3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
És mi is ez ? 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ThomasGins
nfr,egy paradicsomrol jutott eszembe ez a nagyon hasznos dolog😊
Majd még leöntöm kályhaezüsttel😊

\"So always look on the bright side of death\"

lac coo
Igaz, látod ez eszembe sem jutott 😊)) THX !

ThomasGins
vagy kézzel,vagy a másolandó tárgy pivot pontját 0-ra rakod.

lac coo
Nagyon láma kérdéem van ....

Hogyan oldhatnám meg azt , hogy ha tükrözök egy objektumot, akkor a másolat ugyan annyira legyen az adott tangelytõl mint az eredeti?
PL.: az X tengelyetõl -500-ra van egy plane, akkor van valami más módszer is rá, vagy mindig kézzel írjátok be -jelen esetben-a +1000 -et ?

npeter
1 kis NFR
egy lakberendezõ újságban láttam ehhez hasonló kannát 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Igen?!..szemetseg:S

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

nem ez volt a kerdes. A temp be nem dolgozik a max ezert ott felesleges keresni.
repvez
Valahogy ki átlehet vinni a beállitott refképeket másik 3d-s progiba ugy hogy minden ugy maradjon és a textura is rajta legyen?
Mert Max-ba sikerült egész jol beállitani ,de a modellezés könyebben megy másik progiba vagy legalább is ki akarom probálni másikban is,de azokban nem tudom a refképeket pontosan beállitani.
Van rá megoldás?
Modo,Wings3d,Rhino3dvagy maya progikba lehetséges?
naja a temp erzekeny joszag csak akkor dolgozik ha o akar..viszont ha tunderbirdbol nyitod meg akkor ott lesz a tempben😄
viszont zipbol totalcomaderrel megnyitott dwg-t most teszteltem be..tempbe is megjelent sok masodik megnyitasra ra is kerdezett hogy akarom e a tempbenben levo mar letezo ugyanilyen filet felulirni😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Persze, ha zip bol nyitod meg, de munkakozi allomanyokat tuti nem talalsz a windows temp be, erre megeskuszom.
meg korul lehet nezni a winfos temp konyvtaraba is onnan is elolehet neha szedni elozo allapotokat..
mostanaba hulye nekem is a maxom neha ha resetelek egy ket bohockodas utan fogja s benyom egy kekhalalt..(aze felelmetes)😊

ThomasGins
ja, van automatikus mentés x percenként...

De ha szerencsed van akkor az AUTOBACK konyvtarban meg van egy-ket elozo allapot (csak a kiterjesztese nem .MAX)
Met
így sem 😞
na mindegy még úgy is az elején voltam 😊
azt lehet tudni, hogy miért van ilyen? csak, hogy el tudjam kerülni, ha lehet...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
file/merge
ha igy se jó bebuktad,érdemes idõnként több fájlba menteni a cuccot😊

Met
Mit lehet tenni ha egy doksit nem nyit meg a Max valami hiba miatt? 2-3 napja csináltam autómodellezés, benne van a 4 kép és a rács. Megkérdezi, hogy akarom e recovery copyzni ha akarom akkor azt a másolatot se nyitja meg.

zsolesz92
nem nagyon értek hozzá de causticsot sztem használni kéne rá...

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

nem olyan bonyolult elmesz a muveszellatoba veszel gyurmat oszt had szoljon...

hogy lehet karaktert csinálni, nincs valahol leírva?:S nagyon kéne:S Vagy nagyon bonyolult?

Free
jaja meg egy csomó minden mást is ami utánnajött 😊
És még mindig fejlesztem :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

nah csak megoldottad fontokat😄 jo zene had szoljon😄

leszaradt a sivatagban... :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Free
nah hogy kicsit futtassam magamat :c)

"RaDio V@N" Flash Player

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Le van öntve betonnal,alatta ottvanaz😊

Met
mellbimbó nuku?<#idiota>

fle go
Elöbb utobb Nö lesz ebböl...vagy kanna?<#idiota>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
Füldönfetrengõs NFR2
link
Ezek csak ilyen 10-15 perces akármik,kéretik ugy nézni😄

Papirzacsi
thx. Igen, az saját kép, saját "történettel", azért olyan amilyen. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Igy jobb a mentalis kontraszt 😛
hat de miert nem fembol vagyon?😄

...ha mar tegnap moziztam
repvez
Nekem nem lép ki csak marha sokáig tölt és 2x adja be azt a hibaüzit mint a #38575 hsz-edbe linkeltél és én csak az ok gombra tudok nyomni nincs cancel.
De miután betöltött már minden müxik mintha nem történt volna semmi.
Gyanitom hogy meshsmooth nélkül megszünik a hiba.
Evogordon
De mikor hibát ír ki aztán nekem kilép a programból, neked nem?

popec lett!
Hogy en mennyire irigyellek ebben a melegben tudsz alkotni😊

ThomasGins
Jó lett nagyon!
A kép a falon saját?Az se gyenge

Papirzacsi
A melegre való tekintettel, na és persze unalomból, és is mókáztam kicsit. A magam módján.
NFR

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

repvez
Igazábol én sem tudom most végigvárom az 5 percet hogy betöltsön,de lehet, hogy az megoldaná a dolgot ha kivenném belöle a meshsmooth-ot.De akkor minek van a progiba ha nem lehet használni mert hibát ir ki?Meg akkor mit használjak helyette?
Evogordon
És akkor ezzel mit lehet csinálni?

Ha egy vraylight-nál a store with irr. map be van kapcsolva akkor nincs specular-ja.
Ez "works as designed" vagy bug?
Met
gyúrós néni <#zavart1>

ThomasGins
😄
néninek indult amugy,csak tul sok hupli került rá😊

haat... o a bacsicskakat szereti!
<#zavart1>

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

repvez
nekem is ez a bajom és egy egyszerü jelenet is 5 perc mire betöltödik.
Pedig csak az egyik objektre raktam meshsmoothot,de artis alapon hagytam és még is ezt irja ki pedig anál lejjebb nem lehet venni az interationt.
ThomasGins
zbrush,a többire nem válaszolok😄

Jo ez....de inkabb nenit mint bacsit😊)) egyebkent valami furcsa van a jobb combjanal s a jobb fellkar/allkar talalkozasanal hun a konyok?😄
zbrush?

ThomasGins
NFR

Evogordon
Ha a yes-re nyomok akkor ezt írja:

Evogordon
Sziasztok hátha tud valaki segíteni. <#help>
Nyitnám meg az egyik alkotásomat és ezt írja ki. Remélem hogy csak a ram kevés neki és azért nem tudja betölteni mert mikor dolgoztam rajta 98%-on mentek a ramok.