3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
http://vimeo.com/68451324
a város jelenetek kompletten 3d-ben elég látványosak
tel 70 570 1337
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
h.w van Loon : REMBRANDT - kiadás éve: 1991 - ára : 1500 ft
Passuth László: Esõisten síratja mexikót - kiadás éve: 1978 - ára: 2500ft
René Berger : Festészet Felfedezése I-II - kiadás éve: 1977 - ára: 3000ft
Julio Cortázár : Összefüggõ Parkok - kiadás éve: 1977 - ára: 2000ft
Giovanni Vasari : A legkivalóbb festõk, szobrászok és építészek élete! I-II - kiadás éve: 1983 - ára: 3000ft
Oláh László: Kelet az ezerarcú oríás - kiadás éve: 1990 - ára: 1500ft
Will Durrant : A gondolat hõsei - kiadás éve : 1991 - ára :1500ft
Artner Tivadar : Az ókor mûvészete - kiadás éve : 1979 - ára :1500ft
Jakob Burckhardt : A renenszánsz itáliában - kiadás éve : 1978 - ára :1300ft
Sík Csaba: Mindenkori Mesterek - kiadás éve : 1977 - ára : 2300ft
M. Levey - festészet rövid története Giotto - Cezanne - kiadás éve : 1974 - ára : 2000ft
Van Gogh Válogatott Levelei - kiadás éve : 1995 - ára : 1000ft
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
https://www.youtube.com/watch?v=qHvBgLlMYOY
Azt meg lehet oldani vhogy, ha van pl. hófehér zongora egy szobába és renderelsénél is hófehér maradjon? Mármint értitek ? <#nemtudom>#nemtudom>
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
per aspera ad astra
Nemrég feltettem crysis3-at, meglesni, hol tart most a dolog, amennyire elsilánykodták annak a játéknak a második részét, itt nem spóroltak belepumpált munkaórában, midenen rengeteg textúra, sok tárgyon displacemet is, nagyon szépen összerakott shaderek, mindez pedig villámgyorsan fut egy közepes gamer konfigon nagyon nagy felbontásban. Azt hiszem, az autodesk pironkodhat szégyenében, mert a cryengine nem párszázezer polygont és párszáz MB textúrát mozgat meg szélsebesen,...
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Majd ha ezt használom, akkor titokban fogom tartani, mert a pixel RGB kódjában úgy sincs benne, hogy mivel készült.
Azt hittem, már kinõtt a világ ebbõl a driveresdibõl, amikor vadászni kellett, hogy egy adott programnak épp melyik vga driver kedvez. Köszi, meglesem!
per aspera ad astra
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FHzhinTX1q4
Az nVidia vasmarokkal szorongatja a szoftvergyártók tökeit a cuda only suppot miatt. Talán most, hogy az új MacProban is AMD kártyák lesznek majd változik a helyzet. Mert ugye professzionális az, ami Apple, és ami MacPro. 😊
per aspera ad astra
per aspera ad astra
A PF-hez próbáld meg a stoke mx-et szerintem erre találták ki. Ha meg komolyan veszed a részecske rendszert, akkor Houdini:-)
Tutira nem elég erõs a hardver hozzá, hogy 2014-et futtassak.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Érdekesség, hogy hétvégén volt szerencsém kipróbálni mi történik, ha a MAX kap maga alá egy GTX Titan VGA-t, pont az történt, amire számítottam. Semmi. Semmi szágldás, a viewport ugyanolyan tetûlassú maradt, a textúrákat nagyban és mindet be tudta tölteni, amiatt nem volt 2-2mp-es meg-megállás mozgatás közben, de összeségében ugyanannyira szaggatott, mint az én kis vacak 660-aimon. Komolyan, innentõl nem tudom, mit lehet kezdeni vele.
per aspera ad astra
Megoldást viszont én sem tudok, csak hogy TP. Jó lenne megtanulni nekem is :/
\"freedom is not a licence for chaos\"
per aspera ad astra
per aspera ad astra
lantlant: be kell valljam nekem sem tetszik az eleje 😊 hátulról jobban bejön. Igen a bokrok azok csak "úgy" oda lettek szórva. Látszik is melyik oldallal foglalkoztam többet eddig. Vahogy az épület másik oldaláról nincs is mit mutatni szinte, azért "nyûgös" vele foglalkoznom is valszeg.
kamionokbol nézek vmi jobbat.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Nem "túlcsordulás" -ra kellet volna keresni hanem "kerekítésre".
Íme a kimerítõ válasz:
kerekítés
kerekítés
..amikbõl többek között kiderül, hogy
alap utasításként nincs a max scriptben kerekítés
vagy lefele "kerekít": floor
vagy felfele "kerekít": ceil
ha kerekíteni akar valaki akkor írhat rá funkciót:
fn roundInt n = (n+0.5) as integer
roundInt 22.51
..ja és soha se felejtse el senki aki scritelesre adja fejet, hogy egész számokkal való osztás érdekes
eredményeket adhat:
5/2 --eredménye: 2 😊
5*1.0/2 --így már jó lesz 😊
Ja nem mondok igazat mert az elsõ benyomásom nekem is az volt hogy diplomamunkához perfect. 😊
A cam5-nel a bokrokkal pedig nem az a baj, hogy hasonlóak hanem, hogy nagyon rendezetlennek tûnik az elõtérben lévõ növényzet. Olyan mintha nem alkalmaznának kertészet... (a cam4 elõtér növényzet már sokkal szimpatikusabb)
Amugy a kivitelezés tetszetõs (modellek,render stb apróbb hibáktól eltekintve, pl a kamionok(cam5) minõsége alatta van a kép egyéb eleminek minõségéhez képest...)
Legjobban a cam4 és a night2 tetszik.
dropbox -ot megnézem még nem használtam
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
dropbox nem jo kepfeltoltesre?
Munkatársnak csinálom az alábbi képeket diplomamunkára. Elvileg dec-ig van idõ vele foglalkozni, néhány wip képet feltolok, szívesen fogadom a tanácsokat, kritikákat, észrevételeket. Egy kamion parkolóval egybekötött motel+kajálda+kávézó lesz a project.
valami normális képfeltöltõs oldalt tudtok ajánlani iaro helyett?
cam1
cam2
cam4
cam5
night1
night2
Két shader micelgetésébõl sokkal egyszerûbben lehet eljutni oda, de ezt is írtad.
per aspera ad astra