A.S.K. Homework The Buggy - Make, Ride, Win!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es miez?

M. Tibor
Talaltam a neten egy aranyos kepet .😊
Na nalunk most gozerovel ez megy szep kis teszt, de nem sokaig.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Szerinted en a kepre valaszoltam?

Nem mondod?
Tudod van a forumban olyan ,hogy egy valamire valaszolsz,arra vagy raklikkelsz vagy idezed .
Meg kellene mar tanulni forumozni ,emberek.

Pedig már szivesen kiprobálnám!

hehh... jo pojén 😛

football without ultras is nothing

Demó mikorra várható?

Carlos
Zsír...

Þór vígi þessi rúnar

Pyx

(bocsi )

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

"Emlékszem kinéztem hátul az ablakon, és az emberek térdig láttam!"

Nekünk is ilyen van,úgy hívják ,kispolszki.

petesilver
Húúú! Ilyenünk volt ám nekünk gyerekkoromban! Nagyon állat járgány. Emlékszem kinéztem hátul az ablakon, és az emberek térdig láttam! Télen kézifékes fordulás stb! Nagyon klassz volt!

Mission Impossible 2010: PRO Class

M. Tibor
Ez az 1 biztos.😊

Pyx
szoval autos játék lesz ... de gondolom nem holnap jön ki 😊))

xbox verzsön 😊

M. Tibor
Regebben irtam, hogy az editort nemcsak egy jateknak fogjuk hasznalni ezert is fontos, hogy az
editor rugalmas legyen minden tekintetben, es meg ami mellette keszulo felhasznalo progik, amiket a
jatekhoz keszitunk belso felhasznalasra mert, hogy ilyenek is vannak. 😊

Megszuletett a Pure Pinball XBOX vegleges kiadasi datuma veggggre.😊
Meg mindig nem vagyunk kesz, de hamarosan igen, ezt mar napokban lehet szamolni. 😊)))))))))))))))))))))

Pyx
következö játék?

M. Tibor
Talan a jatek vegen amikor mar mindent kijatszottal, beadna egy hasonlo jarganyt es egy plus palyat,
ezzel is utalnank a kovetkezo jatekunkra .😊 (de ez meg a jovo)

M. Tibor
Off 😊

On.

M. Tibor
Parosaval szep az elet.😊

petesilver
Alex, ICQ, pls!

petesilver

Alexease
Vazzer, egy full csucs, 100 ezer forintos vidokartyaja van, es meg aggodik😊) Tipikus;D
Ha meg egy "atlag" ember aggodna, az osszesporolt 20-40 ezer forintos kartyajaval, akkor megertem, de ez...
Lehet ,hogy mikorra ez kesz lesz mar reg masik kartyad lesz.

-ant 2585- Válasz 'YencY' üzenetére (#2582)

YencY: "Az egész net evvel van tele hogy "....
ANT: "Sose szerettem a reklamokat ,olyankor mindig kikapcsolom a tv-t.😊)))"

Sose szerettem a reklamokat ,olyankor mindig kikapcsolom a tv-t.😊)))

"Akkor nem (csak) direktikszre lesz optimalizálva, hanem ugy, hogy az ati kártyákon is megfelelöen fusson?"

Hat nehez kerdes.
Lehet kompromisszumot kotni,kimerni milyen parameterekkel fut jol a kod min a ket ceg kartyain,de nem hiszem hogy ez a jo megoldas.
Majd kiderul.

A grafikus kartyakban vektoros feldolgozas van,ahol nagyon nem mindegy ,milyen hosszu adatvektorra optimalizaljak a hardvert.
Nem mindegy hogy ugy epitem-e meg a szamoloegyseget,hogy eleve hosszabb adathalmazra szamitok,igy egy lepesben kisebb reszszamitast vegezhetek el a 'csoben'/pipeline/.Ezt csinalja az NVIDIA.
Igy ugyan annak a muveletnek hosszabb cso kell,de sok adatnal gyorsabb lesz a feldolgozas.
Ha kisebb adatcsomagot kuldok a pipelineba,az ido nagy reszeben uresen fog ketyegni egy csomo egyseg,mivel nem lesz tele a cso.
Magyarul ha a vektoros feldolgozoegysegnek megfelelo hosszu adatvektort adok ,olyat amire terveztek,akkor tud optimalisan dolgozni.

Alexease
Egy "becsuletesen", jol megirt program - pl. directx-re optimalizalva - ugyan olyan jol kell fusson mind ket, korrekttul mukodo, nem huzott, nem melegedo, nem barkacsolt, es tisztessegesen mukodo, kompatibilis driveren.

Az ATi-nVidia vitak forrasa, a rosszul megirt program, penzugyi, reklam okbol az egyik kartyara valo "optimalizalas", az extreme hardware cegek/site-k blod tesztjei, reklamjai, bemutatoi, es az "okos" tuning userek altal tenynek felallitott "velemenyek".
Pyx
Akkor nem (csak) direktikszre lesz optimalizálva, hanem ugy, hogy az ati kártyákon is megfelelöen fusson?

Mind a ket kartya ugyan azt csinalja ,csak maskepp .Azt hogy szebb kepet adna az egyik ,hogy erted?

Szebb : ugyan miert?
gyorsabb: ha jo a kod ,gyorsabb .Ez teny.

A directx-re kellene csak optimalizalni,de a ket ceg mas utakon indult el.
Az ATI ugy alakitja a kartyait,hogy barmilyen sz** kod is jol fusson.Ennek a hatulutoje,hogy egy profin megirt program sokkal lassabb lesz rajta,mint az NVIDIA kartyan.
A profin megirt program nem az jelenti ,hogy NVIDIA-ra optimalizalt,hanem keves es nagy vertexbuffereket hasznal ,nem allitgat mindent feleslegesen etc...

Es ezeket tapasztalatbol irom ,nem valami fake cikk alapjan.
Erdekes volt latni ,hogy a nagyon nagy vertexbuffereknel az NVIDIA kb 3-4x volt gyorsabb,es ahogy csokkentettuk a meretet,eloszor egyforma lett a sebesseg,majd nagyon kis buffereknel elhuzott az ATI.

Alexease
Altalaban DirectX-re optimalizalnak, a kartya driverenek kellene lekezelni azt rendesen - elvileg😉)
Gimmick
Köszönjük, viszont kívánjuk!

Az ISTÓKJÁT !!! \"Teccik érteni?\"

petesilver
Boldog karácsont mindenkinek!!!!

Pyx
Boldog Karácsonyt nektek is!

M. Tibor

Kellemes Karácsonyi Üneppeket minden fejlesztõnek, skinnernek, meg _értelmes_ hozzászólónak és forumozónak!

football without ultras is nothing

petesilver
Ha kerestek ilyet, feltétlen szóljatok!!! 😊)))) Bár a Gamer interjú alapján az esély erõsen tendál a nullához!! 😊)))

Gimmick
amúgy ti ASK Homeworkösök, nem kersetek még valakit a csapatba? 😊

Gimmick
még mindig nincs kiadó a játéknak?

Hmmm, ez hülyeség, annak jónak kellett volna lennie. 8-))

M. Tibor
En most teszteltem es nem jo. De javitotam. 😞
buggy04.zip 200k
Kinyirlak te d.d. Igy jarunk ha nem keszitesz egy alap skint. 😊

Alex, nézted a mappolást? Jó már a fülkén a felírat?

Alexease
Azért mert hülye vagy és unatkozol. 8-))))

Zsolt74
Ha visszaolvasnal akkor lathatnad, hogy nekem is es 2 benti gepbe is Geforce4 kartyak vannak, melyeken tokeletesen mukodik a viewer a fu javitas nelkul is. Mint az kesobb le lett irva, ez nem driver vagy hardver problema. Ezen kivul pedig, mint fejleszto csapatnak tamogatnunk kell mindket kartyat, mert nem szep dolog egyik kartyaval rendelkezo tulajdonosokat se kirekeszteni. Amugy nem tudom miert valasztoltam, mert altalaban nem foglalkozunk unregekkel.

Alexease
Menj mar az ATI-s baromsagoddal francba!!!! Senkit nem erdekel a nevetseges baromsagod. Magadad jellemzed, ha ilyen faroksagnak bedolsz.
Alexease
De igy belegondolva, valszeg gaz😞 Vagy utkozest kene szamolni, ami proci igenyes, vagy tablaba rendezni a fupobjektumokat koordinata szerint vagy akarhogy es aszerint modositani.
Ha van otlet johet, de annyira nem veszes, tokeletes igy is😉)
Alexease
Tudom, hogy utaltok, de...😊)
Gondolom a kereknyom az dinamikus lesz, vagyis hagy nyomot a gumi? Ez valszeg hulye kerdes?!?😉)) De mennyire lenne problemas megcsinalni, hogy csak offline, vagy a cliens gepen, ott ahol kereknyom van, a fuobjektumokat "lefektessuk" a foldre?? 😄D
Alexease
Bocsi, volt egy kis dolgom kozben😉)

Megneztem, tokeletes!!!! THX!