7782
  • ranGer2
    És ez ki?
  • ranGer2
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
  • ranGer2
    LOÁL! de jó mellei vannak ennek a Shark nak! eddig fel se tünt! Ez valami old school képed?
  • M. Tibor
    Ne felj le lesz egyszerusitve az editor amenyire csak lehet, de nem azt fogja jelenteni, hogy kaki lesz:)
  • Toya
    Előbb lássuk valóban olyan egyszerű lesz-e mint ahogy azt te is reméled.
    Ha valóban nem lesz bonyolult, akkor én is kipróbálnám :)))
  • Boborjan
    Engem is érdekelne az editor... csak legyen a játékban BUGYÍR (GoodYear höhö) gumi :)
  • Gregorius
    Engem érdekelne a pályaszerkesztés, anno az 1nsane-hez csináltam jó párat.
  • ranGer2
  • M. Tibor
    Sznupi meg mindig doboz nagykerrel jatszik.:) biztos szetlottek az agyat.:)

Thx Alex de maskor inkabb aludj egy picit, mert a munkahelyeden kirugnak.:)

Ja majdnem elfelejtettem, ha az editor ugy fog mukodni, ahogy elvarom es tul konnyu lesz vele szerkeszteni
    akkor csak itt a forumozok kozt lesz kiadva, hogy minel egyedibb palyak legyenek benne az alap jatekba.
    Igy nemcsak 40 palya lehetne benne, ahogy elterveztuk hanem egy picivel tobb mondjuk 100.:)
    Legalabb nem kellene ugyanazon a palyan futni 2-szer a vegig jatszas soran.

Nem tudom, hogy lehetne megoldani, hogy csak illetekes szemelyeknek lenne kiadva az editor es a netre
    nem kijuttatva masok szamara, majd gondolkozok rajta. Gondolom ez mar egy kis teszt is lenne szamunkra
    a hibak feltarasara.

Ja, jelezze mar aki szeretne az editorral egyaltalan foglalkozni, tudnom kell, hogy erdemes-e ezzel foglalkozni.
  • Gregorius
    Tetszik! Különösen az az ökör-* söröüveg az oldalán.
  • Toya
    Na ezt most tényleg csak kedvtelésből csináltam, de gondolom erre nem nehéz rájönni mivel tele van jogvédett logóval :)

• Gregorius
    Tetszik! Jól látom, hogy van valami Mother Nature feelingje az egésznek?
  • petesilver
    A sok maxozás után pihenésképp csináltam gyorsan egy skinalapot. Akinek kell esetleg, szóljon, elküldöm befejezni. Megyek folytatom a maxot.
  • Pyx #3356
    van ez a kép nagyobb felbontásban is? mert

#3355, is jo :)
  • petesilver

• petesilver

• M. Tibor
    CSézni mar megin rad jot az eger huzzogatas.:)
  • sznupi
    Na jóvan, elég volt már a "Fórum közeli élményből", megyek CSézni. 8-))))
  • M. Tibor
    Persze.:)
  • sznupi
    Mert nem az lesz? Javíts ki ha tévednék. 8-)))
  • M. Tibor
    Hu de szep valasz. :)
    (user friendly editort kialakítani.)
  • sznupi
    Ja és ne aggódj, nem fogunk takarékoskodni, szépen meg lesznek csinálva, de csak akkor ha sikerült az utat tökéletesen rálőni a talajra, utána majd jöhetnek a speckó efektek is. 8-))
  • M. Tibor
    Majd te szepen kidolgozod a palyat. :)))))

Ez csak ugy.:)
  • sznupi
    Ez már eleve benne van az editorban, hogy meredekség függő a texturázás, ha valami nagyon meredek akkor szikla, ha kevésbé, akkor homok, ha majdnem sík akkor fű, szal ez automatikus, a texturák pedig majd cserélhetőek lesznek, így lehetőség nyílik egyedi texturák használatára.
    Plusz ha valahol nem tetszik valamelyik textura, akkor Te azt átfestheted valami másra, ugyanígy szinezheted is a texturát, ezzel tudsz sötétíteni meg világosítani majd rajta.
    Ezek a funkciók már benne vannak az editorban, csak finomításra szorulnak, de a véglegesbe tökéletesen be lesz lőve minden és próbálunk user friendly editort kialakítani. 8-))
  • Gregorius
    Lesznek majd ilyen auto-színezési funkciók?
    Arra gondoltam, hogy 1nsane-ben, amikor az ember befejezi a terep szerkesztését, akkor a vízet például úgy intézi el, ha nem akar vele sokat pepecselni, hogy elárasztja a térkép egy szintjétől a tájat. A színezés is sok időt vesz igénybe, ezért azt is meg lehetne csinálni, hogyha az ember nem akar sokat törődni a színezéssel, akkor bizonyos szintenként más texturát, színt kap a táj, esetleg a nagyon meredek részek pedig önmaguktól sziklás festést kapnak, vagy valami ilyesmi, persze ez már csak ránk vonatkozik, mert a játékba előre legyártott pályákat tessék nekem szépen kidolgozni, semmi takarékoskodás.
  • M. Tibor
    Ez a nap mar valamit sejtetett, hogy dolgozunk mi valojaban.:)

Egy szep kis hibajavitast es modositasokat jelentett szamunkra az editorban.
    Meg egy-ket het es mar szerintem az ut illesztessel a terepre jaro bonyodalomnal fogunk tartani.:)
    Ha ezt letudtuk ami nem tudom, hogy mennyi idobe fog kerulni, de remelem nem sokba. "remelem 1 nap:)"
    Es utana raterhetunk az auto importlasara.
  • I.C.ram
    Ezek a kamionok amúgysem mennek gyorsan, tehát a légellenállás semmit nem ér :)
  • petesilver
    nEM LÁTTAM EZT A KÉPET MÁR VALAHOL??? :))) AMÚGY BOCSI! :)
  • sznupi
    Lehet, hogy szögletes, de amiről csináltam, azon a képen is szögletes, íme egy kép, hogy lásd miről beszélek. 8-))

• Nyiri
    Minden csapatnak ugyanolyan kamionja lesz? :)
  • petesilver
    Még csak annyit, hogy a fülke feletti rész picit túl szögletes, általában íveltebbre, kerekebbre veszik a figurát, így elég durva a légellenállása!
  • Gregorius
    Tetszik a kamion egyébként nagyon, esetleg egy lökhárítót lehetne még rá rakni körbe alul, mert csak elől van, ha jól látom, hátul is oldalt nincs.
  • Gregorius
    De amúgy meg lehet csinálni úgy is, hogy csak valami nagyon kis területet vagy területeket vesz mintául, és akkor nem fog olyan elfuseráltul kinézni, és megfelelő torzításokkal, meg lehet oldani, hogy ne legyen marha pixeles. Nem kell, hogy a színeken kívül köze legyen az eredeti festéshez, csak az árnyalatok stimmeljenek.
  • Alexease
    Az tenyleg meglepetes abrazatu kamion lenne:)))
  • Gregorius
    Az lenne poén, ha az autók skinjét használná. Venne belőle egy mintát, és így minden skinnelt autóhoz jár egy meglepetés ábrázatú kamion is.
  • petesilver
    Ha nem sűrgős az eredmény, lemapolnám szívesen, és meg is festeném.
  • ranGer2
    MIért ne jönne össze? Jó jó ki kell mappolni de megéri!
  • petesilver
    Én már könyörögtem egy sort a skinezhetőségért!! Remélem összejön!
  • ranGer2
    Hmm! remélem ez is benne lesz az uj wiewerben!
  • sznupi
    Ilyen lesz a szerelőkamion ami valszeg szintén skinelhető lesz, ezt nem én döntöm majd el. 8-)))