7782
-
#3538 -
sznupi #3537 Hát én is néztem, hogy hajnali 7:42-kor beírt a fórumra, én még akkor fordultam egyik oldalamról a másikra, szal csak Shark a koránkelő, de Ő eleve nem tudna tovább aludni, mert a gyerek úgyis felkelti. 8-))) -
#3536 jó hallani, hogy keményen alakul a dolog. Szuper!
Mondjuk a korán kelés is az erősségetek, vagy az ágyból egyből a fórumra jöttél? ;) -
#3535 Keszul a fizika, de mar kopaszodunk az erohatasoktol, igy megsporolunk egy kis hajvagast. :)
Mar megvan egy par ero a megfelelo helyre igazitva, de van meg tobb is.:)
A faeditor is alakulgat es Yanimannak teljesen be kell fejezni jovo hetre.
Alap kocsik is javitas alatt vannak kulonbozo alkatreszekkel, hogy fullosabban nezzenek ki.+ Object belso nezet, hogy ne csak egy textura viritson az arcunkba, ha belso nezetbol nezelodunk a palyara.
-
#3534 -
#3533 Bar elfoglalt, meg mindig rohan, mindig este 8-kor esik be, de beszelhetek vele:)) -
skristof #3532 télleg vmi firss? -
sznupi #3531 Talán az a gépész, automérnök esetleg segíthetne nekünk, vagy nem? 8-))))) -
#3530 Amugy a fizkai dolgokhoz egy kis "beszamolo":))
Gondoltam, csinalok valami egyszeru fizikai modelt, fake auto oldalrol negyszog, 2 kerek a kor:) Rajzoltam egy tonna vektort, meg irtam tucat kepletet, addig jo is volt. Amig all, addig nincs nagy gond:))))
Ha egyenes vonalban, egyenletesen mozog akkor sem - nagyon:) Bar ha a tapadast is akartam szamolni, akkor mar problemak voltak, hogy mikor is porogne ki a kerek:D
De ha fekezett - volna - vagy gyorsul, akkor mar jottek a problemak:)))
Foleg, ha legelenalast akartam nezni - egyszeru, fake, csak egy sebessegbol szamitott ertek - akkor megint gond volt, mert lett volna egy pont, amikor csak all egyhelyben, es porog a kerek:)))) STB.
Jott ismeros - gepesz-, automernok, dotor, egyetemi tanar - megnezte, es csak annyit mondott: "felejtsem el, nem nekem valo!" :)) Gyorsan meggyozott! :) Aztan fogtam, es az egeszet belegyurtem a kukaba! :))))
Vagyis, minden tuszteletem a tietek, sok szerencset! :)))))))))
-
#3529 Valami friss hir, helyzetjelentes? :) -
YaniMan #3528 Oké, küldjük a megrendelői szerződést 2 db-ra kitöltve, csak alá kell írni :)
Persze csak mókázok. Az kapcsolódik be, aki akar, csak ne úgy, hogy "hol lehet tőtni"
Szóval gyere, kapcsolódj be, próbálkozz skinek gyártásával, érd el, hogy a te neved is bekerüljön a credits-be! -
#3527 Jajj! mi meg el is hiszzük ugye! hogy 2x is megveszed! -
#3526 ugye bekapcsolódhatok?
ez nagyon király lessz! MEG FOGOM VENNI 2X IS, ESKÜSZÖM!!! -
M2 #3525 Lesznek ilyen kerekek is?
Ott érdekes lehet majd az ütközés lekezelése, mikor egy ilyen fizikailag találkozik egy másik buggyval vagy egy másik ilyen kerékkel. -
M2 #3524 Át kellene nevezni a topicot
Kódok, crackek, teljes játék letöltések, szériaszámok TELJESEN INGYEN-re, akkor nem zaklatnának ezekkel minket -
skristof #3523 te mi a fasznak jársz ide? ez közösségi hely, ahol az emberek betartanak szokásokat! de veled most kivételt teszek!
Itt találod -
#3522 Itt biztos találsz! -
#3521 HELLO!
Van nekem egy Windows XP professional magyar SP1-el és kér egy aktiválsi kodot!
HOL találok hozzá kodot crack-et??? -
#3520 Vajjon miért is?? :)))) -
M2 #3519 De legközelebb Dorotty is hadd menjen 1 kört. -
M2 #3518 Mintha ismerős lenne a helyszín :-) -
M2 #3517 Hogy kibírjuk amíg ez a game kijön:
Buggy Woogie -
#3516 Ez a kép nagyon állat, a földre festett csík mögötte olyan, mintha a szárnyról hagyta volna el a festést. :) -
#3515 persze értem, jobb is ha már szinte kész játékkkal kerestek kiadót, akkor nem rondítanak bele. ;)
Ha van tőke, akkor érdemes így csinálni... -
#3514 Igen, valami keszul ezt jol latod es nem is akarmi.:)
Egy olyan progi ami uber alatt lesz a maga kategoriajaban, tervein szerint mindent elkovetunk, hogy ne csak egy 5 perces probalkozas legyen egy jatekos reszerol.:) -
#3513 Igen, zsebbol folyik meg a project finanszirazasa.:)
Meg nem latom ertelmet elkotelezni magunkat egy kiadohoz sem, mert allandoan formaljuk meg a programot, szerintem ez igy jo meg egy ideig. Valoszinuleg minket is elfog kapni az a nap amikor alairunk egy szerzodest. -
#3512 Én csak azt látom hogy itt valami készül :) de amig azt se tudom milyen játék hogy jó lesz-e (remélem) addig nemtudom minek az editor :) -
#3511 az biztos :]
-
#3510 Ejnye bejnye, pedig jó kis háttérinfós videót is lehett volna készíteni, mint amilyen az NFS7-hez is készült.
Mondjuk azért a fizikáért nem kellett volna az össze kocsit kipróbálniuk. ;)
Persze helyükben én is azt tettem volna... -
#3509 Max render, mert fotóst is elfelejtettünk vinni!! :) -
#3508 ne már, ez komoly?
Állat lehett.
Amúgy bocsi ha volt róla szó, de kiadó végülis már van?
Vagy zsebből finanszíroztátok eddig az egészet? -
#3507 -
#3506 Nos! Szervízcsapatunk kiment a hétvégén egy kis zárt körű tesztre a legdurvább Buggyval, mivel kiváncsiak voltunk Alex kérdésére. Zárt körű teszt volt, sajtó kizárva, megbabráltuk a váltót, és a motort, jelentem 260km/h max sebességet tudtunk kicsikarni ebből a szörnyetegből!! Ezt ne várja senki a programban, de mint kiderült, van a kicsikében tartalék!!!
-
#3505 Na, ezzel búcsúzom a regisztrációs héttől:
800x600 és 80k -
#3504 Osszetakoltam egy kis filmet, az egyik kedvencemrol:)) Bar nem igazan buggy-s, meg "csak" egy MOD, de nagyon kuuul:DD A fizika ott van a toppon, mert benne van az elso haromban!
Sajnos a minosege ratyi lett, mert "regi" a progi es nem igazan szereti a capture-t, vagyis se fust, se por se semmi, meg meg kicsi is:))))
Amugy Nascar Heat, Brisca a jomadar:D
Brisca.avi (3,8 Mbyte, DivX) -
#3503 Hogy mekkora f*kat írok néha. Elmegyek bÚLYdosni valahová. -
#3502 Már búlyom is az 57es Új magyar lexikont. -
#3501 Hat le.:) -
#3500 Nem kiprobalni, ha nem kesziteni palyat!. -
#3499 Ez egy jo kerdes, de szerintem a palya felepitesevel es a buggyk oldalszamaival kiutottuk a mozgathato palya elemeket, de meg erre biztos, hogy visszaterunk es meg a cod is allandon formalodik, de nalad van a pont.:)