II. világháború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
5 másodperc alatt ennyi telt tõlem. A többit csináld magad.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor van írásbeli parancs vagy nincs?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Molnibalage
Az ilyen hozzállástól megyek falnak. Most csak azért, mert nem tudok (és nem is akarok) valamit mutatni, akkor meg sem történhetett?

A Google-t meg te is tudod használni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gonosz vagy.😄

Molnibalage: Az egyik legfõbb holokauszt elleni dolog,hogy nincsenek olyan bizonyítékok rá,hogy valaha is parancsba lett volna adva,hogy a zsidókat irtsák ki.

Ez nem igazán válasz. Mutatnál egyet?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Molnibalage
Most így hirtelen? Látogass el bármelyik levéltárba...

Most nagyon-nagyon gonosz leszek:

Prezentálnál egy parancsot a legfelsõbb német vezetéstõl, amely szerint szándékos népirtást rendelnek el?

Köszike.
Kisendre
Egy képet kérnék egy orosz nehéz páncélosról. Nevezett: TG-5
Én általában akkor olvasok a holokausztról, amikor vki ilyen véleményt ereszt sg-n.

Molnibalage
Nem a szalonképesség a lényeg egyes estetekben, hanem az, hogy van -e igazságtartalma. Tagadni a holocaustot olyan, mintha azt tagadnád, hogy kék az ég egy szép napsütésese délutánon. Az áldozatok számán lehet vitatkozni, de a tény attól tény marad.

degenerator
a 30as években magyarországon létezett a "díszgój" fogalom. ugyanis nem létezhetett olyan cég, aminek a vezetõségébe csak zsidók ülnek. ezért felvettek maguk mellé egy magyart is, dísznek😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Honnan tudod hogy pontosan akkor mi volt ? Ezt szerintem csak az tudja aki ott volt ! De Mondanak még igy is százfélét az eseményekrõl ! A történelmet mindig a gyöztesek irják a saját szájuk ize szerint ! Érdekes modon a Holokauszt-ot törvénnyel kell védeni mint valami dogmát vagy " vallást " pápai inkvizitorokkal a " hivatalos " eseményekben kételkedõk ellen . Kutatni nem lehet csak egy irányba " Izrael " szájának ize szerint áldozatok számát felfele nõvelni ( csökkenteni tilos ) . Vajon miért ? Ha tudja az ember hogy minden ugy történt ahogy az Izraelik mondják akkor azt aki ezt kétségbe vonja legfeljebb " ketyerének " nézik . A holokauszt átment egyfajta propagandába amit Izrael nagyon szivesen elõhuz amikor valmilyen erõs nemzetközi kritika éri , ezt én egyszerüen csak " náci " kártyának hivom . De ez sajnos már magyarországon is divat . Hazai történelmünk legfontosabb részévé akarják tenni más eseményekkel szemben ami a magyar népet jobban érinti , a politikában is . Errõl nagyon hosszasan lehetne irni és vitatkozni . Lényeg a lényeg amiért haragszok az egészre hogy ez egy 65-évvel ezelõtti esemény elmult vége van tul kéne már lépni rajta , és nem sulykolni a magyarokba , németekbe a kollektiv büntudatot politikai érdekek felhasználása végett . Megrobáltam szalonképesen fogalmazni ! <#pardon1>
Hát magasabb szinten voltak mint USA akik 60-as évekig diszkrimánálták lakosságuk jelentõs részét<#vigyor>

Pluskast
"a cionista mozgalom a két világháború között rengeteg ex-szovjet zsidóval gyarapodott, akiket a szovjetek toloncoltak ki."

Sõt azt nem tudom, hányan tudjátok de egészen 1958-ig a Szovjetúnióban létezett numerus clausus törvény az oktatás terén. Az egyetemekre csak meghatárzott számú zsidó ember nyerhetett felvételt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Eszembe se jutna megkérdõjelezni a létezésüket.
degenerator
köszi.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

[NST]Cifu
Attól függ mit nevezünk konkrét, hiteles bizonyítéknak.

A háború alatt készült német feljegyzések és jelentések illetve a gázkamrákról készült képek az egyik legfontosabb bizonyítékok. Konkrét fennmaradt gázkamra kevés van, mivel a legtöbbet felrobbantották a németek, a krematóriumokkal együtt. Az egyik viszonylag épen maradt épület a Birkenau-i gázkamra, de a teteje annak is beomlott, mikor megpróbálták felrobbantani.

Az egyik lehetséges támadási felület a német beismerõ nyilatkozatok és elmesélések, e téren fõleg Rudolf Hös általi jegyzetet szokták támadni, lévén még a visszaemlékezések szerint is megkínozták az angolok a beismerõ vallomása elõtt. Azt pedig ugye tudjuk, hogy ilyen módszerekkel sok mindenre rá lehet venni az embert...

A másik fele viszont az, hogy a gázkamrák háttere túlságosan is jó ahhoz, hogy kreálmány legyen teljes egészében. A sok feljegyzés, a visszaemlékezések, az õrök elbeszélései, és a többi. Auswitzot például a szovjetek szabadították fel, nem az amerikaiak. Az angoloknak amúgy sem volt ínyükre a zsidó kérdés, lévén az 1920-as évek óta megvolt a bajuk velük Palesztinában, és a sok oda igyekvõ, de elkapott zsidó származású embert õk is koncentrációs táborokba zárták Cipruson. A szovjetek részérõl maximum a németek elleni bosszú lehetett az indíték, mivel a zsidókat a szovjet vezetés sem kedvelte igazán (a cionista mozgalom a két világháború között rengeteg ex-szovjet zsidóval gyarapodott, akiket a szovjetek toloncoltak ki).

Én a magam részérõl úgy vélem, hogy bár bizonyosan rájátszottak a holokauszt kártyára a II.Vh vége felé és utána a szövetségesek, majd a zsidóknak. "Jól jött" (csúnya megfogalmazás emberek tömegének haláláról ilyet írni, de attól még igaz) a cionista mozgalomnak és Izrael létrejöttéhez illetve elismeréséhez, de túl sok az arra irányuló történelmi emlék és bizonyíték, hogy tisztán kreálmánynak nevezze az ember.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

degenerator
van valami konkrét hiteles bizonyíték arra, hogy léteztek gázkamrák?

[NST]Cifu
David Cole filmje elég régi, most már csaknem 20 éves, ha jól rémlik, 1991/92 körül készülhetett, a 90-es években volt nagy füstja és lángja, aztán elsikkadt. Nem tudom, hogy került elõ megint (ill. sejtem, de az más kérdés).

A 90-es évek végén Cole tett egy bejelentést, amely szerint megbánta, hogy elkészítette a filmet, és bocsánatot kért mindenkitõl, akit megbántott vele. Egyes vélemények szerint ezt külsõ hatásra tette, mások szerint egyszerûen csak észhez tért, mikor nekiálltak tényekkel megcáfolni a filmjét.

Ha jól rémlik az egész mögött az rejlett, hogy az elsõ Auswitzi gázkamrára helyezték a hangsúlyt. Ez volt az elsõ Ciklon-B kísérletek helyszíne, egy légópince, amely aztán a sikeres kísérletek után megszûnt (visszaalakították), helyette kifejezetten erre a célra szolgáló épületeket húztak fel. A háború után az elsõ gázkamra helyszínét megpróbálták visszaállítani a gázkamra kísérleteknek megfelelõ állapotba, ami úgy sikerült, ahogy. Egy lapáttal rátett az, hogy a helyi idegenvezetõk kb. annyira vannak képben, amennyire az szokás (a tárlatvezetõknél figyeltem meg múzeumokban, hogy egy betanult szöveget darálnak folyton, de a tárlat tárgyát képezõ háttérrõl sokszor iszonyatosan felületes, vagy egyáltalán semmiféle információval nem bírnak) szerintem ezt jól tudva állnak neki az auswitzi tárlatvezetõnek is keresztkérdéseket feltenni.

Kb. ennyit tudok mondani róla.

Nem emiatt fogok kételkedni kezdeni az auswitzi tábor történetének hitelességében (ott egy dolgot lehet teljesen joggal megkérdõjelezni saját véleményem szerint, hogy valójában hány zsidó is hallt meg a táborokban, mert ilyen téren a 0,8 és az 5 millió közötti álláspont elég méretes szakadék azért történészeti léptékek között is), ahhoz nem elég tényszerû, például ha meggyõzõ akarsz lenni, akkor nem az idegenvezetõvel kell vitatkozni arról, hogy ott mi is történt valójában....

Az mondjuk a másik kérdés, hogy egy ebben a történetben ennyire hívõ embertõl hogy születhet egy akkurátosan elutasító ember, aki egyenesen megtagadta az általa készített videót. Tippre biztos komoly ráhatással voltak azért...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ohh jesz,sikerült belépnem. Rég voltam mennyire boldog.😄

Kisendre
Na erre én is kíváncsi lennék.

degenerator
egy fickó, akinek a szülei zsidók, de õ maga ateistának vallja magát, vizsgálja azt a kérdést, hogy a gázkamrák auschwitzban tényleg azok voltak e, amiknek mondják, vagy légópincék, aminek tûnnek.

közben sok más, a témához kapcsolódó kérdést is megtárgyalnak.

Nekem elmondhatná valaki,hogy mi van a videóban,mert nem tudok bejelentkezni a jutyubomba(vagy feltörték,vagy csak hirtelen rossz a jelszavam,nem tudom).
Kösz elõre is.

degenerator

joebacsi
Azt hiszem még nem volt:
Nagyon jó és viszonylag részletes flash bemutató a keleti frontról
Oroszok készítették, úgyhogy nem feltétlenül elfogulatlan minden tekintetben, de ettõl függetlenül is eléggé páratlan.

Régebben találtam rá, csak most bukkantam rá megint a linkre.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hát igen,rengeteg az elszórt eszköz,maradvány,de még hazánkban is.
Csak innen minden nagyvasat ,repcsit elvisznek.😞
A Balatoni Ju88 ki tudja hova lett?
az Il-2 t meg másnapig(!) õrizetlenül hagyták egy strandon.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Molnibalage
Linkek között van egy olyan kép valahol, ahol õsrégi hk-k állnak 2 méteres fûben. T-34, Tigris, T-55, stb. Ha jól emlékszem.

Moszkva mellett van egy kiállítás ahol áll egy késõi Tigris.
1996(?)ig egy erdõ szélén rozsdásodott.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

degenerator
oroszország nagy. amúgy a 90es években volt egy akció, hogy adja le a nép a fegyvereket. egy parasztbácsika telefonált, hogy lehet akkor jönni, mer õ el nem viszi moszkváig. egész 2. vh-s fegyverraktárja volt, német tiszti dzsippekkel, stb.

Molnibalage
Eszméletlen, hogy 45 év után is ennyire egyben megvan és nem hordták szét.

Fóka az erdõben.
Érdekes felvétel,nem új,de látványos

Õk talán nem,de a farokrész 3. oldalon is van érdekes képsor.

Azon jót nevettem.😄

Az orr-szekció 10. képe az Ultimate Friendly Fuckin' Fire: 500fontos bomba a cél fölött egy magasabban repülõ gépbõl...

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

B17 hazatérések
Hátha valaki nem ismeri...

A történelemtanárok is természetesen szubjektívek, az elsõ objektív helyzetelemzést talán 50-100 év múlva már képes lesz valaki megadni.
Naccerû cikk, pláne, mikor olyanokat írnak benne, hogy a Hitlerjugend, mind Hitler utolsó elszánt hívei. Az cseppet sem ront semmit az összképen, hogy ezek az elszánt harcosok kényszersorozott gyerekek (is)voltak. Többek között a jelenlegi pápánk, mint a hitleri németország utolsó elszánt védelmezõje...
Willenbrock
Szerintem a zsidók kapcsán az a gond hogy Izraelben túl nagy befolyást kapnak a vallási fanatikus zsidók akik aztán mindenféle káros ideológiát alakítanak ki a Tóra és Talmud-ra hívatkozva.Töritanárom mondta egyszer hogy rossz azt látni hogy Izrael egészen hasonlóan kezd bánni a Palesztínokkal mind ahogy õvelük tették a németek-nem nagyon tanultak a leckébõl.

Willenbrock
Berlin bevétele annyira nem volt egyszerû hogy a háború egyik legvéresebb csatája volt,végsõkig elszánt volt mindkét fél,a németek tudtak róla hogy az ellenfél csak a feltétel nélküli megadásukat fogadná el és az 1919-es példa alapján biztosak voltak benne hogy ha mindent elvesztenek többet nem lesz Németország,a szövik bosszúja le fogja radírozni a térképrõl.A Vörös hadsereg tisztjei pedig hallgatólagos belegyezésüket adták a német civilekkel való leszámolásokra.Példátlan bosszúhadjárat folyt Berlinben,mindenki tudta hogy semmi esélye ha elfogják.Az orosz katonák között pedig alig akadt olyan akinek ne lett volna valami személyes elszámolnivalója a németekkel.Ráadásul hónapok óta bíztatták õket feletteseik azzal hogy ha Berlinbe érnek vége lesz a háborúnak és ott minden földi jó várja õket-ezek okán a harcok elszántsága és brutalítása rendkívüli volt.

A borzalmas Berlini Csata

Willenbrock
Az amcsik ráhagyták Berlint a ruszkikra mert tudták hogy az igen kemény dió lesz-a ruszkik kaparták ki a tüzes gesztenyét-ennyi.

Molnibalage
de már az amcsi fegyvertechnologiát kiadják neki ez tény ( elárulják az USA befogado anyaországukat is ha az ugy kivánja érdekük ).

Na itt kicsik csuklottam. Konkrétan mire gondolsz itt. Arra, hogy nem adják oda az F-22-õt? Az F-35-tel kapcsolatban még azt a lehetõséget sem kapják meg amit eddig, hogy a forráskódok egy résézt megkaphassák, így nem rakható bele a saját elektronikájuk ami bizony egyes esetekben veri az USAF szintjét is. Egyes területeken az USA vett tõlük cuccot, de sebaj. Pl. a Litening konténer az Izrael fejlesztésû és gyártású is.

Sebaj...

Igazad van az USA neve lehetne nyugodtan " New Israel " is . Oda aztán befészkelte magát rendesen az " Izraelita lobby " . Az izraelieknek jó szokása az hogy mindig megkeresik valamelyik világhatalmat vagy jövendõbelit akiben fantáziát látnak ( nemtudok kinát bepalizták-e már ) de már az amcsi fegyvertechnologiát kiadják neki ez tény ( elárulják az USA befogado anyaországukat is ha az ugy kivánja érdekük ) . A kiszemelt ország vezetõit befolyásolják , korrumpálják utána szép lassan függö helyzetbe hozva háttérkormányként irányitják az országot . Erre nagyon jo példa a Jud Süss cimû betiltott film nemtudom mi a szörnyü ezen a filmen hogy be kellet tiltani amikor nagyjából az igazságot taglalja , inkább ravasz cselszövöként mint vérengzõ vadálatként ábrázolja a zsidókat . Meg kár ezt a zsidó témát kiragozni a végtelenségig csak egyszerû paraszt ésszel kell gondolkodni . Csak volt valami oka hogy egy idõ után evezredek ota mindig kiüldözik valahonnan õket ? Akkor csak nemstimmel velük valami ?
degenerator

degenerator
az ember személyisége idõvel fejlõdik.

amúgy az usában miért lennének gyanúsak? ott mindentõl rettegne, hangyainváziótól, terroristáktól, iskolai mészárlástól, hogy halálsugarak jönnek a mikróból, gyilkos darazsaktól, hogy a globális felmelegedés miatt megfagy a föld....ki érdekelnek arrafele a zsidók?

mondjuk, míg európában ez akkoriban egyedülálló jelenség volt, ma már szokványos. ne akard összevetni a 21edik századot a középkorral.

Molnibalage
Akkor az olaszok, kínaiak, írek, stb. miért nem gyanúsan az USA-ban? Külön negyedeik voltak és vannak...

Már bocs, de a múltad alapján mióta itt fórumozol elég jó képet kaptan rólad a zsidó-holocaust-náci (kommnizum) témában. Nem te vagy az egyetlen akik elég jól be lehetne skatulyázni egy bizonyos csoport tagjai közé.

Ulvar
Akkor te vagy az SG hõse. Gratulálok 😊. Nem kívánok felesleges vitába bonyolódni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

degenerator
"gyanús"

mindenhol egy zárt közösséget alkottak, gettókba tömörültek, egy kívülálló számára furák, gyanúsak voltak. nem értem, mit nem lehet ezen érteni.

a mániákust meg kifejtettem már. eddig minden zsidó ismerõsömben felfedeztem ezt a vonást, nem csupán elõítélet.

Molnibalage
Rossz szót? Mániákus, gyanús, sunyi stb.

Akkor és az ilyen sg-s fórumozókat nyugodtan nevezhetem begyöpösödött agyú, idióta fröcsögõ baromállatnak? Vagy az összes idiótát aki 0 természettdományos ismerettel terjeszti a hülyeséget?