II. világháború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Az izraeli és kapcsolatos témákkal tessék szépen a Terror topicba fordulni, nem ide való ugyanis. Javaslom, hogy a kevésbé felkészültek kezdjék az 1966-os hsz. elolvasásával, ugyanis egyesekre ráfér a háttértörténet megismerése... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zsolo007
Érdekes hogy hozzám intézted mikor én Mátyást egyáltalán nem védtem

ugyanakkor a nép szerette talán épp abból a megfontolásból hogy nem válogatott nemesek és a köznép mindegyiket kifosztandónak tekintette...

???

Érdekes hogy hozzám intézted mikor én Mátyást egyáltalán nem védtem egy sokat akart a szarka de nem bírta úgy jellemezném,halála után semmivé bomlott minden:d.de sztálin mûve maradandó maradt egészen az áruló gorbacsovig,a borzalmas jelcinig,Putyin megmentette az oroszokat.

Zsolo007
Érdekes, hogy a Sztálin féle rendszernél azonnal a propagandának tudjátok be, hogy az emberek szerették, míg Mátyásnál ugyanez fel sem merül bennetek....

Maradjunk abban amire ki akartam lyukadni hogy Mátyás egy kíméletlen keménykezû uralkodó volt,a magyar akkori elit teljességel szemben állt vele,ugyanakkor a nép szerette talán épp abból a megfontolásból hogy nem válogatott nemesek és a köznép mindegyiket kifosztandónak tekintette...

degenerator
az már nagyon filozófiai téma, hogy mi jó az embereknek, és mi nem. ebbe ne menjünk bele. (erõsen nézõpont kérdése)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Tudom.Ezt nem vontam kétségbe egyszer sem,a nép szinte mindig imádja a jó propagandával rendelkezõ diktárort.Én csak azt akartam mondani hogy ha viszont jobban belegondolunk nem volt jó az embereknek,gondolok itt Mátyásra vagy Sztálinra mindketten vaskézzel írányítottak,szerettet még nem jelenti azt hogy jó az embereknek.

degenerator
szakmai szemmel nézve tényleg azok.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
lehet, hogy nagy illúziókat rombolok le, de a nép imádta sztálint, a propaganda mûködött rendesen, õbenne látták a szovjetunió megmentõjét, a tévedhetetlen gondos atyuskát. érdemes utánaolvasni a témának, persze nem nyugati forrásokból.

Köszönhetõen az Izraely lobby által irányitott médiának ( sajtó , tévé , rádió ) . Még szerencse hogy az internetet nem uralják még teljes mértékben ! Ezzel még a " Maszat " nevû titkosszolgálatuk se tud mit kezdeni , bár a google-t már probálják befolyásolni hogy az Izrael ellenes weboldalakat ne találja meg . Fõleg a holokauszt revizionista szervereket probálják kilõni ( ettõl valamiért nagyon reszket a fenekük ) .
Sõt ne csak ne beszéljünk a magyar hõsökrõl, hanem köpködjük is le õket? Magyarkodók! Ki találta ki ezt a szót? Ki használja? Kommunista? Zsidó? Cigány? Akik alapól gyûlölik a Magyarokat? Az 56-os eseményekrõl sokkal többet kellene beszélni a valóság elferdítése nélkül. Aki magyar hagy magyarkodjon, a Horvát meg hagy horvátkodjon, remélem nem baj az ha valaki szereti hazáját népét? Ezt hívják nacionalizmusnak /mások magyarkodásnak/.http://hu.wikipedia.org/wiki/Nacionalizmus
Zsolo007
"Nyugodj" meg nem csak a magyar médiában terroristák a palesztinok, az egész nyugati világban azok. :/

persze soha nem a "zsidók" a felelõsek. Véletlenül utálja õket mindenki 😊

A terrorista és a hazafi között csak az a különbség, ki melyik oldalról nézi. Az hogy a magyar médiában a palesztinok a terroristák tökéletesen tükrözi kinek a pártján állnak.
2743ra.elég is ennyi

2731re Putyin valóban példa értékû

Imádta?a legendák nem jelentik azt.ilyen alapon az oroszok is imádták sztálint.2,nem a zsidók felelösek a végért hanem a Magyar nemesek uralkodása alatt sorozatos öxeesküvéseket xöttek...

Errõl film is készült:d.pont arról szólt hogy egy német gyereket kiközösített az oxtály és a környezet is,úgy xerették õket😄.jó bele trafáltál😄

Ezt hadseregnek nevezni enyhén szólva túlzás (szerintem), hogy lehet kb. 3000fõ közül 2000 nem harcoló állományban.A magyar hadsereg jelenleg egy pusztulat, nem tudom szerintem itt a térségben is elég gyenge.

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.

degenerator
nem védem a muszlimokat, ugyanolyan ártalmasnak tartom õket az európai kultúrára nézve, mint a cionistákat...melyek nem összekeverendõk goldstein nénivel...nem zsidó is lehet cionista, sõt, tudtán kívûl is csinálhatja az egészet...

Az 1920-as 1930-as években az Izraeliek is angol turistákat robbantgatak ( buszokban , stb ) ! Õk nem voltak terroristák ? Mi ennek a terrorizmusnak a definiciója ? Lényeg ami lényeg hogy õk most Izraelben nemzeti hõsõk .
A mostani magyar hadsereg totál ki van herélve , merevedésrõl még csak ne is beszéljünk az már csak nosztalgia !
Végsõ soron kudarc volt,túlságosan központosított lévén.

A magyar hadsereget akkor heréltként kellene bemutatnod,ami roxabb xolgaként:d.

a muszlim problémák látható jelenség aminek a háttér okozói a korrupt "cionisták"

Évente 1 szer nem sok,de a magyarkodók folyamatosan mint valami agymosók havonta 2xer 56al jönnek.nem a múltba kellene már élni.persze a propaganda megy

így van!
Ha például nem lett volna fehér terror akkor 1920ba a komcsik uraltak volna mindent, és valszeg véglegesen tönkre teszik az országot. Olykor ilyen cselekedettek is kellenek.
Ha már horthy a neved 😊 A Horthy rendszer szerintem is jó volt. Nem nevezhetõ diktatúrának inkább nemzeti központosításnak. Jól is mûködött csak kár, hogy a háború, és a világválság elrontotta az egészet.

A palesztin terroristák sem néznek semmit.Egyébként is mire fel ez a muszlim védelem?Ha jól tudom Európát sokkal inkább fenyegeti a fanatikus cigány módjára xaporodó muszlimok,mint néhány korupt zsidó.

mint ahogy most is

Molnibalage
A kanadában és amerikában a földeken dolgozó németek valahogy nem erre emlékeznek. Páran megnõsültek és ott is maradtak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

De legalább rend volt ! Egy egészséges almából mindig ki kell szedni a férgeket ! Nézd meg Putyin Cárt mihelyts átvette a hatalmat a fatökû Jelcintõl máris visszaált Oroszország tekintélye . Más kérdés hogy ezért pár hulladékot ki kellet dobni a kukába . Mindennek ára van , én mindig azt mondom inkább egy jól müködö diktatura ahol megvan az embernek a napi betevõje , mint egy anarchista demokrácia ahol rendetlenség van és mindenki éhezik !
jah persze... azért imádta a nép Mátyást mert annyira zsarnok volt mih? Persze valakinek a diktatúra egyenlõ a hazaszeretettel.
Mátyás a legjobb példa rá, hogy központosított nemzeti írányitásal a lehetõ legjobb az ország. Ahogy elhunyt Mátyás a kampób háttér ügyeskedõk tönkre is tették az országot.

Molnibalage
Mátyás kiirotta az saját országának összlakosságának cirka 10%-át? Nem. Az akkori elveknek megfeleleõ legmodernebb formában mûködött. A sztálini és hitleri rendszer nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A magyarkodást? Miért baj az ha magyarok vagyunk? És el mondjuk a fórumon a véleményünket még akkor is ha a nagyságos urat untatja.
Scottt
Én,elég régóta követtem nyomon Crow munkásságait sajnos szomorúan vettem tudomásul hogy kb bõ féléve bejelentette, hogy nemlesz több cikk😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az Izraeli hadsereg az olyan farok amelyikbe ha az USA nem pumpál vért csak huzni lehet tolni nem ! Egyebeket még nem is emlitettem .
degenerator
hát unod, ez van. látod, az új eus törvénytervezet szerint ha már elbagatelizálod a holokausztot, szóval unod, az büntethetõ.

degenerator
nem féltem a palesztinokat, de mégis az õ földjüket vették el.

a szóban forgó mészárlásnál pedig gyerekeket, és nõket is agyonlõtt a rabbi.

A foglyokkal mindig mindenhol kegyetlenül bántak bármikor bárhol bármely oldal

Az izraeli hadsereg ma elsõrangú azon kevés országok közé tartozik ahol a nõk is hadkötelesek.nem kétséges hogy segítettek a pénzek de nem abból tartanak itt.

Ezen az oldalon is túlzások vannak már kezdem unni a magyarkodók ricsaját mindig csak így a szovjet gulág meg amúgy,meg a zsidózást is de az 56ást még inkább...

A palesztinokat sem kell félteni az õ hõseik gyilkos terroristák.

Igen.Mátyás királysága már majdhogynem egy diktatúra volt mindent irányítani akart,a magyar nemesség ezért nem kedvelte.adóztatot rendesen a rendkivüli hadiadót volt úgy hogy évi 3xor szedette háború nélkül is😄..tehát müködött de kérdés a zsoldosokon és Mátyáson kivül kinek volt jó...

degenerator
gázkamrákról

"Nekik joguk volt isten nevében " parancsára " más általuk pogánynak nevezett népek kiirtására "

valami orvos-rabbi 94ben 37 palesztint ölt meg egy izraeli városban. majd a tömeg szétverte. most szentté avatták, és a turisztikai minisztérium által épített park közepén van eltemetve, ami zarándokhely lett. fura, hogy tömeggyilkosokat kanonizálnak arrafelé...

A lényegrõl beszélek arról hogy ez az egész Holokauszt lufi fel van fujva ! Nagyobb a füstje mint a lángja , csak pénzszerzésre meg politikai tõke kovácsolására használják , ez nem az állitolagos holokauszt szenvedõkrõl szól már régen ! Hallotál már olyanról hogy propaganda ? Izrael ebben is világelsõ volt több ezer évvel ezelött már a Bibliában is azt hirdetiék hogy õk a kiválasztott nép ! Nekik joguk volt isten nevében " parancsára " más általuk pogánynak nevezett népek kiirtására . Ehez a propagandához kellenek a meghamisitott adatok mert azért mondjuk 600000 nél szerintem jobban hangzik 6 millió ! Nem ? Pláne ha még pénzt is kérek érte és megalapitom a " Holokultusz " nevû jólprofitálló nemzetközi vallást amit pszihologiai pajzsként használok a negativ Izrael kritikák ellen .
degenerator
"De. Mutass egy logikus elvekre épülõ diktatúrát."

a királyságokat is lehet tekinteni diktatúrának? mer akkor mátyás😊

degenerator
"legtöbb ember aki meghalt valoszinûleg a sok járványba meg az egészségtelen munkakörülmények miatt és ezeknek a száma valszeg nem 6 millió ."

érdemes megnézni azokat a képeket, amelyeket a szovjetek csináltak auschwitz felszabadításakor, egészséges emberek a rács mögött, és azokat, amelyek akkor készültek, amikor a táborlakók !önként! követték a németeket, mert féltek a szovjetektõl. szerintem nem kell elmagyaráznom, hogy mi történik akkor, ha egy éhezõ országban, összezsúfolnak rengeteg embert egy kis helyre...ezért láthatunk mindenhol lap vékonyságú táborlakókról képeket. szerintem az õ emléküknek a meggyalázása, amit a 70 évek vége fele terjesztenek holokauszt címen. (érdemes lenne megnézned anyád/nagymamád tankönyvét az 50es évekbõl, egy szó nem esik népírtásról.)

Molnibalage
" Neked nem mindegy hogy 6000 vagy 6000000 millió forintod van ?? Jó ez hülye hasonlat nem lehet a halottak számát pénzre átváltani"

Meg is válaszolod a kérdést. Akkor meg mirõl is beszélnük?

" Az, hogy halálra dolgoztatsz valakit az neked nem tudtatos? Ej, ez meredek. Nem mindegy, hogy 6 ezer vagy 6 millió ? Ha holnap elkezdenék irtani a magyarokat, akkor téged érdekelne, hogy 600 vagy 6 ezer embert ölnek meg mondvacsinált okokkal ? "

Ez a 6000 vagy 6000000 nem mindegy kijelentés eléggé meredek !!!! Pedig pont itt van a kutya elásva ! Neked nem mindegy hogy 6000 vagy 6000000 millió forintod van ?? Jó ez hülye hasonlat nem lehet a halottak számát pénzre átváltani mint anno ezt megtette Izrael 6000000 halotra kérte a pénzügyi jovátételt NSZK-tól de eredetileg 12000000-ra szerette volna csak ez akkora baromság volt hogy már senki nem hitte el volna .

" Izraeli haderõ már az NSZK elõtt is volt. Sebaj. "

Igen de mekkora és milyen erõs ?? Szerinted mibõl vették MD 450-es Ouragan és a Mystere IV-es harci repülõgépeket stb
NSZK kormánya már az 1950-es évek legelején elkezdte a fiatal Izrael Állam és a holokauszt túlélõk részére a háborús kártérítési összegek folyósítását ( Copy paste ).

De nem folytatom olvasd el :

http://www.gondola.hu/cikkek/55233

Izraelne a világ összes pénze nem volna elég !
Molnibalage
"A II. vh-ban amikor a legnagyobb szükség van munkaerõre a gazdaságban hogy ellássa hadianyaggal és élelmiszerrel a fronton harcoló alakulatokat , kiirtani a munkaerõt !? Szerinted nem ökörség ?"

De. Mutass egy logikus elvekre épülõ diktatúrát. Hány esetben öltek meg teljesen ártatlan embereket csak a nagy francia forradalom óta mikor "feltalálták" a terrort? Sztálin kollektív bûnösség elvének alkalmazása, stb...

"Az tény hogy nem szerették a nácik a Zsidókat és üldözték öket meg munkatáborokba terelték , de nem hiszem hogy tudatosan irtották öket"

Az, hogy halálra dolgoztatsz valakit az neked nem tudtatos? Ej, ez meredek. Nem mindegy, hogy 6 ezer vagy 6 millió? Ha holnap elkezdenék irtani a magyarokat, akkor téged érdekelne, hogy 600 vagy 6 ezer embert ölnek meg mondvacsinált okokkal?

"Izraeli Hadsereg felálitásához nagyon jól jöttek az NSZK kártéritési pénzek !"

Izraeli haderõ már az NSZK elõtt is volt. Sebaj.

Páran totálisan elvesztik objektivitásukat, ha USA, zsidók, vagy izrael kerül témára. Alig különböztök egyes avítt alakoktól. Nektek minden zsidó hazug és minden amerikai gyáva és bunkó.