7782
  • petesilver
    Teszt is lesz? Huhh, akkor én erről is lemaradok!! :))))
  • M. Tibor
    Nem azt akarom elerni, hogy minel tobb embernek adjam oda az editort.
    Ha csak ez erdekelne akkor kiraknam a netre es tobb szaz palyabol tudnank kivalasztani
    a legjobb palyakat.
    NEM EZ A CELUNK, hanem sajat megmaradt kis forumunk tarsasaga segitsen es keszitsen minel jobb
    palyakat.
    Es ha mar valaki megkapja az editort annak kutya kotelessege foglalkoznia a editor megismeresevel,
    ami nem lesz ultra bonyolult, de annal eredetibb.:)
    Szoval olyan jelentkezoknek lesz atadva a szerkeszto akiken tenylegasen lehet latni, hogy segiteni
    akarnak nekunk, es nemcsak egy warez szamukra.

"Gondolom a warez szo mindenkinek ismeros"

De az a szo, hogy nezd mar ez az en palyam, en keszitettem, de profi, benne van a nevem a creditben.
    A full, eredeti jatekban ez mar egy picit mas erzes, es szint visz bele.
    Ennek az eselyet mi megadjuk, de csak az sg forumozoknak!
    Azonban aki megkapja az editort, az egy kis teszten fog resztvenni, hogy alkalmas-e a feladatra.
    Ne gondolja senki, hogy olyan konnyen szall at a editor a gepere, de szerintem aki tenylegesen
    akar vele foglalkozni az a kisujjabol kifogja razni azt az apro tesztet. :)
    Igy legalabb meggyozodhetunk arrol, hogy mit is tudtok,es mit varhatunk el toletek.
    Ennyit akartam tudatni mindenkivel.
  • Pyx #3496
    én isö kiprobálhatom majd a pálya editort?
  • M. Tibor
    ok.:)
  • skristof
    shark: énis jeleztem, asszem h kiprobálnám a pálya editort!
    jah, amugy: hogy gondoltátok megoldani a nézőket?
    lessznek 1általán???? nem voltam még buggy versenyen, de biztos ott is vannak nézők! :9 de, h ne legyen korhatáros, gondolom nem lehet majd elütni őket! :P szóval két megoldás jutott eszembe: vagy a jo kis papiremberkék, akiken át lehet menni, vagy a jobbik, amikor elugranak a buggy elől! :))))
    jah, és ugye 'formázhato' lessz a buggyk által a pálya?!?!? mert sztem naon gáz, amikor egy rallyba pl 120al nem tom átvinni a szalagot, amivel el van kerítve a néző, vagy bármi. szóval lesznek ilyen szétzuzhato dolgok? pl reklámok, vagy szalagok, vagy mittomén?!?!?
  • Gregorius
    Ezt úgy kell érteni, hogy minél alacsonyabb a magasságkorlát, annál kifinomultabb domborzatot lehet beállítani? Tehát mintegy nyújtható a pálya függőleges irányban?
  • [HUN]PAStheLoD
    ehh.. hát ha csak ezen múlik :]
  • Alexease
    Az a Hot Buggy video nagyon LOL!!!! Kemenyen nyomatja az ember neki:))))) Allat!!:)))))
  • Alexease
    A ut editorhoz kuldom majd a komplett doksit, abban benne van ennek a megoldasa is;)))))
  • Alexease
    A magassagi beallitasokra vagy a jobb, lathatobb domborzat arnyeolas a megoldas, hogy jobban lehetssen viszonyitani, vagy eg halvany height-grid, esetleg allithato magassag leptekekkel.
    Mivel, most a textura is 4x akkora mint kellene, igy konnyen elmeretezi az ember a magassagot, szelesseget:)) Neha, melle teve egy fat, 8 savos autopalya jon ki;))))))
  • M. Tibor
    Egyre tobb kepet latok a buggy versenyekrol. A terep nem nagyon van kiemelve, esetleg 10 vagy 15
    meter szintkulonbseget veszek eszre, ezert hamarosan az editorba is linkelunk egy magassag limitet.
    Ez szerintem fontos mert amugy idetlen magassagi rekordok dolnenek meg ahogy mar en is elkovettem.:)
    kb 10 meteres dombot akartam elkesziteni es lett belole 300 meter.
  • M. Tibor
    Durva.:)
    Na ezt meg kell csinalni. :)
  • Gregorius
    Ha a zenére gondolsz, akkor igen, azt én javasoltam pár oldallal lejjebb, de mondtátok, hogy jogvédett. Sajnos. Most csak arra gondoltam, hogy az oldal címére gondolhattam volna.
  • M. Tibor
    Bealitom, hogy p4 4000 proci. gf 7200-es video egeto es mar tudom, hogy milyen sebbesegel szalguld a elkeszitet palya a megadot configon.
  • M. Tibor
    Ez durva.:) megadot hardwaren, hogy futna az adot elkeszitet palya palya.
  • petesilver
    Nekem évek óta meg van, de jogvédett, és már ellőtték! De lehet, hogy jó!! :)))
  • Gregorius
    Ez a linkelés jól sikerült, büszke vagyok magamra. Ha nem lenne ott a nevem, akkor is tudnátok, hogy ki csinálta, mi?
  • Gregorius
    http://bgurneyfl.tripod.com/
    http://bgurneyfl.tripod.com/past.jpg
  • Gregorius
    Hogy ez eddig nem jutott az eszembe!!!?
    Persze lehet, hogy már valaki másnak igen:

Come with me for fun in my buggy
    Come along let's go for the hell of it
    See the faces round they're all looking
    Wonder if they'd like to come for a ride.

I'lI bet you anything now she's with me
    There'll be no trouble
    troubles around
    Bet you'll never ever get away

Never ever get away
    dune buggy.

-> http://www.dune-buggy.com
  • petesilver
    Egy két extra Feature a pályaeditorhoz:
    - A'la NR2003 a menügombokon hagyva az egeret kis ablakban magyarázat, hogy az opció mire is szolgál
    - Autolock funkció, ami a program paramétereit ismerve szabályozza a maximálisan elhelyezett bokrok, fák stb.... számát. Ennek segítségével gond nélkül futtatható pályákat lehetne szerkeszteni
    - Hardver követő fps számolás megjelenítése. Autolock opció ki, hardverkiválasztás, és a szerkesztés alatt a progi jelzi, hogy a pálya milyen fps mellett futhat még az adott configon.
  • M. Tibor
    Igen. :)
  • M. Tibor
    De be porogtetek.:)
    De az animot amit be linkeltem megnezte valaki?
    9 MB.aranyos.:) mov
  • Alexease
    Gondolom, itt kint voltatok? :)) Debrecen
  • Alexease
    pic01
  • petesilver
    Alex ICQ please!
  • Alexease
  • Gregorius
    http://www.macchinemarconi.com/Kart%20ITA%202002/GRASSHOPPER%201.htm

Nagyon jó az oldal!
  • Gregorius

• M. Tibor
    Es az se mindegy, hogy hanyadik.:)
  • M. Tibor
    Akkor ki irom mar, hogy ki is jelenkeztek : Ranger,Gregorius, Boborjan, Toya,
  • petesilver
    Alex, az nem mindegy, hogy kávé már megvolt?
  • ranGer2
  • ranGer2
    hááát nem a legjobb de ez is valami!
  • ranGer2
    http://www.autoinfo.hu/mnasz/autocr/autocr.php
  • M. Tibor
    Bele vagy szamolva.:)
  • Alexease
    Ha tudsz keresgelni eredmenyesebben mint en (en alig-alig talaok valami ertelmesett), akkor erdekelne sok-sok normalis buggy-s verseny oldal, foleg palyakrol, versenyekrol. THX!
  • Gregorius
    Persze ha kevesebbszer állnék meg egy mondtaban gondolkodni, akkor azt írnám, amit akartam eredetileg is, szóval, hogy nehogy kevesebbszer jelentkezzem, mint te, mert még kihagynak a buliból. Késő van már.
  • Gregorius
    Nehogy kevesebbszer jelentkezz, mint én, mert még kihagynak a buliból. Szóval akkor engem is!

Volt használható info az oldalakon, amiket linkeltem, vagy keressek még? Vagy volt használható info, de keressek még.
  • ranGer2
    Meg engem is PLS!
  • M. Tibor
    Ez igen.:) ezt szepen megkerdezted.

Demo meg nincs, az egy picit meg odebb van. :(

De ha mindent szamba veszunk akkor hamarosan elkepzelheto egy palya editor. :)
    Eddig 4 ember adta tudomasomra, hogy kiprobaljak majd a palyaszerkesztot,:(
    Szerintem, hogy valtozatos palyak legyenek ahhoz meg kellene egy par ember jelentkezese,
    Osszesen 7-en vagyunk a valtozatos palya megalkotasara magamat is beleszamolva es a 2 kulsosunket is .:)