7782
  • Imurai
    A crash metalosból szvsz a "piros" nézett ki a legkúlabbul. Az izzó fém nekem naon begyün :D
  • Alexease
    Meg keszult 4, de azokat inkabb mar meghagyom a kovetkezore;)))
  • Alexease

• Alexease
    Mar most elnezeset kerem mindenkinek, mert szet fogom "kepezni" a forumot
  • Alexease
  • sznupi

Hát ez is elkészült. 8-)))
  • tomsolo
    (!)SPÁÁÁÁÁM(!) (!)UNREG(!)
  • Imurai
    Ja, az árnyékhoz kell a T&L
  • dav
    Helló ASK!

Csak úgy mondom, hátha érdekel valakit, hogy nekem sem működik tökéletesen a viewer. Kétszer egymás után nem tudom elindítani, mert másodjára illegal operation-nel elszáll. Nem nagyon kísérletezgettem vele, mert minden próbálkozás után újra kell indítani a gépet, szóval csak a legújabb (ha jól emlékszem 0.12-es) exe-t próbáltam. Geforce2 GTS videókártya, Win98 oprendszer, a desktop 32 bites, DirectX 9.0, legújabb Detonator. Még korábban, régebbi Detonatorral próbáltam a többi exe-t is, de akkor soha nem indult el, a viewer-től függően többféle hibajelenség is volt: illegal operation, végtelen sok hibaüzenet, "This program needs TnL compatible video card", stb.

Üdv:
    dav
  • Imurai
    Nagyon jó, de szvsz nézd meg a res.cfg tartalmát és állítsd át a desktop-ot ha kell. Volt már rá példa ,h vki ezért nem bírta nyomni a viewer-t
  • Gregorius
    Nekem is javasolták, hogy a buggy_ref.tga fájlnak a fényességét csűrd fel egy kicsit, aztán úgy majd világosabbak lesznek a dolgok. (kártyafüggő)
  • Lazarus
    Nem semmi :)
  • petesilver
    Amíg ezzel a krixkraxos buggyval bíbelődtem, Toya megint csinált egy olyan designt, ami nálam a következő lett volna :))))))) Most találhatok ki valami mást :))) Ehhh:)))
  • Toya
    Köszönet Alexnek a segítségért!
  • Toya
  • Rincewind
    Köszi, de ez sajna nem jó. Én még a legelső kocsival bűvészkedem, azt meg ez nem "játsza le". Asszem ahhoz is volt valami jobb wiever.

Amúgy itt egy nagyon kezdeti, béta 0.22-es verziójú változat az első kocsira. Még sok munka van vele, de az haladgat. Témája Ian Watson és a Draco trilgia. Sajnos a tükröződés miatt nem sok látszik belőle. :(

• FREAK
    talán világoskék+bordó felé eltolva, kevesebb szaturációval... így nagyon bugyi
  • Lazarus
    kétszínű alak
  • petesilver
    Lassan kész:

Vélemény?????????????????????????????????????????????????????
  • petesilver
    :))))) :DDDDDDD
  • Ams
    jajó :DD
  • Ams
    ez poén volt, igaz???
  • Alexease
    Nemtudom;)
  • petesilver
    Nascar???? Mi az?????
  • Alexease
    Szerintem az felesleges ebbe. Szinte olyan, mintha a Nascarba is ilyet szeretnel;)
    Ilyen adok-veszek-butykolokre szerintem tokeletes a Street legal - bar beteg az engine - vagy ott a NFS:U, de az meg valami irtozatosan gagyi.
  • petesilver
    Volt annak idelyén egy játék /Gearhead Garage/ amit még hivatalosan sem tudtam megszerezni, de a bütykölgetés miatt imádtam a demoját!! Nem beszélve a régi Street Rod nevű játékról. Szóval valamit lehessen bütykölni-adni-venni benne, ha lehet!!
  • Toya
    Alex lökd már át a kockás zászlót emailben, tudod amiről beszéltünk.
    Köszi!
  • Gregorius
    Látod mijen hüje vagy!!!
  • Alexease
  • FREAK
    áááááááááááááááááá a faszomba, életemben először LY-nal írtam a MUSZÁJT!!!!!!!!!!!

picsába sok analfabéta rossz hatással van rám :DDDDD (písz brádá)
  • FREAK
    nem muszály, csak a hülyeség ragadós, jobb elébe menni

nem szeretnék beállítani a jövőben egy buggy multira, ahol épp vicces turbo-ultralight távrepülő verseny folyik.....
  • FREAK
    felnit mindenképpen, az elég könnyű, elbaszni sem lehet vele a játékot, és nagyon meg tudja dobni a tuningélményt

meg ilyen apróságokat, hogy kormány, üléstámla, sárhányó...

nyilván gömbcsuklót, kardántengelyt és szelepszárszimmeringet fölösleges újra modellezni :)
  • Imurai
    Aki ért a Maxhoz, v a Mayához, az valszeg jó gépeket csinál majd. Meghát: miwan bakker, muszály letölteni minden ovis cuccát??? Nem hinném...
    Na, igen, ez az alkatrészezés lesz még jó :/
  • Alexease
    Valszeg, csak a kaszni editalasnak lenne ertelme, a motor es futomu eleg ha fix, beepitett, csak valaszthato. Esetleg felniket, gumikat lehet gyartani meg.
  • bodesz
    én is így gondoltam
  • FREAK
    ez mind ok, ebben tök igazad van, de valamilyen megkötés kell, pl. legyen egy minimális és egy maximális súlya a verdának, plusz minden beépíthatő alkatrész súlya legyen a fejlesztők által meghatározott

ezenkívül a motorhoz se nyúlhasson külsős, mert úgysem állja meg valami barom, hogy ne csináljon repülőgépturbinát belőle.....
  • bodesz
    akkor legyen 1 jó nehéz szerkeztő hozzá de az tuti kell mer én unom az autókat 1 idő után és ha vannak ujak azaz valaki épített 1 et az tuti cool szóval szekeztő kell nekünk
  • Alexease
  • Rincewind
    Volt anno egy olyan wiever, amiben ki lehetett kapcsolni az árnyékokat a kocsin. Tudna adni valaki egy linket ehhez a verzióhoz?
  • FREAK
    ÁMEN, testvérem