63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Application has run out of memory... out of memory, out of memory... zzz... egy retkes kétmillió polygonos fához miért nem elég 4GB mem?! -
Sőt, tizenakárhányas pálya után szerintem ninc is oylan, amit ne reflexre kellene megoldani. :) -
Ah, ez de frankó. Kár, hogy mivel szimuláció közben is lehet törölni objektumot, gyakorlatilag ügyeségi reflex játék válik belőle. Attól még frankó. :) -
nenad #43494 6 os os pálya már szopos -
nenad #43493 cooolest gamma ever! -
ezen toltam a múltkor :)
elég nehéz nekem -
bencsab #43491 ezt nézzétek:
http://magic.pen.fizzlebot.com/ -
Neeem nem anim nem lesz, ha meg lenne ujra kellene modelleznem a figurát annyi a poly
-
zenoka #43489 akkor dobj ra egy kannat:)))
es csak allokeplesz? mert ha anim akkor szivas lesz pssel szenvedni minden egy es kockan:) -
nem dof...szerintem a fej anyagától módosult a szem élessége, amúgy igazad van. A szája meg PS :D azt nem tudtam a kiteritett UVW mappon ugy megcsinálni, hogy ilyen szép íve legyen 
Logója meg van a kiccsávónak de azt nem rakhatom fel:)) -
zenoka #43487 f@sza! es mitol mosodott el a szeme?:)
ha dof miatt es nem render setup miatt akkor alap hogy egy teremtmeny abrazolo kepnel a szemen van a fokusz tav tehat az a legelesebb kepi resz:)
kenne valami logo a polora szerintem:D -
Egy kis gyurás utáni update:
-
bencsab #43485 Nálam sem ment sehogyan. -
Geccoka #43484 Van egyaltalan olyan, akinek elindult?
Mit ir ki hibauzenetnek? Vagy semmit nem ir ki?
Ha en eltavolitom a glu32.dll-t, akkor arra panaszkodik, ha visszateszem megy rendesen :S
3 gepen neztem, azokon ment, mondjuk minden fentvolt, ami ennek a forditasahoz is kell, szal..
De most van egy 3. gep is ahol nem megy, rajta vagyok :D -
Geccoka #43483 Nem tudom mi lehet vele, majd probalok utana jarni, valami gebasz lehet a GLUT-tal, ami az ablakozo rendszert kezeli :S -
bencsab #43482 Ja, 2 éve még ezen a gépen maxoztam (csak más grefkártyával), aztán a sok Core2Quad mellett már nem igen tud labdába rúgni, csak az áramot fogyasztja. Aztán megcsináltam passzív netezős gépnek, de helyem meg nincs már, úgyhogy kénytelen vagyok megválni tőle, mert már fél éve csak állt szegény a sarokban. -
Minimális ventimennyiség powa -
bencsab #43480 Srácok, ha esetleg érdekel valakit:
http://prohardver.hu/apro/amd_athlon_x2_4400_komplet_gep_elado/friss.html
korrekt eladótól :D -
nenad #43479 nekem sem indult el sehogy sem. -
Geccoka #43478 Elvileg az a dll amit a zipben melle tettem. Ha minden igaz, akkor ha kicsomagolod jo ott mellette is, de ha megse, akkor tedd be a windows/system konyvtarba (nem a system32-be). -
Kell hozzá vmi plussz cucc hogy elinduljon a progi? -
zenoka #43476 ha lesz egy kis idom megnezem:D
Gspotray?:)
mikor tartod a keresztelot?:) -
Nagyon komoly! :D De mi az, hogy grafika házi feladat? Lehetne mondjuk GRay. :P Vlado is így kezdte. :D -
Geccoka #43474 Nahat, hat hol a kep??
-
Geccoka #43473 Eljott a hatarido, le kellett adni a raytracer hazit, kicsit szerintem tulteljsetitettem a feladatot, de nembaj :D
Ime:
A progit letolthetitek innen, ha meg akarjatok nezni:
Innen-e
Mig renderel, ne kattintsatok mashova, mert azt nem szereti, updateolni akarja akkor az ablakot, ha megint aktiv lesz... Ilyen a keretprogram, amit adtak es nem lehet atirni. -
zenoka #43472 elhall a topic bekoptek a legyek:) -
HEHE a bannerban a légy mi célt szolgál? 
-
nenad #43470 max/sky/reggeltől-estig. -
Veno #43469 Sziasztok!
3D studioban kellene valamiféle animációt csinálnom amiben van vmilyen természeti hatás.Tudna valaki ebben segíteni vagy tippet adni? -
bencsab #43468 én a glow-ra írtam az utómunkát, az animálást én is maxban csinálnám. -
nenad #43467 az addig oké, csak ugyanugy animálni kell a spline/cső mentént, amihez megint rajzolni stb kell, animálni a maszkolást , itt kb 5perc elkésziteni és annyi. De ötletnek nem rossz, lehet hogy kiprobálom, márcsak a flashes transparent poutput miatt is.
-
bencsab #43466 szerintem ezt utómunkában sokkal hatásosabban lehet elkészíteni, mint renderelve. csinálj egy material id pass-t, és utána irány az aftereffects -
nenad #43465 avi -
nenad #43464 vedd kisebbre, úgy hihetőbb. -
nenad #43463 +ky+throughout plugin a linkről, anélkül a glow nem látszik transzparens objektumok mögött..
a légy kurva jó, el akartam seperni többször is... gghihihi -
rohad a banner vagy mi?
-
nenad #43461 blizzard+udeflector(a cső a deflector objekt)+glow megint egy jó megoldás. -
nenad #43460 hamarosa nekem is lesz egy ilyen munkám, ahhoz kell,
egyébként material/opacity/gradiet ramp -animal megoldottam. -
Köszi! -
Svan #43458 fle go: a műanyag palack-nak a refraction-je csak kicsivel több mint 1.
A jelenlegi 1,5 -ös IOR miatt elég furán néz ki.