63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Application has run out of memory... out of memory, out of memory... zzz... egy retkes kétmillió polygonos fához miért nem elég 4GB mem?!
  • Aldaryn
    Sőt, tizenakárhányas pálya után szerintem ninc is oylan, amit ne reflexre kellene megoldani. :)
  • Aldaryn
    Ah, ez de frankó. Kár, hogy mivel szimuláció közben is lehet törölni objektumot, gyakorlatilag ügyeségi reflex játék válik belőle. Attól még frankó. :)
  • nenad
    6 os os pálya már szopos
  • nenad
    cooolest gamma ever!
  • zsolesz92
    ezen toltam a múltkor :)
    elég nehéz nekem
  • bencsab
    ezt nézzétek:
    http://magic.pen.fizzlebot.com/
  • fle go
    Neeem nem anim nem lesz, ha meg lenne ujra kellene modelleznem a figurát annyi a poly
  • zenoka
    akkor dobj ra egy kannat:)))
    es csak allokeplesz? mert ha anim akkor szivas lesz pssel szenvedni minden egy es kockan:)
  • fle go
    nem dof...szerintem a fej anyagától módosult a szem élessége, amúgy igazad van. A szája meg PS :D azt nem tudtam a kiteritett UVW mappon ugy megcsinálni, hogy ilyen szép íve legyen
    Logója meg van a kiccsávónak de azt nem rakhatom fel:))
  • zenoka
    f@sza! es mitol mosodott el a szeme?:)
    ha dof miatt es nem render setup miatt akkor alap hogy egy teremtmeny abrazolo kepnel a szemen van a fokusz tav tehat az a legelesebb kepi resz:)
    kenne valami logo a polora szerintem:D
  • fle go
    Egy kis gyurás utáni update:
  • bencsab
    Nálam sem ment sehogyan.
  • Geccoka
    Van egyaltalan olyan, akinek elindult?
    Mit ir ki hibauzenetnek? Vagy semmit nem ir ki?
    Ha en eltavolitom a glu32.dll-t, akkor arra panaszkodik, ha visszateszem megy rendesen :S
    3 gepen neztem, azokon ment, mondjuk minden fentvolt, ami ennek a forditasahoz is kell, szal..
    De most van egy 3. gep is ahol nem megy, rajta vagyok :D
  • Geccoka
    Nem tudom mi lehet vele, majd probalok utana jarni, valami gebasz lehet a GLUT-tal, ami az ablakozo rendszert kezeli :S
  • bencsab
    Ja, 2 éve még ezen a gépen maxoztam (csak más grefkártyával), aztán a sok Core2Quad mellett már nem igen tud labdába rúgni, csak az áramot fogyasztja. Aztán megcsináltam passzív netezős gépnek, de helyem meg nincs már, úgyhogy kénytelen vagyok megválni tőle, mert már fél éve csak állt szegény a sarokban.
  • Aldaryn
    Minimális ventimennyiség powa
  • bencsab
    Srácok, ha esetleg érdekel valakit:
    http://prohardver.hu/apro/amd_athlon_x2_4400_komplet_gep_elado/friss.html
    korrekt eladótól :D
  • nenad
    nekem sem indult el sehogy sem.
  • Geccoka
    Elvileg az a dll amit a zipben melle tettem. Ha minden igaz, akkor ha kicsomagolod jo ott mellette is, de ha megse, akkor tedd be a windows/system konyvtarba (nem a system32-be).
  • ThomasGins
    Kell hozzá vmi plussz cucc hogy elinduljon a progi?
  • zenoka
    ha lesz egy kis idom megnezem:D
    Gspotray?:)
    mikor tartod a keresztelot?:)
  • Aldaryn
    Nagyon komoly! :D De mi az, hogy grafika házi feladat? Lehetne mondjuk GRay. :P Vlado is így kezdte. :D
  • Geccoka
    Nahat, hat hol a kep??
  • Geccoka
    Eljott a hatarido, le kellett adni a raytracer hazit, kicsit szerintem tulteljsetitettem a feladatot, de nembaj :D
    Ime:

A progit letolthetitek innen, ha meg akarjatok nezni:
    Innen-e

Mig renderel, ne kattintsatok mashova, mert azt nem szereti, updateolni akarja akkor az ablakot, ha megint aktiv lesz... Ilyen a keretprogram, amit adtak es nem lehet atirni.
  • zenoka
    elhall a topic bekoptek a legyek:)
  • fle go
    HEHE a bannerban a légy mi célt szolgál?
  • nenad
    max/sky/reggeltől-estig.
  • Veno
    Sziasztok!
    3D studioban kellene valamiféle animációt csinálnom amiben van vmilyen természeti hatás.Tudna valaki ebben segíteni vagy tippet adni?
  • bencsab
    én a glow-ra írtam az utómunkát, az animálást én is maxban csinálnám.
  • nenad
    az addig oké, csak ugyanugy animálni kell a spline/cső mentént, amihez megint rajzolni stb kell, animálni a maszkolást , itt kb 5perc elkésziteni és annyi. De ötletnek nem rossz, lehet hogy kiprobálom, márcsak a flashes transparent poutput miatt is.
  • bencsab
    szerintem ezt utómunkában sokkal hatásosabban lehet elkészíteni, mint renderelve. csinálj egy material id pass-t, és utána irány az aftereffects
  • nenad
    avi
  • nenad
    vedd kisebbre, úgy hihetőbb.
  • nenad
    +ky+throughout plugin a linkről, anélkül a glow nem látszik transzparens objektumok mögött..

a légy kurva jó, el akartam seperni többször is... gghihihi
  • Met
    rohad a banner vagy mi?
  • nenad
    blizzard+udeflector(a cső a deflector objekt)+glow megint egy jó megoldás.
  • nenad
    hamarosa nekem is lesz egy ilyen munkám, ahhoz kell,
    egyébként material/opacity/gradiet ramp -animal megoldottam.
  • youth #43459
    Köszi!
  • Svan
    fle go: a műanyag palack-nak a refraction-je csak kicsivel több mint 1.
    A jelenlegi 1,5 -ös IOR miatt elég furán néz ki.