A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I-NoVa
"Angliában létezik egy Fubar Factory nevû cég, mely most épített egy új Buggyt, noha õk nem így nevezik: az új homokfutrinka neve Hoppa lett."

Ronda, mi? 2004-tõl sorozatgyártják utcai felhasználásra.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M. Tibor
Egy icike picike kep.😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

M. Tibor
Layer legyen.😊)

petesilver
A küldendõ festés layerelt, vagy merged legyen? Melyik jobb?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Es persze, ehez kapcsolodna a kesobiekben, ha a vegleges verzioban esetleg publikus lesz a palya editor, akkor a fan-ek, tudnanak letrehozni "sajat" uttipusokat is😉)))
Alexease
Es meg mindig palya😊)
Amit meg a legelejen irtam, az ilyen stilusu palya-kivitelezesi, megvalositasi otletnek, tervnek, kivansagnak, az erdekelne egy kicsit, hogy bekerult-e, vagy nem?😉)

Ja a lenyeg: Az ilyen palya texturazast en ugy kepzeltem el, hogy amikor a mappokat, texturakat "festegeti" az ember, akkor nem "csak" szineket, texturakat fest, hanem "uttipusokat" is egyben. Vagyis, egy uttipus tobb mindent meghataroz, ahoz tobb minden van hozzarendelve. Ugy mint: textura, bumpmap, FFB efekt, hang-efekt, particle-efekt (fust, por, vizfoccsenes, sardobalas stb.).

Vagyis, ha letrehozok egy Uttipust, pl. Salak_01, akkor ahoz hozzarendelek egy salak texturat, egy salak bumpmappot, beallitom hozza az FFB ertekeket, kivalasztok egy hangot, es az elore legyartott efektekbol egyet. Ezekutan az editorban, kivalasztva a Salak_01 uttipust, azzal "festek", igy azonnal minden info rakerul a palyara.

Ez egyreszt kemnyelmi szempont, masreszt, elvezetes tud lenni, hogy ha nagyon valtozatosak az utkorumenyek, es nem csak texturara, hanem efektekre, hangra is.

Vagyis a kerdes az, hogy valami ilyesmi belekerult-e, vagy belekerul-e meg, vagy ha nem, akkor milyen megoldasok lesznek erre? 😊))
THX
Alexease
Persze, meg lehetne csinalni, hogy a kitett felho mappot "forgatni", es a hozza rendelt, belole szamolt alpha csatornas tga-val dinamikus - autora, tajra vetitett - enviroment shadow-t szamoltatni, de felesleges😉)))))))
Alexease
Eddig jo😉)
Persze, nem tudom milyen lesz, de remelem, vagy inkabb biztos lesz a domborzatnak "onarnyeka" is. Ezt eleg lenne "statikusan" megcsinalni, vagyis ne futasidoben szamolja, mert ugy sem lesz napszak valtas verseny kozben. Talan lehetne kombinalni a felhovel is, mintha az is arnyekot vetne. Kellemes tud lenni, ha nem "homogen" a megvilagitas.
Esetleg a palya/ut texturazast is fel lehetne dobni azzal, ha program raszamolna elore a "groove-t", esetleg az AI utvona szerint. Kesobb, a verseny alat, remelem, ugy is "modosul" meg jobbban a palya, a kereknyomok miatt😉)
Hehe... a héten betegecskekecske vagyok, most mégis erre jártam, s látom ám, hogy a editorban vannak fák meg árnyékok meg nagy textúra meg minden. :-)
Alakulgat a dolog, szerintem nem olyan soká kezdhetünk egy alfa demoval foglalkozni... Persze azért nem a jövõ héten.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

FREAK

Riszpekk

M. Tibor
Meg van.

Alexease
Meg kaptad a linket a festesekre (multheten)?
Nem számít az ICC profil, szal küldheted nyugodtan, ha valami gond van a szinekkel, azt úgyis javítjuk. 8-)))

tomsolo
psd?.... öööö hát át tudom rakni abba de mivel az otthoni gépemen nem volt photoshop ezért én corel-ban rajzoltam meg 😄 szal az az egész skin alap vektor grafika 😊

de át tudom rakni az elmeket layerekre és kiexportálni psd-be, és akkor ismét megkérdezném hogy az icc profil számít-e?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

M. Tibor
Itt van három kép az elsõ pályáról.
A terep még nincs beárnyékolva és szinesítve, nincsenek korlátok, útjelzõk, bólyák, épületek, madarak, nézõk,

bokrok és persze nagy mennyiségû fû és gyomnövény is hiányzik.
Az út még nincs deformálva magasság szerint, de hamarosan ezt is pótolom!
Mielõtt valaki belekötne a fába, ezt most ültettem, de ültetek majd jobbakat is, ez már biztos mert

megtaláltam az ásót! ;D

Aki rajzolt a 2.kocsira skint kérem küldje el a psd-t.

nekem meg olyan kérdésem lenne, h a játékban csak a gamerek által csinált skinek lesznek, vagy csináltok ti is azért? 😛

football without ultras is nothing

tomsolo
szívesen... ööö olyan kérdésem lenne hogy játék alatt számit-e az icc profil az rgb mapoknál?
Mármint hogy a játék motor figyelembe veszi e?

M. Tibor
Igy is tokeletes, meg e-mailbe is, koszi.

tomsolo
Bugger-Mappok

mellékelve ott van a "lámpa" nélküli verzió is...
(vagy e-mailbe kell elküldeni?)

tomsolo
igen, megtaláltam köszi.... (igaz olyan 1200 üzennettel elõbb ;D)

M@TriX
az elõzõ kocsira csináltam 3at, most sajna nincs annyi idõm, mint akkor, de egyet erre is szeretnék legalább. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

petesilver

FREAK
persze, olvass vissza!

Riszpekk

petesilver
Matrix! Mikor rukkolsz már elõ egy ütõs skinnel Te is???? Nem ér csigázni a népet!!!!

tomsolo
köszi...😊
de mér a másik autót is le lehet tölteni?

M@TriX
gondolom a másik buggyra gondolta, hogy cisnáld meg ezt a skint, de egy skin úgyis csak egy autón lehet, hogy változatos legyen a játék.
De szerintem ez a skin ezen a buggyn néz ki ütõsen. Szuper.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

tomsolo
milyen másikra?!

EZT AZONNAL CSINÁLD MEG A MÁSIKRA IS!!!!!!!!
Lécci 😊
Szvsz élénk színekben jobb, de terepen lehet, ez néz ki jobban... O_o

tomsolo
final version - lámpával ;D

Gregorius
Ez a Shark tetszik, szerintem fejezd be, tegyél buborékokat szétszorva a skinre még, meg esetleg hínárokat.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

tomsolo
hmmm.. ez a skin szavazós dolog ez létezik?

M@TriX
na ez egy jó skin. Erre érdemes szavazni. Ideje nekem is munkához látni. 😉

bodesz
és mikor lesz egy legalább alpha teszt demo ?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Az editor addig nem lesz kiadva, amíg legalább egy pályát ki nem adunk tesztelésre, reméljük ez minél hamarabb bekövetkezik. 8-)))

petesilver
Remélem Shark, azért tetszik! 😊 Tegnap néztem meg a filmet, gondoltam összedobok gyorsba egyet a tiszteletedre. Ha gondolod befejezhetem szépre is. Fogadd szeretettel:

petesilver

ez azt jelenti, hogy én nem tudok??? 😞(((((((

link az editorhoz???? 😛

football without ultras is nothing

Gimmick
és ha netán lesz bajnokság akkor pénzes lesz, vagy ingyenes?

Az ISTÓKJÁT !!! \"Teccik érteni?\"

Gimmick
ha valaki csinálna bajnokságot, én szívesen megcsinálnám a bajnokság honlapját HTML nyelven!

Gimmick
Lesz majd Buggy bajnokság?

[Walaki]D`Lair
Bazd meg gimmick a LFS fórumra miért nem tudsz 1 értelmes mondatot se leírni?!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ams
szépek!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

tomsolo
köszi 😊))

Gery1980
EZ NAGYON SZÉP LETT TOMSOLO!😄

Loál János
Voáv!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pyx
szépek!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

tomsolo

FREAK
na nekem meg is van a skinem a játékban, thx Pete 😊

ASK, ezt valahogy tegyétek bele, de csak jelszóval lehessen használni! 😊))))))))

Riszpekk

petesilver
Kívánságod: parancs! Kész!

Gregorius
Cannabis? Vájld!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)