7782
-
#3458 miért nem olvasol egy picit vissza? :P -
#3457 ez a game egyre jobban teccik demo nincs? :] vagy public betA? :] -
#3456 -
#3455 De hol van az a palya. :) -
#3454 Persze, hogy lesz, ezt megigerhetem! -
#3453 remélem valami hasonló "látvány" lesz a játékban is -
#3452 -
#3451 Írtok amit artok, 120km/h fölött nem tesztelek!!! :))) Az én pályáimhoz annyi úgysem kell!! :)))))) -
#3450 :)
A teszt javaban folyik, a pontos adatokat kuld el.:) -
#3449 Folyik a szélcsatornás modeltesztelés is közben :)))))
-
#3448 Ho ho!! jo lenne ilyen kis animaciok az arcomba. :) -
#3447 Nezetek meg aranyos.:)
http://www.hotbuggy.com/movies/Hotbuggy_web_video2.mov -
#3446 majd a következő buggy ra! -
#3445 Szinte látom a tűzt a szemedben, hogy már dolgozol is rajta. -
#3444 -
#3443 Na, erre ráférne egy festés tőlünk. -
#3442 -
#3441 -
#3440 http://www.geocities.com/peterwood732/rallysprbuggy.html
http://www.manibobar.com/bushrally/specs.html
Elég nehéz őket szűrni, mert némelyiknél elég sok adat van, de aztán rájön az ember, hogy valami kis távirányítós buggy-ról van szó benne.
Ez a pofás darab nekem is tetszett. Nem valami szép, de van benne valami különösen visszataszító.
De komolyan, nem rossz. Nekem tetszik, és ha még jól is megy... -
#3439 pff! -
#3438 De kis pofas.:)
-
#3437 Én úgy hallottam, hogy mennek gyorsan is, de szétég a motorjuk, mert az is ilyen könnyebb fajtára van csinálva, amit nem sajnálnak, ha szétmegy. -
#3436 http://www.hotbuggy.com
http://www.rallybuggies.com/
Itt van néhány paraméter. -
De en halotam valahol, hogy 160 Vegsebesseguk.??? -
#3434 WOW! tényleg jobb! de csak "egy két fokkal" ! -
#3433 Én úgy tudom, hogy nagyon könnyű kis autók, nem nagy teljesítményű motorokkal, de a súlyuk miatt ez is hamar felgyorsul, és a végsebességük 120 körül van, amit persze soha nem érnek el pályákon, mert mindig jön egy kanyar, vagy egy fa. A nagy gyorsulás miatt állandóan kaparnak, ezért a tényleges sebességük olyan 60-100 között mozog. Részletekért mindjárt utánanézek. -
#3432 Ilyen volt a regi fa. :)
A mostani egy ket fokal jobb.:)
-
#3430 -
#3429 Nezd meg a cfg, ird at a elso fa adatait szamokat es meg latod, hogy milyen volt. :)
valahogy igy nezet ki.
100 ;level nagysag miden mm ben A
47 ;ag elhajlas
82 ;atmero csokkenes %
64 ;hossz csokkenes %
400 ;kezdo atmero
5800 ;kezdo hossz
110 ;csavarodas x ben
842 ;csavarodas z ben
4 ;rekurzio 4. ig
2 5. ig
1 5
-
#3428 Éljen a fa editor. Ezentúl az indexembe is ezzel fogom szerkeszteni a fákat! -
#3427 Nyugi.:)
Mert ez is user friendly lesz.:) -
#3426 Erre kivancsi leszek:))
Bar nem tudom milyn volt az elozo elvetett, es milyen lesz a mostani 6 KV-s, de szerintem mar egy olyan is eleg lenne, ahol a torzs- es a lomb-texturakat lehet cserelni, es egy befoglalo negyzet szerint szabadon skalazni (meretezni) a komplett fat. Nyujtott, tomzsi, szeles, keskeny egyeb varaciok.
Az atlagos fak ritkan ternek el ternek el egymastol, altalaban csak az aranyok masok (ha a leveleket es egyebb most lenyegtelen, de texturaval megoldhato dolgokat nem szamitjuk;). Persze, azert vannak "mas" formak is - jegyenye, tuja, cserje, fenyo stb. szeruek - de ezkbol max 4-6 alap modell kell, a tobbi a torzitassal megoldhato.
(Ez durva pelda, de LOL: pl. a macska, kutya, diszno, lo, zsiraf sem kulonbozik egymastol, csak az aranyok es a texturak masok:DDDDDD) -
#3425 Na ugy hozta a sors, hogy sikerult meghazudtolnom magamat a fa editorral kapcsolatban. :-)
A reggeli 6. kave elfogyasztasa utan beindultak az agytekervenyeim. Zsolt74-el beszelgettunk rola, hogy miert is nem lesz az editorban feszerkeszto.
Az uj fa objektnek koszonhetoen vegulis sikerult megtalalni az arany kozeputat amivel szerkeszthetoek lesznek a fak. :-)
Szoval a lenyeg, hogy lesz az editorba ilyen lehetoseg is. Igaz, hogy akinek ezt majd le kell programoznia az nem tud rola, de majd hetfon megtudja. :-D Szegeny! ;-)
-
#3424 Nem ellenorzo pontok. :)
A pontokal tudod modositani a palya utvonalat. -
#3423 Ez mar az editorban van es nem egy kulon progi lesz.:). -
#3422 A pöttyök ellenőrzőpontokat jelölnek, vagy azokkal lehet módosítani az ívet? Esetleg mind a kettő?
A polygon ütközést meg rátok hagyom, én nem értek hozzá annyira, a lényeg, hogy ne ütközzek bele a semmibe, és ne menjek át a többi autón! -
#3421 Nagyon tuti! de akkor most ez lesz a pályaszerkesztő is egyben? vagy ezzel csak az utat lehet késziteni?? -
#3420 Ez nem egy link alex. :)))
Megint balf... voltam mint mindig. :) -
#3419 Az utkozes vizsgalat nagyon ugy nez ki, hogy low poligon ellenorzesekkel lesz megoldva, es ez nem azt
jelenti, hogy nem lesz pontos a poligonok utkozese, de felesleges a gep teljesitmenyet erre
pazarolni. Ja a leggyorsabb utkozes vizsgalata egy fara, nem a kocka a leggyorsabb, hanem a kor.:)
Azon leszunk, hogy halando jatekos ne vegyen eszre semmit az egeszbol.
Hamarosan kesz lesz vagy mar kesz is?.:) az ut editalo es tenyleg nagyon egyszeru lesz kezelni es
semmilyen extra tudast nem fog igenyelni, akar egy oteves gyermek kesziteni tud rajta extra tuti
palyaterveket.:)
Itt van ot kis kep, ami abrazolna az egyszeruseget az ut elkeszitesehez. ezt 14 masodperc alatt
keszitettem el.
(user friendly )
A nagyobb kepet pedig 3 perc alatt.:)
-
#3418 Igen, de az ütközést általában nem a polygonra szokták számolni, hanem a polygont tartó téglatestre, ezért van az, hogy az ember nekiütközik valaminek, ami mellet elvileg még elférne. Elvileg úgy tudom, hogy a Doom3 az első játék, amiben ténylegesen a polygonra számolják az ütközést, ezért kérdezem, hogy ezt ebben a játékban várhatjuk-e, mert egy autós játéknál is van olyan fontos, mint egy FPS-nél szerintem.