63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Veno #43665 Nem síkot kellene használnom hanem valamilyen lekerekített talajt aminek nincsennek élei? -
Veno #43664 A dinamics segédet használva a solve gombra kattintva mindig ez a kép jön elő, mit jelent ez és hogyan tudom elkerülni? [IMG] [/IMG]
-
és ez pdf-ben miért nem tud elterjedni...:) -
bencsab #43662 nekem van. kb 7k poly. -
Vagy ha angolul nem menne, akkor a 3Ds max biblia egy magyar fordított példányát. Gyakorlatilag max help újra leírva. -
akkor nem kell sövényvágó:) -
zenoka #43659 irtam privit;) -
Ha nem kapsz ilyet,és ha nem közeli a kép akko spacewarps bomb megoldás esetleg jó lehet,2db kúppal. -
Kezdésnek ajánlom a help könyvtárat,részletesebb leirást nem nagyon lelsz hozzá... -
Megvan! Na most már kezdődhet a modellezés!
-
nenad #43655 kúp alakú tuja fa modellre lenne szükségem, nincsen valakinek ilyen
(nem displaszes) -
Hello nemtudom volt e mar de erdemes megnezni -
zenoka #43653 reactor az altalad keresett kifejezes aminek utana kell nezni:) -
Veno #43652 Valaki el tudná magyarázni, hogyan tudok egy dombról legurítani egy golyót ami nekiütközve egy másiknak azzal kölcsönhatásba lép? pl robban
nenad és thomasgins köszi az eddigi helpeteket! -
Megoldva. Nem ért a szép szóból, akkor nem ért a szép szóból. -
zenoka #43650 Szerintem ban-t neki irany visssza az iskola... -
A bannerben olvasható szövegek számodra is túl kisbetűs feliatnak minősülnek? Melyik részt nem tudtad elolvasni? Vagy esetleg nem jelenít meg flasht a böngésződ, és ezért nem látsz ott semmit? Mindkét esetben nem feltétlenül te vagy a hibás, úgyhogy segítek, na várj csak, az van odaírva, hogy:
"Kérdésed van? Körülnéztél már?" (Ahol a körülnéztél szó astagon lett szedve, mintegy kiemelendő, hogy mit kellene legelőször tenni, ha kérdés merül fel benned) majd folytatódik: "Ne feledd, barátod a súgó ás a google!" (Ahol a barátod, a Súgó és a Google vastagon szedett szövegek)
Majd pedig ezek alatt olvasható a következő mondat:
"Még mindig nem warez topic!" s ebben a "nem warez" került vastagon kiemelésre. Ugyan ez a sor kisebb betűmérettel szedett, mint a banner legfontosabb monanivalója, azonban *nem véletlenül* került oda. -
Ok! Megpróbámom és írok ha megvan!(vagy nincs) -
valoszinüleg benne lesz... -
először is fejezd be ezeket a tripla-hozzászólás-kombókat (amikkel önmagában nem lenne baj, ha értelmesen hozzá tudnál szólni a témához mindegyikkel), tanuld meg használni a torrentet (google a barátod) és akkor el lehet kezdeni a dolgokat. 6 éves max változatot próbálsz meg használni egyébként, és a warez nem egy ennyire kedvelt téma itt, hogy egymás után 6 hsz erről szóljon. de ha ilyen szinten állsz, nem biztos, hogy neked találták ki ezt a programot. -
Szedj le egy ujabb maxot,amugy gondolom vmi megvásárlási probléma lehet.:) -
ja és ez a negyedik része -
Köszike, de amit így gyártok, azt nem tudom ráhúzni a cumóimra... :( -
Az a baj h a legtöbb képem félkész:( -
mostanában nagyon rámentél erre a boros témára :c))))
Összerakhatnál már belőlük egy kiállítást :d
vagy legalább egy galériát :d -
putyi #43632 de az ég kék színű, ez pedig alul narancssárga :-). -
nfr1
nfr2 -
nenad #43630 glow
/output map -
Halli!
Lehet, hogy hülye a kérdés, (talán ezért nem is találtam rá választ egy tutorban sem,) de a problemám a következő:
self-illuminationnal ellátott cuccot szeretnék még fényesebbé tenni. Van erre valami effekt vagy trükk?
Bármi infót előre is köszi! -
Fisch #43628 mennyi ideje is mondom ezt :D -
Ech,ez mennyire igaz... -
Szép színek! -
nenad #43625 ez jobb lett ebből a szempontból
-
nenad #43624 erről mondjuk csomo árnyék hiányzik, kicsit túllőttem fogot. -
Ha leadnánk egy ilyen látványtervert, a megrendelőink 99,9%-a sírógörcsöt kapna, vagy csak értetlenül pislogna ki a fejéből, nem értvén, hogy miért gondoltuk azt, hogy az ő épületét alul világosbarnára, középen krémre, tetején pedig kicsit kékesre festik majd.
Tipikus párbeszéd:
"- Mi az a furcsa zöld folt a fémen?"
"- A mellette látható növények tükröződése."
"- Jaj... olyan zavaró"
Az olyan jelenségek, mint fog, tükröződés, fénytörés, árnyék(!!) csak összezavarják az embereket. -
Szelektív hallás! ^_^ -
nenad #43621 na mit találtál ki megint?
:-) -
Nyomhatnánk vmi hétvégi speedet:)
(nem szintetikust:) -
F*sza lett! -
nenad #43618