63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    marmint artistpubon:D
  • zenoka
    tg: facebookos ajanlas lett a pingalmanyod:)
    nem csinalsz belole panorama kepet majd?
  • Malakai
    Én quad-ból használom a selection filtereket, az is egerészős, de közelebb van mint toolbaron matatni. :)

off: Akkor nem generátort keresel, hanem wysiwyg editort, gondolom, végülis dreamweavert is hoztad fel. Jobb wysiwyg és kód résszel is rendelkező editort nem nagyon tudok, mint a dw. De erről jut eszembe pont nemrég találtam rá a BuildorPro-ra, ez böngészőben futogató cucc. Nem nagyon próbáltam még, csak vidijót láttam, esetlegg nézz rá, beta ingyenes.
  • nenad
    igen de azok sok lépésből érhetőek el és használhatóak... 1 max 1,5 lépéses megoldásokban próálok gondolkodni.

#55918 A layout genek általlában előre definiált layoutokat tudnak tobb kevesebb változtatással legenerálni.
  • Malakai
    Sőt ha "combos"-ra kattolsz akár lehet külön a class-okat is válogatni, teszemazt betenni a VRayProxy-t a listába.
    Vagy ha shortcutra / gombocskára gondoltál, akkor ahhoz talán script kell, de mivel van rá natív parancs, így komoly egy sor. :)

#55915: Layout generátor meg biztos van (online tuti), bár én még olyat nem használtam, IDE-kben meg code template rendszer szokott lenni.
  • ThomasGins
    Layert freezelni tudsz, és selection filter is van maxba:P
  • nenad
    más: max kijelölés, vajon az mennyire lenne jó ha a user megnyom egy billenytűt és pl csak fényeket lehetne kijelölni, vagy, meghatározott layerereken található objektumokat még akkor is ha azok más objektumok alatt helyezkedik el, pl wireframe módban is baró idegesítő tud lenni.
  • nenad
    Vajon létezik e olyan szoftver hogy css layout creator a dreamweaver, meg egyebeken kívül ami csak erre a célra szolgál. Tehát képet stb nem lehet beletölteni. Eddig kézzel írtam a kódot és részben maradnék is így, de arra gondoltam, hogy az alap layout és elnevezés, és style id generálást el lehetne végezni kézzel is.
  • ThomasGins
    Durva azért ilyet scanlineba nyomni. Vagy csak türelem kell:)
  • zenoka
    nem bug feature...
  • nenad
    érdekes, hogy vrayben ha brute forceal + lcachel renderelsz egy interiort akkor mennyivel sötétebb a lchache+imaphoz képest. Ez vajon bug vagy csak, az Xes verziók hibáznak.
  • zenoka
    1.) nem lathato csak reggeles utan..
    2.) scripspot tele van kis scriptekkel amik elore generalt feny es rendersetupokoat tartalmaznak vray hez is, keresgelj.
  • ThomasGins
    Valamelyik portable psnél nekem is csinálta ezt. De ha behivtam egy olyan psd-t amiben volt text akkor sose.
    De lehet hogy hülyeség:)
  • nenad
    esetleg töröld a fileokat innen , C:\Users\YOUR_USER_NAME\AppData\Local\Adobe\TypeSupport\CS5\
    Állítólag ez is működik.
  • nenad
    ahogy nézem az eredeti photohopnak is van ilyen problémája, valaki azt ajánlotta hogy uninstalláld az összes photoshop álatl intalld fontot és akkor megoldódik..
  • nenad
    yah, de csak 120 mega kontra 1+giga :D
    Nagyritkán nyomatja csak.

Hmm, érdekes, olvasgatom a prohardvert és lám, tényleg igaz renderben ők is úgy mérték ki, hogy a 1095t A két új corei7-2xxx közé ékelődik be. Nem értem a besorulást a másik cikkben...

http://prohardver.hu/teszt/intel_sandy_bridge_teszt/rendereles_tomorites.html
  • ThomasGins
    portable?
  • repvez
    A példa kép meg lemaradt
  • repvez
    valaki le tudná nekem irni hogy milyen egy alap scene amibe beletéve egy sima modellt az mindig jo eredményt ad a render végén és nem kell mindig állitgatni?
    Semmi extrára nem gondoltam , semmi shader csak egy egyszerü bevilágitás vrayel hogy a készülö modelleket meg tudjam nézni, menet közben hogy hogyan alakul az árnyék meg az üveg részekkel.
    max9+vray1,5rc3
  • Freddycom
    Csókolom
    Turbosquid témában van vki otthon?
  • VisualHarmony
    Jaaaaaaaaaaaaaa így már rétem!
  • nenad
    Úgy értem, :D lassan photoshop is olyan lesz mint a régi windows.
    "Valami" megakadályozta Photoshoppot abban, hogy a Text engine... bla bla bla.

• nenad
  • zenoka
    Ha háromszor kimondod beetlejuice nevet megjelenik:) egy régi filmben volt:) voldemortit meg nem mondjuk ki mert megjelenik ( asszem ezt a hype-ot nem kovetem) :)) ezért nem említjük m.sont:))
  • VisualHarmony
    ???
  • zenoka
    nem jatszunk beetlejuice/voldemort-osat!!:)
  • VisualHarmony
    Masons cousin?:D
  • zenoka
    mondtam en leszek a szemet....de szivesen!
    tanuld meg: sugo hasznos, a szemedet az uv sugarzas bassza el meg a lezer ha belevilagitanak vele. a sugo segit.. meg inkabb hiszel egy noname ember altal keszitett tutornak mint annak a sugonak amit a fejlesztok pakoltak ossze?
    a videohoz...(kitoroltem)

• Gomber
    Kép:

http://img841.imageshack.us/f/image1xlk.jpg/
    http://img207.imageshack.us/f/image0w.jpg/
  • Gomber
    Hello barátom!

Hát látszik hogy te semmit nem tudsz rólam! Én egyáltalán nem olyan ember vagyok aki mástól várja a megoldást képzeld el mielőtt ide írtam volna 2 hétig próbálkoztam manuálisan és más módon középre helyezni a dolgokat... Amúgy köszönöm szépen a segítséget találtam egy tutorialt a válaszod alapján!
    Én ilyen súgot meg tankönyveket soha nem olvasok mert csak elb*sszák a szemem inkább tanulok tutorialokat és akkor azokat megpróbálom össze vonni meg hasonlók! Az hogy most ez nem ment 3d maxba még nem azt jelenti hogy sík hülye vagyok hozzá... az a lényeg most már tudom és csak szeretnék mutatni egy videót amit mindenféle alap megtanulása nélkül készítettem el 3dmax és c4d segítségével igaz ez még az 1.0 -ás változat de akkor se rossz szerintem!

Youtubon:
    http://www.youtube.com/watch?v=Or2wCjLkG20

.... és itt van kép 2 a 2.0 ás verzióról !

• Met
  • ThomasGins
    hát persze:)
  • Met
    egy wire képet is mutatnál?
  • Jim Morrison
    :DDD
  • Aldaryn
    Double rainbow! Oh my god, doble rainbow, all the way, AH my GOD!
  • ThomasGins
    off on
    Tegnapelőtt futottam bele,gondoltam feldobom. Nem nagy szám,de jópofa:)
    link
    off off
  • sanya200
    Sziasztok alkottam egy ilyet egyenlőre ez csak 1 arckészítő progi azt szeretném kérdezni hogy lehet-e letölteni hozzá arc textúrát(3ds max vagy zbrush)mindegy valamelyikhez hogy azt csak rá kelljen húzni.
    karakter
    Mondjuk nem lett tökéletes de nem fényképről lett csinálva hanem screenshootból.
  • VO101Tom
    Digital tutors, The Gnomon Workshop, VTC.
    3DS Maxhoz tutorialokat ezeknél a kiadóknál keressetek, rengeteg dvd-t adnak ki. Van általános program bemutatás (Essential Training név alatt futnak ezek), vagy egy-egy alak, eszköz modellezése, textúrázása, renderelése. Mégha angolul nem is érted minden szavát, LÁTNI hogy mit csinál, nagyon sokat jelent.
  • ThomasGins
    Van maxnak jó nagy helpje, és tutorialja a help könyvtárába. Azt is érdemes átlapozni, mivel sok képpel illusztrálják a dolgokat abbol is lehet elcsenni ötleteket.
  • sanya200
    Kár mert angolul sose tanultam a ps-t is magyar tutoriallal tanultam meg, mármint az alapokat és persze azóta használom pl a videosmartot is meg youtube meg egy csomó jó videómegosztó oldalt.De az alapok kellenének magyarul ha az megy utána már le lehet utánozni egy angol nyelvű videót is , legalábbis a ps-ben sikerült.Szedtem le hozzá jobb tutorialokat és meglehetett csinálni de úgy nehéz ha nem értem az alapokat.