7782
-
#3288 Persze, hogy lehet.:) -
#3287 -
#3286 Ööö lehet még skint gyártani a mostani buggy ra? -
#3285 Ahogy igertem hetfotol mar a buggyt fogjuk kesziteni, ez mar 99%-ban biztos :)))
Megprobalok minden nap valami erdekesseget irni a program alakulasarol, hogy mit is dolgozunk,
hol tartunk, es igy legalabb minden napra jut valami megbeszelni valo a program alakulasarol.
-
#3284 Megneztem, olvastam, irtam:)))) THX!
Futottam egy kort - feleslegesen:( Hogy lehet nyitva egy OTP 5-ig?! :) Holnap RE. :)))) -
#3283 alex privi:) -
#3282 Volt egy kép, ahol a pályaeditor szépségét csodálhattuk meg. A talajtexturán viszont nagyon látszott, hogy mozaik. Különösen azért, mert egy medencében is egyforma talaj volt és ott ügye rálátni egyszerre az egész talajra. Ez játékon belül nem ilyen látványos, vagy meg lesz valahogy oldva, mondjuk egy második layer-es festéssel? -
#3281 Ismet egy kis technikai kerdes:)) Nem tudok programozni, foleg ilyetm, vagyis valszeg hulyesegeket beszelek, de majd kijavitotok:))
MotionBlur: Inkabb csak "szeruseg". Nagyon bonyi nem kellene, olyan meg abszolut nem, mint az NFS:U-ban!!! Es csak akkor, ha nem eroforas igenyes, es ha ki is lehet kapcsolni! Vagy egy egyszeru z-buffer-re szamolt blur kellene - ez inkabb melyesg elesseg - vagy normalis ha megoldhato.
Teszteltem egy olyat is, ami egyszeruen az elozo kiszamolt frame-et, egyszeruen csak "ratette" 10-20%-os atlatszosaggal az "uj" frame-re. Mondjuk el-blurolva nincs, de ha jol lattam nem is nagyon kellett. Tavolsagtol, elmozdulastol fuggoen, egyszeruen csak egy halvany szellem kepet latni allokepnel, de mozgasnal, foleg gyors mozgasnal, lehet hogy latvanyos lenne, de meg sem annyira feltuno, vagy zavaro.
Persze, ez csak akkor mukodik, ha el tudjatok "tarolni" az elozo "kepkockat", es azt ilyen atlatszosaggal ratenni az ujra.
Bar nem tudom mennyi eroforast venne el - kep lementese, kompozitalas - de ahogy tesztelgettem, annyi elonye is lenne, hogy ha esetleg lassabban meny a jatek - 25-30 fps - akkor latvanyba sokat segit, egy ilyen trukk. (Lasd TV, mozi 25 fps, egy kepkozkan "vegtelen" mozgassorozat.)
Bar ha ennek a szamitasa, sebessegben latvanyosan csokkenti
az fps-t, akkor nem sok ertelme, max ha bekapcsolhato, es egy gyorsabb gepen jol mukodik.
Sajnos ezt latni kellene mozgasban, de azt nem tudom megcsinalni:((( Ha majd ott tartotok, hogy a renderlo resz mar a mozgast szamolja, gondoljatok erre:))) De majd ugy is szolok, mert regebb ota erdekelne ez a megoldas:)))
-
skristof #3280 aaarrrggghhhhh
itt is itt vagy????
jössz warezolni, aztánmeg a nylis énisvicceltem szöveg
broáf, gusztustalan féreg -
#3279 Mikorra adjátok ki az új wiewert?? -
#3277 Ahaaaaaaaa. -
#3276 En is csak vicceltem nyugi.
Es mikor jelenik meg?Mert utosen nez ki. -
ANT #3275 ASK Homework -
ANT #3274 A baj az ,hogy nem vicceltem.Te viszont eleg vicces vagy.Bemesz egy fejlesztoi topikba es azt kerdezed hol ,lehet lewarezolni? -
ANT #3273 Ez csak a viewer .Amibol a game lesz ,az most egy palya editor, es egy p206-sal lehet szaguldozni.
Ez a viewer messze nem azt mutatja amilyen a kesz progi lesz.Ezt csak azert keszult ,hogy lehessen szerkeszteni a skineket.
Tobbek kozt a fuvet akarom majd eletszagubbra,a kereknyom benyomodast ,a legalabb COD minosegu light/shadow map.Van egy refmap ,amirol mar irtam ,azt ra kellene majd varazsolni a buggykra + koszolodas rozsdasodas ,meg amik le vannak itt tobb oldalon irogatva.
Azert is nyilt ez a topik,ha jol emlexem. -
#3272 -
#3271 Vicces fiu. -
ANT #3270 "Hu ez kell nekem.Honnan tudom leszedni?????????"
Majd a boltban a polcrol. -
#3268 Ez a buggys jatek kell. -
#3267 Aha! mostmár látom! csak azért volt zavaró mert az üveg nem lászik át! Tehát mind a kettőnknek igaza volt! -
#3266 Nekem is kell de mi? -
#3265 Ugyan az, csak a kamera van forgatva.:)))) -
#3264 Nem! nézd meg a 3249 es hozzászólást! -
#3263 Ez neked a haz belsejebol van fotozva?.]
-
#3262 Hu ez kell nekem.Honnan tudom leszedni????????? -
#3261 Van tárhelyed? -
Skyline #3260 Hogy a rákba kell képet berakni parancssorral TEHÁT NEM A [KÉP] gombbal??????
Thx a helpet:) -
#3259 Bocsi de nem olvastam vissza van már róla trailer vagy hasonlo? -
skristof #3258 nameg az ilyenekre is ráférne pár hét bann!!! -
#3257 -
ANT #3256 Itt
De lehet hogy eltevedtel. -
#3255 Tud valaki orosz hubcimet? -
ANT #3254 Ugy nez ki ,de nem.Ezert nem ertettetek meg egymast. -
#3253 Ez a "epület" belsejéböl van fotózva! nem? -
ANT #3252 Mert ez valojaban kintrol van 'fotozva'.Nekem se esett le am egybol. -
#3251 Pontosan! és ugye az épületekben nem nö fü!? nem hat! De Tibi csak azt magyarázta hogy amit látok a házban az tükörkép! pedig nem az! -
ANT #3250 Olyan, mintha a hazbol neznenk ,nem?
Jol veszem kia zoxigent? -
#3249 -
ANT #3248 Akkor mirol? -
#3247 Érted?