63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    ez most odabaszos szerintem!
  • VisualHarmony
    Hi!

Itt egy újabb interior munkám feldobom ide is. Várok minden észrevételt, építőkritikát, hozzászólást, bármit:)

KÉPEK

Üdv, Adam
  • sanya200
    Sziasztok.Csak szeretnék kérdezni valamit, van olyan vállalkozó kedvű személy aki készítene nekem egy modellt?Nem kell teljes mert csak 1 nagyon szép hátteret szeretnék,De photoshoppal nem lehet elkészíteni mert ez egy játékból egy karakrer én nem valami jó a textúrája nem igazán lehet feljavítani.Csak egy arc kéne vagyis inkább mellmagasságig kéne hogy az még benne legyen de több nem kell.Akkor nem kell teljes csontozatot se készíteni.Jómagam csak ps-hez értek valamilyen szinten de a 3d-ről nem sokat.
    Ha esetleg valaki úgy dönt megcsinálná vagy csak szeret alkotni írjon egy pm-et és ott megdumáljuk.
    Köszönöm.
  • Vertigo
    nekem az elozo materiallal jobban tetszett....

...amugy picit a hatterhez kepest nagyobbra lehetne venni a modelt mert kb ugy nez ki mintha egy 1:2-es makett lenne
  • bon
    Én a 320-as Hitachi wiynómat cseréltem 13 hónapja egy ocz 60gb-os Agility SSD-re, ég és föld a különbség a sebességben az SSD javára. Ha most vennék maradnék az OCZ-nél, de a Revodrive-ot választanám.
  • nenad
    http://prohardver.hu/hir/teljesitmenyadatok_szivarognak_bulldozer.html
  • nenad
    valaki cserélte rendszer vinyóját ssd-re? S ha igen volt valami gyakorlati gyorsulás?
  • VisualHarmony
    Létező design és ahogy tegnap kerestem róla nagyobb képet arra is fény derült, hogy nem is úgy néz ki mint ahogy én azt elképzeltem:D
    Majd lehet megcsinálom újra, hogy tényleg reális képet adjon már a dolog.

Itt az eredeti termék: http://designcrave.com/2009-06-10/naked-chair-by-outofstock/
  • zenoka
    ehh
  • Atika :o)
    Szuper ilyenre gondoltam en angolul kerestem ugy semmi jot nemtalaltam :)
  • zenoka
    akkor ezek?:D
    peldaul vagy milyen kell?:D
  • Aldaryn
    :) De ezek fa tokos ablakok, keresztmetszettel, és ráadásul méretezve, mi kell ég? :)
    hat ilyeneket en is talaltam picit masra gondoltam de meg nezelodok koszi
  • Aldaryn
    Most komolyan?
    Sziasztok nincs valakinek keznel egy fa ablak keresztmetszet egy ket kotaval?? Koszi
  • Metwork
    :) HDR kép van mögötte
  • Aldaryn
    A kép szép, a render pazar, a szék formái kellemesek, de nem csípi oda a feneked a lemez, ha ráülsz, és kicsit elhajlik a fa váztól, majd vissza? Szerintem a "körülölelős" geg nélkül is szép design lenne.
    Ha létező design, akkor is áll. :)
  • VisualHarmony
    Köszi a hozzászólást, a next hátha jobb lesz:))
  • ThomasGins
    Én bekajáltam hogy az is modell:)
  • Aldaryn
    Szerintem az egy darab háttérkép, amit kisebbre, vagy az autót nagyobbra kellene venni. :) (nem a modellt, hanem a kamerával való mozgást értettem)
  • ThomasGins
    A beton texturán a szemcséket szerintem jobb lenne sokkal kisebbre venni. Igy olyan makett szerű az egész.
  • zenoka
    nekem msot ez annyira nem jon be:( anyagok rendbe vannak de valahogy az osszkep nem fogot meg:(
  • npeter
    jobb lett valóban, de még vmi miatt nekem nem 100%-os. vmi nem stimmel még az egésszel (fényviszonyok, árnyalat, stb).Majd próbáld ki fekete-fehérben is. Az arány sem jó igazán szerintem. Nagyítani kéne az egész járgányon a háttérhez képest.
  • CseNo
    fain
  • VisualHarmony
    Készítettem egy széket egy interiorhoz, aztán elszórakoztam vele és lett egy újabb izéhozé:D
    Gondoltam feldobom ide is hátha valaki mond rá v.mit:)

Üdv, Adam

KÉP
  • Met
    Na, így már jobb?
    Közben rájöttem (megint), hogy amiatt volt az a tükröződés mert amikor modelleztem levettem az ablak átlátszóságát 0,5-re

• Metwork
    Arra gondolok, hogy duplán van a kormány és a visszapillantó.
    Ez még nem a végleges render :)
  • Aldaryn
    Jófajta ramok, húzni is lehet, sok jót rendereltek, csak már kevesek, és nem fér be tőlük a szűkös alaplapokba a sok friss, ropogós 2GBos csík, úgyhogy menniük kell.
  • putyi
    moderálva
  • Midas
    cs
  • nenad
    tud valaki olzan fpst amit nemzetközi versenyen is tolják?
  • npeter
    jah valahogy nekem sem tűnik fel a belső visszatükröződése, ellenben elég éles maga a járgány, túl sok rajta a tükröződés, elüt a háttértől kicsit.
    amúgy tényleg faszányos járgány lett belőle.
  • nenad
    nézem de nem látom a "belső teret" visszatürköződni,
    egyébként szép a járgány csak nekem túlontúl sokat tükröződik.
  • nenad
    Al: Iroda,fogcsikorgatás
    :D
  • drevil666
    Na az már engem is foglakoztat.....
    Már azzal is elégedett lennék, ha 3Dmax-ból tudnám darabolni és konvertálni, offsetelni a dolgokat.
  • ThomasGins
    Nincs, régen használtam de már nem tudom mit:)

Met: Pofás lett ez a kocsi!
  • Met
    Valakinek van ötlete, hogy mi az anyámért tükröződik vissza a belső tér az üvegen?
    Van vastagsága az üvegnek mert régen az volt a gond.
  • nenad
    van valami panormama nézegetőd amivel ezt meg tudod nézni, forgatni stb.
  • youth #55803
    Citromnagyhatalom :)
  • ThomasGins
    Köszi!:)
    Másodikra is látszik hogy nem a legjobb azért:)