7782
-
#3329 Hogy bírom ki addig,...? -
#3328 Talan benne lesz a jatek dobozaban -
#3327 Lehetne egy olyan kérésem, hogy csináljatok egy A4-es arányú pósztert a játékról, mert szeretnék egy Buggy-s plakátot a szobámba! Plííííz! -
#3326 Ok! -
#3325 Ja, már látom, megint mellényomtam a válasz gombnak. Akkor azért is bocs. -
#3324 Nem, csak én raktam fel a legutóbbi marha nagy képet. Nem vagyok moderátor. -
#3323 Aki kepet akar feltenni a forumba, foleg ide, az hasznalja ezt: Forum kep feltolto -
#3322 Miért kértél bocsánatot?? nehogy azt mond hogy te törölted le a képemet! mert nem hiszem el! vagy moderátor vagy? -
#3321 Vettem! Bocsi. -
#3320 Köszi szépen! hogy eltüntetted a müvemet! de akkor legalább raknád vissza! kicsiben! EHH na mindegy hagyjuk! -
#3319 Jo lenne, ha az elkovetkezendo idoben mindenki 800x600 felbontasban rakna fel a kepeket, valamint 80k alatt lennenek. Igy talan a modemesek is elvezni tudnak a forumot. Remelem ez nem nagy keres attol a par jo embertol.
-
#3318 Új skinek? Új hírek? Új stuffok? Új tag? Új skinek? Cool!! -
Legközelebb kisebbet csinálok, mert ez egy kicsit nagy lett most. Mindig elfelejtem, hogy 1600x1200-ben vagyok. -
skristof #3316
de azért télleg kellene valami 3d is áááám!!! -
#3315 Na, végre vége a vizsgaidőszaknak, így rajzolgattam egy kicsit. Nem ér a tieitek nyomába, de azért felrakom ide.
-
-
YaniMan #3313 Ha már Tibi azt írta, szólunk arról, hogyan döcög a fejlesztés, hát én szólok is - a saját részemről. Felülnézeti útszerkesztő alakulgat, az utakat bézier-görbékkel lehet majd összepakolni, de én minden áron rá akarom venni Tibit, hogy legyen benne valami 3D-s szerkesztő is, mert az kell. Ja, meg csináltam jó kis splash-screen-t :) (Grafix by Sznupi)
-
#3312 -
#3311 Ahogy igertem, megprobalok minden nap irni, hogy mi is tortent a fejlesztesben.:)
Ant kapasbol egy uj gepet szerelt es installalt egesz delelott. Utana jott a buggy forraskod megismerese.:)
Nem nagy koze volt a kodhoz, kapasbol elfelejtett mindent, de ez szerintem ertheto. Mar a fel
kodot torolte, mert azt monta, hogy hulyeseg. Egy uj deatilen dolgozik, ami igen megnovelheti a program erejet
sebbessegben es talan kereknyomban is, de o mondta, hogy a kerek bordai is latszani fognak object-tel.
"Persze :))"
Nem volt valami nagy duranas ez a nap, de nagyon latszott mindenkin, hogy az uj jatek elkezdese
boldogitja a napjukat. Holnap mar gozerovel dolgozunk.
-
#3310 whoops! -
#3308 fincsi! -
#3307 unatkoztam:
-
ANT #3306 Ajanlom figyelmedbe a #3273 hozzaszolasomat.
Bizonyos szinten letezik a buggy ,csak kozben xbox fejlesztes tortent.Jovo heten ,ha nem kapunk kedvenc kiadonktol egy ujabb kivansaglistat, akkor folytatom a buggy terepeditor fejleszteset.
Mivel masodlagosan rajtam mulik ,azt tudom mondani ,a gamehez meg sok ido kell.De editor sokkal hamarabb realizalodhat. -
#3305 Es mikor lesz jatek?? -
#3304 Miért? azt a wiewert kiadhatnátok amelyilkben van az épület meg a sok buggy! -
#3303 Pancser -
#3302 De ez már egyszer kijött!! azt hittem valami uj! -
ANT #3301 Az meglehet
De nem is lehet egyszeruen a gepembe ki-be setalni ..
Nem mintha barmi is lenne rajta.Jelenleg az xp-n kivul van egy merci demo .Ja meg ez -
sznupi #3300 Azért egy nagy fehér folt nálad, mert téged ismerve, nem engedted a gépnek, hogy letöltse a flash playert ... és mivel flashben van a banner, ezért csak egy fehér alapot látsz, mást nem nagyon. 8-)) -
#3299 Amugy itt a link
buggy_viewer_v0.15.zip -
ANT #3298 Le lehet tolteni egy viewert ,amiben benne van az alap textura ,es ezt lehet atrajzolni ps-el ,utanna az eredmenyt megnezheted a viewerben.Nem tudom melyik az utolso verzio ,majd valaki belinkeli ,vagy visszakeresel.
En mar felvetettem ,hogy a bannerre klikkelve el lehessen erni .De nalam a banner most is egy nagy feher folt.Nagyon jo. -
#3297 Lehet, hogy hulyeseget kerdezek(sot biztos)de hogy csinaljatok a festeseket megmindent ha csak keszul a jatek???
Bocsi hogy ilyen hulye vagyok de nem kovetem... -
#3296 hogy halad a dolog?? bocsi hogy nem gyartok skineket.. de igy is jo sokat kimaradtam meg a netkozelbol is:) aarghh alig varom hogy a skinemet lassam a gamezban:) -
#3295 Nincs idohoz kotve.:)
"Gondolom a demo verzioig.":) -
#3294 meddig lehet még, és mennyit? :) -
#3293 grat neki! :) -
#3292 Ez igy helyes. -
#3291 Ok akkor neki látok! -
#3290 -
#3289 Van egy fontos bejelentesem, erosult a csapat egy fovel.:)
Alexease a csapathoz tartozik a mai naptol.
Igy mar 2 kulsosunk van, es ez a forumnak koszonheto.
Talan a weboldalunk is szepulni fog hamarosan, amit Alex fog elkesziteni es legalabb valahogy ki
is fog nezni. :)