21229
-
#4033 Egy kis gondba vagyok a zarnyitassal: talatam egy ladikat...van melle 30 alkulcsom, de mind beletorott... -
#4032 de az :) -
#4031 Nem Thorben unokahúga? -
#4030 Es mivel megvan a zarnyitas most elmegyek kalandozni mindenfele - gyujtogetni :)) p'a -
#4029 Majdnem olyan jo :) -
#4028 Marha jo ez a progi, ime egy pelda a cselekmenyek variacioira:
Thorben az acs kepes lenne megtanitani a zarak feltoresere de egyenlore nem akar...
Matteoval beszeltem s kiderult, hogy Gritta (Thorben felesege) tartozik neki 100 arannyal.
Elso nekifutasra felajanlottam Grittanak hogy kifizetem, s igy a vegen +150 pontot kaptam, viszont Thorben csak 200 aranyert hajlando tanitani, azaz 300 aranyamba kerult a megoldast :)
Masik lehetoseg, elvenni a penzt a csajtol, majd azt leadni Matteonak. Igy 100 pontot kaptam, es osszesgeben 200 aranybol megvan a zarnyitas :)
Harmadik elhetoseg, elvenni a penzt a csajtol, elmondani Thorbennek, hogy az arajanak megis volt 100 aranya amire az felhaborodik, hogy az nem a csaj penze hanem az ove igy hat megker adjam vissza neki. Visszaadom, ezutan ossz vissz 100 aranyert cserebe leoktat a zarnyitasbol, majd sajat penzbol fizetem a tartozast, igy 100 point jar, de osszesegeben 200 aranybol jottem ki :)
Egy fealdat 3 megodldasa...ezek utan ha valki egy vegigjatszast keres gondolja meg, hogy az csak egy modszer a sok kozul, mert nem csak egy ut vezethet a sikerhez. -
Braveheart #4026 megvan olyan jó ez a játék mint az első része? ha igen megszerzem -
#4025 Ha végre a haverom felteszi az ftp-re akkor leszedem, egyenlőre csak elviekben fosok a szaggatástól :))
Bug-ra nincs ötleted? -
#4024 obazz most olvasom, hogy ha nem csinalom meg cantharnak ak uildetest akkor majd 500at kell fizetnem. en meg mar elbasztam:( -
#4023 ok. de én általában 24-01 ig vagyok. hétvégenként ha vagyok akko folyamatosan -
Harek #4022 Köszi
Délutn/este probálom -
#4021 zoozoo:
nyugi, csaka nyomd meg akko az F1-et, az leveszi a felbontást vagy mittomén, az biztos segít.
Harek:
koli, matrix, elite, tejszin -
#4020 erre van megoldas, leirom mi: Azer fagy le a telepites, ha valamelyik clone cd, a tobbi immersionos, mert az egyik file, amibol installal, nem ugyanazon nevu a cdken, ( valszleg az immersionoson atneveztek...) Tehat vissza kell nevezni, ha jobban erdekel reszletesebben leirom... -
#4018 Nekem 7 Fps :) (1,7Xp R95P)
De nem zavar F1-re 20 korul van. -
#4017 Na látod ezt nem tudja senki, csak aki befizet. Általában odaírják a lapjukra, hogy mi az újdonság.Ha nem tudsz warez lapokat, akkor pedig warez.lap.hu..... :) -
#4016 Ez nem valami jó előjel :(
Kell szerezni valami harapósabb prockót. Köszi, hogy megnézted -
#4015 az nem problem, inkabb nincs senkinel, vagy nincs free slotjuk, es csak azokat jeleniti meg a kereso, akiknek van free slotjuk... -
#4014 Tevedsz, ez nonemu:)) nezd csak meg milyen lila ..sorra baszom el:) -
#4013 Tevedsz, ez nonemu:)) nezd csak meg milyen lila ...ize:) -
Harek #4012 Már probáltam de nem talált egyik HUB-on se.
Bár lehet atért mert csak passiv módban tudok keresni/tölteni. -
#4011 Tevedsz, ez nonemu:)) nezd csak meg milyen lila -
#4010 Gyanús vagy te nekem hogy ennyire tetszik ez az elefánt.. :) -
Annyira tetszik ez az elifant, hoagy ...jujjj:)) -
#4008 Én is így gondolom de többen is állítják, hogy meg se reccen nekik a játék.
Két lehetőség van:
1. nem mondtak igazat mert hazudtak! :)
2. vmi az én gépemben nem tetszik a programnak, és akkor szeretnék erre fényt deríteni hogy mi lehet a probléma.
Azt szerettem volna kideríteni melyik lehetőség áll fenn valójában. :) -
heh :) -
#4006 Ez it senkinek sem lesz tul sok, egyetlen megoldas a varosban levenni a latotavot... -
#4005 Nekem pofáztak valami másik kapuról is, asszem a katonáknál.
Harek:
Keresd DC-n, ha nincs meg akko majd felrakom -
#4004 Vagy kisse hosszabb megoldas de beuszol :)
En a belso varosreszbe is berohantam :) -
#4003 Berohansz :) -
Harek #4002 Hi
Engem Gothic 1 érdekelne.
Régebben lemaradtam róla, most már meg sehol nem találom. Tud valaki 1 letöltőhekyet?
Köszi -
#4001 Ezek a mocsok city guardok, most mar csak 100 aranyer engednek vissza, hogy gebednenek meg... nincs lehetoseg valhogy mashogy visszajutn a varosba? -
#3999 Press F1 ! -
#3997 Innen letöltöd a WinRAR-t. Felinstallálod. Ezután elindítod a WinRAR-t és ki tudod majd vele tömöríteni. VAGY:
Ha a Windows Commandert vagy Total Commandert akarod használni, akkor megnyitod -> beállítások -> általános beűllítások -> tömörítő -> RAR tömörítő -> megadod neki ahova installáltad a WinRAR-t alapesetben C:\Program Files\WinRAR\Rar.exe.
Ezutána ha ráállsz a Commanderben a 001-es file-ra megnyomod alt+F9 és akkor kitömöríti gyönyörűen. -
#3996 no, jáccottam egy kicsit.
az erdőben még okés, de ahogy közelítek a városhoz akkor iszonyatosan beszaggat, szinte 2 másodperc egy kocka.
aztán a városfalnál már minden okés.
nemtom mit fognak csinálni a fijúk, de egy jó patch elkellene. -
#3993 A sima filenevekkel WinRAR-nak ki kell tömörítenie. -
Valaki akinek meg se reccen mutasson innen egy screenshotot plz hogy hány FPS-e van full tecture/full model/300%/300% beállításokkal!
Innen lehet letölteni az FPS mérő programot amivel a screenshotot csináltam. -
drakeX #3990 :(
nincs több ötletem. ha találok valamit valahol, akkor szólok. -
#3989 Na ez már hihető számomra is. :))
Csinálni kellene egy FPS versenyt kiváncsi vagyok erre a "meg se reccen"-ekre de komolyan. :) -
drakeX #3988 A videókat megnézheted a RAD Video Tools progival külön is. -
drakeX #3987 Az első fejezetben nem nagyon tudsz nyílpuskát venni, a másodiktól már nem gond.