3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
megcsináltam a pókhálót és fekete felületet adott, addig rendben van, hogy szeretem azt a szint de most talán egy másik jobb lenne 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nekem már vagy fél éve nincs oldala a házamnak,fenét se zavarja a venti😊
\"So always look on the bright side of death\"
Mondjuk én is múlt háten takarítottam ki haver gépét. 2 éve nem szedték szét, hanem az íróasztal alatt állt. Az se volt semmi. 2 évnyi por.
Töltsük le az internetet!
Kép ....<#idiota>#idiota>
tomasgins te legaláb megértetted 😛
Met értem mit irtál, de ott hol lehet kivezetni a gépházbol elõl?
per aspera ad astra
Mi értelme van hátul keringtetni a meleglevegõt? Nem érted amit írtam.
Elõröl kell bejuttani a levegõt a gépházba.
a gépházat szétvagdoshatom, de az asztalt nem hiszem h szétkúrom, inkább az gondolkozok h vmi kisebb ventilátort beteszek a gép mögé...
szerintetek? eléggé paraszt módszer de hát ha ez segít...
Nem úgy néz ki a gép, mint ami tiszta! 😄 (sûrített levegõs spray az a "geci")
Ha render, vagy stabilitás teszt alatt nem fagy/pittyeg a gép, akkor a videókártya a ludas. A kis szar négycentis, csúszócsapágyas ventik azok ilyen meghalós, besülõs szarok (pláne ekkora koszban), úgyhogy sokkal jobban jársz, ha veszel a kártyára egy új, nagy hõleadó felületû hûtõt, amin egy lassú halk, nyolccentis venti kavarja a levegõt. Persze a felrakásánál ügyelni kell a pasztázásra, illeszkedésre.
A Zalman ventinél a hátlapon vágd ki azt a lukacsos részt, baromi sokat visszafog a levegõ áramlásából. De az se egy rossz megoldás lenne, hogy átrakod elõre, hogy fújja be elõrõl a levegõt.
Vágjatok lukakat dekopír fûrésszel az asztallapra, a monitor úgy is eltakarja.
Nos, van a tápban 1 vagy 2 venti, az alapból kifelé tolja a meleg levegõt a házból ez néha elég, de nem árt ha van egy venti a ház oldalában vagy elejében ami a házba befelé szívja a friss levegõt.
Nálad javasolt a gép elejébe tenni egyet ami beszív és hátulra egyet ami kifelé fúj, a videokártyára lehet tenni passzív hûtést, nekem 9600Pro-m van egy Zalman bordával és ventivel, gyakorlatilag hangtalan és hût. Mostmár lehet kapni más gyártótol is ilyen hûtést olcsóbban és ugyan olyan hatásfokkal.
Az asztallapra esetleg lehet vágni pár lyukat, hogy ki tudjon menni a meleglevegõ, vagy az asztal hátlapját levenni.
Na szal: Ati radeon 9600 X
van vmi NF 7 series motherboard (csak a dobozát találtam meg, asse tom mi az de lehet h a nem használt videokari)
meg van egy Coolink, ez meg talán egy venti
mit kellene még tudnom?
van benne egy nem gyári venti (az asszem ez a coolink) meg TALÁN benne van a gyári mellette de én ugy emléxem, azt kiszette...
elhelyezése meg lényegtelen az a lényeg, hogy a sarokban megszorul probál felfele szállni asztallap meg visszanyomja.
majd lehet lefényképezem a gépet, lszedem az oldalát
nem lehet, hogy csak ki kellene tisztítani a ventiket (proci, vga stb.) és máris javulna a hatásfokuk?
Nem értek a hardware-ekhez, ezért nem irok hülyeségeket inkább csak feltételezek. Tehát, a videokártyán van egy ventilátor ugye? Nekem ezt a ventit kicserélték, mert nagyon be volt porosodva és szétégett, mert nem tudott pörögni... venti csere. jó volt 2 hónapig. ue történt,(ez most van) ugfyanazokat csinálja a gép...
tulmelexik, pittyeg ha nem kapcsolom ki a játékot lefagy a gép.
ja és dobálja ki a jobbnál jobb ati hibaüzeneteket. sztetek egy passzív hütõ megoldaná?
nagyon a sarokban van a gépem, ezért mexorul ott a levegõ de sajnos nem tudom máshova tenni...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Akartam még csillogást rárakni a fûre de az istenér nem ment,meg ugye pár helyen felnyársalja a fû a kannát😊
ez nagyon rendben van😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ezt lehet valahol állítani ?
nenad: jaja erömü én szolgáltato az áramot és a fütést a társasházban😊))
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.