7782
-
#2950 Shark by morning:
-
#2949 Shark by night:
-
#2948 ööööö mikor lesz az uj buggy kész?? -
#2947 Shark kirobbanó formában a Dakaron :))
-
#2946 Glide no ez mar a multe.:)
Opengl no keves oldalszamnal jo :(
Direct3d yes olyan amilyen ... -
#2945 Leht, hogy volt már a kérdés nem emléxem, de Direct3D? Glide? OpenGl?
Mert én személy szerint a Screamer 4x4 OpenGl-es megoldásánáé dobtam egy hátast, mert minden felpumpálva max-ra több mint 60FPS-sel ment az 1200MHz-es Geforce2-es kártyámmal megáldott gépen. -
dav #2944 Ja, és belső nézetből is láthatsz kereket, például az ellenfelekét. -
dav #2943 Nem értek egyet. Az igaz, hogy egy küllős kereket forgatva az emberi szem egy bizonyos sebességig még ki tudja venni a küllők alakját, és ha azokat figyeli, akkor tényleg úgy látja, hogy a kerék lassul-megáll-visszafelé forog. De a kerék képe forgás közben elmosódik, méghozzá minél gyorsabban forog, annál inkább, tehát az ember csak egy elmosódott pacát lát, amiben néhol az eredeti küllőkre hasonlító árnyakat vél felfedezni. És ezt a pacát látja lassulni-megállni-visszafelé forogni.
Ha egy játékban egyszerűen megpörgetik a kereket, akkor az bizonyos fordulatszámoknál teljesen meg fog állni, úgy, hogy közben tűéles lesz a képe, tehát olyan hatást kelt, hogy az autó csúszik az úton. Ilyen például a Rally Trophy is, ami egyébként egy nagyon jó játék és a grafikája is nagyon szép, de a visszajátszásnál sokat elvesz az élményből, amikor álló kerekekkel siklik az úton a kocsi. Engem ez nagyon zavar, és szerintem ennél még az alfa textúrás körlap is jobb.
Üdv:
dav
-
#2942 Pedig a kerek gyorsitas kozben "ugy nez ki" hogy el kezd lassulni, meg all, visszafele forog, gyorsul stb. Ez teljesen termeszetes, igy jo. Ha eppen "gyorsan forog" akkor el van mosodva, felesleges a blur. Akkor van gaz, ha egy jatekba, ilyen elore elmosott/forgo kerekeket tesznek bele.
Bar engem annyira nem izgat, mert belsobol nem sokat latni. Max a visszajatszas, es filmkeszitesnel problemas. -
dav #2941 Ha már szóbajött: jó lenne, ha a játékban is lenne a kerekeken mozgás közben valamiféle motion blur. Persze ennek csak külső nézetben és visszajátszásnál van jelentősége, de olyankor szerintem nagyon illúzióromboló, ha nincs (ennek ellenére alig van olyan játék, ahol megcsinálták). Szerintem elég, ha egy adott sebességnél a full 3D-s kerékagyat "kidobjátok" és egy alfa textúrás körlapot tesztek a helyére. Csak a sebességet kell jól eltalálni, hogy a váltás ne legyen túl zavaró (persze ez az aktuális fps-től is függ). De lehetne átmenetesen is csinálni, a kerékagy fokozatosan eltűnik és bejön a körlap. Mindenképpen jobb megoldás, mint amikor a kerék gyorsítás közben elkezd lassulni, aztán megáll, majd elindul hátra...
Üdv:
dav
-
#2940 Egy kérdés: Meg lehet csinálni, hogy a következő viwerek egyikén nem adott alapon legyen a buggy, hanem más viwerek példáján az alap üres, és betölthető hozzá a háttérnek tetszőleges kép? Így akár retusálni is könnyebb, berakok mondjuk egy képet, amin ott van még az eredeti autó. Beállítom a viwerbe a buggyt, képet kidobom mögüle, lementem a buggyt, és jöhet az utómunka. :)) -
#2939 Megnéztem a sprintcart. Ez már érdekesebb. Füst itt sincs, de por az van rendesen.Viszont eszembe jutott egy kérés, ami itt kibukott. Könyögöm: a fék fék legyen, és ne megállás után átmegy tolatásba típusú!!!! Érdemes megnézni, hogyan oldották meg, ha elkapar a hátsókerék a füvön, és kaparja azt!!!! Le lehet menni a pályáról, be a belső kűzdőtérbe. Nagy gázzal ágaskodik a verda, és felkep a parkoló autóra. -
#2938 Javitotam. :) -
#2937 Na, kipróbáltam hard-on a SL-t, de nem törik még mindig, 100-zal a falnak a Romero-val, de semmi, csak leesik a lökhárító, meg a ventillátorrács. A kaszni csak akkor horpad be, ha 100-zal nekimegyek egy fának, de akkor meg ketté kéne reszelnie a kocsit szinte. -
Nyiri #2936 Szep :]
De allo kerekkel, hogy veri a port? :]
Biztos satuzik epp :D -
1600x1200 -
sznupi #2934 Nem frissek a képek. 8-)))
Csak a mérete még nem jó, majd valamikor átírják és akkor jó lesz. -
#2933 Teccik az új banner. Friss képek! Jamm...! -
#2932 Na most mondd, hogy nem tetszik!!! :)))) Próbáltam fiatalodni a fogalmazásban úgy 15 évet. :))) Amúgy , ha már megjöttél: van egy könyvtárnyi texturám .cel kiterjesztéssel. Tudod, hogy mi az? Mert nekem fogalmam sincs. -
#2931 Bocs Pete Silver. De ezt nem hagyhatam ki.:)
" Kedves Shark!
Szeretnék jelentkezni a hirdetésre külsős munkatársként. Jelenleg amatőr-hobby szinten foglalkozom photoshopal, és most vágok bele a 3DStudio rejtelmeinek tanulásába is, amihez tankönyvet is vettem ám!!! Szívesen állok a kihívások elé, úgy vélem elegendően kreatív vagyok ahhoz, hogy hasznára legyek a csapatodnak. .................egy fúúj!! 90-es évektől van hardcore gamer tapasztalatom.
Remélem megnyerte tetszésed a fent leírt információhalmaz, és csatlakozhatom hozzátok, bátran állva a kihívások elé!!!!!
Mély csodálattal, és tisztelettel:
Pete Silver "
-
#2930 800*229? :) Kicsit brutál nagy. -
#2929 Bár ahogy most nézem, ha az alapot meghagyom, elfelejtem a csicsás hülyeségeket, retusálok, színezek rajta, nem is lenne ez olyan rossz. Hmmm. Eddíg fel se tűnt. -
#2928 Egy tanulmányskin a gyatra fajtából:
-
#2927 milyen munkatársat keres az ASK? -
#2926 A DTR2-ot nagyon nyomjak kint, eleg nepszeru. Rengeteg palya, kiegeszites stb.
Mondjuk, tenyleg jo lenne mar egy jo "terepes" autoverseny is;)) Remelem ez lesz a The Buggy;)))) Bar a BugBear is belehuzott a Flat-Out-tal, igaz arrol nem sokat tudok, hogy pontosan milyen is lesz (fizika, tores biztos csucs, de a jatekmenet gozom sincs milyen), de a kepek alapjan nagyon ott van. -
Toya #2925 Amúgy ez a sarazódás az ami kifejezetten zavaró játék közben szerintem. -
#2924 Elhiszem, de nekem a teljes van meg. -
#2923 Talán saras pályán mentem, de akkor is nevetséges az effekt. Felverődés semmi, nagy ritkán fekete pamacsféleség lenne a füst-sár combó, de rendszertelenül, nagyon ritkán, alig láthatóan, gagyin van megcsinálva. -
Toya #2922 Azért hidd el a teljesben néha csak a nyomukat láthatod, különösen amikor fejleszteni kellene az autón de javításra elmegy az összes pénzed :-) -
Toya #2921 A Sprintcars egy elég pofás kis játék.
Ebben sarazódik a kamera és a pályák ha jól emlékszem oválok, olyan salakmotor stílus :-)
Érdemes megnéznetek, mert talán ez áll legközelebb a Buggyhoz, de nálam inkább csak jópofa kategóriába fért be.
Amerikában rendkívül népszerű, bár ezt szerintem inkább a szériának köszönheti. -
#2920 Nah, nyitott autóval mentem, a bukó koszolódik. Piszok tetű egy bagázs, nehezemre esett mögöttük menni, hogy bekoszoljanak. Kicsit nem figyeltem, mindjárt elől voltam.
-
#2919 Itt az elso jelenkezo, mert en nem lattam. :) -
#2918 A por az NFS Hot Pursuit-ben volt a legjobb eddig, amit láttam. Nagyon szépen meg volt csinálva, sőt egy klassz kis trükkel úgy, mintha a kocsi utáni vákuum meg is pörgetné a füstöt. Nagyon király, ajánlom mindenkinek, aki még nem látta, de nem hiszem, hogy van itt olyan, aki ne látta volna. -
#2917 Baker. :)
Mi ez a SPRINTCARS. -
#2916 Nos, meglepődtem. A fejlődést legalább megnézhetem, mert ez is Ratbag játék, tehát meglátom mit fejlődött a Powerslide óta. De ami meglepett, az az install képernyő:
Az itt látható játék takán újabb. Természetesen rajta vagyok az ügyön!!!!!
Shark, az új banner borzasztó!!! Az elején fehér, és arra böktem, hogy elkezdjem a hozzászólást!!!! :)))))))))))) -
#2915 paprikaskrumplival nézed a jatekot.:)
dobj be egy kepet rola.:)
Ilyen fust+port szeretnenk, igaz a rajt ahonan indulnak a buggyik betonrol kezdik a futamot es ot nem locsolnak.:)
-
#2914 Huhh, ez a szám duuurva. A Running Wild- Broderhood album, amit én nyomok, szvsz jobb. Bár ha innen a tudás áttérek erre a stílusra:)))) -
#2913 OK! Végeztem a paprikáskrumplival, nézem a gamét!!! :))) -
#2912 Igen pls.:) -