7782
  • Alexease
    Meg a kocka auto, bazi nagy kerekkel, 1 sec alatt gyorsul 300-ra, 1000 a vege, meg pille konnyu, hogy 100 metereket repuljon, meg olyan szinek, mint a husveti hanyas. Insane-hez keszult nehany ilyen csoda;(
    Autokat hagyjuk a profikra. Eleg ha nem 100 keszul csak 1, de az legalabb jo lesz.
  • FREAK
    "ja és remélem extra könyü lesz uj modelleket csinálni valami progival"

Én remélem, nem, és csak azok fognak tudni modelleket készíteni, akik valamennyire konyítanak a modellezéshez, mert az a fasznak se kell, hogy minden kisiskolás tolja a szemetet az arcunkba... (előre látom a "Gyufásdoboz Turbo v2" és az "Érdekes verda" nevű csodákat...)
  • M. Tibor
  • Gregorius
    Nekem például marhára tetszett a Street LEgal-ban, hogy tolatás közben hátrafordul a muki feje, és a belső kameraállásból ezt látjuk. Az Indycar series-nél pedig az emeli a hangulatot, hogy a versenyzők elhaladáskor benéznek egymás kocsiaiba.

Lehetne olyat is, hogy az autobol lehullo alkatreszekbe beleszáguldva sérülést okozunk magunknak.
  • bodesz
    na akkor ki lesz a kiadó???
    nehogy ezért legyen elhalasztva :D

ja és remélem extra könyü lesz uj modelleket csinálni valami progival(nem skin re gondoltam)
  • tomsolo
    nem!!!!!!!!! :D
  • M. Tibor
  • Alexease
    Gondolom, ez poen volt, es a vegerol lemaradt a smile?
  • tomsolo
    vagy pl. lenne benne csapat menedzsment: lehetne vásárolni fejlesztőket, szervízeseket, pomponos csajokat :)... ehhez eltudnék képzelni mellékküldiket amikkel speckó embereket lehetne megnyerni... (pl. kapd el a táska tolvajt a beachen)
  • Cat #1635
    szerintem a fejlesztőknek érdemes lenne példát venniuk a live for speed ről, ami már megjelenés előtt hatalmas rajongótáborra tett szert a játszható demók és a széleskörü autóváltoztatási lehetőségek által
    ugyanezért lett hosszu ideig játszható a street legal is, hiába volt egy bughalmaz az egész játék
    az emberek egyszerüen szeretik bütykölni a járgányt, állítgatni a dolgokat, és kipróbálni hogy "na és akkor most hogy megy"
    ha nagy ujrajátszhatóságot akartok, akkor mindenképpen érdemes ebbe az irányba is fejleszteni, maximum lesz pár előre elkészített beállítás (sportos, hegymászó sablon stb.) és aki nem akarja az nem használja...
  • [Walaki]D`Lair
    Na szal mi is lesz ez a gém? Bogaras ugribugri?...:DDDDDD
  • FREAK
    én a Motocross Madness versenyek hangulatára gondoltam, csak persze sokkal hosszabb futamokkal, edzéssel, időmérővel, repülő rajttal, szervizeléssel stb stb

és igen, nagyon kellenek az ovál vagy 3-4szög alapú pályák, az egyenesek közepén gödörrel/ugratóval
  • Alexease
    Azteret-Azert;)
  • Alexease
    Igen, igen;) Azteret az nagyban novelne a verseny, szimulatoros erzest. Azert a startnal a 3 atlatszo, 3D-s szam, es a vegen a renderelt kupa, nem biztos hogy jo megoldas lenne. De foleg, ha csak 3 koros versenyek lennenek:(
  • FREAK
    na igen

amúgy az is nagyon jó lenne, ha a Nascar példájára egy verseny nem a 3-2-1-nél kezdődne, hanem lenne rendes edzés, ahol mindenki a boxban/garázsban kezdene, és a finish után is lehetne még körözgetni+beállni a garázsba
  • Alexease
    A palyakra en is kivancsi vagyok, es foleg az AI-ra. Mert publikus palya szerkeszto az lesz (elvileg), csak remelem, lehet majd offline-ban is hasznalni AI ellen, es nem csak online.
    Bar multkor ezt az on/offline temat kibeszeltuk, hogy melyik miert fontosabb, de azert nagyon kellene sajatpalya/AI lehetoseg.
  • Alexease
    En nagyon remelem, hogy lesz;)
    Az elejen szimulator lett megszavazva, es betervezve. Bar azota volt egy-ket felvetes, hogy jobb lenne a "nagykozonsegnek" is "kedvezni", vagyis egy-ket szim.funkcio kiesett, de azert remelem, nem a TT szintjeig;))
  • Imurai
    Mert ha nem
  • FREAK
    ASK!

Ugye lesz kurva sok technikás ugrató a pályákon, és rendes setup???? (váltó, felfügg. legalább, mert túlzásba sem kéne vinni)
  • Imurai
    Gondolom lesz karrier mód is...
  • YaniMan
    Pitypangg!
    Kerék ügyben anno hoztam egy ötletet, ami Tibinek meg is tetszett, hogy lehetne benne ilyen körpályás-mókás-dderbystyle törő-poén-verseny, amiben ha a szerver beXeli, lehet "túlzásba vinni" dolgokat (pl. marhanagy kerék, VAGY marhaerős motor, VAGY nagy tömeg), és ilyeneket összeeresztve zúzzák egymást a drágák. Persze az ötleten még finomítani kell, de mindenképpen ott van a pipálási (Xelési) lehetőség, hogy azoknak se legyen gáz, akik nem szeretik a (szerintem jó) poénokat.
    Persze az, hogy bekerül-é a játékba egy ilyen, majd akkor dől el, amikor már modolgatjuk a progit. Mikor lesz az! Húha!!
    Hányan írjuk a programot? Harminceze... háromszázezer... liter!
  • CSOCSO
    :)
  • FREAK
    az má a múlté öcsém :D
  • petesilver
    Mutiba egy kép lefekvés előtt. Majd folytatom.
  • Imurai
    Ííííí!
    de kíváncsi vagyok a felfügg. mozgására! ááááááááááááááá!!!!! De váááááárom!!!!! :D
  • Gregorius
    Ha ennyire látszik a váz, akkor viszont a törés-engine-nek marha jól kell ám működnie!
  • FREAK
    hát ha csak 3/4 olyan jó lesz mint a TT (rendes játékmenettel) akkor már kurva jó!
  • Alexease
    Azert ez szimulatornak keszul, vagyis nem kellene nagyon elrugaszkodni;)))
  • bodesz
    mind a 2 en 1 re gondolunk?
    tough tracks?
  • Alexease
    Persze, azert jo lenne, de normalis, realis keretek kozott;)
  • FREAK
    pedig jó lenne ha lehetne trakor kerekeket is szerelni rá mondjuk a vizes pályákra, vagy kis széles gumikat falmászáshoz, stb
  • Alexease
    Ez nem traktor;))
  • bodesz
    szerintem is jó 5let éás mondjuk lehet majd mondjuk uj kerekeket rakni a kocsira úgy értem nagyságra
  • bodesz
    nem tudom kérdezték e már de hányan csinálják a gamet?
  • FREAK
    az tényleg jó ötlet, hogy lehetnének különböző motorok, felfüggesztések és kerekek, amiket tetszés szerint lehetne variálni

persze bizonyos versenyeken csak korlátok között
  • sznupi
    Azért egy V8-as motor ne legyen már kicsi bele. 8-))
    Elvileg majdnem minden kocsi úgy van/lesz tervezve, hogy bele tudod rakni a V8-as motort, persz ez majd függ a játék modoktól is.
  • bodesz
    5let:
    szerintem adjatok ki 1 olyan progit a megjelenés után amivel nem csak skint de teljesen uj autót lehet csinálna amivel aszem a dat meg a ask fileket lehet szerkeszteni vagy lehet hülyeséget mondtam a filek nevével de akkor lehessen a kocsik vázát szerkezteni valami progiv vagy ti mivel csináljátok?
  • bodesz
    huh ez állati már csak 1 a gáz hogy kis köbcentis lesz benne a motor de ez nem baj mert olyan könyü hogy ez nem is érdekel senkit szóval még sincs gáz
  • Imurai
    War! :P
  • Zee
    Peace!!!!
    :D
    http://zeemady.uw.hu/b3.bmp