3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
per aspera ad astra
Bocs a lowpoly növényekért, meg a leveleken sem úgy áll az UV, ahogy kellene, de most csak a levelek fényáteresztõ material részét tesztelgettem, valamint az Autograss-t.

Ki korán kel, poligont lel.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Al:Maxwell fórumon sajnos nem találtam mega postot
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
itt egy kép, hogy mi is a bajom:
miért vág bele a kötél?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
per aspera ad astra
Szép lett, kérdezném, hogy ennek mennyi az önköltsége, de gondolom az nem feltétlen publikus. 😊
per aspera ad astra
Grillezõ majdnem full
regi Grill render
Illetve a lába is polírozott inox a képen, viszont a végleges feketére szinterezett lesz. Van olyanom is jelenleg, csak nem az került ki fotózásra, de sebaj, úgy is új fotókat kell lõni ha meglesz a szálcsiszolt anyag.
Nekem sajna nincs gépem és lehetõségem fotózni (fények, háttér, egyéb hiánya), így mindig valakinek ki kell adnom ezeket. Igazából nem örülök túlzottan, mivel most estem túl egy másik fotózáson és nem lettek elég meggyõzõek a képek számomra. Ott is ki kellett pengetni 140e-et. Bár ott 20 terméket lõttünk, ami esetében 140 nem lenne sok, már ha jók volnának a képek.
Csak érdekesség képpen még annyi, hogy egy helyen fotóztak eddig nekem fasza képeket. Ott egy kép 10eFt volt (nem / termék, hanem / kép), viszont onnan nem úgy jöttem el, hogy nem azt kaptam, amit szerettem volna. Persze 500-600eFt-ot jelenleg nem áll módomban kifizetni képekre, így patt helyzetben vagyok. Azt a 20 terméket újra fényképeztetném ha lenne valaki, aki a kedvemben járna, de persze a gond mindig ott van, hogy elõre nem garantált a minõség, utólag meg ha nem az igazi, akkor csak a gond van, hogy a fotós dolgozott vele, szerinte jó lett, szerintem meg nem, stb. stb.
Jim a képek nem láttak maxot. 😊
Sajnos az ár is jól elszaladt. Az eredeti elképzelés alapján 80-100eFt végfelhasználói ár inkább 140-150 lett. Sajnos olcsóbban nem jött ki. Az inox ára is az egekben van, illetve át kellett szabni egy rakás dolgot. A belsõ merevítést vagy 4x átvariáltuk mire jó lett. Egy csomó helyen hegesztés vált szükségessé, ami nem lett betervezve, az anyag vastagságát is növelni kellett. A 0,1-es lemez a hõtõl széthajlott belül a tûztérnél. Azt ki kell cserélni 0,12-0,15-ös lemezre, ami azért is dobja meg az árat, mivel egy tábla lemezbõl viszonylag kevés hulladékból kijön az alkatrészek többsége, viszont ha csak a belsõ tûztér doboza készülne vastagabb lemezbõl, akkor azt más táblából kéne vágni, viszont akkor jön a kérdés, hogy az eredeti táblán lévõ anyaggal mi legyen. Ergo marad az, hogy megy minden vastagabb anyagból, ami bár megint csak növeli az árat, de cserébe masszívabb, komolyabb hatást ad.
Így viszont sajnos nem fértünk bele a 100eFt alatti árkategóriába és közép ármezõnybe került a termék, bár szerintem így is többet nyújt mint a versenytársak termékei azonos árban.
Na minden esetre még csiszolok rajta, az idei nyáron megnézem mi a kapás, aztán jövõ nyárra lehet vele valami komolyabbat tervezni értékesítés szempontjából, már errõl a szezonról le fog csúszni.
per aspera ad astra
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A képek:
per aspera ad astra

\"So always look on the bright side of death\"
segítséget kérnék...
reactor rope-al próbálkozok, de sehogy se tudom megoldani, hogy a kötél végén függõ tárgyba ne menjen bele a kötél, mikor hozzá ér, hanem mintha kemény dolog lenne, essen rá, vagy törjön meg vagy valami.
van erre megoldás?
köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
4 screenshot alapján rajzoltam meg
zenoka: múlt héten volt a határidõ, de az oktatókkal lehet, "egyezkedni"😊
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Csak hogy kötekedjek is😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
egyebkent nem rossz elsore.. valszeg megkapod a kreditet😊) az uwzasra jobban figyelj oda legkozelebb.
Elkezdtem a 3dsmax tutorialokat...
El is akadtam szépen a Creating a flag nevûben
"4. Access the Vertex sub-object level and then select all four vertices of the spline (press Ctrl+A).
5.On the Geometry rollout, click Break. "
Hol van ez a geometry rollout?
A 3dsmax help-ben ennyit találtam :
"Select an editable mesh object. > Modify panel > Selection rollout > Choose any sub-object level.
Select an editable mesh object. > Modify panel > Modifier Stack display > Expand Editable Mesh. > Choose any sub-object level.
Select an editable mesh object. > Quad menu > Tools 1 quadrant > Choose any sub-object level."
Szóval inkább mégjobban nemértem.
Gondolom eddig nem kellett használnom ezt, és megbujik valahol ,csak nem vettem észre.. pls help😊
per aspera ad astra
milyen programot ajánlotok egy animáció képkockáinak összefûzésére(BMP)?
a beépített RAM player minõsége nem tetszik annyira
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
még chipsetet találtam újabbat, még megpróbálom azt is.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
net kernel & system,
multi-user win32 driver
putyi: mire gondolsz a lámpáknál? pl. vmi földbe, térkõbe süllyeszthetõ kivitel? a cserepek így jobban nézve nagynak tûnnek kicsit tényleg
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
a komp. módot is próbáltam már szinte az összes felajánlott kompl. között, de semmi 😞
the world is mine
kis off:
felraktam xp64-re nenad által említett kis unigine benchmarkot. Fut minden frankón.
Na gondoltam megnézem win 7 alatt is mit mutat, és itt kezdõdtek a gondok:
elsõre kékhalál, másodjára is, hmm. próbáltam 3dmarkot is szintúgy kékhalál. Na gondoltam kipróbálok vmi gamét (saboteur, crysis) azok is kékhalál. a vga gtx 260. a legújabb driver van fent, direkt leszedtem hozzá de ugyanaz a hiba. egyébként a lényeges programok (cad,max,ps) hibátlanúl mûxik win7 alatt is csak a fent említett benchmarkok, játékoknál indúl újra a gép. vagyis nem indul, hanem kidob kékhalálla, ott kiír sok hexa kódott és annyi. winxp 64-em megy minden simán.
Van valakinek vmi ötlete mi lehet a bibi?
sõt már odáig fajult a dolog, hogy ha állítgatok vmit nvidia control panelen, vagy akár a monitor frekvenciát 59rõl 60ra akarom állítani akkor is kékhalál <#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>