21229
  • Petyus_
    F3-F4-el 15-20 FPS a játék (Radeon9700Pro, 1800+ AMD). De jó, tetszik.

Pihizni lehet valahogy? :)
  • Csacsi
    Nem lehetne szólni egy moderátornak, hogy topic címe, ne Gothic folyt. legyen, hanem a honlap címe?
  • Shaman
    nejön=bejön.

Jahh Hunnen,Drake pls csinájjátok meg hogy a magyarítás menjen angol verzsön alatt is,mer nem nagyon akar.
  • Shaman
    Szerintem amúgy úgy 5-10 kommentenként be kéne rakni,hogy végigjátszás itt meg itt:-)) Imádom mikor nejön valaki egy fél kommentet se olvas vissza,s teszi fel a kérdéseit:-)
    Szal akkor el is kezdem: Végigjátszás itt.
  • Ch_Slater
    hmm.azt is bemasoltam és akkor se ment...nameg1proba...
  • Csacsi
    Azért, mert nem tudom kinyomtatni, a game alatt, meg elég szarul működik az alt+tab billentyűkombináció....sajnos..
  • Csacsi
    másold be az ar.exe-t is.
  • Ch_Slater
    üdv. copy protection-nel mit lehet kezdeni? cracket átmásoltam, kiprobaltam a nocd-set is és még mindig CP ha megtámadok valakit...
  • neménvoltam
    Már alig várom, hogy lejöjjön. Nagyon bírom az ilyen típusú gémeket.
  • gothic1
    off:

Magus! Jól néz ki a nicked! Tetszik.
    Nem akarlak felcsípni, csak úgy mondom! :)))
  • Csacsi
    Rendben, de aztán minden benne legyen ám.. :))

Egyébként olvasgattam a végigjátszásod, és elég korrektnek tűnik, de nem tudok róla érdemben nyilatkozni, mert nem használom, és még nem is fogom addig amíg kétszer végig nem viszem a gamet. Már csak az a baj, hogy most melo van, és nem tudok tápolni. Az a legkomolyabb, hogy bejártam már elég sok helyet, nem csináltam meg egy küldetést sem, és már 6-os szinten vagyok. Találtam már egy csomó jó cuccot, csak még nem tudom őket használni, de majd idővel. Majdnem minden szörny megölhető, csak taktika kérdése. Az a legszebb, hogy a városban még csak nem is jártam, és senkivel nem beszéltem, csak gyilkolászok, és felfedezek. Térképet rajzolok magamnak. Szóval jó ez a játék. Nem 3 nap alatt fogom kivágezni.

Csak legyen már vége a munkaidőnek, hogy újra elveszhessek a gothic világában.
  • drakeX
    Na majd írok neked egyet. De lehet, hogy csak magyarul:)
  • drakeX
    Az épület, ahol a csávó őriz valamit, az a raktár, amit keresel. A jobb oldalon meg tudod kerülni, mögötte van a fickó, aki pénzért harcol, de azt csak dél és este között teszi.
    A tolvajcéh a város alatti csatornarendszerben van, de ha még nem kaptál kulcsot hozzá, akkor nem jutsz be. Próbáld meg vagy feldobni a tolvajokat a városban (ekkor mérgesek lesznek), vagy futni hagyni (ekkor meg hálásak), és így vagy úgy, de meg tudod szerezni a kulcsot. Ha bővebben érdekel, akkor nézd meg a végigjátszást...(kezdd a 'Bandita rajtaütés' küldetésnél olvansni)
  • neménvoltam
    OFF

http://budapest.com vagy
    http://www.budapestsun.com

ON
  • Csacsi
    OFF

Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol angol írást találhatok budapestről?

ON
  • Csacsi
    Én csak kérdeztem, csak jó lenne egy olyan leírás, mint ami az egyhez volt angolul. Abban minden benne volt. Minden egyes eldugott artifact, minden apró rejtett zug, minden rejtett küldetés. Annak a segítségével vittem végig harmadszorra a játékot, és úgy már tényleg nem maradt ki semmi.
  • magus
    nem találom a ctolvaceht:( es hol a raktar? amogott allitolag van egy csavo ako harcol penhzert... ja meg van kikoto baloldalan egy haz, amit egy csavo oriz. ott mivan?
  • hiba
    Varosban nyomjatok meg az F1-et !
    (F1-F4 reszletesseg)
  • drakeX
    Magyar végigjátszás miért nem felel meg nektek? Ha kész leszek vele, lehet, hogy megírom angolul is, de erre ne számítson senki:)
  • drakeX
    800x600x16-on is szaggatna, a programkód hibája, nem a gépedé.
  • drakeX
    Ez a kérdés már NAGYON sokszor elhangzott itt, ha kicsit visszalapozol (valahol #3440 környékén biztosan találsz egyet), akkor találsz nagyon sok választ erre a kérdésre.
  • drakeX
    De ha kérdezel, akkor tudok válaszolni...
  • drakeX
    Mivel nincsen teljes angol végigjátszás még, ezért nem tudunk.
  • Csacsi
    Szerintem max olyan 8 óra alatt lent van 2 cd.
  • neménvoltam
    Én pont most töltöm le az 1. CD-t. Reggel kezdtem, és ADSL-el nyomulok. Most tartok a 44-es file-nál. KB mikorra jön le?
  • Petyus_
    Az install alatt szóló zene meg a sárkis kép nagyon meggyőző alig várom hogy játszhassak. :))
  • Shaman
    ok 9000-es annyira nem rossz. Csak azt nem értem,mié mondod akkor hogy gagyi a grafik,meg szaggat. Cimbimnek 8500-öse van egy 1200 cerkába,s normálisan megy a game.
  • Shaman
    Minek az egér??? Én hozzá sem nyúlok. Gothic 1 irányítás kell, stök felesleges lesz az egér. Én max annyira használom,hogy ha olyan helyzetbe van az emberem,hogy nem láok egy fától vagy ilyesmi,akkor kicsit egérrel megmozgatom a kamerát,amúgy sztem felesleges az egér.Tök jól lehet jáccani billenytüzettel
  • Csacsi
    Angol végigjátszás engem is érdekelne. De ráér, majd akkor ha már kétszer végignyomtam. Remélem lesz olan fasza leírás, mint ami az egyhez volt.

• Csacsi
    A Gothic, és a morrowind, csak játékstílusban hasonlít egymásra, egyébként szerintem a két játék különbségei, ég és föld. Nekem bejött a morrowind, de túl nagy volt a szabadság, szóval szerintem a gothic a nyerő. A Morrowind túl céltalannak tűnt Nekem, míg a gothicban, tényleg rendesen ki volt dolgozva a történet.

Szóval nálam a gothic a nyerő.. :)

• gothic1
    Valaki azt a bölcsességet állapította meg, hogy akinek a Morrowind tetszik annak a Gothic nem és fordítva. Én nem játszottam valami sokat a Morrowinddel, de nézd csak meg a nicknevem! :)))

Szóval rám igaz a megállapítás...
  • gothic1
    Akinek még nincs meg a Gothic 2!

A dc++ -on megosztottam, T1-es netről tölthetitek le. [HUN]gothic néven vagyok elérhető.

Hubok: independence, flash-tartalék, elite

• BoSA
    Nemn lehet valahogyan az irányításban megváltoztatni az egérrel való mozgást?
  • lwb
    köszi, lejjebb írtam, hogy visszaolvasva megtaláltam a linket az oldalr és elolvastam már, hogy merre van snapperweed.
    azért köszi. :)
  • drakeX
    A vérlegyek fullánkjáról szóló jegyzet helye még nincs benne a végigjátszásomban, a következő frissítés után már benne lesz (a 2. fejezettől megszerezhető, de Zsoldossal lopakodás nélkül elég gázos). Ha gondolod, beírom ide is, de eléggé spoiler...
  • drakeX
    Szóval: megnyitod a Gothic II /system könyvtárában a gothic.ini-t, megkeresed azt a sort, hogy
    'useQuickSaveKeys=0'
    és a 0-t átírod 1-re:
    'useQuickSaveKeys=1'
  • drakeX
    nahh, félreolvastam:)
  • drakeX
    quick save betöltése F9, a vérlegyek fullánkja csak akkor gyógyít, ha a megfelelő jegyzetet erről elolvastad.
  • drakeX
    ***SPOILER***

Ha valaki varázsló akar lenni, az előtte szedjen össze még 1000 aranyat, és áldozzon a piactéren Daronnál ötször 200 aranyat, majd próbálja meg hatodszor is.
    Ezt csak azért mondom, mert ha valaki a mágusokhoz csatlakozik, akkor ezt utána már nem teheti meg.
  • Sanca
    Megtanultam a verlegy fullankjanak kinyereset, de ha megeszem akkor a HP restore-alas helyett azt irja ki, hogy megmergeztem magam vagy mi. Ezt hogy lehet orvosolni?
    Ja quick savet hogyan is lehet beloni?