63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    en azert anyaztam mert nem tudtam csak egy tengely menten vegre hajtani move/rotate/scale-t jol bevallt modon.. rogton vissza is tertem a 2012 hoz.
  • Aldaryn
    Szerintem fogadnak a felhasználói reakciókra. :)

(btw, ki ment még 2014-ben nem lineáris fileformátumokba? :D)
  • putyi
    köszi!
    szerintem direkt csinálják.
    mindig van valami alap dolog, ami működik aztán valamilyen fejlövésből eredően megváltoztatják és szerintem kuncogva lesik az anyázást. aztán két verzió múlva nagy kegyesen visszaállítják eredeti állapotába.
  • zenoka
    hehe
    http://www.cg-blog.com/index.php/2013/06/08/gamma10-max2014.htm
  • zenoka
    igyal helyettem is egy kokuszkoktelt:)
  • putyi
    valaki nem tudja, hogy hova tökítették el a 2014-ben az input output gamma állítást?
  • putyi
    ja, persze. most is a karib tenger partjáról írok :-)
  • zenoka
    de akkor dölt a lové zsákszámra:D
  • putyi
    Egy kicsit bele is haltunk :-)
  • npeter
    BUEK viszont.
    Jó volt a tavalyi termés, tetszetősek néhányat megnéznék nagyban is :)
  • putyi

Elkezdődött ez az év is :-) !
    Boldog Új Évet Mindenkinek!
  • chris0000
    hi.
    vki használ rayfire-t 3d studiohoz?
    honnan lehet működő verziót beszerezni?
    thx.
    üdv.
  • repvez
    megoldódott.
  • repvez
    Valaki rhinoban tud segiteni? LEhet egyáltalán benne és ha igen hogyan 3d testekről beméretezett vetületi mühelyrajzot késziteni és pdfbe vagy valami egyszerü nyomtatható formátumba menteni?
    Vagy valami másik progit ajánlani amivel meglehet oldani és viszonylag egyszerü a kezelése , ,mert lenne egy munkadarab amit pontos méretre kéne legyártani , de most nincs más olyan progim amivel ilyet tudnék szerkeszteni.
  • zenoka
    nagyon low..
  • Met
    Mert igazából beírtam google-ba valami olyasmit hogy photo realistic settings vagy valami hasonló és ezt adta ki
  • Met
    Ez low?
  • npeter
    nemcsak a padló, az egész zajos, ha megnézed jobban. olyan, mintha low renderbeállítással nyomtad volna, emelni kellene az értékeken.
  • Met
    Rendereltem egy háttérképet az új monitorhoz, és a padló valahogy olyan zajos vagy nem tudom. Azon hogy tudok finomítani?
  • atila4
    Sziasztok! Van valami beállítás arra, hogy kiírassam a max-al, hogy épp milyen billentyűt nyomok le?
  • nenad
    BUEK EMBERZ!
  • ThomasGins
    Szintén mindenkinek!
  • npeter
    BÚÉK neked is és mindenkinek...
  • nenad
    xD
  • repvez
    Van valahol egy jó leirás vagy plugin amivel egyszerübben lehet vonalakat rajzolni maxban spline modellezéshez? 3 nézet és cross section képek alkalmazásával.
    Esetleg egy jó tutor jármü (repülö) modellezéshez spline modelling és utána edit poly convertálás?A lehető legkevesebb de szabályos négyszögre alakitással.
  • nenad
    Mindenkinek boldog új évet! :-)

rendhagyó boldog új évet:
    Sok sok munkát, sok politikus benézést és anyázást, apeh ellenőr benézést és anyázást,rendőr benézést és anyázást, és hasonló artikulálatlan röhögésbe fulladó jótetteket.
    Dolgozzanak a törvényes egyenlőségért!

• zenoka
    Nektek is kellemes karacsonyt:) jo kis nfrek:D aztan nem csapja el a gyomrat mindenki:)
  • Aldaryn
    Nem karácsonyi, bár távolról annak tűnhet... :) Legyen mondjuk NFR. Karácsonyit is szerettem volna, de nem maradt rá erő, kapacitás. Túl sok volt a bejgli.

• Aldaryn
    VRayPettern? :)

Bezony, boldok Karácsonyt mindenkinek! :)
  • npeter
    Köszi, Nektek is Kellemes Ünnepeket.
  • putyi
    Boldog Karácsonyt Kedves Maxosok!

• Met
    Újratelepítettem a gépet, max 2014 ment vissza+vray.
    Korábbi scene megnyit renderelés és fekete a kép, wtf?
    A render setupba beállítottam mindent
  • sanyicks
    Ebben a kifinomult programban ugye még ma is lehetetlen anélkül tükrözni animációt, hogy az szétesne/ az animált dolog "kiforduljon magából"?
  • Malakai
    Mutasd merre van.
    Valószinüleg valami bent marad, amit garbage collection nem takarít ki, vagy egy interval ismétlődik, amikor már nem csinál semmit, stb.
    De szerintem html-css-php topic inkább ezzel. :) Aktív js topic nincs.
  • nenad
    nem tudja valaki milyen hiba okozhatja a jquery fokozatos lassulasat?
    katt a kepre elojon az overlay stb, mellekatt, eltunik az overlay.
    Ezt nehanyszor es kezd belassulni. mintha valami megfogni..
  • npeter
    Hát igen látszik, hogy sorban a felső képnél (ami valójában későbbi) többet foglalkoztam a gazokkal.
    Jah tényleg a madarak: nem figyeltem kellően, hogy ne ugyanazt a bird ecset-et használjam :-(

• Aldaryn
    Tényleg nagyon jó lett a növényzet - az esti képeken fest a legjobban - , az épület meg olyan, amilyen. Jó hangulat, korrekt prezentáció. Ilyen képekkel érdemes csendet törni.
    A sorban másodikon pedig az előtérben lévő fű kicsit gondozatlan, éles kontrasztban a többihez képest, annyira, hogy az én szememet egyből odavonzotta.

Valamint van egy csapat nagyon lassú madarad.
  • sanyicks
    a 8, de lehet inkább 4 bites textúra színmélység minek köszönhető a viewportban? Olyan sávosak az árnyalatok mint egy dithering nélkül lecsökkentett színmélységű képnél, nitrous render van viewportra beállítva.
  • npeter
    igazad van jogos amiket irtal. kellett volna vmi kerites, nagykapu audi moge, lehet jobb lett volna hatter is hozza.
  • VisualHarmony
    A vegetáció nagyon jól sikerült!
    Az első képnél a háttérben az audi kicsit deszaturált és a háttér is le esik a képről. Az a ződ, meg úgy a kecó formája nem túl szép, de hát megrendelő power!:D