63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    megalol
  • lac coo
    Still.... Vótmá..?
  • GixEr
    Sweep helyett Bevel?
  • GixEr
    Keress forumot ahol van tutorial az elso lepesektol a jatekba illesztesig. Rengeteg van minden "jatek" engine-hez.
  • Dark Geo
    Üdvözletem szép estét!
    Ezer éve nem irtam ide, de azért olvasgattam:)
    Épp próbálok x-plane 9 repülőszimulátorba gépet alkotni, viszont elakadtam mert ha 3dsmaxos modellt rakok át akkor a modellt elöbb ac3d-be majd onnan exportálni ,hogy a planemaker kezelni tudja. Egészen az ac3d-ig rendben van és a textura is megvan, de amint importálom planemakerbe teljesen üres az egész. Úgyhogy azt hiszem meg is untam :)
  • nenad
    ..én is.. ha nem ismerném a formát.
  • ThomasGins
    :)
    Csak a grafikusféle ember ötthonülős senkivelnembeszélős:)
  • zenoka
    mert targyalni ingben meg borotvalkozva es magabiztosan kell menni...otthon meg lehet melozni 10 eves mackoban:)

ui:
    [apró]B3-as meretig nyomdai munkakat vallalok (romayor-on) :P:) piaci ar alatt:)[/apró]
  • lac coo
    Ezek a milkósok nagyon sznobok ám ....
    Általában köszönésre sem méltatnak nem hogy bútort csináltatnának :))))
    Az persze nem jut el a tudatáig, hogy a csilli-villi bemutatóban rendelt bútorát is mi parasztok csináljuk :))))

No meg a politika és a vállalkozói elit kényesn ügyel rá, hogy nehéz legyen bárkinek is elindulni ebben az országban ,jól tudják , hogy nélkülünk sehol nem lennének ....

A fönököm pl olvasni alig tud, pl a rendszeresen ezt írja a szerződésbe : +ként adok még .... :)))) Meg fikxsz....Ezt is így , mindig :DDDD

Nagyon nem szeretem már ezt országot :((((

Na befejeztem, bocsánat ...! ;)
  • zenoka
    nice en benyelnem hogy foto:)
  • hunkircsi
    Szép napot mindenkinek!

Feltámadtam vala hamvaimból, minekutána sikeresen leállamvizsgáztam. Ennek örömére, MAX-ot ragadtam, és megtermeltem a mai teáskannás NFR-emet. Nézegessétek jó egészségben.

• zenoka
    Off
    Thomasnal a pont, nem cegnel kell csinalni hanem elkezdeni maszekba is es utana sajat ceget csinalni...
    van egy ismerosom hasonlo keppen indult korombeli srac (28-29) jo ideig egy cegnel tervezet meg kivitelezett egyedi butorokat..hasonlo osszegert...elegelett es elkezdte maszekban (raadasul akkor szuletett gyereke is) (szepen a ceg ugyfelkoret khmm megcsapolta es csinalta maganban) most sokkal jobban megell mintha maradt volna "rabszolga".. Az a ceg ahol meg ezt meglehet csinalni mert szarba sem veszik a szakembereit az megerdemli! Tessek mindenkinek sajat kis valalkozast csinalni aki jo szakember es tudja hogy tobbre hivatott vagy normalis cegnel dolgozni (van olyan is) a sult galamb csak mese..szvsz. igenis ma olyan vilagot elunk foleg magyarhonban hogy mozdulni kell mert kulonben nem lehet egyrol a kettore jutni.
  • ThomasGins
    amikor kimész a helyzinre miért nem mondod h féláron megcsinálod?:)
  • lac coo
    Hát nagyon off, de nem bírom ki ....:)))

Én elég jó mester ember vagyok (asztalos) 6-8 milliós (!!!) konyhákat csinálok cégnél és netto 130-at kapok alapon .....És ez még jónak számít :(
  • zenoka
    es feladtad grafika miatt? pff:D most egy jo esztergalyos/cnc-s 2-3 kilokat (utobbi plane) siman haza visz... hianycikk a jo mester ember..:)
    tehat a kovetkezo project ez eszterga pad mukodesi animja:P
  • Met
    én annyit se 93-ban végeztem és azóta fényképen meg tv-ben láttam esztergagépet :D

nemrégen majdnem elmentem gravírozni egy céghez, a főnök minden áron meg akarta nézni a szakmunkás bizonyítványom, mondván, hogy nagyobb bizalommal engedne a gravírgéphez....
    nem akartam neki mondani, hogy elég nagy hiba lenne az alapján megítélni, 15 éve nem láttam esztergagépet és igazából köze nincs a kettőnek egymáshoz :D
  • ThomasGins
    :)Jó ha 2 évet dolgoztam benne:)
  • zenoka
    megoldottam be volt kapcsolva a sweepnel a smooth path az cseszte szet..rohadt dog:)
  • zenoka
    tessek tobbet maszkalni artistpubra mindig fel fel tunik egy egy topicban:D
    ha minden igaz ironman-en dolgozgat jelenleg:)
  • Free
    Tudjátok ki jutott eszembe most ?
    Piktor mester. vajon mi lehet vele ?
    mind dolgozik ?
    Még mindig San Francisco -ban éldegél ?
    Nem igért nekünk fotókat a Transformers megjelenése után, hogy miken dolgozott ő ?

Ki mit tud róla?
  • Met
    Te is esztergályos vagy?
    Én is, illetve annak tanultam
  • zenoka
    ha arra gondolsz hogy nincsenek egy sikban z ben akkor nem az difi..
    raadasul ha a azt csinalom hog siman csak vastagsagot adok a linenak amin korbekenne futtatni a cuccost akkor jol allnak a normalok:S
    kurvara nincs kedvem kimodelezni ezt az izet viszont igy hasznalhatatlan:S
  • nenad
    xaaarr :d
    A sweep/section gorbe nem planáris, ez a tippem.

thomas: a másik ok az volt, valamiért mentalnak nem tetszett az instance fogalma.. :D 3-400 fa, és gigabytenál voltam. Szoval bug gyanus.
  • zenoka
    Mieeert?
    tudja valaki meiert van az hogy vegig sweepeltetek egy keresztmetszetett egy zart vonalon es a rohadt polyk osszevissza latszanak?
    tobszor ujrarajzoltam mind ket vonalat es meg mindig:S

scene:
    http://iaro.3dmax.hu/kep/mieeert.zip
  • ThomasGins
    :D
  • zenoka
    alkoholista esztergalyos...tipikus:P :)))
  • Free
    Teljesen beteg vagy :c))))
  • ThomasGins
    vagy az alkoholista jelenem:)
  • ThomasGins
    Biztos az esztergályos multam teszi...:)
    link
  • nenad
    igen, nem erre mondtam arra, hanem arra, hogy átalakítsam a scenet ismét, bár proxy nincsen benne, még nem kisérleteztem mi mental ray instacing képességét több ezer darabra. Nem mertem így belevágni, azonban, a
    object/fg quality nagyon kecsegtető dolognak tünik, esetleg scriptelés lehetőségét sem zárnám ki, tehát kamera távolság/fg quality
  • ThomasGins
    Te fényezted multkor:P
  • nenad
    hehe, bár nincs sok material benne de azért nem őrültem meg köszi.
  • ThomasGins
    mr-el esetleg?:)
    Amuyg frankó nagyon!
  • nenad
    de lehet, hogy átküldöm a csupasz jelentet, és akkor bedobhatod a forumba, de előbb próbáld meg a te vrayeddel is hátha már fixált a dolog.
  • nenad
    nemtom igazából, jó gondolat, reinhardot használtam, majd még megnézem ezeket a kapcsolókat. Bár elég nehéz lenne a reinhardot szimulálni.
  • Aldaryn
    Sub pixel mapping on color mappingnál?
  • nenad
    bug, rozsaszinre renderelte,
    a pathtracingnel meg jo volt,
    de ahogy brute force pass jott elszalt a szin,
    igyhat kenytelen voltam kikapcsolni a lampakat.
    ennyi maradt belole...
  • Aldaryn
    Fura, hogy a szökőkutak alját világítja meg csupán a hozzá pakol világítás. Én arra számítanék, hogy dereng az egész. Persze, tudom, hogy ahhoz kell kicsi trükközni, mert cináltam már ilyet, de a "való életben" mégis így történik.
  • zsolesz92
    a nappali jobban tetszik, de nagyon jó lett mind2. az éjjelin azért észrevttem hogy kivetted a parkban levő kis 'kuckókat' xD
  • nenad
    night time verzsőn.
    link