21229
  • hiba
    Egy kis gondba vagyok a zarnyitassal: talatam egy ladikat...van melle 30 alkulcsom, de mind beletorott...
  • hiba
    de az :)
  • Petyus_
    Nem Thorben unokahúga?
  • hiba
    Es mivel megvan a zarnyitas most elmegyek kalandozni mindenfele - gyujtogetni :)) p'a
  • hiba
    Majdnem olyan jo :)
  • hiba
    Marha jo ez a progi, ime egy pelda a cselekmenyek variacioira:

Thorben az acs kepes lenne megtanitani a zarak feltoresere de egyenlore nem akar...

Matteoval beszeltem s kiderult, hogy Gritta (Thorben felesege) tartozik neki 100 arannyal.

Elso nekifutasra felajanlottam Grittanak hogy kifizetem, s igy a vegen +150 pontot kaptam, viszont Thorben csak 200 aranyert hajlando tanitani, azaz 300 aranyamba kerult a megoldast :)

Masik lehetoseg, elvenni a penzt a csajtol, majd azt leadni Matteonak. Igy 100 pontot kaptam, es osszesgeben 200 aranybol megvan a zarnyitas :)

Harmadik elhetoseg, elvenni a penzt a csajtol, elmondani Thorbennek, hogy az arajanak megis volt 100 aranya amire az felhaborodik, hogy az nem a csaj penze hanem az ove igy hat megker adjam vissza neki. Visszaadom, ezutan ossz vissz 100 aranyert cserebe leoktat a zarnyitasbol, majd sajat penzbol fizetem a tartozast, igy 100 point jar, de osszesegeben 200 aranybol jottem ki :)

Egy fealdat 3 megodldasa...ezek utan ha valki egy vegigjatszast keres gondolja meg, hogy az csak egy modszer a sok kozul, mert nem csak egy ut vezethet a sikerhez.
  • Braveheart
    megvan olyan jó ez a játék mint az első része? ha igen megszerzem
  • zoozoo
    Ha végre a haverom felteszi az ftp-re akkor leszedem, egyenlőre csak elviekben fosok a szaggatástól :))
    Bug-ra nincs ötleted?
  • magus
    obazz most olvasom, hogy ha nem csinalom meg cantharnak ak uildetest akkor majd 500at kell fizetnem. en meg mar elbasztam:(
  • Randal
    ok. de én általában 24-01 ig vagyok. hétvégenként ha vagyok akko folyamatosan
  • Harek
    Köszi

Délutn/este probálom
  • Randal
    zoozoo:

nyugi, csaka nyomd meg akko az F1-et, az leveszi a felbontást vagy mittomén, az biztos segít.

Harek:
    koli, matrix, elite, tejszin
  • gergou
    erre van megoldas, leirom mi: Azer fagy le a telepites, ha valamelyik clone cd, a tobbi immersionos, mert az egyik file, amibol installal, nem ugyanazon nevu a cdken, ( valszleg az immersionoson atneveztek...) Tehat vissza kell nevezni, ha jobban erdekel reszletesebben leirom...
  • hiba
    Nekem 7 Fps :) (1,7Xp R95P)
    De nem zavar F1-re 20 korul van.
  • zoozoo
    Na látod ezt nem tudja senki, csak aki befizet. Általában odaírják a lapjukra, hogy mi az újdonság.Ha nem tudsz warez lapokat, akkor pedig warez.lap.hu..... :)
  • zoozoo
    Ez nem valami jó előjel :(
    Kell szerezni valami harapósabb prockót. Köszi, hogy megnézted
  • gergou
    az nem problem, inkabb nincs senkinel, vagy nincs free slotjuk, es csak azokat jeleniti meg a kereso, akiknek van free slotjuk...
  • gergou
    Tevedsz, ez nonemu:)) nezd csak meg milyen lila ..sorra baszom el:)
  • gergou
    Tevedsz, ez nonemu:)) nezd csak meg milyen lila ...ize:)
  • Harek
    Már probáltam de nem talált egyik HUB-on se.
    Bár lehet atért mert csak passiv módban tudok keresni/tölteni.
  • gergou
    Tevedsz, ez nonemu:)) nezd csak meg milyen lila
  • Petyus_
    Gyanús vagy te nekem hogy ennyire tetszik ez az elefánt.. :)
  • gergou

Annyira tetszik ez az elifant, hoagy ...jujjj:))
  • Petyus_
    Én is így gondolom de többen is állítják, hogy meg se reccen nekik a játék.

Két lehetőség van:
    1. nem mondtak igazat mert hazudtak! :)
    2. vmi az én gépemben nem tetszik a programnak, és akkor szeretnék erre fényt deríteni hogy mi lehet a probléma.

Azt szerettem volna kideríteni melyik lehetőség áll fenn valójában. :)
  • hiba

heh :)
  • hiba
    Ez it senkinek sem lesz tul sok, egyetlen megoldas a varosban levenni a latotavot...
  • Randal
    Nekem pofáztak valami másik kapuról is, asszem a katonáknál.

Harek:
    Keresd DC-n, ha nincs meg akko majd felrakom
  • hiba
    Vagy kisse hosszabb megoldas de beuszol :)
    En a belso varosreszbe is berohantam :)
  • hiba
    Berohansz :)
  • Harek
    Hi

Engem Gothic 1 érdekelne.
    Régebben lemaradtam róla, most már meg sehol nem találom. Tud valaki 1 letöltőhekyet?

Köszi
  • gergou
    Ezek a mocsok city guardok, most mar csak 100 aranyer engednek vissza, hogy gebednenek meg... nincs lehetoseg valhogy mashogy visszajutn a varosba?
  • hiba
    Press F1 !
  • Petyus_
    Innen letöltöd a WinRAR-t. Felinstallálod. Ezután elindítod a WinRAR-t és ki tudod majd vele tömöríteni. VAGY:

Ha a Windows Commandert vagy Total Commandert akarod használni, akkor megnyitod -> beállítások -> általános beűllítások -> tömörítő -> RAR tömörítő -> megadod neki ahova installáltad a WinRAR-t alapesetben C:\Program Files\WinRAR\Rar.exe.

Ezutána ha ráállsz a Commanderben a 001-es file-ra megnyomod alt+F9 és akkor kitömöríti gyönyörűen.
  • Randal
    no, jáccottam egy kicsit.
    az erdőben még okés, de ahogy közelítek a városhoz akkor iszonyatosan beszaggat, szinte 2 másodperc egy kocka.
    aztán a városfalnál már minden okés.
    nemtom mit fognak csinálni a fijúk, de egy jó patch elkellene.
  • Petyus_
    A sima filenevekkel WinRAR-nak ki kell tömörítenie.
  • Petyus_

Valaki akinek meg se reccen mutasson innen egy screenshotot plz hogy hány FPS-e van full tecture/full model/300%/300% beállításokkal!

Innen lehet letölteni az FPS mérő programot amivel a screenshotot csináltam.
  • drakeX
    :(
    nincs több ötletem. ha találok valamit valahol, akkor szólok.
  • Petyus_
    Na ez már hihető számomra is. :))

Csinálni kellene egy FPS versenyt kiváncsi vagyok erre a "meg se reccen"-ekre de komolyan. :)
  • drakeX
    A videókat megnézheted a RAD Video Tools progival külön is.
  • drakeX
    Az első fejezetben nem nagyon tudsz nyílpuskát venni, a másodiktól már nem gond.