"Aki másnak felbontás...!"
-
hali megint mindenkinek
van egy kis-nagy gondom, régen is próbáltatok segíteni, de azóta sehogy se akar összejönni
készítem a filmem, de vray-ben generálnám, de sajnos a gi bekapcsolása után szinte sehol nincs fekete árnyékszeglet, ez pedig igencsak zavaró
sajnos nem használhatok több lámpát, a természetes fény egyetlen vraylight mondjuk 50x50 körüli, a magasban 45 fokos szögben oldalról hátulról, jól megaszontam
az elsődleges gi fény 1,0 a másodlagos kikapcsolva
ekkor sajnos a ficakok sötétek, mert nem vetül fény és az nem megy tovább
ha ez utóbbit 0,5-re rakom, kezd alakulni, de szürkül, franc eszi, aranyfalat vray
van ugye a környékében contrast beállítás
ok, felnyomom egy kicsinykét, de sajnos a vonalak a kotrasztság miatt kezd eltűnni
ha jobban megvilágítom az egészet, akkor beégnek a világosabb részek, kell ez nekem?
Ezt még tetézi, hogy a hangárban vannak alakok, akik kisétálnak és a fényen beszélgetnek. Bent ugye félhomályféle, ott van egy repülő, amiről azért fény verődik feléjük.
Raknék szívesen lámpát 1-2 db-ot, az még elmenne, de sajnos azok az új lámpák nem lehetnek nem árnyékvetősek, mert akkor mindent megvilágítanak egyszerre. Na, de nem is lehetnek árnyékvetősek, mert akkor a főfény miatt újabb 2 árnyék lenne, az meg ciki.
Ha tudnátok segíteni, akkor azt megköszönném, ha kell füvet nyírok, biciklit szerelek, csak legyen mersze valakinek ráülni.
ha másnak gondja van szóljatok, talán karakteranimban kicsit otthon vagyok, de állandóan hozzátanulok
előre is köszi a segítséget