3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve az zár sebességet (sutter speed)azt hogyan kell megadni?Mert ha mondjuk ha 1/60-ad értéket irt az exif akkor ahhoz a sorhoz mennyit irjak,mert 60-nál tul világos lesz a kép.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ezen kívül legyen a jeleneted méterben modellezve, ha a többi éparamétert is megfelelõen akarod használni. (1su = 1m)
per aspera ad astra
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
noh borozzunk tovabb<#pias>#pias>
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
DE szvsz adj meg neki egy jól bevált 35 mm-es értéket az elég sokat befog , és annyira nem is torzít . Azt ne is reméld , hogy a szobából fényképezve rá fog férni két falnál több ...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
a #38398-ben lévö kép elég jol néz ki mind a látotér mind a fényviszonyok terén az is ugy készülhetett hogy hiányzott az a fal ahol a kamera van?
A faltörléses mod nem jo mivel az egész ház le van modellezve,mert minden szobát el akarok késziteni és a szomszédos szobák fényei befolyásolják egymást.
Én nem igen szoktam ilyen beállításokat használni, de a valós világ alapján a legjobb az lenne , ha a szoba egyik falát ki törölnéd, és messzebbrõl fényképeznéd olyan 500 -100 mm látószöggel ....Ha bentmaradsz a szobában akkor valóban extra nagy látószög kell, az meg sajnos elég jól torzít ....
Tudna valaki segiteni hogyan lehet valos adatok alapján beállitani a camerát és hogy megvalosithato-e 1 vraysun alkalmazásával a jelenet bevilágitása?
Gondolkodj csak el rajta! 😊))))
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
jaja a region az ott van font jobbra egy kis kanna ikon mellet legorduloben (ha jol emlexem fejbol) azt csinalja hogy csak a kijelolt reszt rendereli ki..
Sracok olyan formating program kene amivel kulonbozo cluster meretekkel lehet pen driveot formazni.
pen drive format support different cluster size
ez es ezeknek a kombinacioja egy rakas szart dob ki..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
és hol van ez a region render? ez az hogy csak egy részt renderel ki?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
default lightot az esetek 99% ban szerintem kapcsold ki rendernel..
szoval gi bekapcs, default lightok kikapcs, enviroment overwrite bekapcs (az a szep vilagos kek) iradiance map levesz verylow-ra es render.. plusz maradhat 640*480. ja s hasznald a region rendert ha nem az egesz kepet akarod kirenderelni..
\"So always look on the bright side of death\"
Tudom hogy igy nem az igazi de azért szeretnék véleményeket.Nem tudom hogy hogy oldjam meg pl a textura elcsúszást végében. Ez az elsõ normális képem 3d-ben.Ez még nem a befejezett pls nincs lefolyó stb csak érdekel hogy hogy teccik nektek.
Nem tudja valaki, hogy létezik-e olyan program, amivel lehet sok pici képbõl egy nap képet készíteni? Nemtom mennyire voltam érthetõ...
Ki korán kel, poligont lel.
Kicsit OFF-olni fogok, van pár dolgom ami eladó ha érdekel valakit:
Nem sokat használt Galaxy Premium 7600GT DDR3 256 Mb PCI-E (gyarilag Zalman hütövel szerelt) eladó. Dobozával tartozékaival, garanciával ha jól tudom 2 év, akkor még 2009.03.02-ig érvényes.25k
- AMD ATHLON 64 X2 4600 AM2 BOX 25eFt gari 2008.03.03-ig
Zalman CNPS 9500 AM2 (754/939/AM2) CPU hutö (18 dBa) OEM tiszta réz
Nem sokat használva: 7eFt
Fordulatszám (RPM) : 1350-2600
Zajszint (d😎 : 18-27,5
Garancia: 2008.03.21-ig
Külön-külön vagy egyben is elvihetõ.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
már nem tok kinek hinni, van aki azt mondja most júli, van aki 2008 február...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP