3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fura kérésem, kérdésem lenne. Én nem értek a 3ds max-hoz, programozónak tanulok. A szakdolgozatomnak egy go-kartos játékot szeretnék készíteni, de sajnos sehol sem találtam Go-kart modell-t. Amit találtam az fizetõs, és nagyon drága. Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e köztetek egy lelkes ember aki elvállalná a go-kart elkészítését. Sok pénzem nincsen rá, de nem is kellene extra részletesen megcsinálni, elég ha egy szép textúrával, úgy rendben néz ki. Akit érdekelne a dolog, és segítene, az írjon a [email protected] e-mail címre.
Elõre is köszönöm, Dika
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
Hogy miert, majd mas kitalalja, ezert kell manual megcsinalni.
Ha elveszem rola a css-t akkor sem jeleniti meg normalisan. Valszeg valami bug. Szoval marad a manual. De ez oket nem fogja majd zavarni mert remelem a kepet ( a menuben) nem kell surun cserelgetni.
Amit szerettem volna, hogyha megis kell akkor se nyagassanak...
Ez minden. amit leirtam az egy jo ut, sot nincs is mas, ha erted mit irok felu.
Egyebkent minden mas faszan mukszik, jo ez a joomla!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
egyebkent egyenlore siman betettem dreamweaverben, aztan ha megvannak a szekciok, kategoriak stb, csinalok egy fake menut, es ralinkelek mindent, lekoppintom a linkeket, es ha siman ranyomom a kepekre.
csak meg a webhely sincsen meg ugy hogy localhostba nyomom.
Meg az urlt sem tudom, ugyhog vegul is mind1, addig kar ezzel tokolni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Kimentem AI formátumba, de amit behoz a ps ( már amikor megnyitja 😊)), azon semmit nem látni ...Hasznát venném , max-ban nagyon tetszik a görbeszerkesztés, öröm vele dolgozni .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
materiallal probáltam, óriási bumppal de nem erre megy ki az egész render és nem látszik csak a golyó
Nem leszolásként vedd hane meghökkentem, azt monnyátok h eccerü, és 10k-t kapni érter?
Na eddig jutottam a konyhával, ez amolyan bemutató látványterv, volt szívás vele néhol, de az ilyen bútor nagyon ritka, általában csak egyenes sorok ...
Vannak hibák a képen, néhol kicsit bugos a progi .
Sokat nem sikerült kisajtolnom az elsõ kuncsaftomból, 10 000 / bútor😞((
Igaz, folyamatos munka, és két gyerek mellett elég jól jön az a heti 30-40 rongy.. Ilyen világ van , sajnos ...
Youth
per aspera ad astra
Chiantiba készült vagy hogy kell írni. Nem kellett fizetni semmit 😊 Egyszerûen olyan kurva meleg volt hogy senki nem bírt benn maradni rajtam kívül 😊
Youth
\"So always look on the bright side of death\"
No, QMC renderelt caustics tesztelgetõs: kép eljutottam odáig, hogy fényelési szempontból is elkezde vizsgálni egy teremet, eleddig nem nagy szám, próbálom a világításba jobban a sekély bevonni a medencét.
per aspera ad astra
hazakapt altalaban ugy csinalom hogy az alaprajzot autocadbe megcsinalom azt importalom be maxba aztan extrudalgatom kozbe kihagyom az ablakhelyeket oszt pont..szoval az erdemi munka maxba keszul😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
modell export lenne jo.
Regebben csak valami dwgt exprtalt (vonalakat)
Na off vége, nem való ide ez progi 😊)))
Zsolesz: kész elemeket kell egymás mellé rakni van benne automatikus illestés egymáshoz ragadnak maguktól a szekrények .Ez viszanylag bonyi az átlaghoz képest , de még ez is gyerekjáték, a render meg kb 1 perc ...Szvsz egy átlag bútor kb 1 óra meló ....
itt amugy kész alkatrészek bannak vagy hogy megy a modellezés? még nem probáltam ilyet...
per aspera ad astra
nem rossz, regebben en is probalkoztam vele. poen kis proggy.

amúgy a modell miben készült? nem rossz!
Al nagyon tetszik a shader!😊