21229
-
#3939 Én lev5 vagyok,de még nem csatlakoztam egyikhez sem,sztem nem is fogok,csak ha már az un semleges küldetéseket mind,vagy majdnem mind megcsináltam.
Amúgy szvsz aki kicsit kevésbé tud angolul simán elbaltázhatja a csatlakozást,mert megcsinájja az egyik mester questjét,s végignyomkodja a szövegeket,hogy dejó beszéjjünk vele mindenröl és puff már csatlakozott is:-)) Mondjuk ez máshol is igaz.... Szal aki nem tud jól angolul ne játszon ajátékkal:-))))))) Csak poén vót. -
#3938 ööö Aki farkasböröket keres: Találsz 2 darabot a Tavern emeletén a hátsó szobába ahova be tudsz menni (ilyen raktár szerü)+ ugye kinnt a tábortüznél van 3 az már 5. Én az utolsót úgy szereztem,hogy kimentem azon a kapun ahol elöször jtsz a városba,beszaladtam az erdöbe a farkasok közé,s utána vissza a városba. A gond csak az volt,hogy vagy 4 farkas jött utánam,és abból 2 be is jutott a városba:-))) Ott rohangáltam össze-vissza,mialatt amerre mentem fegyvert fogtak az emberek hogy kinyírják a farkast. Aztán szépen a hulláját lenyúztam,ennyi. Sztem ez a leggyorsabb mód,igaz hogy elesel 3 v 4 farkasnyi XP-töl,dehát kit izgat?:-))) -
#3937 Kösz szepen sracok! -
drakeX #3936 Kapcsold ki az FSAA-t! -
drakeX #3935 nahh, én is elküldtem...:-P -
drakeX #3932 megoldom, csak adj egy kis időt. -
#3931 Valaki küldje el nekem az angol verziobol a
Gothic II\_work\Data\scripts
könyvtarban levö fajlokat csomagolva az
[email protected]
cimre! Akkor lesz magyaritas angolhoz is!
Azert ne mindannyian! Ha valaki elküldte, irja ide, hogy masnak mar ne kelljen.
Az egesz kb 3MB tömöritve.
Köszi szepen! -
#3930 akkor vki keritsen nekem egy ecstatica 2-t :) -
drakeX #3929 mondjuk eddig még nem volt olyan, hogy valamit sem eMule-ról, sem WinMX-ről, sem pedig fizetős ftp-ről nem tudtam leszedni, úgyhogy végülis nem nagyon hiányzik, csak zavar, hogy nem tudom működésre bírni. -
drakeX #3928 Nem hajlandó normálisan együttműködni a hardver routeremmel (SMC Barricade 7004ABR), még passzív módban sem tudok keresni. Ha tudom, hogy kinek van meg, akkor elméletileg le tudom szedni, csak az esetek túlnyomó részében ez nem így van. -
#3927 Nálad miért nem megy dc?
Haver régebben töltött nálam, de valahogy nekem nem sikerül beállítani... Mondjuk azóta már volt win install... -
drakeX #3926 Kérdezd Randal-t, ő DC-s, nálam sajna nem megy a DC. -
GDI #3925 DC-röl honnan?Onnan a haverom lehet letudná THX -
drakeX #3924 Vagy, ha van rá vagy három napod, akkor megoszthatom neked 64kbit kimenővel... -
drakeX #3923 Sajnos még mindig nem tudok olyan nyilvános helyet, ahonnan lehetne... Fizetős ftp, vagy DC++ a két lehetséges variáció pillanatnyilag. -
GDI #3922 Honnan lehet letölteni az angol verziot?Thx
-
#3921 ja :D -
drakeX #3920 próbálj aludni egy kicsit, az segít -
#3919 nagyon köszi a segítséged! -
#3918 ja, ok. holnap. :)
mára már megőrültem -
drakeX #3917 OK, ha sehogy nem sikerül, akkor szólj, addig is nézelődök, hátha találok valamit. -
#3916 kivan -
drakeX #3915 mármint állítsd 1-re. -
#3914 majd megpróbálom holnap a hangot kikapcsolni -
drakeX #3913 hmm... na még egy ötletem van, kapcsold ki ezt is:
zSyncAmbientCol=0 -
#3912 ki -
drakeX #3911 A speciális fegyvereiket nem lehet megvenni, és ők is csak megcsinálni tudják. -
drakeX #3910 Kikapcsoltad a radeon hacket a gothic.ini-ben? -
#3909 felraktam 8.1et, ugyanaz... -
#3908 Hali!
nos, ha az Immersion-os verziót szedted le, akkor windows commanderben mindkát oldalon beállítod ugynazt a könyvtárat.
Aztán kijelölöd a legelső fájlt, majd fájl menü és kicsomagolás.
Ezután vagy kiírod cd-re a játékot, azt majd a többiek elmondják hogy hogyan.
Vagy a gépről játszol.
Azaz letöltöd a Daemon-tools nevű progit innen: www.daemon-tools.com
feltelepíted, ekkor egy kis ikon jelenik meg az indítópulton, ott jobb egérgomb-> virtual cdrom->device->mount image majd kikeresed a játékkönyvtárba kicsomagolt fált és ott kiválasztod a *.cue kiterjesztésűt.
Mikor feltelepítetted a progit kaptál egy plusz cd meghajtót, ez a virtuális meghajtó.
Átváltasz a virtuális meghajtóra és feltelepíted a játékot.
A cd-ket ha cserélni kell, akkor menet közbe megcsinálod az előző műveleteket.
Miután feltelepítette visszarakod az első cd-t a crack könyvtárból átmásolod a Gothic 2 system könyvtárába a fájlokat felülírva az elsőeket.
a www.gamecopyworld.com-ról letöltöd a Gothic 2 No Cd crack 1.31 english fájlt és ezt is bemásolod, felülírva az előzőt és játszhatsz. -
#3906 ja mégegy...
zsoldosfegyvereket nem lehet venni? -
#3905 Nem értem.
Ilyen nehéz lenne a játék?
vagy még a német nyelvűvel játszanak sokan?
Szerintem jó dolog elszórakozni a küldetésekkel, hogy mit hol találhatok:) -
drakeX #3904 Alapvetően megkaphatsz MINDEN küldetést, nagyon kevés kivétellel. -
drakeX #3903 Tényleg elég gázos a tolvajcéhbe bejutni, de a végigjátszásban benne van, nézd meg a 'Bandita rajtaütés', 'A kereskedők aranya', és a 'A hamis küldönc' küldetéseket.
Miket nem kaptál meg a csatlakozás előttiekből? Ha van mentett állásod, akkor inkább ne csatlakozz, ha nincs, akkor ezért ne kezdd újra. -
#3902 A thief guildet megtalalni nagyon komoly feladat.. valahol olvastam, de hosszu volt...:) -
#3901 na ez mara az utolso parazos kerdesem:)
most 4es levelen vagyok, van egy pancelom, megcsinalhatok akkor mindne kuldetest, es megkaphatok mindent, amit eddig nem kaptam meg. most egy csomot nem kaptam meg a csatlakozasi elottibol meg...
-ja a thief guild az hol van? oke hogy csatornarendszerben de oda nem talalok kulcsot
-a swamp wedes kuldetest, hogy cicsinaljam meg? kaptam egy zacskot a rodtol, de azt mar nem talalom... -
drakeX #3900 Töltsd le EZT, és ezzel szedd le. -
#3899 nem kapok hiba üzit, szimplán resetel a gépem -
drakeX #3898 Ne mindjárt megkeresem azt is:) -
#3897 hogy szedjem le a 9.0a-s directxet?