7782
-
skristof #2992 :)))
jaja
mondjuk uj kocsi? vagy a legutobbihoz sincs elég?
de a forum sem olyan aktiv
remeélem gőzerővel fejelsztetek, csak azért! -
Imurai #2991 Hmm, ez szép és jó, de mintha a közösség mostanában elfelejtette volna a skinek rajtzolgatását... -
#2990 Hogy legyen min tükröződnie a környezetnek. Amúgy ha rázoomolsz a buggyra, a sok víz nem is látszik. viszont talán az igen, hogy szabad mozgatás, és a világból kizoomolás is lehetővé vált. Shark akarta is, hogy rakjak be egy olyan képet, ahol totál messziről látszik az egész, de ezt az élményt meghagytam neketek! :) -
#2989 De miért ilyen sok a víz? -
#2988 Pár új kép az átdolgozott, szebb viewerből:
-
skristof #2987 lol :))
azért apránkét jöhetnek ilyenek ám a népnek! :)) -
#2986 Es az hogy? Fixen annyi a fuszall objectum az egesz palyan, vagy osszesen annyit lehet megjeleniteni egyszerre.
Vagyis fixen lathato ennyi fu folyamatosan, vagy ami mostanaban "divat", hogy a latokorunkben, egy bzionyos tavolsagon belul rajzolodnak ki, persze normalisan, szep atmenettel. Szerintem az utobbi jo megoldas lenne, mert eleg nagy bozotot lehet vele csinalni, mindig csak azt szamolja amit latni, raadasul, bizonyos tavolsagon kivul, ugy sem lehet mar megkulonboztetni a sima fu texturat es az objektum fuvet. -
#2985 Itt egy mellekes informacio. De igaz. :)
Pontosan 3.900 ezer fuszalmag lesz rendelkezesunkre, egy adott palya megszerkesztesere -
skristof #2984 én inkább a fincsi engine-fícsőr listát várom :))) -
#2983 Csak nem uj wiewer készül?? -
#2982 Itt egy kis eletjel.:)))))))
-
#2981 Az Activision Value minden termeket csak Amcsiban jelentet me. Ezert Value:) 3-6 honap gyartas, aztan dobolosas, es ki a polcra 20$ alatt:)) Kint sokan vannak, akik rendszeresen jarnak ilyen boltba, kineznek egy-ket szep, latvanyos "dobozt", megveszik, hazaviszik, kiprobaljak, aztan torlik. Egyszeruen nem eri meg Europaban kiadni ezeket. Ezek kis koltseg vetesu, gyorsan keszult jatekok. Altalaban a kiado otletere, liszenszere stb. keszulnek, ugy hogy ok keresnek hozza "olcso, gyors" csapatot.
A The Buggy abszolut nem valoszinu hogy AV-s lesz. Szinte biztos hogy nem;) -
#2980 Nekem is kezd az agyamra menni, hogy az Activision minden Invictus terméket csak az USA-ban jelentet meg, most még ezt a Monster Garage-t is. Remélem a Buggy nem téved erre az útra, mert nagyon betelne a pohár. -
#2979 az enyém vodás 0,28kb rulez!!!a street legal racinget ugy töltöttem le hogy át lett alakitva a kábelem(egyszerre tölt,és megy a net)igy majdnem 3 napig jött:)))))) -
#2978 ugyanis ha jól tom te is modemes vagy mint én alájuk meg apuci bevásárolta az ADSL-t, stb... ;) Így nekik mind1 mit szednek le csak legyen valami?
Úgyhogy ne bántsd, ők nem mennek a minőségre meg az infózásra. ;) -
#2977 Hát, nem!
Theocracy rulez, bár szerintem jó nehéz,... egyébként én is támogatom az OpenGl-t, no meg a kártyám is, és Linux rulez! -
#2976 Azert "szolunk" be, mert sajnos tipikus GYP volt a kerdesed. Gozod nincs mi ez a program, sosem halottal rola, az sem biztos hogy erdekel teged, de az az elso kerdes, hogy honnan lehet letolteni Gondolom, a masodik az lett volna, hogy honnan szedjel crack-ket, magyaritast, elmentett allast, vegig jatszast, miert nem fut az XP-den, es hasonlo, rendszeres, nevetseges kerdesek.
Bar igy neked serto lehet hirtelen, de sajnos, naponta tobb tucat ember tevelyeg be a forumba, es teszi fel, ugyanezeket a kerdeseket, az altala abszolut ismeretlen programokrol:((
Az hogy leakarod tolteni, az egy dolog, ez van, sajnos termeszetes. De elotte legalabb, probald kideriteni, hogy mi is az amit leakarsz tolteni!
Attol maszok a falra, hogy mindenkinek minden kell, mindent leakar tolteni, fingja nincs az geszrol, aztan jon szutykozni, fikazni, aztan 2-3 nap mulva mar el is felejtette az egeszet. -
#2975 Miért szóltok be bazzeg?Nem lehet mindenki géniusz mint egyesek, és nem volt kedvem végigolvasni ezt a pár oldalas topicot!!! -
skristof #2974 mért kell unregekkel foglalkoznii??
-
#2973 Huh! ehh! szerinted miért ?? mert mondjuk ő az A.S.K. homework főfeje! bazz mostmár ha ilyen hülye kérdéssel jön valaki nem én fogok válaszolni! -
#2971 www.seggzetorg.com/downloads/buggygame+crack.exe -
#2970 Tudod... már egy párszor le lett irva hogy a fejlesztési idő 1 év... -
Toya #2969 -
#2968 Miert jo hulyenek lenni?!?!? -
#2966 Ha jol emlexem Kinaban (!!!) adtak el a legtobbet a Theo-bol. "Hazilag" megcsinaltak a honositasukat, es vittek mint a cukrot. (De aztan, lehet, hogy ez egy masik Magyar jatek volt;)) -
Imurai #2965 A Theo király game, nem kritizálni! -
#2964 Márpedig OpenGL-re írva könnyű lenne kiadni a játékot Linuxra is akár.
Az meg hatalmas dolog. Anno a Theocracy.. ? vagymi. Iszonyat gáz játék volt, de csomót eladtak belőle mert a cd-n rajt volt a Linux változat is.
Legyen ogl! :) -
#2963 Na ti itt jól elszórakoztok, inkább jönne már ki az egész játék. ;)Egyébként lesz homok a játékban, csakmert gondolkoztam rajta és eddig mintha egy játékban sem láttam volna süppedős homokot... A Dakarról jutott eszembe... -
M2 #2962 Én meg azt hittem az ütközéstől hasraesett egy majom a fán és épp kiejti kezéből a banánt.
Már címet is adtam a képnek: "Hogyan szerezzünk banánt buggyval" -
M2 #2961 Nálam még ezzel az új verzióval is rossz a mapping, de a többieknél is ha jól nézem.
Meg lehet oldani rajzolásnál, hogy jó legyen, csak kicsit körülményes.
-
-
#2959 Nem talalt:)) Eredetileg Shark lenne az, mikozben kezzel-labbal boszen integet, csak egy kicsit gagyi lett;DDDDDDDDDD Zoom;))))))
-
sznupi #2958 Bár ha jobban megnézem, akkor egy túlméretezett csigára hasonlít, ott vannak a szarvai meg a szemei is. 8-))) -
sznupi #2957 Amúgy ezt eltehetem koncept artnak? 8-))))) -
sznupi #2956 Mégis mi lenne? Mókus, ott az oduja is. 8-))) -
#2955 Ok. De mi a manó van fent a fán?? -
#2954 Shar vs. Tree :))
-
#2953 :((( -
#2952 Cool-abb lenne a palyan lenni, de megint lemaradtam:(( -
#2951 cool!