63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
sss-t nem sikerült átadnom rendesen
link -
nenad #43784 filterezzed a jpg-et. -
dof a rossz jpg miatt is kellett,megg a vászon miatt:)De nyomok egy kockát is... -
zenoka #43782 egyebkent ha kocka volna es nem gomb siman mehetne eladasra valami stock oldalra foleg ha lenne nagy felbontas es egy kicsit kevesebb dofzaj:)
fasza lett:D -
pauly #43781 dobógömb
-
Dobógömb NFR:)
-
nenad #43779 mert csAk :-)
(photometrikus/linear)
(exposusre control/nyista)
stb
-
Dark Geo #43778 Végre megint eljutottam odáig ,hogy foglalkozzak 3d studioval. Miért van az ,hogy daylight systemnél nem kell a fényforrásnál átállítani energy-t, caustic photon-t és gi Photonst és képes a render számolni vele, míg egy bármilyen más fényforrással pl:target direct lightnál már szarakodni kell vele,hogy ne fekete képet kapjunk? és egy kis off csak mert
tessék jól végignézni! -
És szép a hangja:) -
zenoka #43776 biztos jo kavet csinal:):):) -
Hát ő volna... De ha megtudja, hogy elküldtem, megöl Anabella -
zenoka #43774 keepet..marmint a titkarnorol:):P -
A titkárnőmmel vegyék fel kérem a kapcsolatot :) -
:) -
Tényleg, Youth mester, kösz Al! -
Youth mester.
A DVision CEOja, és a HDR részleg senior TDje. Őt kérdezd.
-
Hi!
Volt itt nemrégen egy olyan emberke, aki lenyűgözött a .hdr-map készítő tudásával. Nem emlékszik valaki, hogy ki volt az? HDR fájlt kellene készítenem, és jólenne tudni az egész procedúrát az elejétől a végéig.
Tudom, google meg egyebek, nem mintha nem rágtam volna át magamat az egészen, de valahogy még mindig nem állt össze a kép az egész dologról.
Jól értettem, hogy több nézetből kell egy azonos állvány-ról körbe az adott területről képet csinálni, amikből aztán a fotosoppal egyetlen panorámaképet kell összeállítani, és ebből is legalább háromféle kell külön fényerőséggel? Miért van, a legtöbb tutorban, hogy egy gömböt fotóz az ürge? Wááá, segítsetek, mert rendesen belekavarodtam...
Tenksz előre is! -
Dark Geo #43768 rajta vagyok :D -
zenoka #43767 egy kicsi az AA-n is alits mert az sem az igazi meg..de hajra:) -
Dark Geo #43766 Igen, valóban standard fény volt, másik pedig a photon/sample. exposurét azért emeltem ki mert így jobban látszott. Köszönöm most már végre meglesz. -
nenad #43765 és megnézném, hogy nem e véletlen a default lightal világítok. -
nenad #43764 ránézésre, exposuréval mennék neki, illetve a photon search radius, vagy fg search játszadoznék még. -
zenoka #43763 borzalmasan nehez volt rakeresni tobb oramba telt es igy csilliardokat veszitett a ceg amig nem termeltem..... de ha ebbol nem megy akkor inkabb hagyd:
http://www.3dluvr.com/content/article/52/1
-
Hzsolesz #43762 Mennyire kell profinak lenni ahhoz, hogy megcsináljak egy animációt, amiben egy poharat megdöntök, és kifolyik belőle a víz egy formába?Esetleg hasonló tutorialt tud valaki?Tudom, hogy Google, de munkahelyen vagyok, és nincs időm keresgélni.THX
Csaó! -
Dark Geo #43761 Ha valahova fel tudom tölteni akkor linkelem és előre is köszönöm. -
Dark Geo #43760 franc:) akkor megmutatom utolsó render-t és kérlek véleményezd mi nem jó, jobbat nem tudok.
fürdőszoba -
nenad #43759 egyszer az életben, hehe miért ne?
A probléma annyi csak hogy max2008 figyel itt fent.. -
Dark Geo #43758 Természetesen azzal együtt használom, de úgy sem kapok túl realisztikus "fény/árnyékot" Nenad ha feldobom a max-ot lennél olyan kedves és megmutatod mit csinálok rosszul?:) -
nenad #43757 a photonmappingot nem arra tervezték, hogy magában használd,
be kell kapcsolnod, a final gathert is.
baromi sok modon lehet bevilágítani, tehetsz egy lámpát az ablakba is stb.
-
Dark Geo #43756 max 9-et használok, alapbeállításokkal egészen türhető képet kapok, már 100,000 photon-nál, viszont mindig vannak élhibák. Elképzelhető ,hogy nem daylight fényt kellene használnom? pl egy fürdőszoba ablakon besütő fény. -
zenoka #43755 meloba nincs de este buntetek muhahaha:D
-
szekrényt! szekrényt! szekrényt! :]:p -
zenoka #43753 hat eltelt 24 ora:)...a szell ordogszekeret fuj errefele.. -
bencsab #43752 Forest Pack 3.0
http://www.itoosoft.com/english/menu.php?id=news
Marha jó cucc lett. -
nenad #43751 jó lesz az vazze, veressed neki.
max2008/2009-től érdemes gi al szórakozni. -
Melyik verziót használod te? Egy ideje nem sokkal bonyolultabb normális GI solutiont kihozni belőle, mint VRayből... -
Ettől valamiért HalfLife2 hangulatom támadt. :D -
Dark Geo #43748 megint nekiláttam szenvedni a mental ray GI-vel, de ezzel összehozni bármit is, katasztrófa. Lehet tényleg érdemes lenne megtanulni vray-t? -
nfr
Időt és fáradtságot kimélve...:) -
zenoka #43746 koszi de tul sok ilyen ize volt es raadasul volt amelyik tenyleg bonyolult:)
de mint irtam lentebb megoldodott a dolog sweepnel kikellet kapcsolni a smooth pathot..(azt mar nem ertem miert csinalta a problemat de mostmar jo):)