21229
-
#3807 Érdekes, nekem totál elmenne az életkedvem, ha ilyet hallanék a Gothicban:
"-Hé, János, te mit csinálsz itt?
-Szia. Én vagyok a kovács, kardokat csinálok.
-Aha. És árulod is őket?
-Nem, azt Károly csinálja...
-Ok, csak Jeromos azt mondta, veled beszéljek.
-Persze, de ő hülye, mióta megcsípte egy vérlégy..."
Ne viccelj már, erre te sem vágyhatsz... -
#3805 Nekem minden fullosan ment ezen a konfigon:
cel800@1000
384mb sdram
inno3d gf3 ti 200 220/500-as beállítás
ja igen: 800*600*32
látótáv: 300%
tárgyak: fullon
MINDEN FULLON
Nem szaggatott az erdőben, hála az égnek.
egy-két jótanács:
mielőtt játszol, futass le valamilyen DiskDoctort
meg nem árt töredezettségmentesíteni, plusz memóriafelszabadítás, no meg egy kis virtuális memóriát is adnui neki.
szerintem mindenkinek működni fog.
Ja mégvalami, mindenki nézze át a GOTHIC.INI-t, mert ott lehet beállítani a frissítést meg egyéb dolgokat.
Nem hosszú, szal olvassátok át. -
fucko #3804 Na meg a duke nukem 3d-t ne hagyjuk ki:EZEK A KIBASZOTT IDEGENEK MEGINT ELRABOLTAK AZ URHAJOMAT!:D -
#3803 A carmageddonnak qrva jo volt a magyar szinkronja :) -
fucko #3802 Egy biztos:a magyar szinkronok qrva jok szinte mind.Gyalog galopp nem is lehetett volna jobb pl.Magyarban nagyon kiraly lenne a gothic csak kar hogy nincs ra esely hogy valora valjon.Ilyen hujeseget mar reg hallottam:"túl életszagú a fantasy-hez...":D -
#3801 A Gothic1-re épül a Gothic2, szerintem jobban szaggat majd ezen a konfigon a 2. rész, mint az első, de szerintem kompromisszumok árán (felbontás, színmélység) játszható lesz. Mindenképp próbáld ki. Én nem vagyok hajlandó kompromisszumra - kb 25 FPS-sel nyomtam végig az első rész is, mert annyira tetszett 300%-on a világ, hogy utána nem akartam lehúzni 100-ra :)
-
#3800 "De van más példa is, pl. mozfilmek közül Gyalog Galopp. Ford Fairlane kalandjai"
Azt ne mondd, hogy ezek jobbak magyarul.... Amúgy legjobban az zavar, amit a Cartoon-on csinálnak ezzel a sok gagyi fordítással... -
#3799 Nem mondtam, hogy semmit nem lehet fordítani. Speciel SHakespeare-t te említetted, és szerintem őt is bűn lefordítani, de én az RPG-ről beszéltem. Eleve tele van angol nevekkel, tök vicces lenne azokat is lefordítani... Meg a magyar nyelvnek egyszerűen NINCS hangulata, az csak az anyanyelvünk, túl életszagú a fantasy-hez... -
#3798 Nekem is cerka2 850@1054 van 400 Rammal és Gef3 Ti200-al. És én is remélem, hogy menni fog, de nem erről álmodom. Én egy 2200+ AMD-ről álmodom, amivel tényleg menni fog jól a Gothic2 :))
Hunnenkoenig: ez megnyugtató, köszönöm a választ :) -
#3796 EZ hülyeség.. olvasd el pl. a Micimackót. Eredetiben teljesen tré a magyar mellett. De van más példa is, pl. mozfilmek közül Gyalog Galopp. Ford Fairlane kalandjai..
Szerintem egy fantasy is simán lehet jó magyarul, elvégre "magyarok vagyunk vagy neeeeem?" /Király Linda/ :) -
#3794 szerintem álmodj :) -
#3792 HA olvasnék, eredetiben olvasnám, műfordítás sux
mivel a fordított mű már eltér az eredetitől -
#3791 thx -
#3788 no, akkor GOTHIC.INI-t megnyitod és ott találsz mindenféle finomságot.
de itt van:
useQuickSaveKeys=1 -
#3787 ja azt szoktam használni
csak a load hoszab idő -
#3786 Van quicksave de amugy is egyszeru a mentes:
ESC - ENTER - ENTER
-
#3785 nincs valami quick save a gothic2 be
meg az inverntoryt nem lehet rendezgetni? -
fucko #3784 Lábát?:DD -
#3783 Palonimo magos. :[ -
#3782 Thx! :) -
#3780 Barhol aludhatsz ahol talalsz egy syabad ágyat :)
alavas kozbe visszatoltodik az eletenergia meg talan a varazsero is.
Amugy meg ha egy padot talalsz le is lehet ulni :) -
#3779 azt az amdt huzd fel 2Ghz-re (10x200 korul) es akkor 300%-on full gfx-el +anzioval tok jatszhato lesz szinte mindenhol...amugy erdemes bekapcsolni a 16x anziot mert feltuno kulonbseg lathato. -
#3778 1-9 ig valaszthatod a fegyerekete meg amit akitvaltal az inventoryban. az elso az mindig a kard, a masodik a nyil es igy tovabb runak scrollock stb... -
#3777 Amikor kijelölöd, akkor mellérak egy számot, és azzal a számmal tudod előhívni, nem pedig space billentyűvel. Nálam a nyíl asszem 2-es gomb
-
#3776 Teljesen egyet ertek, Kepzeljetek el mondjuk az Ultima Ix et magyarul, hat az nevetseges lenne:) -
#3775 Oh Romeo why art thou Romeo? :)
Tényleg fantasztikus a játék, kezdek rákattani.. az a fajta amiből nem szívesen lép ki az ember. :)
Egyedül a vagdalkózás nem az igazi.. segítsetek plz! Sikerült már varázsolni egyszer.. de azóta ha balgombbal bepirosítom valamelyik scrollt space megnyomására csak öklözni akar. Ugyanez az íjjal, kiválasztom, megjelenik a hátán, de ha space-t nyomok semmi. Mi a megoldás? :)
-
#3774 ŐŐŐŐ
Végigjátszás van valahol?
Komolyra ford.:
Hunnenkoenig!
Az eddig lefordítottak fognak működni az angol verzével is, vagy esetleg, ne adj isten, ki sem merem mondani, újra kell kezdenetek? -
#3772 Ebből látszik, hogy sokan kénytelenk vagyunk cs beszélni a játérl, mert halandó ember lévén, nem ülhetek egész nap előtte.. :)
-
#3771 A Gothic 2 topik az első helyen.
Csaknem? Megjelent a játék? :) -
#3770 " Annak idején is mikor az imperium galaktika is megvolt magyarul,hát az eszméletlen király volt"
Pfffffffffffff, ezt nem mondod komolyan :DD "Meghalunk uram, jaaaaaaaaaaaj!"
Hát ezen csak röhögni lehet. Az RPG nyelve is az ANGOL (sőt leginkább az ó-angol), és bármi más nyelven elveszíti a varázsát. A német demonál már fájt az az elcseszett nyelv, annyira nem illik bele abba a világba... Persze ha csak a felirat magyar, az belefér, nem rombolja le a hangulatot, de magyar hang, az nevetséges lenne... -
#3769 Annyira nem áll távol,mi több angol nyelvü cégnél is dolgozom,nap mint nap több órát beszélek angolul,de nem ez a lényeg.Sztem sokkal,de sokkal élvezetesebb,s királyabb egy olyan game ami le van fordítva. Annak idején is mikor az imperium galaktika is megvolt magyarul,hát az eszméletlen király volt:-))
Szal engem nem zavar,én simán végigviszem angolul,de szvsz sokkal királyabb lefordítva. -
#3768 ezt én sem értem, azt hittem, ma már mindenhol oktatják az angolt...... -
#3767 ennyire tavol all toletek az angol nyelv?? En mindent ertek:) -
Tovi #3766 Fiuk, a snapperweed minek lett forditva? Már csak az az egy növényem van vissza Constantino küldijéből, de sehol nem találom. Ha valaki emlékszik pls. -
#3765 drakeX: Ne itt válaszolgass ez emberkék kérdéseire,hanem fordíccsatok 1000-rel inkább:-))))) -
#3764 opsz link nem lett jó.
Szal végigjátszás -
#3763 Na akkor Petyus kedvéért,úgyis letelt az 5 hozzászólás.
Itt van a végigjátszás s abban benne van hol tucc alukálni. -
#3762 Kinek vagy te a cimbije?
AMúgy az meg a te bajod,hogy szegény gépedet túlértékeled,s mindent felrax High-ra,meg nagy felbontás,meg stb.:-))))
Bár lentebb olvashattuk,hogy a kód a szar,szal lehet nekem is szaggatni fog... -
#3760 Nekem nagyon lassan működik, várni kell legalább 30-40 másodpercet, mire átvált, és visszaváltásnál ugyanez a helyzet.
-
neménvoltam #3759 Az alt+tab mennyire működik szarul?