63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #43377 komolyan mondom fogalmam sincs -
nenad #43376 pont ez ami nem mukodik nekem, nem jelennek meg a postok kategoriak stb
-
Hmm, olyan, mintha érkezett volna ide pár hozzászólás, én is írtam, és egyszercsak eltűntek. -
zenoka #43374 http://chaosgroup.com/forums/vbulletin/
ez mukodik csak login jelszo:) -
nenad #43373 a chaosforummal kapcsolatban:
nekem mindig valami gány jelenik meg, hol vannak a topikok stb?
-
nenad #43372 akkor ott valami probléma van, vagy diver vagy directx net framework vagy hasonló -
A material edittor a halál. Már teljesen rászoktam, hogy M megnyomása előtt Ctrl+S. Teljesen friss 64 bites környezetben is ugyanúgy. De ezt leszámítva nem fagy többször, mint a 8-as. -
Az oldalukon le van irva mi a kulombseg amugy a PE personal edition az otthoni felhasznalok szamara van olyan van nekem is nagyon jo dolog 3D-s progikhoz meg vagyok vele elegedve :) -
bencsab #43369 Én a 2008-at nyúzom egy ideje, de semmivel sem fagy többször, mint a 8-as. -
nenad #43368 csak infoknént. a friss új windowsra telepített max, elég stabilnak látszik az agyonzsúfolt windowson a max is gyakran kifagy, sztem szoftverkörnyezet lehet a gond. Föleg az új max. Ott több kijelölt objektumra egy modósítót szeretnék tenni de a panelra kattintva, kész..
kifagy, a 64 biten meg simán megy, és ha belegondolok, ott max a math libraryk meg ilyenek lehetnek különbözőek, tehát csak simán át van fordítva sztem. Lehet hogy tüzfal, vagy virusirtó. A másikon nincsen ilyen. -
Az, hogy bizonyos koncepciókban a MAX szerintem fényévekkel user barátabb, mint XSI, Maya, LW és társaik. Bizonyos dolgokban meg olyan szinten alulmarad, hogy nevetséges. :|
XSI alatt sahding network, vagy inkább "objektum network" valami eszement komoly erő. Nagyon bírom :)
MAXról jut eszembe... A jó k*rva anyját. Így tömören. :( 22:31 épp. 21:10 óta küzdök egyetlen darab mesh-el. Amikor megépítettem, kifagyott, elveszett, megcsinálni volt 15 perc. Én meg hülye, ahelyett, hogy újraépítettem volna, inkább megpróbáltam kiszedni korrupt recover fileokból. Rémálom. -
vaczak #43366 (OFF: no és mi a véleményed az xsi-ről?) -
Hali !
A Space Navigatos PE és SE között mi a különbség? -
Jó lett!
Ha már vassg és flakon,érdemes meglesni,bár maya...
http://www.vassg.hu/asvanyviz.htm -
zenoka #43363 ezt tudtam;)
fle go: tok jo lesz ez torzulas tenyleg attol van ha targyat "fotozol" akkor erdemes altalaban messzebrol es teleobjektivvel:)
egyetlen egy kis oszrevetel: nagyon elall a papir a flakontol;) -
4D #43362 Kanna fetisisztáknak:
Az eredeti teáskanna ma a kaliforninai Mountain View városban, a Számítógéptörténeti Múzeumban található X00398.1984 katalógus szám alatt, "Teapot used for Computer Graphics rendering" felirattal.
Forrás -
Egyenlöre csak NFR de pl: ezek is a "nagy projectben lesznek" :)
Kicsit érdekes, valószinü a torzulás attól van, hogy túl közel a kamera, de csak mikor kirenderelte vettem észre, na majd javítom...
-
már jó ideje nem volt ötletem ,meg kedvem se sajnos, semmi konkrét maxos dolgot csinálni. De minden nap követtem a fórumot. Aztán a napokban megszállt a maxozhatnék bele is kezdtem, pár dolog elkészítésében, lesz benne egy karakter is...na nem lesz egy hüde borzasztó nagy dolog, de nekem mindenképp és jól fognak jönni majd a tanácsok. -
zenoka #43359 nincs semmi amit mutogathatnek:S maxolas van csak nem public:S
-
magam részéről én betegeskedem szóval R.I.P de dolgozom hogy visszafordítsam .... :S -
nenad #43357 hihetetlen, hogy kihalt a max topic.. -
zenoka #43356 wow wow wow fantasztikus

-
nenad #43355
-
-
nenad #43353 hehe
-
nenad #43352 mielőtt kihalna a max topic...
checkerpot
-
bencsab #43351 Én is. Ez az egyedüli üdvözítő megoldás. Recover fájlt meg hagyni kell, és inkább egy 5-10 perccel korábbi autoback-ot visszaállítani. -
Én már jópár proginál ugy nyomom h 5-10 percenként ctrl+s, és fél-egy óránként minimum uj néven mentés.Géppuskakéztől függően.Meg file mérettől... -
azt észrevettétek, hogy a max addig nem ment biztonsági mentést, míg le nem mented egyszer a scene-t? 7-esben ez ilyen, 9-es meg 2008-nál még nem figyeltem. ez mekkora gáz?! még egy szar word is ment a beállított időközönként pedig néhány oldalt könnyebb újragépelni mint néhányórányi munkát újracsinálni...
a recovert meg hagyjuk. ha nem is mindig azonnal, de előbb utóbb visszaköszön belőle valami hiba. szóval szrt sem ér.
azért vannak alapvető hiányosságai annak ellenére, hogy mostmár lassan félévente fossák ki az új verziókat. na mindegy nem fikázok, csak nemegyszer szétszopatott engem is. még jó, hogy ingyenes! :D -
zenoka #43348 privi ment:D -
nenad #43347 Trialban az installer ugyanaz,
664mega felinstallálva, ha helpet leszeded -128 mega.
elviselhető, de mást nemigen lehet kiszedni belőle így első blikkre. -
64-esből nincs tiny?:) -
nenad #43345 érdekes, hogy a 64bit verziónál nincsen semmi bugzás, lehet, hogy azért mert ez a windows tiszta? gyak. semmi nem volt még telepítve rá. -
Vagyis nincs semmi plussz állítási lehetőség, ezzel gazdálkodjak ami van .... :DD -
nenad #43343 a kamera(virtuális) távolsága is beleszólhat valamelyest. -
nenad #43342 most megnézem a 64bites verziót, hátha az nem buggerol annyira. -
Nagy a pangás, megkockáztato kegy láma kérdést. :)))
Ha pl. elmozdítok egy vertexet akkor a mozdítás sebessége, finomsága az csak az egér beállításoktól függ vagy van valami okosság a MAX-ban is ?
Mert pl néha mikor elég távolról kell látnom a vertexet, hogy legyen mihez viszonyítani, akkor néha megbolondulok mire a "gyorsra" állított egeremmel belövöm ... Viszont közeliben meg így jó .... -
Privi ment. -
zenoka #43339 Off:
egesz veletlenul nincs valakinek a nyugati homlokzati metszetei..egy oraja googlizok (es vagy nagoyn komas vagyom vagy bena) de nem sok mindent talaltam :S -
zenoka #43338 kollegam teoriaja hogy a palinka es az eros paprikas kuraval minden gyogyithato:)