21229
  • zoozoo
    JAJ-JAJ!!!

Soha előtte nem játszottam rpg-vel, de alig egy hete beraktam unalmamban a Gothicot - és azóta nem bírom abbahagyni :) 22. levelen vagyok, most kell majd az Orcok közé pörkölnöm...
    Fantasztikus a játék! A grafika, a történet, a megvalósítás, a fordulatok, az izgalom :) Tényleg hihetetlen.
    ...
    És most itt a második rész, amiről vannak képek, meg van trailer.
    És roppant mód kezdek megijedni: keveredik a középkor és az újkor egyes elemeivel a stílus.
    Rácsos kerítés, szekérjárta út, ami úgy néz ki, mint ha autójárta lenne, a házak kis aranyos német falura emlékeztetnek.
    Muszály ezt?!
    Az a legelső és a legjobb a Gothicban, hogy különbözik minden eddigi általam látott világtól, stílusban, elképzelésben, ötletességben, mert egy fantasy világ a maga különlegességeivel.
    A képek alapján inkább emlékeztet egy középkori rablós játékra.
    Remélem tévedek, de ebbena G2-ben nincs meg a különlegesség
    Persze van benne olyan dolog is, ami jó, de a hangulat a legfontosabb szerintem.
  • M.A.D.
    Hmmm...hát nekem már csak a full install van meg vinyón. Sorry. 1 hónapja töröltem le a 2CD-t a vinyórol.
  • skorpio7
    Egyetlen online helyen sem , talán ha valamelyik nagyáruházban ... bár már túl régi a játék megjelenése ahhoz , hogy találj egyet is .
    ISO-t nem sikerült megszerezned ? ( Vagy a warez nem tetszik ? )
  • M.A.D.
    Én is nagyon várom...én még játszom az első résszel. Nagyon jó. Remélem nem németül jön csak ki. Az elsőre is várni kellett, hogy angolul kommunikáljon.
  • yellowcab
    Tudtok róla valami infót?