Ronin666#60369
Valaki ért a szerkezet készítéshez maxban? Ami kellene, az egy rendesen, faszán mozgó váz. Nem lényeges, hogy a modellemhez legyen kötve, mert már az is elég, ha a mozgó "csontávzmodell" megvan, a többit megoldani már nem probléma. A gond, hogy egy egész napot szoptam vele, de nem akar sehogy jó lenni. Abban sem vagyok már biztos, hogy a Max képes rá plugin nélkül.
A lényeg az lenne, hogy egy hasonló felfüggesztés kellene csinálni, mint egy auto esetén. Rugók, forgó részek, kardán tengely és annak csúszása, kerekek, azaz minden kellene hogy mozogjon. Ráadásul egyszerre, hiszen ha mondjuk megemeljük az egyik kereket, a másiknak lefele kell mozognia, a kardánoknak egyik oldalon szét, másikon összecsúszni, illetve elhajlani, forogni, rugóknak mozogni, stb.
A lényeg, hogy bonyolult és nem jövök rá hogy csontokkal hogyan lehet ezt megcsinálni, mivel nem tudom őket kifixálni, forgó pontokat csinálni, elágaztatni rendesen,stb. Tehát jelenleg még a felét sem értem el vele, mint amit akarnék. Ha volna valaki aki keni-vágja a témát, akkor egy kis segítséget megköszönnék, persze megfizetném a fáradozásait, egy pár órát biztos lehet vele pöcsölni...