött ki. ;) Thanx thanx. ;) -
Imurai #2032 Gondoltam vmire: nem kéne előre +határozni a felhasználható reklámokat? Így kissé káosz van, olyanok kellenének, amik a tuning résznél lesznek. Mer kissé sz.r lesz ,h lesz pl a gémbe 1 +határozó márka, ami viszont 1ik skinen sincs fenn -
#2031 Nem kell megkoszonni semmit, inkabb en koszonom meg a draga idotoket amit a skinelesel foglalkoztok. -
#2030 Csak igy tovabb. :) -
#2029 Azt hiszem a szárnyon még változtatni kéne, túl homogén. Majd a véglegesre megcsinálom. -
#2028 Szeretném megköszönni az A.S.K. tagjainak ezt a fórumot, és a lehetőséget! Hihetetlenül bejön nekem ez a skinezgetés!! Thx! -
#2027 -