21229
  • magus
    hát azért ez kuszavbb mint a gothic1 sztem...

most van vagy ezer kuldeteseem, meg nem vagyok citizen, de mindenfelet kaptam. bekerulhetek ugyis az upper korokbe hogy dolgozm, ugy is hogy bekopok nehany csavot.

ja es bospernek hol van az ija? talaltam egy ajtot a vizben, de oda nem talalok kulcsot...
  • drakeX
    Ha megtalál az a pöcs, akkor az sokba fog kerülni, és nem lehet kivédeni...
  • magus
    hát azért ez kuszavbb mint a gothic1 sztem...

most van vagy ezer kuldeteseem, meg nem vagyok citizen, de mindenfelet kaptam. bekerulhetek ugyis az upper korokbe hogy dolgozm, ugy is hogy bekopok nehany csavot.

ja es bospernek hol van az ija? talaltam egy ajtot a vizben, de oda nem talalok kulcsot...
  • drakeX
    Ha íjjal lősz le valakit, akit csak megverni kell, az itt is gáz.
  • drakeX
    Ha még nem találtad meg a farkasokat, akkor kereshetsz farkasbőrt is külön, indulj el a városból a piacnál, kövesd az útjelzőket a Tavernához, annak a közelében van farkas is, meg van egy vadásztábor is, ahol vannak farkasbőrök egy sátorban. A növényekhez nézd meg a végigjátszást.
  • drakeX
    Na jó, asszem válaszolok mindenkinek. Ha valamire már válaszolt más, akkor I.J, mert 2 oldalnyi beírás született dél óta, és mire elolvasom, elfelejtem az elejét...:)
  • FREAK
    én meg gondoltam, járok egyet a város körül hajnalban, hát nem összefutottam az emlegetett orkkal? :D
  • FREAK
    akkor menj tovább kelet felé (ott jön fel a Nap reggel), és ha new camp stílusú zsoldosokat látsz, akkor megvan a landowner telepe

bemész, (ha tudsz, hihi) és ott simán megtalálod Lee-t

remélem, nem parasztházakban kerested a földesurat
  • sanyaa
    Akinek a fuvet kell szallitani az miert nem fogadja el, ha odaviszem neki az osszeset? Volt vkinek ilyen problemaja?
  • Shaman
    Ne légy már láma,ha visszaolvasnád láthatnád hogy írták,hogy van leírás elsö 2 chapterhez.
    http://beam.to/gothic2.hu
    További kérdéseket drakeX-nek tedd fel.
  • gergou
    Na, akkor tisztazzuk a dolgot, a ket csakotol, akik lee emberei, azoktol kell a buza( vagy mittom en:) mezokon keresztul a parasztok hazaig elmenni. beszeltem minden kocsoggel, meg 50 aranyat is kaptam Till tol, mert az a barom nevu gyerek nem akart dolgozni( elnaspangoltam, volt nala vagy 40 arany, meg meg 50 kaptam:)) Na szoval itten nincs.
  • FREAK
    de ha nagyon nem megy, megadom a pontos koordinátákat....
  • Bandeeka
    majd egyszer ha megjon hozza ujbol a kedvem...
  • FREAK
    bemész az egyetlen feltűnő házba, a kapunál megmondják, hol van

az már rád van bízva, hogy tudd melyik a jobb kezed :D
  • Bandeeka
    igen komolyan mondtam
    mivel angolul nemtok ezrt hagytam a fenebe
    de haverom athivom és omajd forditja a szovegeket:)
  • gergou
    Es hova?? Basszer ott vagyok Onar farmjan, oszt kesz, lee shol...:))
  • gergou
    egyebkent mi nem ment??, varos lakova kene valni, ahhoz meg par mini kuldetest kell par szemeynek megcsinalni... Kerdezz, ha nem megy, mert azok egyszeruek.. De lee hol a rakban van?
  • FREAK
    jó az irány, csak kövesd a kibaszott útjelző táblákat....

Bandeeka: ezt komolyan mondod?
  • Bandeeka
    teccik :)))))
  • gergou
    Es hol?, ugyanis atkutattam az egeszet!
  • hiba
    "nemtudtam merre kell menni"
    heheheh
    meg1x
    "nemtudtam merre kell menni"
    :))
  • gergou
    nincs a fogadoban, lent a to mellett van ket csako, az egyiket megruhaztam, leenek dolgoznak, a kozelukben nincs... A parasztok kozeleben sem talaltam, basszer, akkor merre keressem??
  • Bandeeka
    onar hazaba van lee
  • Bandeeka
    amugy ha vki megtudna dobni vmi jo vegigjaccasal ujra felteszem akkor:)
  • gergou
    mi, akkor legyszi mondd el, hol van lee:), mert en sem talalom.
  • Bandeeka
    én meg ideges lettem és unistalláltam a gamet:) Lee után nemtudtam merre kell menni:))))
  • MaDFoX
    Randal: Poennak szantam, eljen az ekiras! ;))
    Normalisat normalisat... ...mindjart megorulok, meg 1 lemez hatravan, de legalabb jon!!!! ;))))
  • Toomy_Xp
    A HLC az Ftp-jéröl le lehet szedni az Immersont. Én is innen szedtem. Igaz ez fizetős, de aki türelmetlen(mint én), vagy nincs más lehetőség akkor ez müködöképes. 380ft+afa, ami 4 nap hozzáférést biztosit mindenhez. Azért ha valki úgy dönt, hogy ezt használja, elötte olvassa át az "Instant VIP" menüpontot. Nekem gond nélkül lejött, már ki is próbáltam.
  • FREAK
    aha vágom

én a gamestar.hu-n olvastam egy igen pozitív firstlook-ot, és azonnal leszedtem a ripet

mondhatni, mellbevágó élmény volt, de ha nincs a leírás, 10 perc után abbahagyom

csak mivel tudtam, mikkel fogok találkozni, továbbmentem :)
  • hiba
    Sentensanak fizettel? :)
  • fucko
    Bent van az epuletben az emeleten asszem.
  • Bandeeka
    Segicsen vki pls. ELjuttotam nagy nehezen Onar farmjához de Lee-t nemtalálom sehol. Pedig meg az 50 arany belépőt is befizettem hogy beléphessek a farmra. Segicsetek hogy merre találom Lee-t vagy hogy mit csinaljak. Thx
  • Randal
    nono, a magyarban az ékezet az természetes.
    amúgy meg szerintem ugyanúgy lehet olvasni mint az ékezetest.

De mondjon má valaki valami értelmeset:)

Hunnenkoenig:
    Hogy áll a fordítás? ki lettek javítva a hibák?
  • MaDFoX
    Jah... vagy mindharom... es meg magyar billentyuzete sincs... ...meg herotja is van toluk... ...meg igy viccesebb is... ;DDDD
    Szoval ne problemazz, az ekezetek termeszetellenesek... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Randal
    a játékban vagy a topikban?

mert ha a topicban, akkor lehet, hogy valakinek angol nyelvű a Windowsa, vagy angolra van állítva vagy egyszerűen így szokta meg az írást.
  • IMYke2.0.0.0
    én nem értem, miért nem lehet ékezeteket használni!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • MaDFoX
    Sanca: Nyelvtan "erecsegi" is volt, mert akkor sztm ne jatsz, hanem keszulj a potvizsgara... ;))))))
  • Randal
    Hali!
    Kis javaslat:

Nemes Hosszúkard = Nemesi Hosszúkard
    Lovag kard= Lovagi kard
  • Sanca
    Nagyon fontos: 'földigyopár' mi is az angol verzoiju gameban?
  • gergou
    a serpenyo sztem azonnal elojon, ill. eloveszi a fohos, ha tuzrakas kozeleben action gombot, vagyis eger egyet nyomsz, es van nalad nyers hus...