3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerk:
Játszadozással tudsz viszont olyan reflectiont kreálni, ami jó lehet alphanak a tükrözõdéshez, pl tárgynak adsz egy teljesen illuminativ fehéret, míg minden más fekete.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A lényeg, hogy mûködne, de mégsem. Van egy objektem. Az alá fektettem egy plane-t. Arra raktam egy textúrát ami tükröz és azt szeretném, hogy a felette lévõ tárgyamat tükrözze. A többi rész meg legyen alpa. Ez helyett nekem kiadja az egész tükrözõdést, ami úgy néz ki, hogy az egész plane fekete, és rajta van a tárgyam. Ez így értelemszerû is, hiszen a háttér szín is tükrözve van. Ezt hogy lehet kiküszöbölni?
Remélem érthetõen fogalmaztam.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"So always look on the bright side of death\"
Nah amit tudni kell a Clubról hogy MZ motorosok klubja. (bármilyen meglepõ is) <#circling>#circling>
Én olyasmire gondoltam hogy egy MZ kipufógóvég (ha kell küldök róla képet) pufogna a képsz szélén. majd nagy füstfellõ kiséretében elhúzna a kipuffvég, és az eloszló füstben megjelenne valahogy ez a logó. Természeten kétütemú motoról lévén szó a füst kékes.
<#nevetes1>#nevetes1>

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
TRibor, szerintem ha kirakod ide a logót lehet hogy rácsap valaki😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Egy olyan emberkét keresek aki szivesen segítene egy nonprofit motoros baráti társaságnak. Felajánlani csak "hirnevet" és köszönetet tudunk sajnos. A készülõben lévõ túra videó elejére szeretnék egy forgó, elõtûnõ, csilogó-villogó logót vagy valami hasonlót... Aki tudna segíteni és érez hozzá kedvet az dobjon egy mailt a Tribor
Elõre is köszi!
ez az exporta vagy photosop/illustratorra jellemzo hogy igy olvassak be.
Ezt ki lehet kiserletezni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azért elsõ lépés a max, mert itt igen fejlett a görbeszerkesztés, szeretek vele dolgozni .
a normál fotót fotosopban, v vmi más progival meg kell bütykölni, vagy hogy?
Azt is tudom, hogy iszonyat kevés a hozzáértõ ember aki megcsinálná megfelelõen ( hogy ne csak hasonlítson , hanem ugyanaz legyen ..).
Láttam sok ilyen "látványtervezõt" , és még több egymásba teleportált szekrényt , tollal "kijavított" látványtervet 😊)))
De az is biztos, hogy itt nem lehet milliókat keresni , egyszerûen nem hajlandók többet fizetni, igaz nincs aki megcsinálja ..... Talán idõvel rájönnek, hogy a sok milliós haszonból lehet erre is áldzoni .
per aspera ad astra
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
per aspera ad astra
De amikor elõször láttuk a terveket mi is jókat röhögtünk a farok formáju világításon 😊)))
Mondjátok kevés az ár... Hát találok jobb vevõt akkor tudok talán többet kérni, bár ezen eléggé elgondolkodtam, hogy mindenki kevesli, lehet hagyom az ipsét a fenébe, ingyen nem dolgozok ....
per aspera ad astra
Youth
per aspera ad astra