63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #43457 http://www.lastjedioutpost.ru/Plug-ins.htm
itt nézzél szét ha kell még a anyag szim, a csőben. -
nenad #43456 mi a manó ez? :D
kár hogy az alján nem jó a disp.
-
NFR -
probáld ki poly módban a paintet,hátha azzal is sikerül a ruha ráncfelvarrás:) -
nenad: köszi! a ruha anyagán még gyúrok majd, nekem se tetszik igazán.
Aldaryn: hááááááát igen benne van a pakliban, a "mosolyán" okvetlen az elég ügyetlenül sikerült:(
zenoka: jaja, már többen javasoltátok, vavítom. -
nenad #43452 blender -
horrock #43451 köszi szépen
linux-szal most vmiért gond van, suse 9.1-es van dobozos, de vmiért nem érzékeli se a dvd-t, se a CD-t. a telepítő, és állandóan kézivezérlésre kapcsol.
Köszi a gyors segítséget, bocsi az offért. -
nenad #43450 bleder, linuxon, 64bit. hasit.
-
horrock #43449 Hello!
Most kaptam új gépet, és szeretnék elkezdeni 3d-s tervezéssel.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy mivel érdemes kezdeni, esetleg van vmi ingyenes progi, amival lehet, mert csak később vennék, amikor már benne vagoyk vmennyire, és kipróbáltam többet, és tudom, melyik tetszik.
Szal ennyi lenne, bocsi hogy ide írok.
Köszi előre a segítséget!
Horrock -
zenoka #43448 franko lesz vilagitason egy kicsit gyurj vagy kuldj a sracnak egy kis AO-t mert igy nem latszanak elegge a huplik sem a fejen sem pediglen a ruhan;) -
Ezt egy marketinges visszadobja, mert nem elég happy, mert nem elég shiny, mert nem elég pozitív, mert nem eléggé glitter.
Muhahahaaaaaa... útban az őrület felé. -
egyre olcsóbb a termék -
nenad #43445 fasza lett,
az anyagon még lehet dolgozék egy kicsit,
a karakternek túlontúl matt az anyaga sztem
de nagyon szép lett. -
egyenlöre ez a vegkifejlet:
-
Mindenkinek köszi az ötleteket tippeket, lesz mit mazsoláznom:) -
GixEr #43442 pld.: Max Zbrush workflow -
nenad #43441 a györődéseket sztem megcsinálhatod, wave/noise stb modosítóval. ha esetleg ujra modellezed a faszit. -
Köszi skacok!
A displace mapos dolgot még megpróbálom, mert valahogy tényleg optimalizálni kéne a poly számot. -
GixEr #43439 de inkabb hozd vissza a lvl1 -es modellt es keszits a magasabbrol egy displace mapot. -
F*sza!
Próbálj ki egy optimize modifyt hátha polybarátibb lesz... -
zenoka #43437 nagyon franko! -
nenad #43436 cooool! -
Mielött még teljesen kihalna a topic:))))
A projectem következö eleme egyenlöre csak szürkében
Az rögtön felfog tünni mindenkinek, hogy a fej és a póló elég sko polyból áll, ennek az az oka, hogy a gyürödéseket nem tudtam szépen megcsinálni maxban ezért beimportáltam Zbrushba majd vissza. Igy jócskán megemelkedett a poly szám
-
:P -
tudtam, hogy kapok a pofámra
-
le lehet tölteni autodeskről,megéri -
gondolom de olyan maxom van aminek nincs helpje
-
alapbeállítás esetén, illetve a magyar bill. kiosztás esetén a kötőjellel és a hosszú "ó" val nagyithatod, kicsinyítheted az x,y,z irányt jelző nyilakat. Ha nem látod, akkor viszont kikapcsolhattad az "x" gomb megnyomásával. ugyanazzal vissza is tudod kapcsolni. -
zenoka #43429 jah khmm:D sugoba leirja:):):):) -
ez aaaz köszönöm! Már téptem a hajam:) -
tilbury #43427 thx
-
nenad #43426 wowwwww! -
-,ó -
tilbury #43424 Hi all!
A koordináta jelölő nyilak (x,y,z) méretét lehet vhogy változtatni? Mert én nyílván vmit elcsesztem, minnél jobban közelítek 1 objektumra annél kisebb lesz a nyil
-
zenoka #43423 kanaaaaaaa:D
jofele tetszetos:)
off:
kolleganom kisgyerekenek ma irtam 6-7 Elmo dvd es mondtak hogy kerhetek cserebe valamilyen rajzot..kivancsi vagyok milyen kannat fog rajzolni egy 3 eves:) (mar most elkell inditani a kannafetish utjan) -
Csak mert rég volt kanna:P
-
zenoka #43421 lof properties paneljen van egy olyan resz hogy scale egy track editor szeru ize jon be ott tudsz jatszani az atmero kicsinyitesssel nagyitassal:D
-
Hali!
Az megoldható, hogy spline-böl meg egy circle-böl csinálok egy csö formát lofttal és az egyik vége csúcsformában végzódjön? Hogy amolyan kúp formája legyen. -
"nem valami éles a képe" :( Hát, ez... szóval érted. Ez caon szempontból gáz. Részvétem. -
A fűre gondolsz? Hát lehet csak nincs rajta elég kontraszt, a lencsével nem ez a baj, hanem bármilyen rekeszértéken ugyanolyan a CA és erős fényben mindig jelentkezik, szóval azt javítgathatom utólag a másik meg hogy nem valami éles a képe. De nagyon más variáció nincs...