3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Igazábol szerzel 10 embert magad alá aki eltart. Akik ha szintén szereznek 10-et maguk alá akkor nagyon eltart😊
\"So always look on the bright side of death\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
van skypod?
vagy valami elérhetõsegéd?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Látom jól modelleztek én is tudok kicsit de valaki nagy modellezõ szeretnék beszélni,
Aki tudna velem dumálni az írjon rám.
http://vyonyx.com/category/down/cutout-people/
én itt találtam jópárat
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
kösszi
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
jah meg mi bajod a szekrényekkel?? 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
http://www.tenke.hu
Ehez hasonló tutorialt látott már valaki?
http://www.youtube.com/watch?v=9RI2_65d1d4&feature=related
Keresgettem én is de olyan porblémám lenne, hogy voltak tutorialok az alapján megcsináltam azokat az ment is jol. Ezekben a tutorialokban olyan volt hogy egy terito esik az asztalra, vagy a fujja a szél a zászlót függönyt. Én ha ejtettem a lepelt a kocsira és utánna próbáltam vagy elmozgatni, vagy széllel lefujni, akkor már az autó esés által felvett formát vitte tovább, magyarul mintha nem viselkedett volna a továbbiakban anyagként, ( megkötött mint a beton 😊 ) lehetséges hogy csak valami kapcsolo votl roszul beállitva, vagy teljesen máshogy kéne beállitani a lepel paramétereit?
2007, nulla max tudással, Evermotion Car4 Ever videó alapján. kb. 2 hónap alatt modelleztem, Brazil renderrel.
2010, némi max tudással, Digital-Tutors videó alapján, kb. 2 hét alatt modelleztem, Vray renderrel.
Tudom nagyok a képek meg minden, de inkább ez mint a szekrény<#zavart1>#zavart1>
Nincs bekapcsolva valami wifi vagy bt egység? Mert szerintem azt zavarja meg
A legnagyobb gondom, hogy az autok szinte egyformák modellezési szempontbol és nincs olyan része a kasztninak amit a 3 nézeti rajzon valami is takarna és viszonylag egyszerü formák vanank.
Ezzel ellentétben a repülöknél sok olyan részlet van ami takarásban van a nézetrajzokon és nem lehet egy sablon rájuk huzni hogy ezt minden gépen jol mukodik.
Legalábbis a mostani szintemen ezt igy látom.
Talán a patch,NURBS vagy subD eljárásokkal lehetne a formákat pontosabban megrajzolni, de azokhoz még ennyire sem értek mint a polymodellezés.
NEten meg nem találni olyan tutort ami egy igazán pontos és részletes repülöt modellezne, amiket találtam az csak ilyen gyerekjáték szintuek hogy volt neki törzse meg szárnya.
Mondjuk lehet hogy én probálom tulbonyolitani a dolgot és minden egyes elemet külön objektumként kéne elkészitenem nem számitva a polygonszámot, de én ugy szeretném hogy egybelegyen aminek egybe kell és csak a mozgo alkatrészek külön.azt olyan sufnis megoldásnak tartom, hogy megcsinálok egy antennát külön és csak belenyomom a törzsbe mindenféle kapcsolat nélkül.
Az alapformát már meg tudom csinálni, de a részletek kidolgozása még egy kicsit bonyolult számomra:
eddig igy vagyok vele a poly számot igyekszem a lehetö legkisebben tartani.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
leginkabb lionTr nissan 300 as boxmodellingjet javallom.
ez csak egy rész ahol elakadtam a részletek kidolgozásában.Ezen a képnél a 2 ovális kidudorodást szeretném kiexrtudálni hogy a formája megfelelö legyen a rajzal.
A másik ami ide kapcsolodik hogy ha külön szeparálom a részeket és plussz részleteket adok nekik utánna azt hogy tudom megcsinálni hogy mindenhol jol illeszkedjenek vissza azonos távolságra legyenek .
igy hirtelen vagy mire gondoltal
elvileg a földet a konektorból kéne kapja, és elõfordulhat hogy un. földhurok keletkezett. mindenképp megg kell nézetni vagy érintésvédelmi vizsgálatot csinálni a háznál. valami ugyanis nem stimm.
ha van közelben radiátor esetleg ahhoz földelheted, de nem garantálom hogy ez jó ötlet:S én sem nagyon akarom meg ronda is mert nincs a közelben semmi amihez lehetne, na meg nem tökéletes.
http://www.tenke.hu
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Ha van eszed és megfelelõ eszközök akkor esetleg még 25 re is lemehetsz automatizált eszközökkel.
(butor gen stb)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
x=kitalalsz magadnak egy orabert amennyiert dolgoznal
y=tudod hogy egy ilyet kb mennyi ido alatt tudsz megcsinalni (szerintem ez amit linkeltel 2 renderrel egyutt maximum 3 ora)
z=egyebb tenyezo mit nezel ki a megrendelobol
oszeszorzod a 3 at es kesz es varsz hogy az e a velemenye hogy kattingatsz e csak a gepen mint a hulyegyerek vagy tenyleg dolgozol
egyebkent ma egy atlag grafikus orabere foallasban 800-1500 forint kozott van (netto, 160 oras munkahonappal szamolva)
egy hasonló minõségû/részletességû render mennyi pénzbe kerül körülbelül? (értsd: a megrendelõ leírja a konyha méreteit, meg hogy kb. milyen bútorokat szeretne bele, szóval kiváncsi, hogy hogyan fog kinézni) én már egy nagyon tág tól-ig összegnek is örülnék, mert tényleg fogalmam sincs az árakról. nagyon megköszönnék egy válasz (akár privátban is). köszönöm!

Értékes darab:
ie collection