II. világháború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre a birka-ügyre nem tudok mit csinálni. Most röhögjek, vagy sírjak a hülyeség hallatán?
degenerator
szóval bemondásra higgyem el?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Gondolom, akkoriban szorgalmasan linkeltek a helyiek, adott esetben a mohácsiak, a bloggertevékenységük meg már akkor is legendás volt.
Willenbrock
Biztos kacér egy jószág lehetett,nem szégyellte megrontani a szemérmetlen bestia szerencsétlen tisztalelkû pásztorfiút😄

degenerator
az utóbbiról valami link?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Hát már pont a jogászok azok, akik semmit sem tudhatnak elõre, nincs két jogász sohasem egy véleményen. Az a jogász, aki azt mondja, hogy tuti ügy, azt azonnal ott kell hagyni, mert nem ért semmit a szakmájához. A jogászok körében még az sem tiszta, hogy ha egy törvény szövegében az szerepel, hogy "A vagy B", akkor az a vagy megengedõ, vagy kizáró vagy.
Bármilyen nevetséges dolog is, azért a 70-es években még itthon is ítéltek halálra birkát a juhász megrontásáért, pedig akkor már eléggé felvilágosultak voltak az emberek.
degenerator

Azt hiszem az aláírásom tökéletesen ide illik...

www.smart-bus.hu

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Ulvar
<#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Willenbrock
Mondtam én már az elején hogy színjáték lesz ez amivel hergelni lehet az átlagembert.Jogászok elõtt tiszta sor hogy egy ilyen pernek még a lehetõsége is nevetséges,nemhogy esélye lenne a sikerre a felperesnek.Kezdettõl fogva azt gondoltam hogy ez egy tudatos heregelés csupán.

Nem egészen úgy viselkedtél, mint aki elõre látta ezt... ( #5781, #5885 )

Ha õszintén és mélyen magunkba nézünk, akkor nyugodtan bevallható, hogy elhittük... mégpedig azért, mert teljes mértékben hihetõ. Sõt, még mindig ne vagyok biztos benne, hogy teljesen kamu... az sem lepne meg ezek után, ha így próbálnák meg menteni ami menthetõ... ez a dupla "hülyéneknézés" nem rossz...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Nem azért. Eleve látszott, hogy csak választás elõtti flémkeltésrõl van szó. Ennyire senki sem hülye, de egyesek mégis bevetékk. Most mondjam azt, hogy a turbómagyarok?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

degenerator
nem tudom miféle kompenzációs kényszereid lehetnek, ha már abba is belekötsz, ha linkelek egy indexes cikket.

rágózz, vagy cigizz, de kezdj magaddal valamit.

Molnibalage
Nem mondod, tényleg? Ki nem találta volna senki... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

degenerator

Pluskast
Nem. Ez néhány pénzéhes szemétládáról szól, akik a rokonaik halálából akarnak pénzt csinálni. Hulla rablók.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ha már ez is a választások része, akkor régen rossz.
Willenbrock
Ezt senki nem gondolta komolyan szerintem,legalábbis nem egy per tényleges indítása volt a céljuk hanem szerintem csak hergelni akarják az embereket így választás elõtt azok akiknek ez néhány + szavazatot hozhat.

vágonokat...<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#bdead>

vagonokat

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

A MÁV sem jókedvébõl adta a vágonokat, totálisan jogos lenne visszaperelni.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

SgtChris
Ez poénnak is nagyon rossz... Komolynak meg már a linkelt oldal miatt sem nevezném. Amennyire undorító, hogy emberek halálából hányan és hányféleképp akarnak hasznot húzni, legalább annyira undorító, amikor ugyanebbõl viccet csinálnak. (Mert ugye bliccelni önszántából bliccel az ember a Körúton, de '44.-ben viszonylag kevés ember akart tujázni a Bp.-Auswitz járaton azt hiszem...)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

degenerator
tudna valaki pontos infót arról, hogy melyik másik népirtásért kaptak az áldozatok hozzátartozói pénzbeli kártérítést?

"Mondom alapvetõ probléma, hogy kapásból összemostátok és államot és a magánszemélyt. Mitha, II. János Pál gazember lenne azért, amit egyes papok tettek, vagy én lennék az, mert gyf a miniszterelnök."

Ezzel egyet értek...Egy két ember miatt nem lehet le általánosítani egy egész népet.De azért azt gondolom te sem vitatod hogy Sztálin bácsi némely intézkedése is a népirtás kategóriába tartozott mégsem kap akkora sajtó vizhangot.Épp ezért elég nehéz elhinni hogy a holokauszt azoknak a szerencsétleneknek állít emléket akik a náci koncentrációs táborokban haltak meg vagy szenvedtek.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Eddig is vágtam mire gondolsz, de elbeszélünk egymás mellett... úgy érzem egyértelmû voltam.

Jelzõk: "véresszájú puffogtatás"

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Milyen jelzõkkel? Mondom alapvetõ probléma, hogy kapásból összemostátok és államot és a magánszemélyt. Mitha, II. János Pál gazember lenne azért, amit egyes papok tettek, vagy én lennék az, mert gyf a miniszterelnök.

Vágod már?

Pluskast
Pff. Erre csak azt tudom mondani, hogy UNDORÍTÓ!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azt áruld el nekem, hogy mi ebben a véres szájú? Hulla mindegy, hogy izrael állam, vagy izraeli magánszemélyek perelnek, mert a holokauszt óta mindkettõ megtette már éppen elégszer. Irreleváns, hogy most éppen melyik teszi.

A felháborító az, hogy még mindig bármelyiknek is eszébe jut az ilyen... fõleg, hogy egyébként is a kelleténél jóval nagyobb arányban éri õket pozitív diszkrimináció!

Egy dologban egyet értünk. Ez itt off. Ettõl függetlenül megint úgy vitázol, hogy kiragadsz egy valamit, és azt támadod. Egészében próbáld meg vizsgálni...

Ja és ne minõsíts... csak egyszer próbálj meg jelzõk nélkül vitázni, beszélgetni valami olyan témában, amirõl más a véleményed. Képzeld el, ha mindenki úgy dobálózna a jelzõkkel mint te...

www.smart-bus.hu

Már a képek miatt megérte belelesni...

Molnibalage
A francia vasutakat sem õk perelték tudtommal és minket sem.

Kérlek adj egy listát arról, hogy Izrael állam mikor pereplt ekkora léptékben utoljára.

Nem vagyok a haverjuk, csak az átlanásor véresszájú puffogtatás az agyamra megy és fõleg, hogy ez nem II.Vh téma már. Ez offtopik itten.

Szerintem Izrael esetében ez teljesen normális. Izrael állam is, és magánszemélyek is rendre perelnek ilyen témában... egyszer ez, egyszer az... nem látom túlzónak az egy lapon említést ezen témában.

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Csak még a jelenség megnevezése is fals. Aki összekeveri a magánszemélyeket és egy állam külpolitikáját, szerintem az ne akarjon ilyen témáról beszélgetni, mert a végeredmény borítékolható...

A tények megállapítása nem zsidózás szerintem. Nem szidjuk õket, csak beszélgetünk egy jelenségrõl...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
1. Szerintem nem kelle elkezdeni zsiózni.

2. A pert nem Izrael állam kezdte. Magánszemélyek...

A külpolitikájuk a vallásukból fakad, ezért vesztek már össze a fél világgal az elmúlt pár ezer évben...

A baj csak az, hogy soha nem az kapja a pofont, aki azt a bizonyos bajszot rángatja...

www.smart-bus.hu

Üdv!

Nos a zsidók külpolitikája kész katasztrófa.Csak arra jó hogy mégtöbb ellenséget szerezzenek maguknak.

Bakker... lehet, hogy le kell cserélnem a nickemet, mert a végén még összetévesztenek vele...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

I.C.ram
Ehhez csak gratulálni tudok...

Ezzel csak azt érik el, hogy mégjobban rögzõdik az emberekben a zsidóságról alkotott sztereotípia.
veszelka
degenerator
tehervagonokkal történt, forduljanak a cargohoz😊

amúgy meg, tudtommal akkor német megszállás alatt voltunk, a vasutat is egy német akármilyen szervezet irányította. szóval forduljanak a németekhez ez ügyben. aztán majd küldjük a számlát a sínhasználati díjról, stb.

persze, ha majd a ruandaiak, a szovjetek által mészárolgatott népek, a fülöp szigetiek, örmények, búrok, stb - is kapnak kárpótlást, akkor érdemes ilyesmikrõl beszélni.

igazából undorító, hogy ennyi évvel a háború után is egyes ügyvédi irodák ebbõl akarnak megélni. fõleg úgy, hogy a 49es alkotmánnyal megszûnt a jogfolytonosság.

Willenbrock
Erre már nyugodtan lehet mondani hogy ez azért már mégiscsak sok!Szerintem jó lesz ha ezt nagyon gyorsan elfelejtik.

<#wow1><#banplz><#banplz><#lama>

SgtChris

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

MaSzKa
a második világháború után auto gyártás

érdemes elolvasni akit érdekel, több márkáról is írnak

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

"Bazooka találatok elemzése egy Pantheren."

Ahoz képest hogy a Panzerschreck-et az M1-es Bazookáról mintázták a német másolata jóval nagyobb páncéltörõ képességgel valamint nagyobb effektív hatótávolsággal és tûzgyorsasággal rendelkezett.Bár az igaz hogy az M9-es szériának kisebb volt a csõ átmérõje mint Panzerschreck 54 esetében valamint a német változat ösztömege is nagyobb volt.

Sziasztok!

Belga 30-as évek beli Miesse 2.5-3 tonnás tehergépkocsik technikai adatait keresem. A neten sehol nem találtam. Ha lenne valakinek információja akkor nagyon szívesen venném és megköszönném.

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!