3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Sajnos már régen volt😊

\"So always look on the bright side of death\"

Szép, a deszka tényleg jól néz ki. A "vége", bütü az textúra vagy esetleg berconmap?
(én szinte sose találok megfelelõ textet ilyenekhez <#rinya>)

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Te kis kameleon😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Meg amikor 1 hónap borostával, a lépcsõházban lakó kiccccsávó jónapotozik, rá fél órával megborotválkozva lesziáz😊

\"So always look on the bright side of death\"

fasza lett.. ha ez a small mekkora felbontasba renderelted?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

onnan szar amikortol a mekiben jonapottal koszonnek😊)

de még mindig nem sárga:-)
nagyon jók lettek a shader-ek, fõleg a deszka tetszik.

VisualHarmony
Bedobom ide is, ha más nem feszültség oldónak 😄

Legújabb "mûvem"

\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György

Én drukkolok neked.

múltkor jöttem haza a balatonról efott-os srácokkal és simán viszontlátással köszöntek el. akkor valami megpattant bennem.

Aztakurva...😊) putyi le oregeztek😊)) djfules: halal frankon kivancsi vagyok mit villantasz egy ev mulva gondolom pixarnal fox melozni😉

Több, inkább egyel több, aki nem marad meg ezen az amatõr szinten.... majd úgy egy év múlva visszanézek, 29 évesen nekem még van jövõm de neked barátom....

Na eggyel kevesebb! Mehetek aludni!<#vigyor2>

ez is egy értelmes hozzászólás volt számoltad ma hány kreatív gondolat ütötte itt fel a fejét? Biztos csak a meleg de nem olvastam a fórum szabályzatában hogy nem kérdezhetek ezt és azt... Igazad van a fórum színvonalát megadtátok és épp ezért nem látogatom tovább a szakemberek forumát melyik okos is él meg ebbõl vagy tán nem a disney-nál dolgoztok :-) röhej...............

Aldaryn
Nagyon nyár van.

per aspera ad astra

itt általában érdekesebb fogósabb dolgokról szoktunk beszélni. Ezek a harcok, amit elkezdtél minden évben nyáron elõjönnek, mert gondolom akkor érnek rá jobban az emberek. Augusztusban szokott jönni a "szerintetek melyik 3d-s programot használjam" (itt a max-es fórumban).
Zénó egy alap tanulási folyamatra világított rá, ha a google-val kezdted volna, akkor itt most olyanokat kérdezel, hogy hogyan lehet egy job-ot többszörözni, vagy lehet-e utólag hozzáfûzni még képeket stb.
De az ilyen hol kell bekapcsolni szintû dolgok eléggé visszavetik a fórum színvonalát és egy idõ után már csak azok az emberek fogják látogatni, akiknek ilyen kérdései vannak.

nem idegskedem, kösz a semmit a googli kidobta ne aggodj ez biztos ilyen magyarszokás mert külföldi forumook azért televannak ezzel de se baj a googlinak van forsítója is:-) táma lezárva

Hat tudod eleg reg ota itt vagyok.. es szivesen segitek barkinek... kiveve ha egy kereso szocal a google elso oldala kidobja a megfejtest... indokot leirtam korabban.. 😊 ne idegeskedj😊

Na na jó akkor mirõl akarsz beszélgetni? Egyáltalán te miért regisztráltál ebbe a fórumba minek olvasod és minek irsz ilyen hasznos dolgokat ide, megkérdezhetem? De isten öriz hogy a nehezen meszerzett véres verelyték által youtub videokbol kilesett tudásodat át add bárkinek is egyébként idömegtakarítás céljából mert amig googlezok addig hátha valaki megszán és féltve örzöztt világ titkait el nem árulja nekem... nem igaz hogy ez minden forumon elõjön!!! Rájövök magamtól is ráadásul nem azért kötök félmiliót 3d képzésre hogy ezeket nem tanulom meg és nem volt róla szó eddig de nincs kedvem várni oktatásig hogy megkérdezzem ott....

Eleg sokszor csinaltam... ano egyszerubb volt kigooglezni mint hogy mindenert segitseget kerjek.. jobban megragadnak az emberben a dolgok ha megdolgozik erte... ez a vertex bushido utja. Komolyan ha arra nem kepes valaki hogy a leg alapvetobb dolgokra ra keressen es energiat fektessen bele akkor miert varja el hogy a masik aldozza ra az idejet.. understend😊 nem offense ez hanem elet tapasztalat.😉

Azért köszönö a törekvést értékelem és meg köszönöm ha segítenek nem vagyok bunkó és ha tudok én ios segítek, (túlragozva)

Én meg azért nem merültem bele mert nem volt itt az asztalon két gép :-) Understend? tehát az azonos põrogram környet miatt elösször telepítsem fel a másik gépre a 64 bit-es wint? vagy csak a 64 bites maxot?
Persze hogy kérdést fog szülni mégis mire használjama forumot? Ráadásaul lehet más is tanulna ebbõl...

Az a gáz, hogy gyakorlatilag semmilyen szinten nem mélyedtél még el a témában(nem bántásból mondom) ezért bármit írunk, az újabb kérdéseket fog szülni.
De röviden a distributed rendering az, amikor 1 képet több gép számol, a backburner pedig render manager software. Mind a kettõ használatának elõfeltétele az azonos program környezet, ellenkezõ esetben nem mûködik, vagy nem megfelelõen mûködik.

ezek szerint te se tudod hogy smint?

hmm...

Ezzek a mai fiatalok bezzek anno se net se forum nem volt es baltaval faragtuk a polygonokat😊

Most nézem a másik gépen 32bit es win van attól még menni fog a dolog 64bit es maxal?

Na az lehet csak azért irtam ide ha valaki használta már és faca akkor veszodök vele egy pár órát mert felkell rakni de ha nem látható eredményért nem szenvedek vele, nos?

most jött el a pillanat, hogy ezeket beírd a google-be :-)

mivan? :-) distributed na erröl még nem hallottam és akkor a backbrunner mi a szösz?

Az arra valú hugy a két gépet összewkötve gyorsabban rendereljen nem? (hülyén fogalmaztam) routerrel van összekötve a gép a nettel elég csak az ipcimetz beirnom nem? és akkor összedolgozik a két gép rendereléskor nem?

szerintem a distributed renderrel kevered.

mivan?

egymás mellett van abba is egy négy magos amd van akkor 8 maggal számól nekem?

Nagyon nem kell veszõdni, elég egyszerû. Igen megéri, hacsak nem szeretsz össze-vissza ugrálni két gép között.

Van nálam most egy másik gép használta már valaki a backburner-t? Tapaszatalat megéri veszõdni vele?

a houdini nem tud ilyet alapból? annyi pézér<#csodalk>

Jó ez a script, azt hiszem egy ilyet kénytelen leszek csinálni magamnak houdiniben.

https://fxmason.blogspot.com/

ugrik a pixel puma.

Aldaryn
Dübörög a topik!

per aspera ad astra

ez történetesen script:-)

Ez tényleg az. egyszer kérdeztem itt, hogy milyen pluiginokat érdemes nézegetni... ha valakinek eszébe jutna még valami...

VisualHarmony
Jó kis cucc(már mint az A-tiles), thx.

külföldiában igen, itthon csak 5.

cserép a-tiles, fû és egyebek forestpack-kal, meg egy csomó kézzel lerakot ojjektum.

VisualHarmony
Ha nem modellezi ki az ember a füvet akkor hogy? Marad a PS ami meg kurva macera nagyobb cégeknél vannak erre "rabszolgák". Nem gáz ez a fû szerintem és mióta van proxy, meg Vraypattern meg mit tom én nem csak a Displace gyorsabb is, szebb is mint egy fosul oda PSezett fû szerintem.
Cserepek manuálisan vagy plugin(ha igen mi)?

Tekintve a program árát, a belefektetett idõt a modellezéstõl kezdve a textúrázáson át, a munkabéreket és az egyéb járulékos költségeket is figyelembe véve, kétlem, hogy egy ehhez hasonló látványterv 6 számjegy alatt kelne el.

Nyilván ha nem a brókernetnél dolgozik valaki minimum középvezetõként, akkor nem 740 ezer forintos boss öltönyöket fogja cserélgetni. 😄

:-) értem, nemazt kérdeztem ezért mit fizetnek hanem hasonló munkáért mi pénzt lehet kérni kb 40-50 100 ezret is vagy 10 ezer felet elhajtanak mit lehet ilyen munkával keresniuu ere volnék kiváncsi?