3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Jamba
scorpeeon
Az nekem is van telefonra, java alapú. Elméletileg ultrahangot ad ki amit mi nem hallunk ugyebár és a hang elijeszti a szúnyogokat. Biztos bennem van a hiba, de nem sok szúnyogot ijesztett el. A probléma ott kezdõdhet, hogy melyik telefon tud ultrahangot kiadni? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Raptor 2
POnt mintha magamat hallanám<#eplus2>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Van szunyog ûzõ progim 😄😄😄
plussz volt rola szo minap a discovery-n hogy ha sorozik az ember akkor olyan kiparolgasa lesz ami jobban vonza a szunyogokat..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
Vagy marad a fokhagyma !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Vagy kettõ flaska bort, ami vérré válik!
Alternatív megoldás by me: Annyi sört+unicumot, hogy ne érdekeljenek a csípések. Nekem ez szokott a legjobban bejönni horgászáskor, de persze ez a leg költségesebb megoldás is egyben.

Sziasztok!

Láma kezdõ kéri a profik segítségét 😄

3ds-bõl max-ba konvertált mesh-t, ha elforgatom, elcsúsznak egymástól az egyes elemek, vagy más szögben fordulnak, mint a többi. Ki lehet ezt valahogyan küszöbölni? Lehetséges esetleg az összes elem (vagy 200 db) egyesítése egyetlen egységes egésszé?

Elõre is köszi!

KnightRider

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

ThomasGins
vigyél egy flaska vért magaddal😊

\"So always look on the bright side of death\"

koszi

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
A sok alsókategóriás gép hamar szûk keresztmetszetté válik lerenderelhetõség tekintetében, onnantól eldõlt.

per aspera ad astra

Aldaryn
Egy rovarok szokásaiban járatos ember okos tanácsa volt, hogy a legjobb ellenszer a szúnyogok ellen, ha viszünk magunkkal valakit, akit nálunk jobban szeretnek. 😊

per aspera ad astra

Lazarus
Szerintetek melyik renderelne gyorsabban, egy felsõkategóriás gép 300e forintból, vagy egy rakás alsó-középkategóriás gép hálózatbakötve 300e forintból?

A kérdés elméleti, csak kiváncsi vagyok a válaszokra.
lac coo

ennek nincs magammal cipelos valtozota.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

lac coo
Vannak elemes kütyük is, nekem is van egy, valami hangot ad ki vagy mi ...
De nem tom hol vettem már...Mindenesetre a Conrad csomagküldõnél szokott lenni, karórába építve is van asszem ...

Neoprém búvárruha, méhész cucc? Szúnyogháló-sátor?
zsolesz92
sztem nem áramosra gondolt...

vagy raid vagy mortein elektromos szunyogriaszto...szinte barhol kaphatoak..220-ba este bedugod reggel kihuzod..mortein allitolag jobb..jo sokaig birja s lehet utantoltot is venni hozza😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

KILLER2
KÖszi, úgy néz ki, ez pont jó lesz.

Töltsük le az internetet!

ngcsnet
Edit mesh>Attach (Attach list)?

KILLER2
Nem hiszem el, hogy ilyet kérdezek, de hol tudok több objektumot egyesíteni? Konkrétan az van, hogy van egy testem, aminek csináltam is szépen egy biped csontvázat, de a test darabokban van, ráadásul nem picit érdekesen is és szeretném egyesíteni a darapjat egyetlen objektummá. Group nem jó.

/off
nem tudtok olyan szunyogrisztot amit magammal cipelhetek akarhova, nem kell magamra kenni, es nem tuzveszelyes,(nem gyertya) valami elektromos kutyu, es jo ha birja jopar oraig.

zsolesz92
lusta voltam feltenni délután, de itt a 'medence' kicsit hangulatosabban
Fényekkel

ThomasGins
Nfr😊

zsolesz92
Köszi, közben megtaláltam, probálgatással

vray light->options->invisible (switch on!)
zsolesz92
OLyan kérdésem lenne hogy amikor bevilágítasz egy szobába VrayLighttal, akkor az ablaküveget hogyan lehet ugy megcsinûálni hogy látszódjon? mert csak a fehér négyzet látszik ami az ablak helye.
se az ablakkeret nem látszik se az üveg.

zsolesz92
Üdv.
NFR:

KILLER2
Bocs, de nem tudtok olyan magyar nyelvû (végsõ soron angol is jó) tudorialt, amiben le van írva, hogy hogy lehet character studioban rendesen animálni? Mert nem rég találtam egyet a karakter animációról, de abban csak az derült ki, hogy lépést hogy lehet csinálni. Most konkrétan a karok és egyéb testrészek mozgatása éás bip fájlban való lementése érdekelne.

lehet (biztos) igazad van csak mar fostam hogy ha idoben tobb lenne akkor mar az tul sok igy..de valoszinuleg egyszercsak cserelve lesz..lehet kenne a teapotba nemi billeges mikor "talajt" fog😊
koszi😊)

a viz folyasanak az animjat a vegen easingel(lassulas) fokozatosra vennem,nem ilyen hirtelenre.
Egyebkent az eleje hatarozottan tetszik, olyan rubber feelingje van, a vegen a landolo teapoton is dolgzonek meg.

Hi!
Csinalgatom a honlapomat s keszult nyito anim hozza ami itt toltodik be, ThomasGins mester pakolta ossze flashe az animot, koszonet neki😊
johetnek a kritikak😊))

szord a cseppeket es csinalj olyan gyuruzos animtexturat, es azt szord szet a feluleten, nem kell hogy pontosan ott legyen ahva esik sztem.
majd osszekepzeli az agy.

Pitbull90
Így a víznél, ha sprayt akarok használni esõnek akkor, hogy lehet megcsinálni azt, hogy ahogy csöpög a vízre, ott meglátszódjon? remélem értitek mire célzok.

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Raptor 2
Ok, thx mindenkinek<#kacsint>

lac coo
Bár ez fizetõs, van néhány ingyenes rész is, azokat is nézd meg ...

ThomasGins
😊))
Olyan nincs,h valami nem sörnyitó, vagy kanna😊

Aldaryn
Próbálom valahogy kihozni belõle a kannát, próbálom...

per aspera ad astra

KILLER2
World3d linkjét elírtam, de a neve az jó, szóval azzal lehet próbálkozni.

KILLER2
Egyrészt a banner, amúgy meg pl ezek: mindentbele.hu, world3d.hu, 3d.sns.hu.
Most ezek jutottak eszembe, viszont jó hír, hogy Google még mindig a barátod, ahogy a banner is mondja.

Raptor 2
Hi all, én mostanában kezdtem a modellezést, lehet hogy a 3d max nem a legmegfelelõbb program egy ilyen kezdõ számára, de azért megkédezem, hol találok olyan tutorialt, ami a leg-alapabb dolgokra tanít meg... Pl. a kezelõfelület kiismerése, stb...???

KILLER2
<#smile>Ez teszik!

ThomasGins
kis nfr

KILLER2
Köszi, legközelebb majd úgy csinálom.

ThomasGins
akkor gondolom ott légüres tér akar lenni,ha üveg viz találkozást csinálsz mindig lógasd az üvegbe picit a folyadékot,és bumpot csak a tetejére😊

KILLER2
Nem tudom 😊 Egyenlõre még csak próbálkozok vizet gyártani. Csináltam egy kockát, tettem rá ripple-t, meg a víz shadert. Azok a shadertõl vannak. De majd próbálok szebbet is. Életemben másodszorra csináltam vizet, ebbõl az elsõt leírás alapján és a textúrát rá enm is csaináltam meg.

ThomasGins
mat editorban a affect shadows-t kapcsold be és kész😊
Mi akar lenni az a sok fehér pötty?

KILLER2
Mûveltem egy ilyet:

Rögtön is lenne róla egy kérdésem. Hogy tudom azt elérni, hogy reális árnyáka legyen a víznek? Vegyük alapul, hogy Vray renderlõjével készül és egy Vray shader a víz. Ezek mellett milyen árnyákot és beállításokat használjak, valamint hogy adjak reális árnyékot a víznek?

repvez
Azt gondoltam, csak néztem a beállitgatásokat és a viewport configba a FOV értéke nálam 60, de azt én kevestellem 90-nél meg már törzit.
És vrayCam-el szeretném renderelni a jelenetet,de annak is alapbol 40-es a fokuspontja ami nagyon közel hozza a falakat és csak nagyon kis részt látni a szobábol.
azért kérdezem, hogy ti hogyan szoktátok belöni a nézetet .