7782
  • ranGer2
  • sznupi
    Hát én is néztem, hogy hajnali 7:42-kor beírt a fórumra, én még akkor fordultam egyik oldalamról a másikra, szal csak Shark a koránkelő, de Ő eleve nem tudna tovább aludni, mert a gyerek úgyis felkelti. 8-)))
  • M@TriX
    jó hallani, hogy keményen alakul a dolog. Szuper!
    Mondjuk a korán kelés is az erősségetek, vagy az ágyból egyből a fórumra jöttél? ;)
  • M. Tibor
    Keszul a fizika, de mar kopaszodunk az erohatasoktol, igy megsporolunk egy kis hajvagast. :)

Mar megvan egy par ero a megfelelo helyre igazitva, de van meg tobb is.:)

A faeditor is alakulgat es Yanimannak teljesen be kell fejezni jovo hetre.

Alap kocsik is javitas alatt vannak kulonbozo alkatreszekkel, hogy fullosabban nezzenek ki.+ Object belso nezet, hogy ne csak egy textura viritson az arcunkba, ha belso nezetbol nezelodunk a palyara.
  • M@TriX
  • Alexease
    Bar elfoglalt, meg mindig rohan, mindig este 8-kor esik be, de beszelhetek vele:))
  • skristof
    télleg vmi firss?
  • sznupi
    Talán az a gépész, automérnök esetleg segíthetne nekünk, vagy nem? 8-)))))
  • Alexease
    Amugy a fizkai dolgokhoz egy kis "beszamolo":))

Gondoltam, csinalok valami egyszeru fizikai modelt, fake auto oldalrol negyszog, 2 kerek a kor:) Rajzoltam egy tonna vektort, meg irtam tucat kepletet, addig jo is volt. Amig all, addig nincs nagy gond:))))
    Ha egyenes vonalban, egyenletesen mozog akkor sem - nagyon:) Bar ha a tapadast is akartam szamolni, akkor mar problemak voltak, hogy mikor is porogne ki a kerek:D
    De ha fekezett - volna - vagy gyorsul, akkor mar jottek a problemak:)))
    Foleg, ha legelenalast akartam nezni - egyszeru, fake, csak egy sebessegbol szamitott ertek - akkor megint gond volt, mert lett volna egy pont, amikor csak all egyhelyben, es porog a kerek:)))) STB.

Jott ismeros - gepesz-, automernok, dotor, egyetemi tanar - megnezte, es csak annyit mondott: "felejtsem el, nem nekem valo!" :)) Gyorsan meggyozott! :) Aztan fogtam, es az egeszet belegyurtem a kukaba! :))))

Vagyis, minden tuszteletem a tietek, sok szerencset! :)))))))))
  • Alexease
    Valami friss hir, helyzetjelentes? :)
  • YaniMan
    Oké, küldjük a megrendelői szerződést 2 db-ra kitöltve, csak alá kell írni :)
    Persze csak mókázok. Az kapcsolódik be, aki akar, csak ne úgy, hogy "hol lehet tőtni"
    Szóval gyere, kapcsolódj be, próbálkozz skinek gyártásával, érd el, hogy a te neved is bekerüljön a credits-be!
  • ranGer2
    Jajj! mi meg el is hiszzük ugye! hogy 2x is megveszed!
  • tigeroo
    ugye bekapcsolódhatok?
    ez nagyon király lessz! MEG FOGOM VENNI 2X IS, ESKÜSZÖM!!!
  • M2 #3525
    Lesznek ilyen kerekek is?

Ott érdekes lehet majd az ütközés lekezelése, mikor egy ilyen fizikailag találkozik egy másik buggyval vagy egy másik ilyen kerékkel.
  • M2 #3524
    Át kellene nevezni a topicot
    Kódok, crackek, teljes játék letöltések, szériaszámok TELJESEN INGYEN-re, akkor nem zaklatnának ezekkel minket
  • skristof
    te mi a fasznak jársz ide? ez közösségi hely, ahol az emberek betartanak szokásokat! de veled most kivételt teszek!
    Itt találod
  • ranGer2
    Itt biztos találsz!
  • grebber
    HELLO!
    Van nekem egy Windows XP professional magyar SP1-el és kér egy aktiválsi kodot!
    HOL találok hozzá kodot crack-et???
  • petesilver
    Vajjon miért is?? :))))
  • M2 #3519
    De legközelebb Dorotty is hadd menjen 1 kört.
  • M2 #3518
    Mintha ismerős lenne a helyszín :-)
  • M2 #3517
    Hogy kibírjuk amíg ez a game kijön:
    Buggy Woogie
  • Gregorius
    Ez a kép nagyon állat, a földre festett csík mögötte olyan, mintha a szárnyról hagyta volna el a festést. :)
  • M@TriX
    persze értem, jobb is ha már szinte kész játékkkal kerestek kiadót, akkor nem rondítanak bele. ;)
    Ha van tőke, akkor érdemes így csinálni...
  • M. Tibor
    Igen, valami keszul ezt jol latod es nem is akarmi.:)

Egy olyan progi ami uber alatt lesz a maga kategoriajaban, tervein szerint mindent elkovetunk, hogy ne csak egy 5 perces probalkozas legyen egy jatekos reszerol.:)
  • M. Tibor
    Igen, zsebbol folyik meg a project finanszirazasa.:)
    Meg nem latom ertelmet elkotelezni magunkat egy kiadohoz sem, mert allandoan formaljuk meg a programot, szerintem ez igy jo meg egy ideig. Valoszinuleg minket is elfog kapni az a nap amikor alairunk egy szerzodest.
  • [HUN]PAStheLoD
    Én csak azt látom hogy itt valami készül :) de amig azt se tudom milyen játék hogy jó lesz-e (remélem) addig nemtudom minek az editor :)
  • [HUN]PAStheLoD
    az biztos :]
  • M@TriX
    Ejnye bejnye, pedig jó kis háttérinfós videót is lehett volna készíteni, mint amilyen az NFS7-hez is készült.
    Mondjuk azért a fizikáért nem kellett volna az össze kocsit kipróbálniuk. ;)
    Persze helyükben én is azt tettem volna...
  • petesilver
    Max render, mert fotóst is elfelejtettünk vinni!! :)
  • M@TriX
    ne már, ez komoly?
    Állat lehett.
    Amúgy bocsi ha volt róla szó, de kiadó végülis már van?
    Vagy zsebből finanszíroztátok eddig az egészet?
  • Gregorius
  • petesilver
    Nos! Szervízcsapatunk kiment a hétvégén egy kis zárt körű tesztre a legdurvább Buggyval, mivel kiváncsiak voltunk Alex kérdésére. Zárt körű teszt volt, sajtó kizárva, megbabráltuk a váltót, és a motort, jelentem 260km/h max sebességet tudtunk kicsikarni ebből a szörnyetegből!! Ezt ne várja senki a programban, de mint kiderült, van a kicsikében tartalék!!!
  • Gregorius
    Na, ezzel búcsúzom a regisztrációs héttől:

800x600 és 80k
  • Alexease
    Osszetakoltam egy kis filmet, az egyik kedvencemrol:)) Bar nem igazan buggy-s, meg "csak" egy MOD, de nagyon kuuul:DD A fizika ott van a toppon, mert benne van az elso haromban!
    Sajnos a minosege ratyi lett, mert "regi" a progi es nem igazan szereti a capture-t, vagyis se fust, se por se semmi, meg meg kicsi is:))))
    Amugy Nascar Heat, Brisca a jomadar:D
    Brisca.avi (3,8 Mbyte, DivX)
  • Gregorius
    Hogy mekkora f*kat írok néha. Elmegyek bÚLYdosni valahová.
  • Gregorius
    Már búlyom is az 57es Új magyar lexikont.
  • M. Tibor
    Hat le.:)
  • M. Tibor
    Nem kiprobalni, ha nem kesziteni palyat!.
  • M. Tibor
    Ez egy jo kerdes, de szerintem a palya felepitesevel es a buggyk oldalszamaival kiutottuk a mozgathato palya elemeket, de meg erre biztos, hogy visszaterunk es meg a cod is allandon formalodik, de nalad van a pont.:)