63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    http://www.lastjedioutpost.ru/Plug-ins.htm
    itt nézzél szét ha kell még a anyag szim, a csőben.
  • nenad
    mi a manó ez? :D
    kár hogy az alján nem jó a disp.
  • ThomasGins
    NFR
  • ThomasGins
    probáld ki poly módban a paintet,hátha azzal is sikerül a ruha ráncfelvarrás:)
  • fle go
    nenad: köszi! a ruha anyagán még gyúrok majd, nekem se tetszik igazán.
    Aldaryn: hááááááát igen benne van a pakliban, a "mosolyán" okvetlen az elég ügyetlenül sikerült:(
    zenoka: jaja, már többen javasoltátok, vavítom.
  • nenad
    blender
  • horrock
    köszi szépen
    linux-szal most vmiért gond van, suse 9.1-es van dobozos, de vmiért nem érzékeli se a dvd-t, se a CD-t. a telepítő, és állandóan kézivezérlésre kapcsol.
    Köszi a gyors segítséget, bocsi az offért.
  • nenad
    bleder, linuxon, 64bit. hasit.
  • horrock
    Hello!
    Most kaptam új gépet, és szeretnék elkezdeni 3d-s tervezéssel.
    Tanácsot szeretnék kérni, hogy mivel érdemes kezdeni, esetleg van vmi ingyenes progi, amival lehet, mert csak később vennék, amikor már benne vagoyk vmennyire, és kipróbáltam többet, és tudom, melyik tetszik.
    Szal ennyi lenne, bocsi hogy ide írok.
    Köszi előre a segítséget!
    Horrock
  • zenoka
    franko lesz vilagitason egy kicsit gyurj vagy kuldj a sracnak egy kis AO-t mert igy nem latszanak elegge a huplik sem a fejen sem pediglen a ruhan;)
  • Aldaryn
    Ezt egy marketinges visszadobja, mert nem elég happy, mert nem elég shiny, mert nem elég pozitív, mert nem eléggé glitter.

Muhahahaaaaaa... útban az őrület felé.
  • Vorpal
    egyre olcsóbb a termék
  • nenad
    fasza lett,
    az anyagon még lehet dolgozék egy kicsit,
    a karakternek túlontúl matt az anyaga sztem
    de nagyon szép lett.
  • fle go
    egyenlöre ez a vegkifejlet:

• fle go
    Mindenkinek köszi az ötleteket tippeket, lesz mit mazsoláznom:)
  • GixEr
    pld.: Max Zbrush workflow
  • nenad
    a györődéseket sztem megcsinálhatod, wave/noise stb modosítóval. ha esetleg ujra modellezed a faszit.
  • fle go
    Köszi skacok!
    A displace mapos dolgot még megpróbálom, mert valahogy tényleg optimalizálni kéne a poly számot.
  • GixEr
    de inkabb hozd vissza a lvl1 -es modellt es keszits a magasabbrol egy displace mapot.
  • ThomasGins
    F*sza!
    Próbálj ki egy optimize modifyt hátha polybarátibb lesz...
  • zenoka
    nagyon franko!
  • nenad
    cooool!
  • fle go
    Mielött még teljesen kihalna a topic:))))
    A projectem következö eleme egyenlöre csak szürkében
    Az rögtön felfog tünni mindenkinek, hogy a fej és a póló elég sko polyból áll, ennek az az oka, hogy a gyürödéseket nem tudtam szépen megcsinálni maxban ezért beimportáltam Zbrushba majd vissza. Igy jócskán megemelkedett a poly szám
  • ThomasGins
    :P
  • fle go
    tudtam, hogy kapok a pofámra
  • ThomasGins
    le lehet tölteni autodeskről,megéri
  • fle go
    gondolom de olyan maxom van aminek nincs helpje
  • Effendi
    alapbeállítás esetén, illetve a magyar bill. kiosztás esetén a kötőjellel és a hosszú "ó" val nagyithatod, kicsinyítheted az x,y,z irányt jelző nyilakat. Ha nem látod, akkor viszont kikapcsolhattad az "x" gomb megnyomásával. ugyanazzal vissza is tudod kapcsolni.
  • zenoka
    jah khmm:D sugoba leirja:):):):)
  • fle go
    ez aaaz köszönöm! Már téptem a hajam:)
  • tilbury
    thx
  • nenad
    wowwwww!
  • ThomasGins
    -,ó
  • tilbury
    Hi all!
    A koordináta jelölő nyilak (x,y,z) méretét lehet vhogy változtatni? Mert én nyílván vmit elcsesztem, minnél jobban közelítek 1 objektumra annél kisebb lesz a nyil
  • zenoka
    kanaaaaaaa:D
    jofele tetszetos:)
    off:
    kolleganom kisgyerekenek ma irtam 6-7 Elmo dvd es mondtak hogy kerhetek cserebe valamilyen rajzot..kivancsi vagyok milyen kannat fog rajzolni egy 3 eves:) (mar most elkell inditani a kannafetish utjan)
  • ThomasGins
    Csak mert rég volt kanna:P
  • zenoka
    lof properties paneljen van egy olyan resz hogy scale egy track editor szeru ize jon be ott tudsz jatszani az atmero kicsinyitesssel nagyitassal:D
  • fle go
    Hali!

Az megoldható, hogy spline-böl meg egy circle-böl csinálok egy csö formát lofttal és az egyik vége csúcsformában végzódjön? Hogy amolyan kúp formája legyen.
  • Aldaryn
    "nem valami éles a képe" :( Hát, ez... szóval érted. Ez caon szempontból gáz. Részvétem.
  • youth #43418
    A fűre gondolsz? Hát lehet csak nincs rajta elég kontraszt, a lencsével nem ez a baj, hanem bármilyen rekeszértéken ugyanolyan a CA és erős fényben mindig jelentkezik, szóval azt javítgathatom utólag a másik meg hogy nem valami éles a képe. De nagyon más variáció nincs...