3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért nem leszek én soha profi, mert nem tudok ennyire béna és pofátlan lenni egyszerre.
per aspera ad astra
http://www.avizstudio.com/tools/atiles/
nekem mindegy minek a hibája (a spline algoritmus vagy a particle generátor vagy akármi): rossz, és ez a lényeg. természetesen a megoldást is tudom rá, csak egyszerûen bosszantó és banális a dolog.
per aspera ad astra
A morph - grid opciók helyett csinálhatnának bele olyan kapcsolót, hogy quads... gondolom ne magyarázzam. Ezt olyan nehéz lenne leprogramozni?
C4d-ben nincs visszajelzés(mármint a kameranézetben) a vraycamera korrekcióról(vertical shift)?
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Okés, felrakom majd ide õket.
vagy ha megis akkor mondjuk keres valami jo reszletes auto modellezesi tutorialt (videot lehetoleg) mivel sok sok modellezesi trukkot meg tudsz tanulni belole.
nyugodtan pakolj ide kezdo anyagot is ha szeretnel ra erdemben megjegyzest akkor wireframe renderes kepeket tegyel abbol jobban latni a topologiakat..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Csicsó3d néztem a demo videódat, a dallam (billentyûs része), akaratlanul is erre emlékesztetett The Doors - Riders On The Storm
Kemény fába vágtam a fejszémet akkor, visszaveszek a tempóból, remélem majd, ha eljutok erre bemutathatom a mûveket (többi hajó is kell 50-ig meg se állunk elvileg, szóval lesz meló 😛.
Minden jót 😊
Egy ilyen hajó azért nem piskóta! Jól át kell gondolni. Topológián múlik minden, azaz, hogy a legalapabb formákat hogyan építed fel, hogyan futnak az élek, loop-ok jó helyen vannak, stb. Elég komplex.
Ha szétbontod különbözõ elemekre, és a végén legózol egyet, akkor viszont nem is lesz olyan vészes
\"freedom is not a licence for chaos\"
Egy csapatban vagyok, "designer" PS-ben ügyködök.
Megszeretnék tanulni rendesen modellezni, egyenlõre a cél csak a (modellezés-texturázás), másra egyenlõre nincs szükség, jó most lehet hurrogni, (hetek óta folyamatosan tanulok, gyakorolgatok, megvettem a 3ds Max 7 Bibliát, mellette lynda.com oldalon nézegetem a tutorialokat), de mikor elhatározom na most megcsinálom, ûrhajóról lenne szó, exitable polyval csinálnám, mondjuk egy ilyen http://www.total-manga.com/images/Artwork/FR-11-35817-B/spaceship-2.jpg elkezdem csinálni, egyszerûen nem akar össze jönni. Még gyakoroljam az alapokat, hogy menjen rendesen?
Remélem nem akasztottam ki a dolgozókat, a profikat, hobbistákat. Én csak tanácsot szeretnék, hogy mit kéne még fejlesztenem, és nektek mennyi idõbe telt mondjuk egy komplexebb dolog összeállítása? (Csak magára a modellezésre gondolok, amináció, renderer és hasonló dolgok amit ezután vannak egyenlõre nem izgat, elõször a modellezést szeretném elsajátítani, utána a többi 😊
Szeretnék tanácsokat kérni, mire gyúrjak rá, nektek mennyi idõ volt ilyen szinten elsajátítani?
Elõre is kösz a válaszokat.
per aspera ad astra
amúgy asztalos szemszögbõl jó az, hogy ennyire a rönk közepébõl vett deszkákat táblásítok? el fog görbülni(meg berepedezni) nem?
per aspera ad astra
per aspera ad astra
https://fxmason.blogspot.com/
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
a hátsó bögre meg van eredetiben:-)