7782
-
#3417 Ami nagyon kellene meg nekem - mert a web-en szinte semmit nem talalok normalis buggy versenyekrol, autokrol -, az atlag buggyk parameterei - gyorsulas, vegsebessseg. Ha valaki tud valamit, irhatna egy-ket linket. Koszi! -
#3416 Ja!;))
Amugy az utkozes modelt is poligonosra szoktak, csak egy sokkal egyszerubbre:) Pl egy auto, egy teglatest:)) De az utobbi idoben, mar olyan komoly utkozesi modellek szoktak lenni, mint regebben, egy automodel a jatekban:))))))))
A faknal meg nem tudom hogy lesz megoldvam, de ha 66 oldal, talan belefer:)) De elvileg eleg lenne es sima 6 oldalbol allo teglatest, szuken a torzs kore is. A lomboknal meg ugy is mindegy:) -
#3415 De autókat kell, és úgy hallottam ők is polygonból vannak. -
#3414 Es amugy is, "palyaautoverseny", ott meg ritkan kell fakat kerulgetni:)))))) -
#3413 Tavolabb lesznek a fak, es igy nem kell celozni:))))) -
#3412 Van valami esély arra, hogy Doom3 mintára az ütközéseket polygonra számoljátok, mert elég idegesítő, amikor az ember kicentizi, hogy e között a két fa között még elfér, és akkor .... ... -
#3411 természetes! -
#3410 De csinalhatsz te is, koszi a nem kis segitseget, amit adtal a fa objectek teren.:) -
#3409 Sznupival? hmm! akkor jó! -
#3408 Eltelt ez a nap is - es nem eredmenytelenul; a fa temat vegleg lezartuk.:)
Nem lesz az editorban fa editor :(
Elkeszitetuk az elso fa modelljet, ami kemeny 66 oldal. :)
Jovo heten Sznupival elkeszitjuk az osszes fa modellt es texturat, ez legalabb 25-30 famodellt jelent
-
#3407 -
sznupi #3406 Ööööö, én CSéztem. 8-)))) Vagy nem tőlem kérdezted? 8-))) -
#3405 Takaritottam.:) -
#3404 Kutyat etettem;) -
#3403 HOVA TŰNTÉL ESTE? MEGINT FŐZTÉL? -
#3402 Hagyjad máá! már leszúrták érte egy páran! -
dav #3401 Shark: Szerintem kár volt ezeket a képeket beszúrni a fórumba, de Te tudod... -
dav #3400 Sznupi: Köszi a korrekt választ, és jó munkát! -
dav #3399 Alex: Már megint beszóltál? :) -
#3398 Haladunk, haladunk! :)) -
#3397 Alex! Haladunk? :))))) -
sznupi #3396 Az editor 3D-s lesz, a pörgést meg úgy kell érteni, hogy dolgozunk ezerrel, vagyis mi pörgünk és nem a fórum, jelenleg folyik a fák, bokrok készítése, plusz folyamatosan készül a szerelőállomás amiből már láthattátok a kamiont. -
#3395 Kerdezd alexet, hogy haladunk-e vagy nem?! -
#3394 Milyen porgesre szamitottal?! Hogy mar ezen a heten a demot nyomod, joveheten mar warez rulezz?!?! -
skristof #3393 hello
esetleg engem is érdekelne a pálya editor
amugy most adtak ki nemrég egy gémet, sajna még nincs meg, de sztem jo lehet az editora! TrackMania a neve
jah, az editor akkor 3d-s lessz???? -
dav #3392 Múlt héten Shark pörgést ígért, de nem egészen erre számítottam :( -
ANT #3391 Ez itt milyen topik? -
M2 #3390 Ez nagyon durva!
Azt hiszem szerelmes lettem! -
#3389 Nyugi! :) én értem a tréfát! de én is fogom csinálni a fákat amint hazaérek! -
#3388 Azt hiszed, hogy egesznap csak bohockodok a tobbiekkel egyutt, es csak a labunkat lobaljuk?!
Nem igy van.
Szeretnem, ha egyszer kiprobalnad a munkat reggel 7 oratol este 7-ig. De nem ugy, hogy csak be van kapcsolva a geped.:) Kulonben kell egy kis trefa, mert maskulonben az ember magaba fordulna. :)
Ha hiszed, ha nem ebben a pillanatban is fa modelleket keszitek es texturakat.:) -
#3387 Ugye ma nem csak retusálgatni fogsz? -
#3386 A fiamet adtam meg.:) 3366 es a 3379. bocsi:)
Torlom.:)
-
#3384 Jujj! ez nagyon durva! Little Sharkok a legjobbak!! :) -
#3382 LEFING áut láud! -
#3381 Ez nagyon durva.:) -
#3378 AKSD leánycsapata! -
#3377 Baszus.:)
-
#3376 Mar csak a honaljaba hianyzik a nagy szormokcsomo;)))))) -
#3375 Bajszos cica! BRÖÁF!!! -
#3373 Ez legyen titok.:)