A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
A lényeg, hogy textura ne forogjon a kamera felé. Mert az nagyon LOL díjas.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Én Gimmick-kel értek egyet,kritika nélkül nem lehet elõrébb lépni.Amúgy az én elképzelésemtõl is messze van az ,ahogy a táj jelenleg kinéz.Van egy jópár fotó füves tereprõl, aminek a látványvilágát szeretném legalább megközelíteni.

Gimmick
hát valamivel jobb a viewer, de azért nem kell nagy elismerést nyíilvánítani, mert a drága programozók elbízzák magukat!

Az ISTÓKJÁT !!! \"Teccik érteni?\"

petesilver
Minden tiszteletem azé, aki az új viewert csinálta!!!! Naggyon bejön, nagyon jól állítható, kezelhetõ tetszés szerint!! És szép!!! Gratula!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Az elgondolással semmi gond! A fórum azért van! De a stílus lehet emberségesebb is, akkor is megértik, okos fiúk õk!!

Gimmick
terror lesz itt!

Gimmick
Nos!!!
Ha azt mondjátok, hogy hülye vagyok, akkor nézzettek magatokba!!!
én csak hibákat, és ötleteket szeretnék tanácsolni a készítõknek, hogy egy magyar game végre nagy sikert arasson más országban!

M. Tibor
Ezt le hagytam. 😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

M. Tibor
Itt egy kis technikai hiba tortent.

M. Tibor
Itt a legujabb viewer, hasznaljatok egeszseggel!
buggy03.zip

M. Tibor
ejhejdurfl;drtgjerligjioefv uegw ioutgoietg jdlkgj eoigopieruigwe ugfoieogfiue roighoi oioijgv gje ogije5io gioerdhgi hgdgd hgdthorgvblsdrljkg oidergdoi hoidhji hjoipd seoig rlkgvs jredlkgsdjvsdrjkl grgsv \gtdroi;dr gfsaeuiogtgsrvb \ejoidgr zthbj;rtfyhirtritoyprty wgwetgoiuwoipe jgewriguioer giueroiugoix dfoiwu4fx ou xio xuiu xouixxx x x we ergui erigluderiu9ogeuroisefkjj iwetrwef9ogeu rogiedsorig hilsjg jeiwtguewoutgfiouweuiogfzx jvhed hserodiu gtoedrugueoriugeroiugtergueroigeurgreiugeriog 5 rrwer werweirfewoi giuo xped23 uefhwieuadf gsfgwsfuiweyfui wgtweriygsf hjb sefhukvhsefhys gfvsdgdfgsgdgdd gtweligtjerogerogioukl;jdsjgaerugtoieugozxjhcvxjhcvkdsdefpdcxpxpxpxppxpxcpxpxpxppxpxpxppxxp kjdjnawjkedhqrjweyrtoitiitititititittibitbitbitbitib d e d e ed de d e d e d e d ed e d etrerkjwfhsfsuif erdzsjdyhtfs j rfwlke4uweiu4ytuisaifcawejkuriowuo8ruoiqw urfoiqweurwrqe iou rfwiuehfkjwehfhwekj

tomsolo
megtörtént... azért ilyenek😊

FREAK
az ilyen gimmick féléket miért nem baszták földhöz a születésük percében?

Riszpekk

M@TriX
A fûhöz annyit, hogy ez nem egy Projekt IGI, azaz FPS. Itt nem lesunnyadsz a fû közé. Ez egy oFF rOad játék lesz, ahol elsuhanva látod a füvet. Lehet szebb, de akkor meg a kis béna gépeden fogg szaggatni (lehet akármilyen úgyis lehet olyat csinálni ami szaggasson. 😉).
Szóval szerintem azért nem kellene egy 3D Mark-os rétet csinálni, mert ûber szép, de csak PVI-oson lesz sima frém egy száguldós játékban...
A lényeg az egészséges egyensúly.
Hajrá, MagyaroCk!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

"A hangvétel maga az ember."
Hmmmmm, mintha valaki ilyet mondott volna valahol az utóbbi napokban valahol.
Persze lehet, hogy az idézet nem helyes.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Gregorius
A kritika hangvétele néhe többet árul el, mint azt a kritikus gondolta. Ennek megítélése azonban az alany kezében van.

Ez olyan szép lett, mindjárt elbõgöm magam.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

petesilver
Szerintem sértés nem volt benne. Csak utaltam rá, hogy ott valami nem stimmel, ahonnan ilyen stílusú kritika jön ki. És ezt nem csak az utolsó hozzászólásból vágtam le.

Alexease
Csak a kritikat lehet emberi hangon normalisan is.
Ott van peldaul **** ocsisajt, nem modom, hogy sosincs igaza, csak hat akkora turho paraszt, hogy szornyu.
Te meg ne sertegess masokat azert, mert kritikat mer mondani egy keprol. Azert mert valami magyar lehet rossz, sot. Nem akarok peldat mondani.

A fû egyelõre csak be lett rakva, egyáltalán nem ilyen lesz, de most éppen mást is csinálni kell, szal majd lesz az másmilyen is meg a felhõ is.

Szerintem is az a fû aminek megjelölted,majd kitalálok rá valamit.Az égbõl itt nem sok látszik ,amúgy élõben nem rossz.

petesilver
Na és te! te is lehetnél épeszûbb, moderáltabb!! Csak éppen a képpel semmi gond, veled meg a jelek szerint igen.

Gimmick
fffuuuuuuuuu öcsém!
valami jobb fûnekvalót nem lehetne betenni?????
ez ritkasz*r!!!
akár a Projekt IGI-ben!
valahogy a füvet jobban csináljátok meg 3D-ben!
na és az ég:\
Az ég is lehetne élethûbb!!!

Gregorius
Kösz szépem, tanács megfogadva.

petesilver
És még egy kérdés: Ezek az esélyesek, vagy ezek a már befutottak?

petesilver
A 14-es mi a szösz? Szimplán a chrome Layer??

Meg elég jó a mûszerfal is, kár ,h nem lehet berakni 😞

tomsolo
köszi!
...és gondolom akkor már a kormányra is... 😄

M. Tibor
Kerek texturank mar van kesz kb 10db. De me'g az ulesedet is elfelejtetem berakni, bocsi de majd javitom. 😊

tomsolo
ööö.. én is érdeklõdtem ám vmirõl 😉

M. Tibor
Te kiszurom a ********, nem a konyvtarba volt es te nem hitted el, ezzel lezarva!

tomsolo
VOÁV!!
DE MIT TÖRTÉNT A BUGGER KEREKÉVEL?
NEM TECCET? 😊

Alexease
M. Tibor

petesilver
Felettébb érdekes skinek!!!!!!!!!!

M@TriX
png-t inkább ne szúrj be, inkább jpg-t és érdemes csak kisbetût használni, mert eléggé megkavarja a dolgokat. Amúgy itt a kép:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gregorius
Már megint elszúrtam valamit! PNG-t lehet beszúrni?

Gregorius
Csináltam még egy skin-t. Egy fokkal jobb, mint a másik, de még mindig egy kicsit gyenge. Legalább elszórakozhattok rajta, meg színesíti az oldalt.

FREAK
hmmm nálam ugrálva megy elõre, nem egyenletesen

mi lehet a baja?

Riszpekk

Alexease
En ismerem😉) Mega tuti😉)) Sot Bajnoksag is van ra, millio palya, mod stb.😊))
Gregorius
Ott a pont, télleg így van. Nálad olvastam, akkor ezt benéztem. Igen, pont azt nem lehet elevationmap-pel megcsinalni, amit a lenti kép mutat. Király lesz! Lesz majd olyan fajin bokordulongeles, meg fuletaposas, mint mondjuk a Screamer4x4-ben volt?

off:
megafapados szerkesztõje a GeneRally-nak van 😛
ismeritek??? rally
ON

football without ultras is nothing

Alexease
Tudom, hogy nagysagrenddel jobb a megoldasotok, mint a bitmap, de hat a lehetosegek, a szolgaltatas...😉)

Egy zsir profi, barmilyen fapados, kezdetleges, extra bonyolult editoral tud palyat szerkeszteni, de az atlag nem. Ha egyszerubb, tobb a lehetoseg, az mindenkinek jo, max azt hasznalja belole, ami neki jobb.

Pl. egy atlag jatekhoz, Max-ben kell palyat szerkeszteni (ami nem gond), de utana, hogy ki lehessen probalni, rengeteg mindenhez kell meg erteni, sok mindent kell meg csinalni, konvertalni, irogatni, scriptelni stb. Meg ha csak egy "egyenest" csinalok, neha az is hosszu ido. De pl. a netKar redszere, teljesen fapad, es az is tud vele palyat csinalni, aki nem akar😉)

Max-ben, keszit egy kockat, a neve legyen Road01, melle tesz egy masik kockat, a neve Grass01, csinal egy 3. kockat, ami a Start, leteszi, keszit egy kamerat, kimenti az egeszet szabvany Max-es ASE formaban, bemasolja a jatek Track konyvtaraba, jatek indit, palya kivalaszt - a program automatan konvertal - es az autot oda teszi a Start reszre, mukodnek a gyari hatterek, napszakok, a Road-n, Grass-on ugy muxik az auto, ahogy az kell, stb😉)) Persze a korido szamitas, a checkpointok, a groove, mind teljesen automata, egyszeru, a gep szamol mindent.

Persze, profi mappot, igy is csak profi fog vele csinalni, az egyertelmu😉 De szerintem, sokkalta jobb talalmany, mint ezer fele vagdosni a mappot, kovertalgatni, csomagolgatni, a texturakat Mip-pelni stb. stb.

Csak azert irtam ilyen sokat, mert KV-zok😉)))))

Alexease
M@TriX
király a fû is, szuper lesz. Várjuk. 😉

M. Tibor
Megvilágosultam 😊

Majd megfogjátok látni, hogy mi a kulonbség a szurkeárnyalatos bitmap megoldás es amit mi fejlesztunk, ég
és fold minden tekintetben. Extra brutallll ezt már most kijelenthetem egy csepp tulzás nelkul. 😊))
Annyira gyorsan szerkesztheto a palya, mire megrajzolod vagy valami fraktallal keszitesz egy palyatervet
addigra 1 vagy 2 teljes palyát készitesz el a mi modszerunkkel.

"De lesz alap szurkeárnyalatos bitmap, amit majd lehet modositani, de én szerintem nagyon felesleges es semmi ertelmet nem latom, de lesz. 😊"

Alexease
De lehet, hogy ezt nalam olvasta, mert en probaltam egy olyan feature-t kicsalni toletek, hogy legyen lehetoseg az editorba behuzni egy ilyen magassagterkepet, ami szerint az editor, csinal egy alap domborzatot. Ami persze, nem vegleges, csak egy tampont a tovabbi szereszteshez (attekintheto egyben, elore a palya az utvonal stb.)

Ha mar csak egy 512x512 pix gray tiffet domborit ra (1 pix/meter), mar az is jo arra, hogy a fobb domborzat, utvonal lathato. Ha ennel reszletesebb, az mar csak pozitiv😊))
Alexease
Elevationmap = Szurkearnyalatos bitmap-bol a program altal "domboritott", szamolt magassag terkep, domborzat😉) Insane rulezzz😉

Szerintem tuti megoldas, leszamitva, a "sajatmaga" fole benyulo domborzatot (uregek, alagut stb.) De az ugyis ritkan kell.