63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #43537 Neked is:) -
nenad #43536 kellemes hétvégét!
-
nenad #43535 én max2009 ről beszélek.
-
nenad #43534 a self illum rolloutnál, alul, van kapcsoló,
illuminates the scene when using final gather.
a masik amit még érdemes csinálni, egy kis glare mapet adni
neki a renderer/camera/output-ál, és akkor szép lesz.
egyébként jelzés értékre használnám csak mert foltos cucc tőle, esetleg a final gathernél a minták elmosásával lehetne még szépíteni rajta. -
nenad #43533 melyik max? -
GixEr #43532 ezt talaltam, de nem mukodik :D
link -
GixEr #43531 hmmm, na ezt vesezzuk ki.
Rateszek egy Arch. anyagot es utana?
Ott van egy opcio, hogy GI/FG multiplier, de tovabbra is semmi. -
nenad #43530 be kell kapcsolni egy opciót, hogy self illumot, mr lássa, csak arch&design-al megy ha jól tudom. -
GixEr #43529 Tudom, sugo, DE:
Mental Ray/ Max9 - Az istennek nem akar vilagitani FG-vel a neoncsovem, ilyenkor mi van? Hiaba nyomom fel a Self Ill. erteket barmeddig. MR Glow sem segit, sot az effect sem (mivel MR nem szeresse) Meg a vegen PS lesz belole.... -
4D #43528 Amúgy most meg már valóban óver. -
4D #43527 Nem egyről beszélünk. -
zenoka #43526 p0rn letoltesre fel:) -
kell várni
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 26 minutes) -
4D #43524 Mondom hogy nem:
The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!
Ez van zölddel, és no barom macskák, meg kód.
Én is meglepődtem, úgyhogy hurry.
-
nenad #43523 várni se kell? -
4D #43522 Hehe. Ez jó.
Namert reggel óta, még most is Happy Hours van náluk.
No kód, no macska, just download. -
Minden esetre jót nevettem, amikor meglátam a kutyusos cicác captchát. :) -
nenad #43520 vazze, nekem nem tünt fel, hogy macska vagy kutya az. -
Olyan egyszerű ,hogy már van okosság hozzá :)))))[URL=http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1183621202]#4008 [/URL] -
Macskásakat kell kikeresni, a többin kutyus van. Kutyus meg macska eléggé hasonló, ezeket szerintem embernek nehezebb megfejtenie, mint gépnek. Mivel a macska és kutya motívum ugyan az mindig, ezért egy algoritmus könnyen visszafejtheti, a fennmaradó betűket elemezni pofonegyszerű, a macsek/kutyus differencia pedig a visszafejtésnél kiderül. -
Nem úgy van, hogy vannak más állatok is és csak a macskás betűt kell beírni ?
Én egyszer töltöttem le mióta ez van, de ott egy betűn kutya volt, az nem kellett .... -
nenad #43516 SIKERÜLT, de isten adja, hogy bármi mást le kelljen onnan szednem. -
nenad #43515 srácok, rapidshare-ről hogyan lehet letölteni?
a macskát egyszerűen lehetetlen kinézni, hogy a betű alatt vagy felett van, tud segíteni ebben valaki.
tudom nagyon hülyén hangzik, de nem megy.. -
Hehe. :D Vagy csak jól éri magát. Részvétem. -
zenoka #43513 utalom ezt a szart kijelolok szaros 2000 polygont nyomok egy kurva exxtrude-ot es 5 percig gondolkodik...basszus ennyi ido alatt mas gyereket csinal... -
Ilyen könnyen nem jutsz piachoz!
-
12-es pályáig sikerült. Ott már négyzet volt, durva mer nem gurul. :)
Jó a fizika benne! -
Deportáljuk Józsit!!! :) -
zenoka #43509 kikepezlek dzsungelharcra utana mehetsz:P...
de tenyleg itthon csak belefogsz fasulni elobb utobb... -
A kutya. :) Kellene, jah,... az a baj, hogy nyápic legény vagyok hozzá. -
zenoka #43507 komolyan miert nem csinalod azt mint az aeko studiosok kimentek kulfoldre archvizezni, ha se kutyad se macskad (feleseg,gyerek) mi tart vissza..tudasod megvan.. -
Annyit csak kellene, de közel. Nenad, ha negyed ennyi munkával keresnék ugyanennyit, akkor negyed ennyit dolgoznék. :( Hülyén bízva abban, hogy valaha is változik majd Magyarországon bármi is. -
GixEr #43505 1.0.8 a most hasznalatban levo beta (ugyanolyan stabil)
Max GUI -
GixEr #43504 Kivalo a max integracioja. Erdemes kiprobalni. -
zenoka #43503 felgozzel semmit sem lehet csinalni..:) -
bencsab #43502 A teljes idő szerintem kb. 16 óra/nap, a félgőz meg a 8óra/nap. :D -
nenad #43501 komám, neked pihenni kell, amikor ennyire nyomod már a cuccot, akkor pihenni kell. Pihenten sokkal jobban megy minden.
Teljes időben melózól?
-
Itt a keretprogramal vannak súlyos gondok. Nem hiszem el, hogy egy fél kerületnyi kütyü, emberek, fák bokrok, házak, mindez tényleg hatalmas mennyiségben megmozdul, még szerkeszthető, menedzselhető, egy darab kétmillió faceből álló fa pedig nem, holott "anyagmennyiségre" a tizede az előb említettnek. -
nenad #43499 indigo 1.0 stabil (ingyenes mlt renderer)
link -
Miért nem lehet linuxra átirni a cuccot,és él mindenki boldogan...