21229
-
drakeX #3896 Na asszem van egy megoldásom a számodra. A JoWood emberei szerint a G2 sok esetben nem megy a DirectX 9.0a verziójával, kénytelen leszel leszedni, és felrakni egy 8.xx vagy sima 9.0 verziót. -
drakeX #3895 Azokat, amik nem a Zsoldosokhoz való csatlakozáshoz kellenek, azokat 1-2 kivétellel mindet megcsinálhatod. -
#3894 ja es megcsinalhatom azokat a kuldlikte amiket csatlakozas elott kapok, ha militia lettem? es megkaphatom meg oket? vagy akkor mar reg nem... -
drakeX #3893 Kapcsold ki a radeon hacket a gothic.ini-ben (mondják az okosok)... -
drakeX #3892 Tudnál csinálni egy screenshotot a hibaüzenetről, amit kapsz? Sokat segítene (printscreen a vágólapra tesz egyet, beillesztheted egy paint képbe, amit elmenthetsz). Vagy az is elég ha a hibaüzenet szövegét megnézed. -
drakeX #3891 Eddig semmi, de még nem néztem meg mindent, amit tudtam:( -
drakeX #3890 Viszont a Zsoldossá váláshoz több dolgot kell megcsinálnod. Azért a Lovag is nagyon jó közelharcos tud lenni, és a Zsoldosnak nincsenek varázslatai, legfeljebb tekercsen. Viszont vannak sokkal jobb közelharcos fegyverei, és gyengébb páncélja. Mindent egybevetve legyél nyugodtan Milícia, aztán amikor legközelebb játszol, legyél Zsoldos :) -
#3889 na tudnak külföldön vmi okosat? :) -
#3888 na igen, emiatt vacilalok, mert nem ijasz akarok olennie, hanem, kozelharcos, nemi magiaval. csak neztem a vegigjatszast, es a militianak egy csomo kuldetese van, a zsoldosoknak meg alig van par -
drakeX #3887 Viszont, hacsak nem íjász akarsz lenni, akkor jobban megéri a Zsoldosokhoz csatlakozni... -
drakeX #3886 Csak azokat a küldetéseket veszted el így, amik a Zsoldosokhoz csatlakozáshoz kellenének, ez nem olyan vészes. Ha újrakezdésen gondolkozol, akkor emiatt nem érdemes. A Zsoldosoknál egyébként SOKKAL rosszabb az első páncél, amit kapsz (a Zsoldosok páncélja végig rosszabb) -
#3885 http://www.gothic-world.net.tc/ -
#3884 nem biztosan akartam odacsatlakozni, csak kellet a pancel:( akkor sztetek neme rdemes ilyen koran becsatlakozni? marmint a kuldikszempontjabol... -
#3883 excalibur r9500pro, eddig nem volt vele baj.. 3.4es catalyst van fenn, de sztem nem whqles... -
drakeX #3882 Értettem elsőre is, de azért köszi :) -
drakeX #3881 Hmm... lehet, hogy nem a videokártyád a ludas? Próbáld meg a gothic.ini-ben a hangot és a zenét is kikapcsolni, hátha az a gáz. 4g szabad hely biztosan nem kevés, nekem fél giga rammal és 1g virtuális memóriával tökéletesen fut...
Esetleg megpróbálkozhatsz leszedni egy másik driver-t a videokártyához. Addig is megnézem, hátha a külföldi fórumokon tudnak valami okosabbat... -
#3880 "vmikor load game-nél, vmikor játék közben" fagy -
drakeX #3879 Ne haragudj, kedves INTELLIGENS barátom, de ezt elküldhetted volna neki mail-ben is... -
#3878 így sem megy... a radeon hack bekapcsolva... vmikor load game-nél, vmikor játék közben... lehet hogy kevés neki a 4g szabad terület(a virtuális mem. 1g)? vagy hogy mountolva van D-tool-al?
help plz -
drakeX #3875 Én adnék, ha tudnék.
Beizzíthatok neked egy ftp szervert, de a 64kbit kimenőmmel lenne vagy 3 nap, mire leszednéd... -
drakeX #3874 Nem akartok egy külön topicot nyitni 'Melyik a jobb nyelv, a magyar, vagy az angol?' címmel ;-) -
#3873 Az angolban föleg filmekben kb 1 féle káromkodás szokott lenni méghozzá az hogy fuckin` ez meg fuckin` az. Mondjuk ez igaz minden szó elé odateszik szinte:-)))
Ehhez képest a magyarban sokkal választékosabb káromkodások vannak.
Jó Shakespeare-s dologgal nem szálok vitába.Az tuti jobb angolul,bár ha az eredeti un. Ó-Angol verzióban olvasnám nem sokat értenék belöle,ahogy egy angol se:-))) -
#3871 Sorry de nincs igazad,pl Ford Fairline-el kapcsolatban. Én láttam mind az angolt,mind a magyart,s szerintem a sznkronos Nagy Feróval messze lekörözi az angolt.
pl: Hol mondtak ilyet benne angolul,hogy "eszem faszom megáll". A magyar nyelv kicseszett változatos az angolhoz képest. Lehet hogy RPG-ben tényleg hülyén hangzana,de szvsz rengeteg film volt olyan ami szinkronosan magasan verte az angolt.
Mondjuk egy ellenpéldát rögtön tudok Matrix 2 olyan fos szinkronja volt,hogy ihaj:-))) -
drakeX #3870 A fiatal farkasok egyébként nem olyan gázosak, és ha Laressel mész, megöl neked egy párat:) -
drakeX #3869 Egyébként amint kiírtam az angolt, megpróbálok segíteni neked, addig is kiírhatnád más progival is, mondjuk újraírható cd-re. -
drakeX #3868 A városban nem lesz farkasbőr, de két helyen is van, ahol nem kell megölnöd érte senkit. Az egyik Dragomir tábora a térkép közepén (a kikötőben Lares-t vedd rá, hogy vigyen el Onar farmjára), a másik hely pedig Onar farmja mögött egy vadásztábor. -
drakeX #3867 Azért nem válaszolt senki, mert nem tudtak. Szerinted mit kellett volna tenniük? Beírni, hogy 'Bocsi, nem tudjuk'?:) -
#3866 Na mostmár nyugodt szívvel vetem magam a játékba látom DrakeX minden felmerülő problémát meg tud oldani. :D
Hmmm kellene farkasprém de a rohadékok falkában nyomulnak így nem tudom leütni őket most azon hezitálok megnézzem-e a walkthrought vagy bóklásszak a városban? :) -
drakeX #3865 Én voltam abban a barlangban
Na jó, tudom, nekem nem ér -
drakeX #3864 próbáld meg a gothic.ini-ben letiltani a logo-kat, állítsd a játékot 800x600x16-ra, és indítsd ablakban. Ha így megy, akkor a drivered van elállítva, nézd meg annak a beállításait. Ja, FSAA/AF-t kapcsold ki!!! -
drakeX #3863 1. A címben szereplő oldalon a 'Guide'-ban megtalálod, hogy mit hol tudsz megtanulni.
2. 12, de ezt ne akard utánam csinálni, elég a 4. is, ha biztosan oda akarsz csatlakozni. -
drakeX #3862 Minden problémádat meg lehet oldani, nézegesd egy kicsit a gothic2.ini-t... -
drakeX #3861 Azért annyira megint nem nehéz megszerezni azt a receptet, csak körülményes. Viszont ugyanott, ahol a recept van, van egy elég jó gyűrű is, ahhoz viszont már muszáj megtanulni a lopakodást.
A gyógyitalokról csak annyit, hogy van 2 másik alkimista a játékban (egy a kikötőben, egy Sekob farmja környékén egy barlangban), akiknek ha a küldetését megcsinálod, akkor megtaíthatnak italokat főzni. Sőt, ha már valahol megtanultad az alapokat, akkor Constantino-tól is tudsz új recepteket tanulni. Erre azt hiszem mindenképpen szükséged is lesz, ha másért nem, hát az Erő Elixírek miatt. -
drakeX #3860 Az inventory-t rendezgetni ugyan nem lehet, de a gothic.ini-ben beállíthatod, hogy a tárgycsoportok milyen sorrendben legyenek (pl. rakhatod az inventory legelejére a potion-öket). -
drakeX #3859 Nézd meg a tanárokat a Guide-ban a címben szereplő lapon. -
drakeX #3858 Utolsó 2 üzenetem felesleges volt, már látom:) -
drakeX #3857 Közelharc fegyver mindig 1-es, Lőfegyver 2-es, Utoljára használt varázslat 3-as. A többi a varázslatok helye. -
drakeX #3856 Ha még senki nem válaszolt, akkor: ha kinyitod az inventory-t, és megnézed a bekészített tekercs/íj/nyílpuska, stb. melletti számot, akkor azzal a gombbal fogod tudni előhívni.
Vagy csinálhatod úgy is, hogy a 'Space'-t nem csak megnyomod, hanem nyomva is tartod, és utána az irányokkal választod ki, hogy mit akarsz elővenni. -
drakeX #3855 Snapperweed = Ragadozófű -
drakeX #3854 Téged valaki félreinformált. Mivel a fordítás a német alapján készül, és én nem nagyon tudok németül, nem tartozom a fordítók közé. Ha eleget visszaolvasnál, akkor tudnád, hogy a barátnőm fordít, én 'csak' a faq/végigjátszást írom.