63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #43417 hol lehet letölteni?
:D -
Kicsit mintha erős lenne a bloom, az a lencse ennyire fakul ellenfényben? -
Már vártam... :) Grat! -
Ez super! Nagyon jól néz ki!!
-
Üdv skacok!
Jelenlegi kutatásom eredménye :) Köszönöm családomnak, barátaimnak kíváltképp Józsinak a sok hasznos tanácsért!
Persze ez még elég kezdetleges kis valami, nagy volt a szél, mentek a felhők jobbra balra :) De tesztnek jó volt:
-
nenad #43412
-
nenad #43411 (pfffff,
szemét vagy... most kajátltam..) -
zenoka #43410 (ket bratyoja van egyik 37 masik 41, valasz) :))) -
nenad #43409 (nincsen egy hasonló huga?)
:DDD -
zenoka #43408 nem fejtem ki mert olvassak fiatalkoruak is;)
van amire idot kell szakitani hogy rendben legyen az ember belso harmoniaja:) -
nenad #43407 akarom mondani magán a tiéd ;-) -
nenad #43406 jó lehet az asszony, ha így rajra tudja tartani a figyelmét rajtad. -
zenoka #43405 hajra hajra jo minosegu kontesztek:D egy honorable mention vagy mifenem nekem is van onnan:D de regen volt ugy 1-2 ora szabadidom hogy csak egy dologra tudjak koncentrallni (feleseg kivetelevel) :) -
nenad #43404 beregisztráltam,
köszi. :-) -
zenoka #43403 3dtotal foruman minden heten van speedmodel :) -
nenad #43402 nem tudtok valami 3ds challenget? -
zenoka #43401 ha modifiert hasznalsz (vray disp mod) dispnek es nem maton belul odlod meg akkor belelehet allitani hogy ne alljon el szele csak hadj egy vekony szin savot a szelen..cask pipald ki a keep continunity (vagy hogy irjak) :) -
Köszi! Igen elég zavaró mostmár számomra is, javítva lesz. -
Akartam is mondani, hogy ez fasza lett! Kár, hogy a cimke úgy eláll a flakontól. -
Nekem meg sokszor nagyon hiányzik. És pont, hogy az archviz munkák alatt érzem égető szükségét, hogy nagyon kellene komolyabb link a "jelenet" és a "shadelés" között generikus pipelineok felépítésére, amikre csak egyszer kell pár napot elverni, atán két kattal visszahozható, lkalmazható az aktuális projektre.
De egy rossz szavam sem lehet a maxban rejlő lehetőségekre, mert tény, és való, hogy ha nagyon nyakatekert módon, de majd mindig sikerült összerakni azt, amit szerettem volna, egy két igen speciális esetet leszámítva, ahová már rutint kellett volna írni. Viszont az interpretáció user felé, no, az katasztrófa. Szvsz a maxos material edittor, és a köré épített toolok egy elcseszett koncepció, és pont. Eleve, mi a rákért nem lehet két material/map browsert nyitni?! :D Netán azért, hogy a linkelések, vagy a material szettek rendezése nehogy egyszerűbb legyen? :D -
Hehe... ott a pont. -
nenad #43396 nézegettem az mr fg-t, ugyanugy lehet használni, mint vray incremental imap generáló megoldását, föleg photonmappal ütős.
a portál pilácsok árnyékait piszok gyorsan számolja. (úgy működik mint valami area light) Simán lehet erőmű nélkül is animra használni. -
Tutorial 3D Vray Tutorial .....Kezdőknek jól jöhet . -
bencsab #43394 Itt aztán nyugodtan mondhatsz rosszat a a 3dsmax-ra, úgyis lincs hangulat van az Autodesk felé nézve. -
nenad #43393 nekem ez a node alapu dolog annyira nem jott be sohasem.
valamikor nagyon jol jon, de altalaban teljesen eleg egy sima maxos material. Egyenlore ez a szerkezet teljesen megfelel a szuksegleteimnek. -
vaczak #43392 azért remélem nem lesz flame, mert egyik progit sem akartam leszólni. én mindkettőt szeretem a maga módján, fogyatékosságaik ellenére is. :) -
vaczak #43391 egy MAXben elkezdett projectet xsiben folytattam és nekem elsőre az volt fura hogy tök lazán megforgatja a nemtom'már hány millió polygonos modellt, amivel előtte a maxban csak kínszenvedve bírtam dolgozni annyira szaggatott viewport. (ez még a max8 -> xsi v5.11 idejében volt) a másik szokatlan dolog, hogy nem fagyott rendszeresen, hanem egyhéten csak kb. 1szer folyamatos használat közben. bár a 6.5 már nem ilyen stabil sajna, de még igy is jobb mint amire a max esetben emlékszem.
nagy általánosságban viszont szerintem a max és xsi felhasználóbarátságában* nem látok nagy különbséget, viszot kétségtelen sok tekintetben még nem 100%-os az xsi (pl. modellező eszközökben még kellene erősödnie, mert ebben némileg alatta van még mind a max, mind a maya-nak.)
shading network(render tree) mellett, szerinetm az egész scene node-alapúsága nagyon komoly erő, különösen hogy sokkal komplexebb SDK-lehetőségek állnak rendelkezésre mint a max esetében, és ez kiválóvá teszi különböző pipeline-ok megvalósitására.
(a felhasználóbarát dolgot én nem úgy értem mint pl egy kompakt vs profi fényképező esetében, mert ha igen, akkor egy kompakt kategóriájú gép jobbnak minősülne mint a professzionális) -
http://media01.cgchannel.com//videobin/Louis/old_3dsmax.flv -
nenad #43389 mégse, ez csak a keret -
nenad #43388 esetleg ha valaki le akarja tölteni:
http://media01.cgchannel.com//videobin/Louis/old_3dsmax.swf -
nenad #43387 http://www.cgarchitect.com/news/newsfeed.asp?nid=4074
3dsmax video 40 perc tippek/trükkök -
való igaz eláll a papír túlzottan...az meg annak köszönhetö, hogy a papíron is van displace, csak éppen nem látszik, kicsit gyürött hatást akartam elérni, hogy némileg utánnozzam a valós állapotot, mint amikor a boltban megveszed azon a palackon se "steril sima" a cimke.
Lényeg ami lényeg ez még nem nagyon sikerült, de még javítható
-
Aztarohadt! Nem semmi! Grat! -
Keveset tudok angolul, de én úgy látom csak licensz eltérések vannak, fizikailag ugyanaz a kettő ... Így van ? :) -
megleltem az Ink n Pintet kerestem:) -
zenoka #43382 van de az "post work"ben van enviromentnel kell effectkent hozzaadni:D -
igen displace
Ha jol emlékszem Vray-nek vagy tudom is én :) van valami cartoon shadere azt hol a pitlibe találom? -
tilbury #43380 Hi!
Az üveg "kidudorodásai" az displace? tök jól néz ki. -
zenoka, thomas még lesz pár dolog amit csiszolni kell, de majd kialakul. -
En is olvastam es most meg nemlatom oket. Nekem is tortent mar hasonlo mas topickban