3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Alternatív megoldás by me: Annyi sört+unicumot, hogy ne érdekeljenek a csípések. Nekem ez szokott a legjobban bejönni horgászáskor, de persze ez a leg költségesebb megoldás is egyben.
Sziasztok!
Láma kezdõ kéri a profik segítségét 😄
3ds-bõl max-ba konvertált mesh-t, ha elforgatom, elcsúsznak egymástól az egyes elemek, vagy más szögben fordulnak, mint a többi. Ki lehet ezt valahogyan küszöbölni? Lehetséges esetleg az összes elem (vagy 200 db) egyesítése egyetlen egységes egésszé?
Elõre is köszi!
KnightRider
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
A kérdés elméleti, csak kiváncsi vagyok a válaszokra.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
De nem tom hol vettem már...Mindenesetre a Conrad csomagküldõnél szokott lenni, karórába építve is van asszem ...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Töltsük le az internetet!
nem tudtok olyan szunyogrisztot amit magammal cipelhetek akarhova, nem kell magamra kenni, es nem tuzveszelyes,(nem gyertya) valami elektromos kutyu, es jo ha birja jopar oraig.
Fényekkel
se az ablakkeret nem látszik se az üveg.
koszi😊)
Egyebkent az eleje hatarozottan tetszik, olyan rubber feelingje van, a vegen a landolo teapoton is dolgzonek meg.
Csinalgatom a honlapomat s keszult nyito anim hozza ami itt toltodik be, ThomasGins mester pakolta ossze flashe az animot, koszonet neki😊
johetnek a kritikak😊))
majd osszekepzeli az agy.
Σοφια
Olyan nincs,h valami nem sörnyitó, vagy kanna😊
\"So always look on the bright side of death\"
Most ezek jutottak eszembe, viszont jó hír, hogy Google még mindig a barátod, ahogy a banner is mondja.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Mi akar lenni az a sok fehér pötty?
Rögtön is lenne róla egy kérdésem. Hogy tudom azt elérni, hogy reális árnyáka legyen a víznek? Vegyük alapul, hogy Vray renderlõjével készül és egy Vray shader a víz. Ezek mellett milyen árnyákot és beállításokat használjak, valamint hogy adjak reális árnyékot a víznek?
És vrayCam-el szeretném renderelni a jelenetet,de annak is alapbol 40-es a fokuspontja ami nagyon közel hozza a falakat és csak nagyon kis részt látni a szobábol.
azért kérdezem, hogy ti hogyan szoktátok belöni a nézetet .