A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M. Tibor
Ezt nem ertem "elevationmapes" mit jelent?

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

😊)))
Az Istókját! 😛

football without ultras is nothing

Alexease
Ahogy Feak mondana, Te tenyleg totalkaros vagy😉)))))))
Gregorius
Ja, én azt olvastam még valamelyik postban, hogy ilyen elevationmapes lesz a dolog, de akkor lehet, hogy lemaradtam valamirõl ezek szerint.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gimmick
itt az 1. festésem:

Az ISTÓKJÁT !!! \"Teccik érteni?\"

Gimmick
és valami tesztverzoót nem kapunk a játékból, ha meg lesz 1 pálya, hogy teszteljük az autó fizikáját, és a pályát, hogy a többit könnyebb legyen csinálni!?

Amúgy hányan csináljátok a játékot (?programozó?)

Az ISTÓKJÁT !!! \"Teccik érteni?\"

Ööö, 1 ötlet: mi lenne ha nem csak a kocsikat lehetne benne "kiválasztani", hanem a kocsihoz tartozó skineket? Mer így ahogy most van, kissé fapados 😛 Úgy értem ,h pl lenne egy 2-es buggy mappa, azon belül + 4-5 skin-mappa?

Alexease
Lehet, hogy vot rola szo, de ha esetleg kozben beesik egy kiado, akkor elofordulhat, hogy ugy megszunik minden informacio aramlas, ezel egyutt minden screenshot stb., mint ha elvagtak volna.
Persze, ez kiadotol es szerzodestol fugg.
mármint a map editorra gondoltam, nem a gamere....
mintha aszondták volna, h kiadják, ha lessz egy tesztpálya kocsival..
vagy hülye vagyook? 😛

Alexease
Ilyen Alfaba, meg fan verzioba, betaba, korai csak nekunk demoba, nem nagyon kellene bele elnie senkinek magat, mert ez erosen kiado fuggo!!!
nah, az jooo
amugy map editor végülis csak gammel együtt jön ki???
vagy lessz nekünk fan-verzio is?? 😛
akaroook szerkeszteni!!! 😄D

Alexease
Elvileg szerda.
mikooor? 😛

Little Shark
Itt van az uj buggy viewer kepe! Ami tartalmazni fog 4 light-ot!Lesz benne benchmark!

http://www.askhomework.hu

bodesz
tudom hogy jövõ nyárra jön ki a game kb de az alpha verzió mondjuk 1 autó 1 plyával nem jöhetneki még menü sem kellen csak 1 sima 800*600 as felbontás vagy jobb azt kész.
de bocs még 1 szer nem mondom legyen de ha lesz akkor mikor és sürgetni sem akarlak titeket mert minnél több idõ annál jobb lesz a game 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

M. Tibor
minus = minusz 😊

M. Tibor
Akkora fustot tervezunk egy kis tulzassal, amikor egy t34 tankot beintitanak minus 10 fokon. 😊

Aha és a lenge öltözetû nõ lesz csak 200000 poly, hogy minél élethûbb legyen és kecsesen le fog hajolni a lerepült blúza után, hogy megszemélhesd hátulról is. 8-)))))

Alexease
Tenyleg! Kipufogo fust! 😉) Lesz? "Ezek", ha jol lattam, eleg jol ontik magukbol az aldast neha😊) Esetleg motorkopas fugvenyeben sotetedhetne, es surusodhetne😉))
M. Tibor
Ez egy picit durva lenne, 😊
Es a kipufogo gaztol a nezok elpusztulnanak es jone a mento. 😊

Alexease
Es ha mar a reszletekbe belementunk: a palyan elhalado auto menetszele, letepi a kozonseg soraiban allo holgy lenge bluzat? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Alexease
M. Tibor
Ugy erzem ennek a dolognak semmi akadalya nem lesz. 😊

Alexease
Termeszetesen a pocsoja=pocsolya😉) De ezt mindig elbaltazom
Alexease
Sot, ha lehet majd ezzel is franko pocsojakat is csinalni, akkor:
M. Tibor
Nem lehet ossze hasonlitani egy bmp megoldasu terepet egy olyan terepfelepitesel amit mink alkalmazunk ez jobb megoldas mert nagyobb szabadszagot ad a palya felepiteseben!

Alexease
Nem, 4x reszletesebb, mert a reszletesseget a terulet adja😉)
M. Tibor
Akar a csillagos eg de te fogod szerkezteni. 😊

Gregorius
Ez annyit tesz, hogy a pálya kidolgozottabb, részletesebb lesz, mint az 1nsane-ben. Egészen pontosan kétszer olyan kidolgozott. => Ez jó!!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

FREAK
thx

és hegymászós pályák lesznek? 20-25m emelkedéssel

Riszpekk

M. Tibor
A telek lehet, 512m 1024m 2048m 4192m 8192m lehet.
De en a verseny palyakat 512m telekre helyezem. 😊
Multira ertendo 1024 2048 4096 8192m telek!

FREAK
whatever 😊

felõlem lehet sík terep is, csak jó legyen a fizika

és gyorsan, mert már nem fejlesztem a PC-met, inkább veszek egy xboxot 😄

Riszpekk

Alexease
512x512 meter!

A poligon a palyafelbontas miatt fontos, hogy mennyire lehet reszletes a domborzat. Es persze, a szamitas igeny miatt. Ez a palya meret, a 2 meteres oldalhosszusaggal, 131072 poligont jelent.
FREAK
kurvára nem értem

kit érdekel a poligon? mekkora lesz a "telek"??

Riszpekk

Na most akkor hány*hány méteres lesz?

Alexease
Nem akarok hasonlitgatni, foleg hogy nem is biztos, de az Insane-ben elvileg ~4 m/poly volt a palya felbontas.
Alexease
Szerintem egy poligon negyszog oldalanak hossza, ami ket poligon 3szoget takar. De nem biztos😉)
FREAK
ezt nem értem

256x2 ???? mi az a 2??

Riszpekk

Blasta
LOÁL.
FUBAR FACTORY?
Azaz: Fucked Up Beyond All Recognition Factory?
Meggyõzõ név :-DDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

M. Tibor
Hat a mi editorunkban ez mind lehetseges. es csak egy gombnyomas es eger huzas!

Gregorius
Fedett palyak lehetnek? Van egy olyan dolog is, hogy domborzati terkep eseten nem lehet peldaul barlangot, vagy boltivet csinalni a palyaba, vagy legalábbis irtozatosan nehez.

Ezen kivul javasolnam valami olyan jatekmod integralasat a Buggyba, hogy egesz fiatal lurkok is elvezhessek, mint mondjuk a barangolas az 1nsane-ben, vagy csak a sima egyedül megyek a palyan, vagy valami ilyesmi.

Alexease
Alexease
Koszi, nekem a palyameret megfelelt😉)
Csak az egyik hozzaszolast ugy ertelmeztem - rosszul - hogy a palyaszerkeszto nem lesz publikus a vegleges verzioban. Csak arra kerdeztem ra, valszeg nem jol😊))
Ja és hol egy linket valaki ahol meg tudnám nézni ezt a szerkezstõ.
Eddig nekem tetszik ez a game, sok sikert hozzá. Mikor jön ki?
M. Tibor
Egy kis felreertes a szerkesztovel kapcsolatosan:
A teljes jatekban ami alapban lesznek palyak 2 meteres oldalakkal fogom megszerkezteni, 256x2m= 512 m.
Ezt a dontest azert hoztam, mert igy semmilyen tulzasba nem eshetek a verseny palyakkal kapcsolatosan pl.10 perces korpalyak. Idetlen terep nagysagok es kietlen pusztasag.
A szerkesztoben lesz lehetoseg, hogy a 2 m oldalt lehessen allitani. 2m, 4m, 8m, 16m, 32m igy a legnagyobb palya merete 8192 m lehet. Igy mar tetemes palya meretet lehet vele alkotni akinek ez kell, hogy a vagyait kielhesse!

Alexease
Elismerem, erdekes "kompozicio".
FREAK
hát izé

Riszpekk

haverom végleges skin-e:
petesilver
Mikor derül ki, melyik kerül be a játékba????

Mission Impossible 2010: PRO Class