21229
-
Sanca #3628 A verlegy fullankja amugy miert fontos a harcosnal? Ha esetleg alkimia miatt, akkor hogyan befolyasolodik miatta? -
Bandeeka #3627 Hali ismet!
Lenne 1 olyan problémám hogy hogyan tudom a lockpicket és a serpenyot meg a kulcsokat a kezembe venni illetve hasznalni oket? -
Sanca #3626 Nah vege az erecseginek:) Elkezdem a gammat(istenem dejo!!:)) A kerdesem az lenne hogy az 1-kezes vagy 2-kezes hacr a kifizetodobb(taposabb, jobb). -
#3625 nem tudja vki hol a rákban lehet SNAPPERWEED nevű növényt találni? sehol nincs, pedig nagyon sokfelé szaladgáltam már... :( -
#3624 Chellos marhaságomra töltheted,megengedem -
Toomy_Xp #3623 Nagyon Köszi! -
Toomy_Xp #3622 Le a tó felé kell menned. Van egy pár farkas arrafelé, plusz a Zsoldosok is belédkötnek majd. Tudom, hogy nehéz, de arra kell menni. Azon az úton eljutsz majd Onar farmjához ahol Lee-t kell keresni. -
#3621 ment -
Bandeeka #3620 hali!
Segicsen vki aki már tovább jutott. Ott akadtam el amikor Lares elvisz egy fogadohoz. Megvettem a páncélt de bár merrem megyek mindig meghalok. Segicsetek pls, hogy merre kell menni? Ami van leirásom abba nemigazodom el. Thx -
Toomy_Xp #3619 http://spacetarget.com/games/pc_gothic_2.shtml
Innen le lehet tölteni egy új No-cd patcht. Ezzel már nincs szükség az ar.exe-re sem. -
Toomy_Xp #3617 Valaki küldje el légyszi az Immerson g2 elsö CD-jéhez tarozo cue filet az emailemre, letöröltem véletlen a rarokkal együtt.Köszi! -
#3616 kacsacsőr? LOL :DDDD -
#3615 egyre en ugy emlekszem hogy allandoan menekultem:DDDD jo temeszetjaro modjara mindig olyan helyeket talaltam ahonnan futas volt:) -
#3614 Hunnenkoenig bácsi tessék szíveslenni megcsinálni,hogy menjen angol verzsön alatt is a magyarítás,mert sjna FAGYI van,mint már sokan írták.:-)) -
#3613 bezér=bezár:-) -
#3612 Darcan te láma:-)) Ahhoz hogy képet be tudj rakni fennt kell lennie a neten,aztán csak írod hogy kacsacsör img src="út/képnév" kacsacsör bezér oszt ennyi -
#3611 hali:
(img src="http://www.tar.hu/kep.jpg")
a zárójel helyett ezek vannak:
<
>
Én is megijedtem amúgy mikor meghallottam a goblint, de még ököllel is legyaktam:) -
#3610 ahogyne :) 10-es szorzo is mellekelve a csapasokhoz :) -
#3609 3. szinten, parasztruhában is? :) -
#3608 snapper? 1 csapas :) -
#3607 nyugtasson meg valaki, hogy a snapperweed nevű növény nem a snapper nevű kétlábon járó halál mellett található!
kellene, hogy az a rohadt alkimista bevegyen tanítványnak... -
#3606 Erre is van alternativa, letezik egy runa amivel vilagithatsz :) -
#3603 Énnálam is így volt:)
Anno Gothictól szedtem le a gammát, feltelepítettem, nem tudtam rendesen irányítani, uninstall.
Aztán elővettem eccer, mert olvastam róla, meg má akkor i furdalta az oldalam, hogy irányítás miatt nem dobok el semmit.
Elővettem, felraktam és beleszerettem:))
Kb . mint a Deus Exbe:) -
#3602 igaz, viszont faklyaval a kezben nem lehet belso nezetre valtani, en meg ejcaka faklyaval akarok rohangalni:) -
#3601 Na, egeszen kezdek izmosodni, mar nemsoka 4 szintu leszek, most mar csak egyvalamit kerdezek meg, bar sztem hulyen fog hangzani, kinel lehet a strenght-et (tesi erot) novelni? Mer van folos 5000 xpm, szal jo lenne fejlodni:) -
#3600 Köszi. :)
FREAK: a Morrowindben is ugyanolyan ratyi volt a mozgás ez igaz de a különbség: a Morrowind egy agyonhájpolt játék volt, aminek eleve úgy álltam neki, hogy húdeüberszuper lesz és ezért elviseltem ezt neki. Meg amúgy is olvastam róla egy qva jó kedvcsinálót az öthetvenhatba szal nem lehetett kihagyni! :)) Ezzel szemben a Gothic egyet letöltöttem, hogy navajonmiez, láttam belőle ennyit, hogy bénán mozog a csávó, meg valami börtönszigeten játszódik, ez nem fogott meg, és uninstall - mint később ráébredtem lehet hiba volt. :)) Na majd most jóvűáteszem a mulasztást. :) -
#3599 szerintem az is okés, ha belemész a fájlba és kihúzod a cuccost -
Toomy_Xp #3598 Tudna valaki segiteni, hogy miként kéne kicsomagolni az Immerson-os Gothic 2-őt. Winrar kinyomja, de ahogy elér 100%-ig akkor újrakezdi. Volt valakinél hasonló? Ti mivel csomagoltátok ki?Köszi! -
#3597 Nofene, az INSANE ekkora hely?:))) -
#3596 meg van belso nezet is es akkor abszolut nem latszik :) -
#3595 nyomjatok meg a shiftet es akkor nem fog zavarni :) -
#3594 télleg ugy fut a fickó mint egy idétlen ratyi de ettől függetlenül egy fasza kis jatek. -
#3593 Latom megbantad büneidet!
Megbocsájtatik! -
#3592 Tényleg nem értem, mi természetellenes neked ebben, főleg a Morrowind légiakrobatái után... -
#3591 Hmm.. mivel nem feltételezem az emberekről, hogy teljesen hülyék ezért gondolom, hogy a Gothic nagyon jó játék. Csak a Gothic vs Morrowind témára leírtam az én tapasztalatomat. :D Egy szóval se mondtam egyikre sem, hogy rossz játék - a Gothicról gondolom, a Morrowindról tudom, hogy nagyon jó. (Ha észrevettétek volna a :D jel arra utalt hogy röhögök magamon hogy emiatt hagytam ki egy olyan játékot amit nem kellett volna)
Na mindegy.. egyébként egy igényes játékba beletartozik az is szvsz hogy a karakter mozgása ne legyen olyan természetellenes mint a Gothicban - de persze ezt más tulajdonságokkal jócskán lehet kompenzálni. :)
Na mindegy, nem magyarázkodom, majd kipróbálom a kettőt remélem tetszeni fog. :) -
#3590 Caf'e Gothic :) -
#3589 Ami meg poen g2-ben, ha huzamosabb ideig esik az elso, elkezdenek szentsegelni, aztan elvonulnak a piacrol :) -
#3588 no, emberek, mi van itt? átalakultun chatté:) -
#3587 Inkabb a "fejed" :) -
#3586 Ezt megnezem :)