3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Kábé én is. Nem vagy az álregem? 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ThomasGins
mlm
Igazábol szerzel 10 embert magad alá aki eltart. Akik ha szintén szereznek 10-et maguk alá akkor nagyon eltart😊

\"So always look on the bright side of death\"

multi level marketing. piramis jatek.. meeeg sose nem keresett meg egy olyan ismerosod sem akivel utoljara bolcsibe talalkoztal azzal hogy olyan ajanlata an amit nem lehet visszautasitani de csak szemelyesen tudja elmondani es a beugro 2 rugo..nah ez az😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Nekem ez kimaradt az életembõl, mlm? Valaki beavatna? 😊

per aspera ad astra

mlm style: nem mondunk konkretumokat csak osszevissze es veletlenul sem konkretumokat az aktualis targyrol plusz nem megfelelo a rendelkezesunkre allo kommunikacios csatorna hegyek.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Papirzacsi
Nem akarom szétoffolni azt a topikot, amit leginkább csak olvasok, de az. A kerülgetjük a forró kását, majd elmondom, blabla, az igen is az. Ha konkrét kérdése, kérése van, akkor azt itt is felteheti, ahogy Zenoka írta.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Atikah
elötted írta h mikrofonon akar beszélni, akkor nem mlm style :/

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

egyszer elmentem egy ilyenre kivancsisagbol, vicces volt akkor jottem el mikor felalva elkezdtek enekelni az its ait's a final countdown-t 😊 aztan lattam par honap mulva a tvben hogy letartoztattak a vezetoseget😊

noh akkor mint mondtam ez az a pont hogy nem erdekel a dolog barmi legyen is az.. valamit akarsz marpedig akarsz letudod irni emailben cimszavakban vagy itt privatban. ha meg arrol van szo hogy ubertitkos es a legujabb nasa urhajokat kell modellezni akkor ki tudod nyomoztatni a telefonszamomat a nemzetbiztonsagiakkal vagy kuldesz egy postagalambot.

Papirzacsi
Igen, õ olyan.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

adikakk
nem ha van mikrofonod akkor beszédben.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

sot van emailcimem is ird le mit akarsz es meglatjuk. viszont ha mlm style hogy csak szemelyesen tudjuk megbeszelni akkor felejtos.

adikakk
nem úgy gondoltam ügyes modellezõvel és látom te az vagy.
van skypod?
vagy valami elérhetõsegéd?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

en csak 80 kilo vagyok 180 centi szoval en nem johetek szoba.

adikakk
Jó napot.
Látom jól modelleztek én is tudok kicsit de valaki nagy modellezõ szeretnék beszélni,
Aki tudna velem dumálni az írjon rám.

itt is van egy jo nagy adag
http://vyonyx.com/category/down/cutout-people/

marlin studios people N motion packjai raadasul mozgok seqvencialva de az nem ingyenes.

npeter
én is pont ilyeneket keresgélek, a közeli képekre nem akarok 3d-seket berakni.
én itt találtam jópárat

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Met
Nem tudom, hogy mire gondolsz konkrétan de itt lehet találni mindenfélét 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

FRenkie
Nem tud valaki oldalt vagy valami textúra pakkot, ahol fotóba illeszthetõ emberkék vannak (kivágva) ?

kösszi

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

npeter
jók lettek, látni a fejlõdést, igaz még néhol el tudott volna viselni több polygonszámot a modell😛
jah meg mi bajod a szekrényekkel?? 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

tenkenorman
hónapok óta tervezem hogy csinálok énis egy ilyen mustang gt-t de még nem szántam rá magamat.

http://www.tenke.hu

Azért kellet egy két dolgot alakitani hogy igy nézzen ki a modell a maxba( döntögetés nyujtás, kifordult poligonok viszaforditása.), de tény hogy sok alap dolog van amit még meg kell tanulnom. Köszönöm szépen a segitséget, igy már gyorsabban és hatákonyabban tudom megcsinálni a kért dolgokat, és 4000*3000 méretben( a multkor óriásposzter nyomtatáshoz kellet volna nagy felbontásu kép) is kitudom menteni, mert eddig kiirta hogy kevés neki az 512 ddr1 és nemtudtam még hogy kell cropolni.

Ehez hasonló tutorialt látott már valaki?
http://www.youtube.com/watch?v=9RI2_65d1d4&feature=related

Keresgettem én is de olyan porblémám lenne, hogy voltak tutorialok az alapján megcsináltam azokat az ment is jol. Ezekben a tutorialokban olyan volt hogy egy terito esik az asztalra, vagy a fujja a szél a zászlót függönyt. Én ha ejtettem a lepelt a kocsira és utánna próbáltam vagy elmozgatni, vagy széllel lefujni, akkor már az autó esés által felvett formát vitte tovább, magyarul mintha nem viselkedett volna a továbbiakban anyagként, ( megkötött mint a beton 😊 ) lehetséges hogy csak valami kapcsolo votl roszul beállitva, vagy teljesen máshogy kéne beállitani a lepel paramétereit?

Met
Kis történelem óra😊

2007, nulla max tudással, Evermotion Car4 Ever videó alapján. kb. 2 hónap alatt modelleztem, Brazil renderrel.

2010, némi max tudással, Digital-Tutors videó alapján, kb. 2 hét alatt modelleztem, Vray renderrel.

Tudom nagyok a képek meg minden, de inkább ez mint a szekrény<#zavart1>

Met
Alufóliával burkold be 😊

Nincs bekapcsolva valami wifi vagy bt egység? Mert szerintem azt zavarja meg

nem komolyan. rengeteget lehet tanulni egy automodelezzesbol es raadasul lionTR szerintem az egyik legjobb ami fellelheto a neten.

repvez
a legtöbb tudásomat azokbol szereztem LionTR, fiat500 stb..), de számomra nagyon eltéröek az ott alkalmazott eljárások egy repülö modellezéséhez.
A legnagyobb gondom, hogy az autok szinte egyformák modellezési szempontbol és nincs olyan része a kasztninak amit a 3 nézeti rajzon valami is takarna és viszonylag egyszerü formák vanank.
Ezzel ellentétben a repülöknél sok olyan részlet van ami takarásban van a nézetrajzokon és nem lehet egy sablon rájuk huzni hogy ezt minden gépen jol mukodik.
Legalábbis a mostani szintemen ezt igy látom.
Talán a patch,NURBS vagy subD eljárásokkal lehetne a formákat pontosabban megrajzolni, de azokhoz még ennyire sem értek mint a polymodellezés.
NEten meg nem találni olyan tutort ami egy igazán pontos és részletes repülöt modellezne, amiket találtam az csak ilyen gyerekjáték szintuek hogy volt neki törzse meg szárnya.

Mondjuk lehet hogy én probálom tulbonyolitani a dolgot és minden egyes elemet külön objektumként kéne elkészitenem nem számitva a polygonszámot, de én ugy szeretném hogy egybelegyen aminek egybe kell és csak a mozgo alkatrészek külön.azt olyan sufnis megoldásnak tartom, hogy megcsinálok egy antennát külön és csak belenyomom a törzsbe mindenféle kapcsolat nélkül.

Az alapformát már meg tudom csinálni, de a részletek kidolgozása még egy kicsit bonyolult számomra:
eddig igy vagyok vele a poly számot igyekszem a lehetö legkisebben tartani.
SZilaJMaGGoT
Én azt javasolnám, h csináljon elõször maja piramist, panelházat, szökõkutat, amíg bevágja az alapfunkciókat.... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

hmm szerintem most van itt az ido hogy egy auto modelezos tutort vegig csinalj
leginkabb lionTr nissan 300 as boxmodellingjet javallom.

repvez
részlet
ez csak egy rész ahol elakadtam a részletek kidolgozásában.Ezen a képnél a 2 ovális kidudorodást szeretném kiexrtudálni hogy a formája megfelelö legyen a rajzal.
A másik ami ide kapcsolodik hogy ha külön szeparálom a részeket és plussz részleteket adok nekik utánna azt hogy tudom megcsinálni hogy mindenhol jol illeszkedjenek vissza azonos távolságra legyenek .
akkkor az adot reszrol prinscreen rajzold be hogy mit szeretnel es ugy egyszerubb..mind2onknek😊

repvez
mármint nem koncentrikusan felostani hanem a belsö négyzetbe több vertexet
repvez
eddig eljutottam csak olyankor vagyok meglöve ha ennél több törés kell még bele mint az also kép bal része, mert ha még egyszer ugyan ezt el akarom játszani ott már nem tudom a négyszögesitést tartani .
npeter
cut, quickslice, connect toolok csodakra kepesek hehe ez már majdhogynem bannerba illõ szöveg 😛

cut, quickslice, connect toolok csodakra kepesek😊
igy hirtelen vagy mire gondoltal

repvez
kinek milyen trukkjei tippei vannak arra ha plussz éleket szeretne betenni egy részhez ugy hogy csak négyszögek legyenek és ne kelljen az egész modellen végigvinni a plussz élt.
tenkenorman
nekem a napokban kezdett idegesíteni hogy búg a hangfalam, aludni sem lehet tõle. csak éjszaka hallom teljes csendben de akkor idegesít.
elvileg a földet a konektorból kéne kapja, és elõfordulhat hogy un. földhurok keletkezett. mindenképp megg kell nézetni vagy érintésvédelmi vizsgálatot csinálni a háznál. valami ugyanis nem stimm.
ha van közelben radiátor esetleg ahhoz földelheted, de nem garantálom hogy ez jó ötlet:S én sem nagyon akarom meg ronda is mert nincs a közelben semmi amihez lehetne, na meg nem tökéletes.

http://www.tenke.hu

érdekes dologra lettem figyelmes, ha egy rendõrautó aminek radarja is van megy el a ház elõtt akkor szétakad a hangkártya a gépben. Hónapokig tartott kifigyelni mi okozza, mivel nagy ritkán történik ilyesmi, és akkor viszont nagyon furcsán kezdõdi, elkezd kerregni, meg mindenféle zajokat okozni a gép és ki is fagy. Hehe. Valakinek ötlet, hogy hogyan földeljem az egyébként jól földelt gigabyte házat.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Amennyit fizetnek érte. 😊 Mindig probléma, hogy az ember mennyit mond, mert ott vagy vele, hogy mivan, ha sokallja, és nem kapod meg. Nos, ha errõl töprengsz, akkor nem értékeled annyira a munkád, mint amennyit kérnél érte. Ellenkezõ esetben pedig mondasz egy összeget, és ha nem tetszik nekik, akkor keresnek másikat. Az idõ aztán eldönti a dolgot. Ha van annyira jó a munkád értéke, hogy ér is annyit, akkor lesz majd, aki fizet is érte, ha pedig nem, nos akkor ehet újragondolni, meg újraértékelni önmagad. 😊

per aspera ad astra

köszönöm mindenkinek a választ, kicsit meglepõ ez az 50-75k. nem gondoltam volna, hogy ilyen sokat el lehet kérni egy ilyen munkáért. én magamban 15-20 k-ra tippeltem volna. persze sok függ a megrendelõtõl. de jó is lenne egy ilyen munka... <#kacsint>

ha ilyen minõségû és mindent neked kell modellezni akkor legalább 50-75k. Ha vannak olyan elemek amit betehetsz mint például sûtõ, micró stb, akkor meg lehetsz 30-40k ból is.
Ha van eszed és megfelelõ eszközök akkor esetleg még 25 re is lemehetsz automatizált eszközökkel.
(butor gen stb)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

npeter
áá most nincs idõm erre😞 most jöttem meg leieres kreditpontos elõadásról. (fõnök helyett kellett végigülnöm) persze a munkámat meg senki nem csinálta meg míg nem voltam itt 😞

osszeget nem mondok de nagyon egyszeruen kiszamithatod
x=kitalalsz magadnak egy orabert amennyiert dolgoznal
y=tudod hogy egy ilyet kb mennyi ido alatt tudsz megcsinalni (szerintem ez amit linkeltel 2 renderrel egyutt maximum 3 ora)
z=egyebb tenyezo mit nezel ki a megrendelobol
oszeszorzod a 3 at es kesz es varsz hogy az e a velemenye hogy kattingatsz e csak a gepen mint a hulyegyerek vagy tenyleg dolgozol
egyebkent ma egy atlag grafikus orabere foallasban 800-1500 forint kozott van (netto, 160 oras munkahonappal szamolva)

sziasztok!

egy hasonló minõségû/részletességû render mennyi pénzbe kerül körülbelül? (értsd: a megrendelõ leírja a konyha méreteit, meg hogy kb. milyen bútorokat szeretne bele, szóval kiváncsi, hogy hogyan fog kinézni) én már egy nagyon tág tól-ig összegnek is örülnék, mert tényleg fogalmam sincs az árakról. nagyon megköszönnék egy válasz (akár privátban is). köszönöm!

kovetkezo szekrenyt Te teszed!😄

egyetlen eddig használhatónak bizonyult internet explorer collection. Gondoltam érdekli a webdev elhajlással rendelkezõ kolléga urakat! 😄

Értékes darab:

ie collection

Xar ez a Vray ;-D

tudom render utan vettem eszre.de nem nyomtam ujra.mert csak egy szekreny.😊

aa problémás. Egyébként fasza!

npeter
jól néz ki f@sza 😉